5546
-
Makaveli #4943 sziasztok.
a #4919 versenyzőhez hasonló üzit kapok ha elindítom a bia-t. De nekem az ISO-s változat van meg. És bármit csinálok semmi.
Vki tud segíteni?
-
#4942 nagy kérésem lenne nem tudna valaki küldeni egy mentést azután a pálya után amikor egy farmot kell elfoglalni egy sherman segítségével?
-
#4941 Egy kérdés. Másnál is előfordul, hogy a játékból kilépve fakó lesz a monitor? Régebben emlékszem az OpenGL alkaklmazások után csinált nekem ilyet, de újra elindítva majd kilépve a játékból (Quake 3) helyrejött. Ezzel lehet kezdeni valamit? Jó lenne ha nem kellen újraindítani a gépet minden BIA-zás után. -
#4940 köszi -
#4939 jobb gomb--> parancs kiadása ugyebár. ha hosszan tartod, akkor meg lehet adni bővebben hogy hová menjenek.
külön külön nem lehet irányítani őket. csak csapatokban.
kijelölt cél--> jobb gomb hosszan, és ráirányítod az ellenre. ha meg jobb gomb hosszan+bal egér gomb, akkor ráküldöd őket, és letámadják. de ezt tank, és gyalogság esetében érdemes használni, nem pedig egy mp40, vagy stg ellen:D -
#4938 sziasztok!
most kezdtem a game-t, valaki írna pár szóban a társak irányitásáról mert nemigen akar menni, jobb gombal kijelölök egy pontot, erre mindenki odarohan, vagy lehet őket külön-külön írányítani, meg hogy lehet hogy a kijelölt célomat lőjék.
bocs ha kérdezték már de a keresőben sem találtam konkrétan -
#4937 quake 3 motoros játékokhoz még jó ezekhez már NEM! -
#4936 olvass majd visza kb odáig amikor megjelent a game hogy én mit írtam a zsírboxrol emiatt hogy bénák az optimalizáláshoz meg mennyire bugos az egész -
#4935 hát kipróbáztam, működik -
#4934 ez szép és jó, de inkább rakjanak először össze egy olyan játékot ami el is indul a gépek 100%-án amik megfelelnek a rendszerkövetelményeknek -
#4933 a reloaded-os rippel megy a hoodlum-os update? -
#4932 szerintem is -
#4931 Esetleg vki lefordíthatná. -
#4930 infok az 1.04-es patchről
Wir warten noch auf den angekündigten Patch v1.03, da gibt es schon erste Hinweise und Mitteilungen von Gearboxsoftware, das ein weiterer Patch in der Version v1.04 schon in Arbeit ist. Votoloko ( Scott Velasquez),
verantwortlich bei der Entwicklung für den Sound von BiA schreibt im Forum auf die Frage, ob schon in dem v1.03 Patch die EAX- and surround-problem gefixed werden:
Not in the current update; these fixes will be included in the next update however.
I've found that there were some bugs in the older OpenAL .dll that BIA shipped with that will be corrected in a newer version. This newer version will be included in the next update (1.04).
Depending on which sound card you have, I have a temporary fix to enable surround sound *without* changing any .ini settings.
If you have a Creative sound card and Creative's software installed (I've verified this on my Audigy 2 ZS Platinum Pro), you can enable CMSS (Creative Multi Speaker Surround) to 3D upmix the game. CMSS can be enabled by opening the EAX console, clicking on the CMSS tab, and clicking the checkbox. This will cause sounds to play through all your speakers.
If you don't have a Creative card, hang tight, we'll get these fixes out to you as soon as we can.
Ihr seht also, die Jungs geben sich wirklich alle Mühe, das Brothers in Arms fehlerfrei wird. -
#4929 Patch v1.03 next week
Wie wir euch Anfang der Woche mitgeteilt haben, sollte ja der Patch v1.03 Ende dieser Woche von Ubisoft veröffentlicht werden. Zu unser aller Leidwesen, wird die Veröffentlichung auf Anfang der kommenden Woche verschoben.
Reichert, Mitglied des Entwicklungsteams bei Gbx schreibt dazu:
I know a lot of you are anxiously awaiting the next update - I'm just as anxious to get it to you, trust me. We have finished development work, and as I said, it is awaiting validation from QA ( Quality Assurance ). Unfortunately, all of the test plans in Europe were not finished in time, and Ubisoft does not release updates on Friday. Therefore, testing will wrap up today and tomorrow and we'll release next week. I just wanted to be up front with you all, having been very patient to this point. I hope everyone understands the importance of thorough QA testing before any public release.
If you're wondering why they would have a policy against releasing updates on Fridays, it's too ensure that if some unexpected problem arises after release that there will be adequate personnel in place to respond in a timely fashion.
Dann habe ich noch weitere Infos für euch, was noch alles indem Patch enthalten sein wird:
Some other items include...
- Client would always see the first map played by the server as the current map (now the current map is displayed correctly to the client).
- Fixed typos in text messages displayed in multiplayer.
- Added additional information in "Submit Bug Report" feature that should help developers track down bugs.
- Fixed inconsistency with displaying ubi.com username vs. game profile name.
- Fixed an issue with game options not being saved correctly when users switch between profiles (for users with more than one game profile).
- Fixed screenshot button not working and removed most unnecessary/confusing keyboard bindings (Numpad keys causing display to rotate, for example). Screenshot is now F12. This change will ONLY take effect if you create a new profile.
- Fixed MG42 firing sound stuck in a loop when MG42 fired by AI soldiers.
- Fixed not allowing '-', '_' and '.' in ubi.com account name.
EDIT:
- Fixed problem with Logitech (and other) mice locking up and not allowing the player to rotate horizontally, vertically or both, after exiting from Situational Awareness view (in single and multiplayer) or Promotion (in multiplayer).
I think this is a pretty complete list of changes. If it's not mentioned here, then the 1.03 update won't address it.
Die Auflistung der enthaltenen fixes wurde von Botman geschrieben. Ihr seht also, das es nicht alleine an Gbx liegt, das der Patch nicht wie angekündigt an diesem Wochende veröffentlicht wird.
Gedulden wir uns ebend noch bis Montag. Dann sollte der Patch verfügbar sein.
-
#4928 talán a drivercsere segít de tök mind1 melyik verziót szedi le az ember.... mert van akinek az eredeti is ilyen hibaüzikkel száll el. ez a fejlesztők lustasága.... -
#4927 helló!!!
Arra a válaszra akarok segíteni amelyik ben azt a critical error-t kapjátok!
1;drivercsere(leírták már)
2;ha egy warez oldalrol szedtétek le akkor ne a dvd rip-eset hanem a másikat!
amugy a véleményem a játékról az hogy a háborus hangulat ott van és a graf. szerintem semmivel sem rosszabb mint a mohaa-é sőt jobb nála -
#4926 www.cdcovers.cc -
Davidsned #4925 Nem tudna nekem valaki szkennelni egy borítót CD-tok hátuljához? -
#4924 Ezerszer megbeszélték, hogy NEM! -
#4923 Ne csináld! -
Azmodan #4922 Sziasztok!
GF4 MX-en nem megy a játék???? -
#4921 Nah én végignyomtam.Olvasgattam itt a fórumot,sokan a MOHAA grafikájával hasonlítgatták össze a gamét.Most visszaraktam az ailed assaultot,a spearhead-et,meg a breakthrought-ot.Hát a grafika olyan messze elmarad a BIA-tól hogy csak néztem.Én is úgy emlékeztem hogy a MOHAA a király,de ez már régen volt.Nekem nagyon bejött a játék,igaz néha tényleg volt gáz a lövések hatékonyságával.Érdekesnek találom hogy nem minden pályán volt vele gondom.Az én véleményem az,hogyha valaki rendesen átgondolva tudja irányítani a csapatát,nagyon élvezetes játék a BIA.Én biztos hogy végigjátszom még 1 párszor.Akinek meg nem tetszik az ne játszon vele. -
#4920 nekem is ez volt!!!
új videókártya driver!!!
ja és nem csomagoltam ki a unpack.boat-ot -
raal #4919 Sziasztok!
Indítás után a következő critikal errort kapom:
Build: (null)
CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 2414 MHz [533664104448.000000 0] with 511MB RAM
Video: RADEON 9600 SERIES (6444)
General protection fault!
History: ULevel::SpawnActor <- (PlayerController) <- UGameEngine::PreInit <- InitEngine
Pedig Intel P4 2400 Ghz, 512 Mbyte RAM, ATI 9600
Mi lehet a megoldás? -
Tockos #4918 én elkuldom neked ha akarod -
#4917 én multiztam ezzel haverommal 2en és sztem rohadt jo..
ha az elején elolvasod azt a 3 sor szöveget rájösz kinek mit kell csinálni..
sztem jobb ez a multi mintha csináltak volna egy szar dm-et..
ez legalább taktikázos..
-
gstup #4916 Sziasztok!Nekem is a critical errorral lenne a gondom és visszaolvastam több ezer hozzászólást és nem találtam megoldást rá!Pliizz help!Thx -
#4915 Honnan tudnám leszedni? Egyenlőre nem szeretnék fizetni érte... Privi légyszi! -
#4914 van már vmi megoldás a critical error-okra? -
#4913 Nem az a baj a grafikával, hogy szaggat vagy hasonló, hanem hogy FULL beállítások mellett megspékelve egy kis AF és FSAA-el amit nem tudom, hogy támogat e egyáltalán a game, mert 8X-os élsimítás mellett is igen lépcsősek az élek, na szóval mind ezek mellett nem olyan nagyon szép a game. Elég alacsony felébontásúak a textúrák, köszönhető ez valószínűleg az X-BOX-os konverziónak, viszont ha már a HDR-t és a MOTION BLUR-t belerakták, a textúrákat is lecserélhették volna, mert manapság egy átlag számítógép videókártyájának van annyi memóriája hogy ennél nagyobb felbontású, ez által nagyobb méretű textúrákt eltároljon, mindezek mellett elég amatőrmódon (ha szabad ezt mondani) vannak megoldva a pályák egyes korlátjai, gondolok itt a sövénnyekkel korlátolt pályarészletekre, de ami még dúrvább a láthatatlan falak, arányaibn véve több méteres szakaszokon. Meg hát azért csalódott benne egy kicsit elég sok játékos mert az előzetes képek és videók alapján szebbnek tűn a játék, de ha az első nekifutás után nem adja fel az ember és el kezd vele játszani és bele éli magát már nem fog annyira csúnyának tűnni. -
#4912 Lehet, hogy valamilyen GForce 2-d vagy GF4 MX-ed van? -
#4911 Nekem simán megy fullba állítva.....szerintem a ramod miatt lehet -
#4910 hát én felraktam a 1.02 javítást, mintha gördülékenyebb lenne, de lehet csak illúzió))) -
#4909 nem de újra raktam a windózt, köce most már megy... -
balukaa #4908 Sziasztok van egy kis gondom a Brothers In Arms nevü játékal szépen feltelepül el is inditja csak amikor már jönni kéne a játék videonak csak zene van és sötét a monitorom tud valaki valami megoldást? -
#4907 -nem azt mondom, hogy rossz játék, sőt. Próbálja ki mindenki.
Én csak a saját véleményemet mondtam, és azt, hogy szerintem, még nem adja azt az élményt, amit itt mindenki várt! De néhány masszív javítás és módosítás után...:) -
#4906 Ja már látom.Nonfigurativ powa. -
Torry #4905 Gránát után ez jött le a kocsiról.
Vagy lehet hogy az emberről?
Mozgott is elég sokáig. -
#4904 Sokminden nem látszik.Mi ez?