5546
-
#4823 hat eleg szivarvanyos lett a kep ja
reinstall? -
#4822 látja mindenki ezeket a zöld foszlányokat? ez azért volt(sok játéknál!!!) mert rossz driver volt fenn. felraktam egy újat, és azzal mind jó lett. ja és hozzá kell tenni, hogy a bia a quit-re kattintáskor-->kép képernyő, szar, újraindul magától. ezért driver csere.
hallom van patch! felrakom, egyszer csak azt veszem észre, hogy megint elkezdte ezt a szart. mondjuk ennek villognia kéne, csak ez nem látszik a screenshoton ugyebár!!+még ennek sokkal tisztábbnak kéne lennie, de tudnillik ez a játék a motion blur-ról híres:D, ezért ilyen homályos.
----> hogy lehet leszedni a patch-et????? a PICSÁBA vele!!!!! -
DePreSsZYo #4821 lál -
#4820 ne:
-
#4819 -
#4818 hogy lehet leszedni a patch-et? -
#4816 multihoz muszály megvennem? :( LAN on is? -
#4815 Hát én 0 golyóval is le tudom, csak a haverjaim kellenek hozzá akiket odaküldök :D easyben, egyébként meg kell hozzá 1 -
#4814 Jól érzékelem, hogy a játékban nincs screenshot funkció, vagy csak megint én vagyok a béna? -
#4813 [URL=http://www.sg.hu/cikk.php?cid=36218]Itt is egy elemzés, meg itt is vannak "Az lehetetlen hogy 2 méterről csak a 4. golyóval tudom leölni az ellent" féle hozzászólások.[/URL] -
#4812 Nem. Azt itt adták, az SG-n. :) -
#4811 Azt itt adták, de 4 csillag volt! :) -
#4810 Vagy:
"Mesterséges intelligenciára különösebben nem kell számítani, a gép az esetek kilencven százalékában meghúzza az embereit egy fedezékben és nekünk csak ki kell füstölni őket."
Easyn. Max. Máshol nagyon nem.
"A küldetések során általában több feladatot kell teljesíteni és a felhozatal igencsak változatos, de, mint feljebb írtam, egyik sem kecsegtet már új élménnyel. Számotokra lehet, hogy izgalmas, de én sírni tudnék, amikor például a gép közli, hogy egymagam intézzem el Panzerfausttal a pillanatokon belül megjelenő két tankot, vagy, hogy egyedül keressem meg a szakasz eltévedt harckocsijait és sorolhatnám."
És amikor Panzerfausttal mozgó autóról lövöldöz az ember koromsötétben 100 km/órás tempóban, az aztán nagyon komoly!
"megmenti a bukástól" :)
Hiába, ha rohan az ember vissza doomozni, akkor előtte összeír sok okosságot.
"eredetit alkotni"
Nem tudom. Túl sok ilyen csapatirányítós FPS nem igazán létezik.
"A fizikai modellezőn már az erőmű sem segít, a sérülések, halálozások, robbanások és az ezekkel velejárók iszonyatosan igénytelenek."
Ja. Pl. leszakadt lábak, ha ágyúval lősz oda. Gránátra ráugró katonák, ettől felrepülő katonák, robbanások - pl. amikor az ember elveszíti az egyensúlyát a légnyomástól -, vagy amikor lövik a szakaszt aknavetővel. Igaza van. Mind "gagyi". :)
"John Antal nevű nyugdíjazott tankvezető"
Ennél azért a csávó kicsit több. John Antal írt pár könyvet több témakörben.
"A zene úgy-ahogy rendben van, de szerintem mindannyian hallottunk már ennél jobbat is."
Ja. Discoban biztos szól pár jobb. A témához viszont amit írtak, az nagyon is passzol.
"A Brothers In Arms nem teljesítette a várakozásokat, sajnálatos módon csak egy egyszer végigtolható".
Most tolom végig harmadszor, egyre nehezebb fokozatokon, pedig nem szokásom ...
"közepes második világháborús shootert üdvözülhetünk benne"
Shooter? Kicsit ez több annál ...
[URL=http://www.randomhouse.com/rhpg/authors/results.pperl?authorid=47798]Megj: John Antal "összes"[/URL] -
#4809 szépen cáfolgatsz! :DD Lassan én is letöltöm a gameet,mert minek sietni ha multival ugyse tudom nyomni...
Ja és az AI-ba az igaz h csak a nÉmetek annyit tudnak csinálni h egy hordó vagy vmi mögé bebújnak és aztán csak lekell rohanni őket??? -
Tgabbar #4808 A wow grafikájára 4 csillagot adtak ?:DDDDDDDDDDDD
Így az a cikk ,amit a Flynn írt is már csak egy mókás kis elbeszélésnek tűnik.....:DD.Nem értem ,miért csak egy ember véleménye alapján kell írnia valakinek valamiről...de ház ez az újságot minősíti..... -
#4807 LOL ez a cikk!
"A küldetések néhányat leszámítva rettentően sablonosak, a kötelező erdős harcok, mesterlövészes pályák, tankcsaták és hősieskedős jelenetek kivétel nélkül megtalálhatóak."
Mit vártak? Jön Darth Vader?
Mellesleg a mesterlövészpuska Carentanban jelenik meg először.
Tankcsaták jelző is kicsit mást takar.
"A történet - már ami van - próbál valamiféle Elit Alakulatban ábrázolt hangulatot és atmoszférát teremteni (mondjuk ezt a címből és a képekből előre sejteni lehetett, hiszen a Brothers In Arms és a Band Of Brothers elnevezések kishíján ugyanazt jelentik), de nem igazán sikerült. A szereplőkről keveset tudunk meg, nem lehet átérezni a társaink elvesztésével járó fájdalmat és szenvedést, illetve főhősünk monológjai olykor annyira túljátszottak és ezáltal gyengék, hogy még egy Tarantinót utánzó harmadosztályú filmes is jobb lamentálásokat visz a művébe. Néhány helyen meg is bukik a történet, én személy szerint nem egy pályán elvesztettem olyan szakasztársakat, akik aztán a következő küldetésekben ugyancsak mellettem álltak a tűzharcokban. Ez 2005-ben már nagyon ciki."
LOL! Méghogy nincs történet? Az egész egy visszaemlékezésen alakul.
Elit alakulat feeling? Jóhogy sugallták, hisz ez ua század, csak nem az easy, hanem a fox.
Keveset tudunk meg a szereplőkről?
Tessék fellapozni a manualt. Benne van minden. Ja, hogy nem eredetivel nyomta végig? :)
A monológok abszolut nincsenek túljátszva. Sőt ...
Embervesztés. Mivel ez egy sztori, a sztorit követi. De semmi zűrös nincs benne, hiszen csak az adott küldire lesznek harcképtelenek. Az meg elképzelhető. Aki a story szerint meghal, az viszont úgyis meghal, szóval nincs ebben semmi probléma, csak meg kell szokni. Mint egy japán rajzfilm, vagy a MGS ... :)
"SAV (Situational Awareness View)"
Egy kurva szó nem esett arról, hogy itt parancsokat lehet osztani, de így próbálták demonstrálni, hogy ismerik az ernyősök a térképet.
"Tankcsaták során is érdekes, hogy az ellenfél nem tud legyőzni minket, én legalábbis minden esetben a Veni, Vidi, Vici mondás helytállóságát bizonyítottam be azzal, hogy ripityomra lőttem a németeket."
Hiába no! Nem easyn kell nyomni ... -
#4806 Igen. De még kéne min két fő. 3 vs 3 már élvezhető lenne, mert pl. amikor meg kell védeni két ágyút, akkor a támadók jönnek, és ha egy ágyúnak vége, kiiktatják, tul. képp, annyi is a többieknek. De ha lenne "tartalék", aki tudna mozogni, miközben a két társa véd, már nem lenne rossz.
Mondjuk itt jön ki az AI. Már difficulton is látni lehetett, hogy elég jól meg van írva. (Ha látják, hogy támadsz, pozíciót váltanak ők is. Ha érzik a vesztük, keményen kitörnek. És minél jobb alakulattal állsz szemben, annál jobban alkalmazzák.) Nálam eddig a Páncélgránátosok csinálták ezt a legjobban. -
#4805 Majd rohantak vissza CODozni, vagy CSÉZNi ...
Mellesleg már megszokhattuk, szóval nem csodálkozik az ember.
Abban az új szutyokban, az Act of War-t osztották ki. Milyen szar, meg ilyenek.
Nem tudom. Annyira jól van tálalva a játék, annyira jól néz ki, élvezetes, hogy az ember várja, hogy mehessen vissza nyomni. De mivel ha törik, ha szakad, legnehezebben is végignyomom a BIA-t, plusz ott van még nekem az SWG is, így kevés időm van rtsekre, de ha van, kihasználom. Az a majom "újságíró" meg lehúzza.
Bár amióta a WOW grafikájára 4 csillagokat adtak, már semmin se csodálkozik az ember ... -
#4804 Élvezhető a multi ennyi emberrel?? -
#4803 Azt olvastátok h leosztották a HC-GAMER-ben a BiA-át??
Ha vkit érdekel: Link -
#4802 Én is letöltöttem, de meg is vettem a multi miatt, ami nem rossz, de 4 ember baromi kevés. Kicsikék a pályák is, ill roppant zavaró, hogy le van tiltva a célkereszt. Elvileg a köv. patchekkel ígértek egy javítást, ami ezt a számot majd növeli, lesznek normális szerverek - UBI-s -, valamint nagyobb - ingame - mapek is (pl. Buying the Farm). -
#4801 Több embernek is parancsolhatsz ... :) -
#4800 bia.ini
Ott be tudod állítani a texturák részletességét, normalról, mgasabb értékekre. (Mindent lehet külön. A fegyverskineken át, bármiig. Aztán, ha megvan,a a save könyvtárba van egy hasonló ini. Azzal kb. ue. ill. copy. Enyhén megváltoznak a dolgok.) -
#4799 Másnapra feltámadnak...
Ez a játék már csak ilyen... -
Gabe18 #4798 Nem,szerencsére... -
sz4bee #4797 Ebbe ha meghalnak az embereid akkor ujrakezdődik a játék mint a Medal of Honor: Pacific Assaultba? -
#4796 nektek maxon van az egér-érzékenység? -
#4795 MX -en nemmegy, a kártya nem tudja az "élsimitást" -
#4794 Feltettem a gamét egy másik gépre (2.2, GF 4 MX440) a legfrissebb driverrel (03 15) a játék betölt, de nem megy (vajon miért?) tehát holnap be kell ruháznom min egy 9550-re. De akkor sem értem, hogy a másik gépen (3.0, x600 PCI E)miért nem megy. -
#4793 Na, hát az van amit már korábban is olvastam itt. Megvan a sima DVD-s verzió. GEF4Mx-em van és tényleg csak egy nagy fekete képernyőt lehet látni az egész játékból :) Valaki tudja már a megoldást, vagy biztosan tudja, hogy nincs megoldás? :) -
#4792 Köszi, megvan. Csak nem tudtam még a menübe sem kilépni, hogy megnézzem :). -
#4791 a V betűt próbál meg, és ha úgyse működik akkor a beállításoknál nézd meg! -
#4790 Hali
Kéne help, mert csak msot kezdtem el játszani a játékal, de nem sokat tudtam vlee, mert...
Silence the Gun chapter-nél, amikor odaérsz a szénabogjákhoz, iylen 3D-s terepszemle vagy miafasz jön (igy felemelkedsz a levegőbe ás látod az egész terepet). Odáig eljutottam, hogy a taktikot ismerteti, miylen parancsokat kell végrehajtani, de hogy a pöcsbe kell ebből kilépni??? Semmilyen billentyűre nem reagál, nem tudok visszamenni a gémbe, hogy végrehajtsam a katonákkal a feladatot. -
#4789 Kössz . Müxik a progi rendesen magasabb frekin :)
-
#4788 Nekem működött.. -
sz4bee #4787 akkor jo lesz? -
#4786 Hmm értem... Kösz a segítséget/infót! Hát majd leszedem és meglátjuk mi lesz, mert GF4MX-em van és ahogy itt is olvastam előfordulhat, hogy nem fog futni... -
#4785 Bocs, nem Mohamed-nek, hanem Sz4bee-nek ment. -
#4784 Én is így jártam! Csinálj meg mindent, amit leírtak (akárhol, ahol kódot találtál hozzá), utána nyomj játék közben egy nullát vagy azthiszem ö-t. Bocs, nem tudom megmondani, mert külföldi billentyűzetem van. A console nálam sem jelent meg, csak egy fehér csík alul. Gond nélkül írd be hogy god, majd enter és kész. -
#4783 töltsd nyugodtan, info szerint csak egy két videót hagytak ki ( extraként nyerhetőek a küldetések során)
Az 1 cd-t feltelepíted, majd futtatod az unpack-ot és tulajdonképpen ugyanannyit rak fel mint a dvd-s változat