5546
  • Torry
    Ez mostmár jo!
  • Torry
    Egy kis fun.

Gránátot dobtam és ez jött le a kocsiról:D Mozgott is aztán megállt így:D
    LOL!
  • Torry
    MIlyen géped van?

Mert nekem 2800+ 512ram 9800pro. És minden maxon AA és AF nélkül is igen kevés 30-40 fps-em van.
  • Big Daddy
    Ha ennyire realisztikát akarsz,játszál raven shield-et.ott 1 pontos lövés tuti halál,de rád nézve ugyanez igaz.Téged eltalálnak,[email protected] BIA-ban te sem vagy jobban sebezhető ,mint az ellen és én ezt a játék javára írom.Megnézném hogy veszel be 3 géppuskafészket realisztikus sebzéssel.
  • bazza
    Havernál kipróbáltam, engedjétek meg, hogy kicsit fikázzak...
    Ugye ez a játék a realistikusság jegyében készült. Nos a célzás még úgyahogy elmegy, biztos nekem sem lenne sebészipontos kezem mint a codban ilyen körülmények között. Az viszont már fájt, és az is h kevesen említik, hogy szerintm iszonyatos a sebzés! Most komolyan: Ha a háborúban 2x tisztán mellbelövök vkit 5 méterről, és az mégcsak össze sem esik! Akárhogyis, ez így nincs rendjén.
  • fistin
    megéri
  • dr Kotász
    Ó jaj! Én jövő hétvégén megyek CoD LAN-ra, gondoltam kipróbáljuk a BiA-t is. De asszem mégse...
  • Nahar
    Ha már ennyire dicséritek,akkor lefogom szedni :D
  • Árnyvadász
    Azt kifelejtettem, hogy amikor a társam eltalálja a német katonát és pont fejbe, ráadásúl a golyó mozgás közben kapja el.... Mekkorát néztem már milyet padlózik a német... Nem semmi, grat. Gearbox ez nem semmi élmény, ilyet még nem láttam játékban :)
  • Laky
    nagyon király egy játék :)
    grafialilag és minden szempontból is
    egyszerűen lálkirály!!!!44

bár én még mindig CoD fan vagyok :P
  • Nahar
    Tényleg szenvedés a multi? :)
  • Árnyvadász
    :) Köszi!
  • trident
    Nem akarom lehúzni a Bia-t, de miért is:
    ~négyen beléptünk a multiba: mindenki csak nézi mi a fax van, nem volt érthető ki-kivel van, ki melyik oldalon, nincs választási lehetőség, csak nyomjál ready gombot.
    ~a szerverindítónak semmilyen beállítási lehetősg nem volt, azon kívül, hogy melyik pályát választja.
    ~nagy nehezen elindult a játék (kellett vagy 5-6 perc, pedig mindneki readyt nyomott-nem addig töltődött, hanem addig várt a program).
    ~kezdéskor mindnekinek a pofájába világított a maximális blur effektus, vakon ténferegtek, a hol vagyok? Mi van itt felkiáltásokkal.
    ~valami csoda folytán szembekerültek egymással: na akkor is jót szendvedtek, mire eltalálták egymást.
    ....
    Konklúzió 1: a négy játékos számára ez inkább szenvedés volt, mint szórakozás.
    Konklúzió 2: nem fogom továbbra sem rossz játéknak tekinteni a BIA-t, valószínűleg náhány patch múlva már mindneki számára barátságosabb lesz. Én a single kampányából még csak néhány etapot végeztem ki, tetszik, látom a rációt benne, de számomra még nem az igazi.

Árnyvadásznak pedig sok boldog szülinapot és sok biaval telt órát kívánok!:)
  • Árnyvadász
    Tegnap szülinapomra megkaptam ezt a játékot, melyet már nagyon vártam az elozetes beharangozók, képek és videók alapján. Természetesen a fórumokat is alaposan átböngésztem és bár érzéseim vegyesek voltak az itt és más fórumokon elhangzottakkal, de azért továbbra is bíztam abban, hogy ez a játék mégis más mint a többi és jól meg lett csinálva. (Voltak egészen elragadó cikkek is, no persze az internetes szaklapok is igen elismeroen nyilatkoztak az értékeléseikben. Pl. Gamespot 9.0/10)

Jelenleg a 3-ik pályán vagyok, tehát még nagyon az elején, de azért leírom eddig, hogy látom a programot és bejött e az a várt eredmény, amiben bíztam.

Kezdjük a grafikánál, mert ez ötlik szembe legeloszor. A gépem jó, így mindent maxra tettem és még megspékeltem ezt egy 4XAA/16XAniso-val és maradtam a jól bevált 1024*768-as felbontásnál. A játék sebességével semmi gond, a látványvilággal viszont az elso egyórában valahogy nem tudtam igazán megbarátkozni, de idovel aztán egyre jobban elfogadtam és aztán már tetszett is. Az Unreal motor sajna ilyen, mert van olyan program ami remekül kamatoztat belole (kisebb átalakításokkal) mint pl. a Thief III, vagy a Splinter Cell, de van olyan is (BiA) ami lehetne azért jobb is ebbol a szempontból. De ez nem véletlen. Ez egy X-Box átirat ami sajnos ezt eredményezi. Végül én úgy voltam vele, ez azért elég szép ahhoz, hogy megteremtse azt a légkört ami Normandia bemutatásához szükséges.

Hangok eddig nagyon tetszettek. A speciális effektek, mint sárfröccsenés, vérfröccsenés, találati jelzések, elhalálozás remekül meg lett oldva. A szövegek is jók amiket a katonák mondanak. Magyarosítást is feltettem, ezzel még színesebb a dolog. A fordítás jó lett, obszcén szavak is bekerültek és hozza a megszokott háborús filmek beszólásait, megjegyzéseit.

A játékmenet nagyon jóra sikerült. Nekem nagyon tetszik ez az igazi katonásdi. Az irányítás pofonegyszeru és ez a csapatmenedzselos rész egészen új távlatokat nyit.

Igazából nekem annyi bajom van a játékkal, hogy kissé konzolos lett, és én saját fejlesztésu grafikus motorral adtam volna ki. Persze kizárólag PC-re készült volna el. De így sem rossz! Nekem hozta azt amit vártam, hisz játékmenetben erre számítottam a grafika meg talán szebb is lesz egy két pályán :) Remélem.

A víz és a katonák kidolgozása viszont ötös!
    Hardon játszom amúgy. Az extrákat is ötletes dolognam tartom.

Na ennyi egyenlore.
  • bunkolaja
    Ugye nem mx400-as videokártyád van. írd be a konfigod!
  • galenius
    Helo!
    nem tudjátok mi lehet a gond?
    nem indul a játék hanem ezt írja ki:

General protection fault!

History: ULevel::SpawnActor <- (PlayerController) <- UGameEngine::PreInit <- InitEngine
  • via_mala
    Hát abban pont az volt a TAKTIKA, hogy közel kell hozzájuk kerülni, úgyhogy ne tudjanak már az aknavetőkkel támadni. Közvetlen a közelükben van egy kis domb, oda kell rohanni, és ha mindenki megérkezett, akkor jöhet a roham.
    Először én is megszívtam, de másodjára simán átjutottam rajtuk.

Kérdés: nem lehet az egységemből valaki mást arra rávenni, hogy kezelje az alkalmanként hatalmunkba kerülő MG géppuskát?
  • via_mala
    Az én gépem Northwood 2.8GHz, 512 MB DDR400, 9800Pro. Az anizo filtering 8x, minden más maximumon és 1024x768-ban röccenés nélkül megy. Az 5.3-as Catalyst-et használom. Talán driverhibád van, vagy sok rezidens progi fut.
  • dr Kotász
    Légyszi fejtsd ki bővebben, hogy miért léptetek ki 5 perc múlva!
  • trident
    Dietrich:
    ~Igen. LANon kipróbáltuk, kb. 5 perc múlva már léptünk is ki.
    ~nekem is mohaapa-ra hasonlít. Itt is, ott is megvolt mindne, de...És ottvan a DE.
    ~konzol volt a fő célpont: gondolj bele: a konzolosok nem ülnek össze 20-an Lanozni, de például ketten igen. Erre elég is a BIA által nyújtott mult. A tv-re kapcsolt konzolnál meg ugye nincsenek magas felbontások, nem hiszem, hogy ott is van olyan beállítási lehetőség mint pc-n (anizo,AA.)

-én szurkolok a BIA-nak, jó játék ez, csak nincs kiaknázva a lehetőség. Belefutottak egy új technológiba, de nem tudták kihasználni. Lásd mohaa:pa. Szvsz a BIA így egy alap a következő játékokhoz.

-gizzda: nem a grafikával van a baj. Hanem nézd meg: hasonló konfigokkal is máshogy megy a BIA, hányan panaszkodnak erre...Arnyékkal ugyanolyan szériás gpu-nk van. Ráadásul elvileg az én gépem "gyengébb" (A64 vs barton). nekem jól megy......
  • a.carkey
    Ott simán egy rohamot kell vezetni a két aknavető ellen. Emberveszteség nélkül megúszod, ha gyorsan cselekszel! Megj. ismét nem a játékban volt a hiba. :) Amúgy real life egy jó tiszt szerinted ott vár, hogy lemészárolják az embereit, mint Dyke hadnagy? :)
  • Nahar
    Amcsi top 10

1. The Sims 2 University - Electronic Arts
    2. World Of Warcraft - Vivendi Universal
    3. The Sims 2 - Electronic Arts
    4. Brothers In Arms: Road To Hill 30 - Ubisoft
    5. Halo: Combat Evolved - Microsoft
    6. Half-Life 2 - Vivendi Universal
    7. The Sims Deluxe - Electronic Arts
    8. The Sims: Unleashed - Electronic Arts
    9. Galaxy Of Games 350 - JC eGames
    10. Star Wars: Republic Commando - LucasArts

Angol top 10

1. Championship Manager 5
    2. The Sims 2: University
    3. Brohers in Arms
    4. Football Manager 2005
    5. The Sims 2
    6. Act of War
    7. Silent Hunter 3
    8. Rome: Total War
    9. Half-Life 2
    10. Battle for Middle-Earth

Gamestar
  • hofitom
    Valóban gagyisztikus a játék. Fullba megy de nem teccik a grafika, a játékélmény is elmaradt a várttól.
  • hofitom
    Ott rögtön az a feladat, hogy ki kell nyírni őket és embereidet oda kell vinni egész közel hozzájuk, majd fedezőtűz és kinyírhatod őket.

• Dietrich
    az már akkor nem sereg hanem zombik voltak :)
  • Dietrich
    "nem lenne ez rossz játék, csak mind a pc-s, mind a konzolos vevők igényeit szerették volna eltalálni"

és lett belőle ekkora kulimájsz? Olyan mintha a készítői nem tudták volna eldönteni hogy folytassák a MOHAA és COD vonalát vagy egy teljesen más új dolgot hozzanak ki.
    Hiányzik a népszerűsítéséhez a multi player..mert ami van jelenleg az kész tragédia. Regeld az új játékot és játszatok négyen...asszem elv van még.
    Ma már ezeket a játékokat szinte a multira találják ki a single része egy demo csak :))
  • gizzda
    Nem tudom mi a bajotok a grafikával nálam teljessen fullba megy a game akadás nélkül 1024*768 ba mindeg fulba rakva meg 16szoros elmosással (pedig ez csak egy középkategoriás gép....ha egyáltalán lehet manapság annak mondani...Szóval az hülyeség hogy erőmű kell hozzá........olvastam itt ilyet hogy csúnya a robbanás meg a füst....stb.....ez hülyeség.......
  • Danecay
    Annak ellenére, hogy taktikázós bekerítősre tervezték a gamet, kénytelen votam kamikaze mód fejjel futni a falnak akkor amikor egy francia kifalut, (ahol egy temlom van a kertjébne padig sírok) kellett megvédenem egy telapített gépágyúval, mert ezt követően aknák kezdenek el süvíteni a fejemfelett majd robbanni mellettem de hiába próbáltam fedezékbe vinni az embereimet a templom mögé 2 meghalt a 3-ból majd ezen felidegesedve nyílegyenesen odofutottam az aknát szóró németek bunkereihez majd közelről a halálba küldtem őket. Visszatérve érdekes módon már 2 élő katonám várt, mint írtam az előbb 1 maradt de legalább sikeresen befejeztem a küldetést. Egy kicsit meglepődve tapasztaltam azt is amikor egy checkpoint visszatöltés alkalmából felkínálta a játék hogy feltámasztja az elhalálozott seregemet.
  • Big Daddy
    Nálam akkor akadt amikor az új omega driver volt fönt.Vissza a régi,minden klafa.
  • bunkolaja
    512 RAM egy ilyen procihoz? :) Bővítsd, megéri!
  • trident
    :D

-Lan, illetve eredeti Bia. (tudtommal).
  • bunkolaja
    Elutazol egy laza helyre ahol lőnek: Libanon, Irak vagy valami hasonló. Ott csatlakozol valamelyik csoporthoz, stukkert kézbe oszt mehet a multi. Vagy az idegenlégió!!!! Ez az egyik lehetőség. A másikért olvasni kell.
  • AndrewT
    üdv
    a multira milyen lehetőségek vannak?
  • trident
    Sze Árnyék!:)
    A beállítást szvsz vedd le 1024x768-ra, az árnyékot (:D) kapcsold ki, esetleg vegyél lejebb az élsimítás/anizo-ból...
    ...

Ha valakinek van még ötlete, ne kímélje Árnyékot!:)))

-Dietrich: nem lenne ez rossz játék, csak mind a pc-s, mind a konzolos vevők igényeit szerették volna eltalálni. ...Szvsz lesz egy közepesen jó eladási statisztika, és csinálni fognak egy pc-re célzott kieget/2. részt, ahol rámennek a multi részre is ( a többi problámán kívül).
    Amúgy szerintem nincs nagy baj a játékkal, de messze még a kiválló/kultuszjátéktól, amit évek múltával is játszanak.
  • arnyek1000
    Valaki nem tudja mi lehet a gond ki...szott szarul megy nállam a játék akad miant .... mi lehet a gond 3000+ A64, 512 mem, 9800 pro a vid kártya .
  • fistin
    a cod hogy áll/állt?
    figyu, nekem van eredeti játékom-->most vettem a gépet, és a Colin4-et adták hozzá dvd-sen, és eredeti!!!!!!!!!!bocsi, illetve a videókártyámhoz adták. GF6600GT
  • Dietrich
    hogy egy játék mennyire lett jó vagy sem azt az eladott példányok alapján készült statisztika jelenti majd...mérce a cod ;)

ez a game szvsz nem fogja megközelíteni..de van akinek bevált és megveszi és játszik vele, nekem egy nagy csalódás.
  • Caponee
    Rakd vissza a Medal Of Honort és nézd meg ujra. Az emlékek idővel megszépülnek.
  • bunkolaja
    Ööööö, nem akarlak lámának nézni, de ugye újraindítottad a játékot miután megváltoztattad a graf beállításokat? Valamint van még egy menü, ahol a texture detail meg a többit változtatni lehet.

Na én 800x600ban nyomom Barton 2500+, 9800Pro és 1 GB mellett. 1024ben nem ment jól a graf: szaggatott a kép. Persze ebben az is lehet, hogy újra kellene telpítni a 2 éves rendszeremet.
  • lac coo
    Radeon 9800 PRO.De nem szokott baj lenni vele , föleg Unreal motornál ....