5546
-
#4782 tud valaki tippet? -
sz4bee #4781 Valaki probálta már a játékot kodokkal?Ha valaki igen akkor segítsen már nekem mert nem működik a console pedig bemásoltam amit kell.Azért kellene a segítség mert a mentéseim elkeveredtek és már nincs kedvem ujrakezdeni az elejéröl. -
#4780 A Rip ilyen esetben videók és zene, hang kivágást jelent. Tőcsd a normált, ha már töltöd... -
#4779 Üdv! Én ehhez orhadtul nem értek, ezért megkérdezem. És bocs ha láma kéréds. Szal a wanadoo warezon néztem a játékot, és van egy DVD Ripes verzió ami 1db CD és van egy DVD verzió ami viszont 3 giga... Ezt úgy ahogy van nem értem. Ez a kettő teljesen ugyan az? Vagy nem értem, hogyan lehet ekkora méretbeli különbség... -
Davidsned #4778 Én 17 coloson is fel tudom rakni 1280-ba és úgy bizony lényegesen lassabban fut. Amúgy csak Danecay-tól kérdeztem, h hogyan tolta. -
#4777 Valószínűleg azért nincs meg az unpack.bat fájl. Ez esetben nincs tippem.. -
#4776 akor ez kizárt dolog, mert én nem tudom -
#4775 A DVD-s verzió van meg (Hoodlum) -
#4774 Másodjára átért a mentés? -
#4773 a picsába, kűggyétek le a dvdset. nem sok embernek volt még baja a dvd-sel. mert ugye ez rip, nem? ha neked megér annyit, akkor dvdsen szedd le -
#4772 Ez pontosan melyik mappában van? A keresövel nemtaláltam. -
#4771 O.K. már indulok is és köszi mindent. -
#4770 Vedd meg eredetibe... -
#4769 Hogyan lehet felmenni multiplayert játszani, eddig még nem sikerült.
Valakinek tapasztalat? -
#4768 A játék könyvtárában már "elintézted" az unpack.bat fájlt? -
#4767 Még mindig az a hibaüzenet? -
#4766 erre a porblémámra nincs senkinek ötlete? -
#4765 akkor meg baszkuráld a beállításokat, gondolom. -
#4764 >
>--------------- Gyógyír a lassú betöltésre ---------------
>Bár nem tudom mi köze van a töltéshez, de higgyétek el beválik:
>Video options -> Vsync OFF
És akinek Off-on volt, állitsa On-ra? :)
Alapból off-on volt, és sajnos így is elég lassú. -
#4763 Én az xp-t úgy tudtam rávenni hogy ne csak 60hz-en frissitsen, hogy feltettem ezt:reforce
Használata egyértelmű. Beállítod neki, milyen felbontáson hány Hz, Apply és soha többé nem kell a progit elindítanod.
-
#4762 üdv! olvastam, hogy GF4MX-en nem fut a játék. Ez tényleg így van? Meg azt is, hogy nincs rá semilyen megoldás, pedig állítólag egy programmal meg lehet oldani, hogy ennek ellenére fusson a játék. Van itt olyan akinek GF4MX-en megy a játék? -
#4761 1 kérdés az alap 60hz-es képfrissítést hol tudod állítani, mert szeretném feltornászni de benn menüben nem találtam ott csak felbontás van . -
#4760 én mondtam -
DEx- #4759 :-]
én is így örültem, mikor ráleltem a girbox tech forumon. -
#4758 1024 ha 17", 19"-os, akkor a másik... -
Davidsned #4757 Áááááá, geciiiii, imáádlaak!
V-Sync OFF és másodpercek alatt betölt!!! -
#4756 Já, zér gút, bitte sőn, já, já... -
Davidsned #4755 Jah és 1024 vagy 1280?? -
Davidsned #4754 A 8x-os AA-t csak kívülről lehet beállítani ugye? -
#4753 na megoldodott a problemam.Videokartya driver nem tetszett neki ezert dobott ki allandoan.Koszi mindenkinek a tippekert -
#4752 sajnos nem találtam -
#4751 Indítsd el! -
#4750 köszi. És ha megvan mit csináljak vele? -
#4749 csak tipp, de keress unpack.bat filet -
#4748 Szerintetek mi lehet a baj?
A gép: 3.0 GHZ, X600 PCIE VGA, 512MB ram.
A hiba: ezt irja ki:u game engine init, init engine -
#4747 Vertikális szinkron? Ennek én sem értem, h mi köze hozzá.... -
DEx- #4746 --------------- Gyógyír a lassú betöltésre ---------------
Bár nem tudom mi köze van a töltéshez, de higgyétek el beválik:
Video options -> Vsync OFF
---------------------------------------------------------- -
#4745 ÉN egyedül a GameStar-ba bízok, bár ott is akadnak kivételek, pl. lexarozzák a game-t, pedig zsír, vagy fordítva... -
#4744 A HC Gamer-es elemzések, amiket idáig olvastam csak egy szóval tudnám jellemezni: LOL. Ez is beletartozik abba a kategóriába. -
4D #4743 Nem állítja itt senki, hogy a game tökéletes, de a HC gameros cikket+az íróját (itt lehet a faszba elküldeni:[email protected])
asszem ne vegyük komolyan, javaslom te se.