Brothers in Arms: Road to Hill 30

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

odex
rá mész arra hogy continue és fojtatódik!

.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

És akkor hol van az az egy mentés?

odex
nincsenek mert egymásra menti rá! ha tovább akarsz menni fojtatni akarod a gamet akkor continue

.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

Hi all!

Hol vannak a mentések?

forza milan
10.mapot taposom,de jó lenne tudni hány map a game.nem tudja valki?

forza milan
halljátok nem tudja valaki hány map a game?

Egyszerûen arról van szó, hogy ha fedezettûz alatt tartod õket (vagy a kollégáid): szürke a kör felettük ezért nem tud lõni (mert fedezékbe húzódott)
ha pedig piros, akkor neki szabad a pálya és õ fogja szórni rád az áldást.

forza milan
nemtom,de ne is álmodozzatok hogy geforce 2-n menni fog.ezt azoknak mondom akiknek az van.még 4-en se futna.

Fenrir
hát akkor kell az unpack.bat...

A halál csupán a kezdet...

Danman
DVD Rip

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Fenrir
dvd rip-es verziód van vagy a teljes dvd-s?

hiba
ombrek lehet mar volt kerdes akkor sori
egy nv kartyaval probaltam bekapcsolni az antialiast, de semmi hatasa, nem tamogatja a progi?

Danman

Ez lenne az!!Még nem csnáltam meg az unpack.bat-et de a múltkor mikor próbáltam unpackkal ugyanezt csinálta!

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Fenrir
vhogyan linkelj be arról az ablakról egy képet, hogy láthassuk, hogy mi a baja

nekem is ilyen critical error volt a gondom, de sikerült megoldanom, azóta fut a játék rendesen

Danman
NEm tudnátok megoldást a problémámra (lejjebb)?

Fenrir
kell a halálnak, feelingesebb és nehezebb anélkül 😊

Fenrir
köszi, értem már

AnuluWork
A manualban leírja. Amúgy szürkén pontatlanabbul lõ, nem dugja ki a fejét, de érzékeli azt, hogy be akarják keríteni, de kevésbé tud ellene tenni, pirosan meg azt csinál, amit akar, pontosan lõ, reagál a hadmozdulataidra ...

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
be lehet kapcsolni ...

AnuluWork
Van célkereszt, ha akarod ...

dr Kotász
Piros, ha teljesen aggresszív, és annál inkább elfogy, minél jobban lent van a morálja (=„suppression level”😉
66.93-as driver van fent. 1.03-as BiA Patch (eredeti verzió) és amikor Quit-ra kattintok a gép újraindul. Másnak is volt ilyen, ezzel a driver-el? (Patch nélkül is újraindul, vagy 1.02-essel is) /Gépnek nincs baja, minden muködik, csak ez az egy program ami ezt csinálja/ Nvidiások ti melyik drivert használjátok? Thx.
"egyáltalán nincs célkereszt, ergó vagy megtanulunk halálosan pontosan lõni egy mozgó fegyverrel vagy olyan taktikusok leszünk mint napoleon"

Vagy körömlakkal a monitor közepére rajzolunk egy célkeresztet 😊
Fenrir
nameg a mohaa ahol futás közben hajolgathatsz és nozoom sniperkedhetsz...nameg az ellenfél eü csomagokat dobál szerte szét...ez aztán a realizmus

Fenrir
célzással meg semmi gond nincs, azért mert a vérpistike nem tud célozni és láma, hogy lelõjön egy krautot attól még nem kell a játékot leugatni

érdekes, én 1 pisztolylövéssel is öltem már meg németet

Fenrir
nah sikerült végre kipróbálnom a játékot

értékelésem eddig: nekem nagyon bejön, végre egy játék ahol egyáltalán nincs célkereszt, ergó vagy megtanulunk halálosan pontosan lõni egy mozgó fegyverrel vagy olyan taktikusok leszünk mint napoleon

bár még csak 1 emberem van akit tudok irányítgatni, de õ is rettentõen hasznos, csak kiadom neki parancsba, hogy tartsa tûz alatt az ellenséget én meg oldalról rájuk megyek pisztollyal vagy géppisztollyal...szép kis henteket le tudunk vágni az tuti

kérdésem: az ellenfél feje fölött levõ kör hogyan mûxik? piros ha teljesen védtelen és egyre szürkébb minnél védettebb helyen van?

torrente
Eltévesztettem! Ezt írta ki neki is (...cd-rom).

CSOCSO
nahja vegulis van benne valami.. de mindegy leszedtem a moha pacific assaultot..
nagyon kellemes.. ez a jatek utan tiszta kiralysag.. feeelingileg sokkalta komolyabb..
CSOCSO
nemtom.. lehet hogy a puska hord felre 5 meterrol...
nem mozgo celpontrol beszelek hanem mikor eeen tamadom oldalba az embert es az lovoldozik elore.. en meg oldalrol 10 et lovok rajuk hogy megpusztuljanak..
Danman
Én is próbáltam úgy de úgy is ezt csinálja!!!Most felraktam a patch-t(1.02)és úgy:"Please Insert the correct cd into your cd/dvd rom!

torrente
Haveromnak ugyanez volt a problémája a cd-s verzióval. Aztán megpróbálta úgy, hogy csak felinstallálta és nem nyomott unpack.bat-ot és úgy ment!

Danman
Nvidia GeForce FX 5500 512MbRAM P4 Windows XP 2.4 GHz

Placebó
11 éves angolul nagyon keveset tudó unaköcsém segítség nélkül elsõre felvont szemöldök nélkül túljutott rajta...😊

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

forza milan
haweromnak ugyan olyan videokártyája van és neki is azt csinálja

forza milan
milyen videokártyád van?mert ha geforce akár milyen legyen érthetö.ati radeon 9600 xt-m van és nekem nincs vele gond.ebként nem lett valami nagy grafikája a gamenek.max grafika se a legszebb de a hangulat és maga a lehetöségek teccenek

forza milan
nem tudjátok hogy lehetne ezzel multizni?all seeingbe nem lehetne kikeresni a szervereket?

Danman
Van egy kis gondom a gammával kapcsolatban.FElinstalláltam majd valami unpacket is megcsináltam,de mikor elindulna kijön egy ablak "Critical Error" néven és leírja agépem configját majd csak egy ok-t lehet nyomni és kilép!!HELP?

Big Daddy
A magyarítás innen letölthetõ.Tök érthetõen leír mindent.

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

torrente
Haverom kérdezi, hogy a játék elején állítólag van valami madárijesztõ-szerûség, és mit kell ott csinálnia, mert elakadt. <#kuss>

Big Daddy
Jaja asszem MX-el nem megy.

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

dr Kotász
Nos, hogy finoman fejezzem ki magam, ennek valószínûsége meglehetõsen komoly.
A Brothers in Arms játékkal van egy kis gondom.Beinstalláltam, utána az Ubisoftos videó szépen ment utána pedig egy fekete kép jott elõ,pedig a menüben szólt a zene.Ha valaki tud segíteni, kérem segítsen.A grafikus kártyám GeForce2MX400.Lehet hogy az a baj?
AnuluWork
Abban is megnyilvánul, ugyanis az AI sem egy hülye ember. A célzás meg ugye más tészta. Az tény, nem egy COD, ami hyperrealisztikus, különösen akkor, amikor fulás közben sniperkedik le vki vkit ...

R0sc0
ja legyenek de akkor ne a fehgyverek pontosságában nyilvánuljon meg hanem az AI ban...

onlybarca
de mondom szerintem a cod és a bia két küél. játék!
amugy szerinted nem unalmas a sok egy kaptafára készülõ FPS!
legalább valami üde színfolt ez a játék!
te kb 5 lövéstõl halsz meg akkor õk meg 1 tol?
ha te is õk is legyenek kemények!

vagy nem?

Jobb egy elefánt a porcelánboltan, mint egy tű az óvszergyárban.

AnuluWork
Már megint ez a négyszer kellett ...

Biztos a játék szar?

Fenrir
valaki akinek megy a játék feltenné ezt a fájlt valahova, hogy letölthessem?

MP_PAWN_EGA_B.uax

úgy néz ki, hogy ez hibás és emiatt nem indul a játék

a sound könyvtárban van

CSOCSO
a zene az tetszett neha...
a celzas nem volt rossz...csak szartse ert... ez akorszak pont az volt ahol maxmimum csak a sisakod vedett valamicsket... megis 4 szer kell raloni egy emberre... levegot nem lehet benttartani.. tiszta lolsag.. hogy celozzon igy az ember???
CSOCSO
ez egy fps akar lenni?? akkor nemtom minek probalkozik a C&C-s iranyitsd az embereidet dologgal.. nem iranyitani akarok hanem resztvenni egy fasza utkozetben...
tudod mi hianyzik ebbol a jatekbol??? a feeeling.. ha neked megvolt akkor oruljel.. nekem semmi nem volt.. annyira nem volt haborus feelingje hogy az nemigaz.. lovoldozos feelingje meg meginkabb.. es iranyitani is gyenge volt.. marmint... eleg gyenge egy stratigiai jateknak.. fps nek is.. szal mi is ez???? nemtom de igen gyenge lett.. es rovid is...
a.carkey
Ja. Pl. egy COD felirat, oszt lehet izgulni ...

A medve nem játék.