Brothers in Arms: Road to Hill 30
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
Hol vannak a mentések?
Egyszerûen arról van szó, hogy ha fedezettûz alatt tartod õket (vagy a kollégáid): szürke a kör felettük ezért nem tud lõni (mert fedezékbe húzódott)
ha pedig piros, akkor neki szabad a pálya és õ fogja szórni rád az áldást.
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
egy nv kartyaval probaltam bekapcsolni az antialiast, de semmi hatasa, nem tamogatja a progi?
Ez lenne az!!Még nem csnáltam meg az unpack.bat-et de a múltkor mikor próbáltam unpackkal ugyanezt csinálta!
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
nekem is ilyen critical error volt a gondom, de sikerült megoldanom, azóta fut a játék rendesen
A halál csupán a kezdet...
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Vagy körömlakkal a monitor közepére rajzolunk egy célkeresztet 😊
érdekes, én 1 pisztolylövéssel is öltem már meg németet
értékelésem eddig: nekem nagyon bejön, végre egy játék ahol egyáltalán nincs célkereszt, ergó vagy megtanulunk halálosan pontosan lõni egy mozgó fegyverrel vagy olyan taktikusok leszünk mint napoleon
bár még csak 1 emberem van akit tudok irányítgatni, de õ is rettentõen hasznos, csak kiadom neki parancsba, hogy tartsa tûz alatt az ellenséget én meg oldalról rájuk megyek pisztollyal vagy géppisztollyal...szép kis henteket le tudunk vágni az tuti
kérdésem: az ellenfél feje fölött levõ kör hogyan mûxik? piros ha teljesen védtelen és egyre szürkébb minnél védettebb helyen van?
nagyon kellemes.. ez a jatek utan tiszta kiralysag.. feeelingileg sokkalta komolyabb..
nem mozgo celpontrol beszelek hanem mikor eeen tamadom oldalba az embert es az lovoldozik elore.. en meg oldalrol 10 et lovok rajuk hogy megpusztuljanak..
Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
amugy szerinted nem unalmas a sok egy kaptafára készülõ FPS!
legalább valami üde színfolt ez a játék!
te kb 5 lövéstõl halsz meg akkor õk meg 1 tol?
ha te is õk is legyenek kemények!
vagy nem?
Jobb egy elefánt a porcelánboltan, mint egy tű az óvszergyárban.
Biztos a játék szar?
MP_PAWN_EGA_B.uax
úgy néz ki, hogy ez hibás és emiatt nem indul a játék
a sound könyvtárban van
a celzas nem volt rossz...csak szartse ert... ez akorszak pont az volt ahol maxmimum csak a sisakod vedett valamicsket... megis 4 szer kell raloni egy emberre... levegot nem lehet benttartani.. tiszta lolsag.. hogy celozzon igy az ember???
tudod mi hianyzik ebbol a jatekbol??? a feeeling.. ha neked megvolt akkor oruljel.. nekem semmi nem volt.. annyira nem volt haborus feelingje hogy az nemigaz.. lovoldozos feelingje meg meginkabb.. es iranyitani is gyenge volt.. marmint... eleg gyenge egy stratigiai jateknak.. fps nek is.. szal mi is ez???? nemtom de igen gyenge lett.. es rovid is...