5546
  • spR
    Milyen videokártyád van?
  • lac coo
    Nem erről van szó , csak nagy geciségnek tartom , hogy a videokban meg a képekben csilli-villi graf volt ez meg éppen csak eléri az 5 éves Medal Of Honort !
  • LSL
    Írd át gyorsan a fárkráj motorjára a játékot és akkor szebb lesz. Vagy játszd végig 1 hét alatt és feletsd el. Speciel nekem bejön a grafikája, de itt mineki csak húzza az orrát.
  • gameplusz
    Letöltés az nem baj, max ha multiban vagy.
  • fistin
    gecc elkezdtek villogni a tárgyak!!!! ááá
    vagy nem fér össze a játék a letöltésel??
  • I.C.ram
    Bazzeg, te most direkt nem akarod megérteni, amit írók? Attól még, hogy suttyó és szarik az őseire, attól még lehet magyar, sőt tuti az. Ez kb. olyan mindtha egy Müller Béle nevű emberre azt mondanád, hogy köze nincs a németekhez....
  • fistin
    ez tényleg szokatlan:P
  • lac coo
    Srácok ! Az hogy lehet , hogy nem tudom a grafikát max-ra állítani valszeg csak minimumon megy mert nagyon ronda ? Minden beállítás maxon van a performance részben , mégis ilyen ronda . Ha leveszek mindent low-ra akkor is ugyan ilyen ? HELP !
  • gameplusz
    Easy... Anno nekem is ez volt a kérdésem, de már sikerült minden fokozaton végigvinni, és nagyon jók a videók benne!(Az extrákban)
  • Realtibi
    nekem a gép mér csak service medalt ad?
  • AnuluWork #4853
    Pataki hangoztatja is, hogy magyarok az ősei. Egyelőre többek között még a tudósaink, és 1989-ben betöltött szerepünk után ítélnek meg minket az Egyesült Államokban. Kanadában a strassburgi magyar különítmény, és az ott élő különítményesek miatt már nem biztos.
  • AnuluWork #4852
    Írtad, hogy a "srác" :) nem magyar. Nos én írtam, hogy pl. valamilyen szinten Kerry is magyar, csak ő sem ismerné el. Megjegyzem másfél milla magyar él kb. az USAban. Ténylegesen - aki beszél magyarul, részt vesz az ottani szervezeti életben - szmuk kb. 150k, de ha tetszik a tobbinek, ha nem, valamilyen szinten magyarok. Vsz Antal is hasonló cipőben jár. Ő is amerikainak érzi magát, a hadsereg és a suli is erre tanította, + ott is született, de ilyen névvel tuti, hogy nem sziú indián ...

Remélem érted! :)
  • dr Kotász
    George Pataky is magyar, de mi köze van ennek a John Antalhoz?
  • AnuluWork #4850
    John Kerry is valamilyen szinten magyar, bár ő ezt sohasem ismerné el.
  • dr Kotász
    Tévedsz. A srác nem magyar. Írj a Gearboxnak.
  • AnuluWork #4848
    Tuti magyarok az ősei. Ilyen névvel nem benszülött amerikai az is biztos.
  • I.C.ram
    Pedig tuti. Max régi kivándorlók gyereke. Az Antal olyan echte magyar név mint az Előd kb.
  • dr Kotász
    Nem, véletlen egyezés. Olyan, mint az eleven comb.
  • gameplusz
    akko yo!
  • Pano
    Készül? már van :)
  • Pano
    Szarom le, h miylen a grafika, ha a játékmenet és élmény egyedi és marha jó.
  • gameplusz
    Annak néz ki. Antal János, ez elég magyar...
  • I.C.ram
    Ez a John antal nem egy magyar fickó?
  • gameplusz
    ITT EGY MÁSIK (8MB)
  • Tgabbar
    Hmm... mi is az a 4 könyv egy ilyen "nyugalmazott tankvezetőtől"...remélem jól idézem....akkor legalább írná oda ,hogy ez az "ÉN" véleményem a játékról ,ne az újságot húzza le egy ilyen kommenttel.....vagy inkább passzolta volna a szomszédban lakó 12 éves Gyurikának a játékot és az ő véleménye alapján írta volna meg(ezzel most nem azt akarom mondani ,hogy ennek a korosztálynak való,hanem természetesen azt ,hogy még egy ennyi idős gyerek is körültekintőbb ,mint egy ilyen "répa"(gyökér)).....vagy inkább ne írt volna semmit....
  • gameplusz
    Készül hozzá a multi!
    ITT TALÁLHATTOK A MULTIBÓL EGY VIDEÓT (37 MB)
  • fistin
    áá, nem hiszem hogy lehet majd online-ban nyomni....
  • gameplusz
    Valami path-et le lehet szedi a Gearbox oldaláról, valami multi, vagy mi...
  • _Atti_
    Lanhoz nem kell megvenni..meg sztem az online-t is meg fogják oldani..lehet már meg is van:)
  • fistin
  • fistin
    lehet megvan a probléma! nem kellet volna annyira húzni az órajelet
  • fistin
    pedig maxon, 1280*1024-en van.
  • Davidsned
    A CD-tok hátuljához nem tudna valaki adni nekem egy cd-borítót? (cdcovers.cc-n nem volt)
  • Davidsned
    Nah pl. ezen a képen is látszik milyen szarul vannak kidolgozva a fegyverek (cod:uo-t nézzétek meg maxon). Meg persze az embernek fénylik a keze a sok blur-tól. A fű nagyon szépen néz ki, de ha pl. közelebb menne a kőfalhoz, egy homályos paca lenne az egész. Grafikáról ennyit.
  • fistin
    okay
  • gameplusz
    Meg, ha kimásolod, és ha újrarakod, akkor vissza..
  • gameplusz
    aaz 71.84, de a lényegen nem változtat...
  • fistin
    megmaradnak a mentéseim??????????
  • fistin
    nem a f.szt. eddig jó volt. 7.1.8.4 asszem. az nvidian márciusi legújabb. ha még az a legújabb:)
    tuti hogy az. tudom hogy eddig driver probléma volt. és új driver után ezt nem csinálta, csak a ptach után!
    ha a documents and setings-->application data-->gearbox softvare-->brothers in arms-->mattbaker-ből kimásolom a cuccokat, akkor megmaradnak a mentéseim?
  • ibrik
    Ez nem biztos, hogy a patch hibája.
    MIlyen VGA és milyen driver van fent?