5546
-
#5104 Nehezebb fokozatokon is végig kell vinned. -
sz4bee #5103 Van a játékban egy olyan hogy EXTRAS.Na ott vannak képek ,szövegek...ott nekem csak két érem van.A többit akkor kapom meg amikor végigviszem a játékot vagy küldétések után is kaphatok? -
#5102 én ugy számoltam ki hogy 21 map a game.tudjátok ahol loadolni kell,ott ki lehet számolni.de lehet hogy nem annyi. -
#5101 van mentés... valahol a "documents and setting\...\application data\gearbox software" útvonalon.
legegyszerűbben úgy találod meg, ha rákeresel a bia.ini fájlra, ugyanabban a mappában van. -
#5100 11. mapon tartok de beszarásul nehéz.de én nem csitelek.semmi érteleme. -
#5099 1) unrar allaccess.rar into your \Documents and Settings\[username]\Application
Data\Gearbox Software\Brothers In Arms\
2) launch the game then load the profile BLeH! (reconfigure options if need be)
3) now all chapters are playable at any difficulty level (including authentic)
4) in-game cheats (old movie, infinite ammunition, super squad) are unlocked :
just press [ESC] when playing and click on the menu cheats to switch them on
5) have phun! and please buy this fine game if you are a Band of Brothers fan :p
tessék -
#5098 nem tudom -
Torry #5097 :((
És valami kód, hogy az összes mapot berakja? -
#5096 azt sajna nem lehet -
Torry #5095 De mástól nem tudok mentést kérni?
Mert winreinstall volt és nincsen kedvem újrakezdeni. -
#5094 rá mész arra hogy continue és fojtatódik! -
Torry #5093 És akkor hol van az az egy mentés? -
#5092 nincsenek mert egymásra menti rá! ha tovább akarsz menni fojtatni akarod a gamet akkor continue -
Torry #5091 Hi all!
Hol vannak a mentések? -
#5090 10.mapot taposom,de jó lenne tudni hány map a game.nem tudja valki? -
#5089 halljátok nem tudja valaki hány map a game? -
Seten #5088
Egyszerűen arról van szó, hogy ha fedezettűz alatt tartod őket (vagy a kollégáid): szürke a kör felettük ezért nem tud lőni (mert fedezékbe húzódott)
ha pedig piros, akkor neki szabad a pálya és ő fogja szórni rád az áldást.
-
#5087 nemtom,de ne is álmodozzatok hogy geforce 2-n menni fog.ezt azoknak mondom akiknek az van.még 4-en se futna. -
#5086 hát akkor kell az unpack.bat... -
#5085 DVD Rip -
#5084 dvd rip-es verziód van vagy a teljes dvd-s? -
#5083 ombrek lehet mar volt kerdes akkor sori
egy nv kartyaval probaltam bekapcsolni az antialiast, de semmi hatasa, nem tamogatja a progi? -
Ez lenne az!!Még nem csnáltam meg az unpack.bat-et de a múltkor mikor próbáltam unpackkal ugyanezt csinálta! -
#5081 vhogyan linkelj be arról az ablakról egy képet, hogy láthassuk, hogy mi a baja
nekem is ilyen critical error volt a gondom, de sikerült megoldanom, azóta fut a játék rendesen -
#5080 NEm tudnátok megoldást a problémámra (lejjebb)? -
#5079 kell a halálnak, feelingesebb és nehezebb anélkül :) -
#5078 köszi, értem már -
#5077 A manualban leírja. Amúgy szürkén pontatlanabbul lő, nem dugja ki a fejét, de érzékeli azt, hogy be akarják keríteni, de kevésbé tud ellene tenni, pirosan meg azt csinál, amit akar, pontosan lő, reagál a hadmozdulataidra ... -
#5076 be lehet kapcsolni ... -
#5075 Van célkereszt, ha akarod ... -
#5074 Piros, ha teljesen aggresszív, és annál inkább elfogy, minél jobban lent van a morálja (=„suppression level”) -
Árnyvadász #5073 66.93-as driver van fent. 1.03-as BiA Patch (eredeti verzió) és amikor Quit-ra kattintok a gép újraindul. Másnak is volt ilyen, ezzel a driver-el? (Patch nélkül is újraindul, vagy 1.02-essel is) /Gépnek nincs baja, minden muködik, csak ez az egy program ami ezt csinálja/ Nvidiások ti melyik drivert használjátok? Thx. -
lemmy #5072 "egyáltalán nincs célkereszt, ergó vagy megtanulunk halálosan pontosan lőni egy mozgó fegyverrel vagy olyan taktikusok leszünk mint napoleon"
Vagy körömlakkal a monitor közepére rajzolunk egy célkeresztet :) -
#5071 nameg a mohaa ahol futás közben hajolgathatsz és nozoom sniperkedhetsz...nameg az ellenfél eü csomagokat dobál szerte szét...ez aztán a realizmus -
#5070 célzással meg semmi gond nincs, azért mert a vérpistike nem tud célozni és láma, hogy lelőjön egy krautot attól még nem kell a játékot leugatni
érdekes, én 1 pisztolylövéssel is öltem már meg németet -
#5069 nah sikerült végre kipróbálnom a játékot
értékelésem eddig: nekem nagyon bejön, végre egy játék ahol egyáltalán nincs célkereszt, ergó vagy megtanulunk halálosan pontosan lőni egy mozgó fegyverrel vagy olyan taktikusok leszünk mint napoleon
bár még csak 1 emberem van akit tudok irányítgatni, de ő is rettentően hasznos, csak kiadom neki parancsba, hogy tartsa tűz alatt az ellenséget én meg oldalról rájuk megyek pisztollyal vagy géppisztollyal...szép kis henteket le tudunk vágni az tuti
kérdésem: az ellenfél feje fölött levő kör hogyan műxik? piros ha teljesen védtelen és egyre szürkébb minnél védettebb helyen van? -
#5068 Eltévesztettem! Ezt írta ki neki is (...cd-rom). -
#5067 nahja vegulis van benne valami.. de mindegy leszedtem a moha pacific assaultot..
nagyon kellemes.. ez a jatek utan tiszta kiralysag.. feeelingileg sokkalta komolyabb.. -
#5066 nemtom.. lehet hogy a puska hord felre 5 meterrol...
nem mozgo celpontrol beszelek hanem mikor eeen tamadom oldalba az embert es az lovoldozik elore.. en meg oldalrol 10 et lovok rajuk hogy megpusztuljanak.. -
#5065 Én is próbáltam úgy de úgy is ezt csinálja!!!Most felraktam a patch-t(1.02)és úgy:"Please Insert the correct cd into your cd/dvd rom!