Brothers in Arms: Road to Hill 30
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
~négyen beléptünk a multiba: mindenki csak nézi mi a fax van, nem volt érthetõ ki-kivel van, ki melyik oldalon, nincs választási lehetõség, csak nyomjál ready gombot.
~a szerverindítónak semmilyen beállítási lehetõsg nem volt, azon kívül, hogy melyik pályát választja.
~nagy nehezen elindult a játék (kellett vagy 5-6 perc, pedig mindneki readyt nyomott-nem addig töltõdött, hanem addig várt a program).
~kezdéskor mindnekinek a pofájába világított a maximális blur effektus, vakon ténferegtek, a hol vagyok? Mi van itt felkiáltásokkal.
~valami csoda folytán szembekerültek egymással: na akkor is jót szendvedtek, mire eltalálták egymást.
....
Konklúzió 1: a négy játékos számára ez inkább szenvedés volt, mint szórakozás.
Konklúzió 2: nem fogom továbbra sem rossz játéknak tekinteni a BIA-t, valószínûleg náhány patch múlva már mindneki számára barátságosabb lesz. Én a single kampányából még csak néhány etapot végeztem ki, tetszik, látom a rációt benne, de számomra még nem az igazi.
Árnyvadásznak pedig sok boldog szülinapot és sok biaval telt órát kívánok!😊
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Jelenleg a 3-ik pályán vagyok, tehát még nagyon az elején, de azért leírom eddig, hogy látom a programot és bejött e az a várt eredmény, amiben bíztam.
Kezdjük a grafikánál, mert ez ötlik szembe legeloszor. A gépem jó, így mindent maxra tettem és még megspékeltem ezt egy 4XAA/16XAniso-val és maradtam a jól bevált 1024*768-as felbontásnál. A játék sebességével semmi gond, a látványvilággal viszont az elso egyórában valahogy nem tudtam igazán megbarátkozni, de idovel aztán egyre jobban elfogadtam és aztán már tetszett is. Az Unreal motor sajna ilyen, mert van olyan program ami remekül kamatoztat belole (kisebb átalakításokkal) mint pl. a Thief III, vagy a Splinter Cell, de van olyan is (BiA) ami lehetne azért jobb is ebbol a szempontból. De ez nem véletlen. Ez egy X-Box átirat ami sajnos ezt eredményezi. Végül én úgy voltam vele, ez azért elég szép ahhoz, hogy megteremtse azt a légkört ami Normandia bemutatásához szükséges.
Hangok eddig nagyon tetszettek. A speciális effektek, mint sárfröccsenés, vérfröccsenés, találati jelzések, elhalálozás remekül meg lett oldva. A szövegek is jók amiket a katonák mondanak. Magyarosítást is feltettem, ezzel még színesebb a dolog. A fordítás jó lett, obszcén szavak is bekerültek és hozza a megszokott háborús filmek beszólásait, megjegyzéseit.
A játékmenet nagyon jóra sikerült. Nekem nagyon tetszik ez az igazi katonásdi. Az irányítás pofonegyszeru és ez a csapatmenedzselos rész egészen új távlatokat nyit.
Igazából nekem annyi bajom van a játékkal, hogy kissé konzolos lett, és én saját fejlesztésu grafikus motorral adtam volna ki. Persze kizárólag PC-re készült volna el. De így sem rossz! Nekem hozta azt amit vártam, hisz játékmenetben erre számítottam a grafika meg talán szebb is lesz egy két pályán 😊 Remélem.
A víz és a katonák kidolgozása viszont ötös!
Hardon játszom amúgy. Az extrákat is ötletes dolognam tartom.
Na ennyi egyenlore.
nem tudjátok mi lehet a gond?
nem indul a játék hanem ezt írja ki:
General protection fault!
History: ULevel::SpawnActor <- (PlayerController) <- UGameEngine:😛reInit <- InitEngine
- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.
Elõször én is megszívtam, de másodjára simán átjutottam rajtuk.
Kérdés: nem lehet az egységembõl valaki mást arra rávenni, hogy kezelje az alkalmanként hatalmunkba kerülõ MG géppuskát?
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
~Igen. LANon kipróbáltuk, kb. 5 perc múlva már léptünk is ki.
~nekem is mohaapa-ra hasonlít. Itt is, ott is megvolt mindne, de...És ottvan a DE.
~konzol volt a fõ célpont: gondolj bele: a konzolosok nem ülnek össze 20-an Lanozni, de például ketten igen. Erre elég is a BIA által nyújtott mult. A tv-re kapcsolt konzolnál meg ugye nincsenek magas felbontások, nem hiszem, hogy ott is van olyan beállítási lehetõség mint pc-n (anizo,AA.)
-én szurkolok a BIA-nak, jó játék ez, csak nincs kiaknázva a lehetõség. Belefutottak egy új technológiba, de nem tudták kihasználni. Lásd mohaa:pa. Szvsz a BIA így egy alap a következõ játékokhoz.
-gizzda: nem a grafikával van a baj. Hanem nézd meg: hasonló konfigokkal is máshogy megy a BIA, hányan panaszkodnak erre...Arnyékkal ugyanolyan szériás gpu-nk van. Ráadásul elvileg az én gépem "gyengébb" (A64 vs barton). nekem jól megy......
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
A medve nem játék.
1. The Sims 2 University - Electronic Arts
2. World Of Warcraft - Vivendi Universal
3. The Sims 2 - Electronic Arts
4. Brothers In Arms: Road To Hill 30 - Ubisoft
5. Halo: Combat Evolved - Microsoft
6. Half-Life 2 - Vivendi Universal
7. The Sims Deluxe - Electronic Arts
8. The Sims: Unleashed - Electronic Arts
9. Galaxy Of Games 350 - JC eGames
10. Star Wars: Republic Commando - LucasArts
Angol top 10
1. Championship Manager 5
2. The Sims 2: University
3. Brohers in Arms
4. Football Manager 2005
5. The Sims 2
6. Act of War
7. Silent Hunter 3
8. Rome: Total War
9. Half-Life 2
10. Battle for Middle-Earth
Gamestar
Motorola Defy
IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961
IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
és lett belõle ekkora kulimájsz? Olyan mintha a készítõi nem tudták volna eldönteni hogy folytassák a MOHAA és COD vonalát vagy egy teljesen más új dolgot hozzanak ki.
Hiányzik a népszerûsítéséhez a multi player..mert ami van jelenleg az kész tragédia. Regeld az új játékot és játszatok négyen...asszem elv van még.
Ma már ezeket a játékokat szinte a multira találják ki a single része egy demo csak 😊)
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Asus A7N8X-X ,AMD 2500+ ,1024\\400 DDR , MSI GF6600GT
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
-Lan, illetve eredeti Bia. (tudtommal).
A beállítást szvsz vedd le 1024x768-ra, az árnyékot (😄) kapcsold ki, esetleg vegyél lejebb az élsimítás/anizo-ból...
...
Ha valakinek van még ötlete, ne kímélje Árnyékot!😊))
-Dietrich: nem lenne ez rossz játék, csak mind a pc-s, mind a konzolos vevõk igényeit szerették volna eltalálni. ...Szvsz lesz egy közepesen jó eladási statisztika, és csinálni fognak egy pc-re célzott kieget/2. részt, ahol rámennek a multi részre is ( a többi problámán kívül).
Amúgy szerintem nincs nagy baj a játékkal, de messze még a kiválló/kultuszjátéktól, amit évek múltával is játszanak.
figyu, nekem van eredeti játékom-->most vettem a gépet, és a Colin4-et adták hozzá dvd-sen, és eredeti!!!!!!!!!!<#mf1>#mf1>bocsi, illetve a videókártyámhoz adták. GF6600GT
ez a game szvsz nem fogja megközelíteni..de van akinek bevált és megveszi és játszik vele, nekem egy nagy csalódás.
Na én 800x600ban nyomom Barton 2500+, 9800Pro és 1 GB mellett. 1024ben nem ment jól a graf: szaggatott a kép. Persze ebben az is lehet, hogy újra kellene telpítni a 2 éves rendszeremet.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Remélem érted! 😊