5546
  • Eisenhower
    jó de grebber azért nem veszt embert mert biztos godmode-ot használ és dzson rembó módjára kamikázéba tolja a gammát
  • CSOCSO
    hidd el tudok celozni.. de eleg ciki az mikor 10 meterrol nincs elottem semmilyen azaz SEMMILYEN zavaro fal es a masik elott sincs es megisz hiaba lovok ra nem deglik meg....
    azokban az idokben nemigazan volt olyan pancel ami kibirta volna hogy oldalba lovom a csakot..
    plusz az egyik kedvenc jatekom az Infiltration.. ami kicsit valosaghubb ennel... joval...
  • CSOCSO
    en is igy szoktam csak mikor 3 felol lonek es nincs hogyan kerulni az igen ciki
  • Danecay
    Hi All! Kölcsönadtam az egyik havernak a gamet, de sajnaos másnap arról panaszkodott, hogy miután betöltődik a játék, és elkezdi tolni, kis idő mulva, kékhalál, vagy kidobja a a játék, különböző hibaüzenetekkel, pl. Cserélje ki videókártyáit. A srácnak egy Radeon 9200- s VGA-ja van. Ezen mennie, kellene nem? mert a kártya ugye tudja a DX8-t, és mint írtam nem is olyan jellegű a hibája mint a GF4 MX-eseknek. Na szóval a kérdés az lenne, hogy mik a tapasztalatok? Segíthet ezen a hibán, mondjuk a VGA drivr csere, vagy valamelyik PATCH? Az 1.03-as ha jól láttam, stabilitási problémákon is segít. Az 1.03-as patch telepítésének feltétele, az, hogy fel legyen telepítve az 1.02-s? Ja és kell az 1.03-s PATCH-hez hozzá való CRACK?
  • grebber
    Szerintem jó ez a game nekem bejött.
    Én mindig ugy csinálom feltéve amikor nem :) hogy tűz alá veszem az ellent melléjük kerülök és leszedem őket.
    Nem szoktam nagyon embereket vesziteni.
    Kiváncsi vagyok a Bia 2-ben mit változtatnak majd.
  • onlybarca
    nem tom hogy ps2-ön hogy tünhetett szebnek max. nem volt rendes grafikai beállításokkal a gépeden mert összehasonlítottam és pc-n szebb
  • Eisenhower
    2005-04-06 PC Game Dox Brothers In Arms V1.03 (c) Ubisoft *PUBLIC SERVER PATCH* COREISO
  • AnuluWork #5016
    El lehet találni mindenkit, elsőre, okosan, és ha ügyes vagy, max. másodikra kipurcan. És nem sniper puskával!!! De mivel, ha fedezékben vannak, más szempontok érvényesülnek, és aki a célzásról beszél, hogy ilyen szar, meg olyan szar, az nem képes ezt felfogni, az már legyen az ő baja. Másik eset az, hogy vki olyan grafikával játszik, amit nem bír a gépe, és ezért képtelen célba találni. És persze ilyenkor a játék a szar ...

+ EZ NEM A COD! Fel kéne már fogni! Ez - HI! - teljesen más.

Mi az, hogy Te élted túl a 30-as hegyet?
    Max. az odaúton meghalt pár embered. Mellesleg mivel utána egyedül fogsz menni a tankok ellen, nem tök mindegy hányan haltak meg? Mellesleg simán végig lehet vinni, még a 3. fokozaton is veszteség nélkül a 30-as hegyig. De felesleges, úgysem kellenek az emberek ...

Bughalmaz lenne a játék? Miért is?
  • hiba
    mamrint aniso nelkul...
  • hiba
    gfx: fura de ps2n nekem szebbnek tunt, valahogy jobban ossze volt "mosva".
    ja meghat pcn kicsit lassu 1024be van vagy 15fpsem. De aniso es azzem az egyszerubb arnyekokkal mar volt 35is :)
  • hiba
    volt ez egyik szakasznal hogy kiadtam parancsba tuzeljenek a celra, en meg odalopakodtam egy meterrol az egyik katonat vagy 5x fejbelottem, azon kivul hogy csak hatratantorodott nem tortent semmi csak en purcantam ki, rgo a program nem engedi hogy rambokent lekuzdjuk az nmyket, lassan taktikazva kell elorehaladni ami azert nem is zur mert ha vegig lehetne rohanni es mindenkit legyakni akkor eleg sablonos maradt volna es unalmasabb is
  • hiba
    hat turelem az kell hozza meg nem szabad rusholni meg rohanni, csak lassan aprankent eddig nekem bejott.
  • Yossarian
    valszeg sietsz. Mikor igyekeztem minél gyorsabban, célratörően megcsinálni, akkor nekem se akart sikerülni az a rész. Aztán apránként, eltökölődve mindenki zöld volt a végén is.
  • Rusy
    Hi
    Nem tudja valaki meg a játék geforce 4mx-eken, mert végülis egyik ismerősömnél elindul nem ír ki semmi hibát, de amikor elindul a játék, menü se jön be piros csík betölt, és utána fekete kép, legújabb rdiver 71.valahanyas, nemtom nekem atim van, ment másnak ezen a kártyán?
  • CSOCSO
    Hat mennyire lol ez a jatek... az ellenfelek a falakon atlonek en celba se tudom oket venni mert mielott meg felallnek a fedezekbol ok mar lovik a a testemet ez a rohadt baker meg rangatozik.. de ez egy dolog.. megparancsolom a hulye katonaknak hogy lojenek.. elkezdenek loni...
    en celbaveszem oket. de egy katonara 5 ot kell loni mert hiaba tartok celra 8 meterrel arebb lo.. persze eszrevesz az ellen.. egyet lo es hopp azonnal eltalal.. jo.. ujrakezdes.. most rajuk rohanunk.. persze mindenki kinyiffan.. akkor vessuk el ezt a szetlojuk oket es meglepjuk oket oldalrol baromsagot mert az ossze katonam beledoglik altalaban ...szurke kor.. lol... ugyanugy fel-fel neznek es ha latjak hogy jovunk akkor kilonek.. hiaba szurke a rohadt kor..
    most a vedjuk meg a 30 as hegyet csinalom.. tiszta szanalom ez az egesz.. ket oldalrol szepen korbekeritettem oket.. utanna van egy kis sorosz.. 4 ellenfel.. es vedd be oket.. loller... 8 szor probaltam meg.. mind a 8 szor mas mas taktikat valasztottam az osszes emberemet lelottek en eltem tul... NULLA energiaval.. most menjek a kocsog tankok ellen.. LOL...
  • CSOCSO
    megnyomtam az egyest vagy a kettest es utanna mukodott...
  • Eisenhower
    próbáld meg azt hogy ráböksz defaultra játék betölt mész valameddig majd bekonfigolod ugy ahogy neked jó. hátha segít...
  • Big Daddy
    Más gombra rakod akkor sem működik?
  • CSOCSO
    hat nah hurra de most mit csinaljak?
  • Eisenhower
    hát vársz az 1.04 patch-re ^.^ vagy nemtudom. én végigtoltam le is töröltem mert sajnos egy bughalmaz az egész
  • CSOCSO
    fakkk nemtom mi a szar tortent de miutan meghaltem es ujratoltottem az allast.. nem mukodott a command gomb!!!!! maga a gomb mukodik tehatnem az eger szart be.. csak egyszeruen a jatek nem erzekeli hogy benyomom.. meglestem a beallitast... jol volt bealitva.. tehat semmilyen paranormalis gombatrendezodes nem tortent.. es ujrakonfiguraltam ( a beallitasokban erzekelte a jobb klikket) de a jatekban kurvara nem megy... ilyenkor mivan???
  • deicide
    de szerencsére úgyan azt irtátok..)

most megyek és jól kicselezem a tankokat:)
  • Eisenhower
    állítólag ez
    a patch kell a tört gamehoz....
  • Eisenhower
    5000 ^.^
  • rezsofiz
    Szépen elvittétek egyébként 5000ig szal valaki tékelheti, én nem fogom
  • rezsofiz
    rulz
  • Big Daddy
    Még jó hogy majdnem uazt Írtuk Eccere.Milyen lett volna ,ha tök mást írunk mindketten azt találd ki melyik az igazi. :)
  • deicide
    köszönöm mind kettötök segitségeét...:))
  • Eisenhower
    ha jól emlékszem ki kell kerülnöd a 3 német tankot és asszem ki kell szedni pár németet majd panzerfaustal kell lövöldözni a német tankra és majd utána jön 2 amcsi tank és őket kell vezényelned ugy hogy kiszedje a többi német tankot majd el kell őket vinned ahonnan elindultál tehát vissza a sajátaidhoz. legalább is így emlékszem^^
  • Big Daddy
    Tankokat kicselezni,főúton tovább amíg elérsz 1 hídig ,Ott vannak a hídon a te tankjaid .Vigyázz mert sok a gyalog náci is.Tankokkal kilöveted a 2 német tankot,vissza a kiindulási helyre.A többit nem mondom úgyis meglátod.
  • deicide
    Eddig még nem akadtam el...!

de most igen...(

Ott tartok ahol végül is kezdődik...!

Lelővik a szemüveges muksot..én ott fetrengek a földön:(

magamhoz térek és az van kiírva hogy keresek tankot..!

elindulok de ahová mennem kellene tele van tankkal és azok lelödöznek:(

elkell bujni vagy mit kell itt csinálni...?
  • Fenrir
    nemtom...a retail a dobozos, talán a digital vmi letölthető verzió lehet

úgyértem hivatalosan letölthető
  • Boroskóla
    Két Patch között mi a különbség RETAIL és DIGITAL verzió egyik 5 a másik 8 MB ?
  • Fenrir
    semmit nem érünk vele ha nem megy a játék :D
  • Makimajom
    Innen is lehet leszedni
  • Boroskóla
    Ok thx
  • Fenrir
    tiszta lol ez a játék, még ha kiadnak pár száz peccset talán akkor el is fog indulni :)
  • Fenrir
    innen
  • Fenrir
    Build: (null)

CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 3217 MHz [2013392142336.000000 0] with 1023MB RAM
    Video: RADEON 9600 SERIES (6517)

Failed to enter Startup?Name=Player?Class=gbxGameplay.gbxPlayerPawn?team=255: Can't find file for package 'MP_PAWN_EGA_B'

History: UGameEngine::Init <- InitEngine

ezt írja LOL
  • Boroskóla
    Mostmár csak egy kérdésem lenne, honnan a francból lehet letölteni a Patchet ???