5546
  • torrente
    Haveromnak ugyanez volt a problémája a cd-s verzióval. Aztán megpróbálta úgy, hogy csak felinstallálta és nem nyomott unpack.bat-ot és úgy ment!
  • Danman
    Nvidia GeForce FX 5500 512MbRAM P4 Windows XP 2.4 GHz
  • Placebó
    11 éves angolul nagyon keveset tudó unaköcsém segítség nélkül elsőre felvont szemöldök nélkül túljutott rajta...:)
  • forza milan
    haweromnak ugyan olyan videokártyája van és neki is azt csinálja
  • forza milan
    milyen videokártyád van?mert ha geforce akár milyen legyen érthetö.ati radeon 9600 xt-m van és nekem nincs vele gond.ebként nem lett valami nagy grafikája a gamenek.max grafika se a legszebb de a hangulat és maga a lehetöségek teccenek
  • forza milan
    nem tudjátok hogy lehetne ezzel multizni?all seeingbe nem lehetne kikeresni a szervereket?
  • Danman
    Van egy kis gondom a gammával kapcsolatban.FElinstalláltam majd valami unpacket is megcsináltam,de mikor elindulna kijön egy ablak "Critical Error" néven és leírja agépem configját majd csak egy ok-t lehet nyomni és kilép!!HELP?
  • Big Daddy
    A magyarítás innen letölthető.Tök érthetően leír mindent.
  • torrente
    Haverom kérdezi, hogy a játék elején állítólag van valami madárijesztő-szerűség, és mit kell ott csinálnia, mert elakadt.
  • Big Daddy
    Jaja asszem MX-el nem megy.
  • dr Kotász
    Nos, hogy finoman fejezzem ki magam, ennek valószínűsége meglehetősen komoly.
  • redfox2
    A Brothers in Arms játékkal van egy kis gondom.Beinstalláltam, utána az Ubisoftos videó szépen ment utána pedig egy fekete kép jott elő,pedig a menüben szólt a zene.Ha valaki tud segíteni, kérem segítsen.A grafikus kártyám GeForce2MX400.Lehet hogy az a baj?
  • AnuluWork #5052
    Abban is megnyilvánul, ugyanis az AI sem egy hülye ember. A célzás meg ugye más tészta. Az tény, nem egy COD, ami hyperrealisztikus, különösen akkor, amikor fulás közben sniperkedik le vki vkit ...
  • R0sc0
    ja legyenek de akkor ne a fehgyverek pontosságában nyilvánuljon meg hanem az AI ban...
  • onlybarca
    de mondom szerintem a cod és a bia két küél. játék!
    amugy szerinted nem unalmas a sok egy kaptafára készülő FPS!
    legalább valami üde színfolt ez a játék!
    te kb 5 lövéstől halsz meg akkor ők meg 1 tol?
    ha te is ők is legyenek kemények!

vagy nem?
  • AnuluWork #5049
    Már megint ez a négyszer kellett ...

Biztos a játék szar?
  • Fenrir
    valaki akinek megy a játék feltenné ezt a fájlt valahova, hogy letölthessem?

MP_PAWN_EGA_B.uax

úgy néz ki, hogy ez hibás és emiatt nem indul a játék

a sound könyvtárban van
  • CSOCSO
    a zene az tetszett neha...
    a celzas nem volt rossz...csak szartse ert... ez akorszak pont az volt ahol maxmimum csak a sisakod vedett valamicsket... megis 4 szer kell raloni egy emberre... levegot nem lehet benttartani.. tiszta lolsag.. hogy celozzon igy az ember???
  • CSOCSO
    ez egy fps akar lenni?? akkor nemtom minek probalkozik a C&C-s iranyitsd az embereidet dologgal.. nem iranyitani akarok hanem resztvenni egy fasza utkozetben...
    tudod mi hianyzik ebbol a jatekbol??? a feeeling.. ha neked megvolt akkor oruljel.. nekem semmi nem volt.. annyira nem volt haborus feelingje hogy az nemigaz.. lovoldozos feelingje meg meginkabb.. es iranyitani is gyenge volt.. marmint... eleg gyenge egy stratigiai jateknak.. fps nek is.. szal mi is ez???? nemtom de igen gyenge lett.. es rovid is...
  • a.carkey
    Ja. Pl. egy COD felirat, oszt lehet izgulni ...
  • Vanek
    geforce fx 5700 LE-vel megy?
  • hofitom
    Jaaa. Ezt hiányoltam én is. Vmi feeling hiányzott belőle
  • panther112
    Netes játékhoz elég 1 egy serial? (generált is jó v az nem?)
  • onlybarca
    amugy te felismered a két játék között a különbséget??
    ha igen akkor ird már le légy szíves!
  • R0sc0
    mx-el nem megy....
  • McFrost
    Hail! Lenne egy kérdésem. 512 rammal, s gforce 4 mx440 128 mb-os videok-val fut a játék?
  • Vanek
    hi! most telepítettem fel,lemegy az intro és utána nics képem,csak hang.... ?
  • CSOCSO
    nah kijatszottam. hat szerintem egyaltalan nem egy nagy wast ist das a jatek... egyszer sem izgultam egyszer se ereztem hogy hu mekkora akcio van szal szerintem kifejezetten gagyi a jatek.. egy moha egy COD sokkal jobb....
  • hiba
    lehet bug is persze csak arra irtam hogy nem az illeto benasagan mulik hogy eltalalja e (30cmrol:>) az nmyt vagy sem.

en is lottem mar le futas kozbe es szepen orra is estek

talan vmi script van benne ha nem ugy jarod korbe a terepet ahogy a tervezok elkepzeltek akkor esetleg nem aktivalodik, igy nem sebez
  • grebber
    Én is láttam hogy a lövések átjönnek de mivel nem halok meg tőlük nem nyilvánitottam nekik nagyobb figyelmet.

Több játék is van nem csak ez ami sokaknál megy sokaknál nem.pl SRS,Silent Hunter 3.
  • Eisenhower
    pl beton(!)falon átlőnek az ellenfelek akkor ha megnézed és kipróbálod mikor a fal sarkától kb 1-2 lépésre vagy rögtön elkezd tüzelni a csávó meg a tank is pl holott még nem is látszódol..... meg ugye vannak ezek a hosszu kiírások és sok embernek nem indul a gamma stb stb stb stb stb stb.
  • grebber
    Mondanál pár bugot?
    Mert én nem sokkal találkoztam.Nem is öszintén 1-et sem tudnék mondani.Lehet ez az én hibám.De engem nem zavart semmi amit a game rovására irhatnék max a graf hogy nem a leggyorsabb az engine.
  • grebber
    Persze hogyne egyértelmű csakis azzal tolom.Egyébként nem szoktam nagyon embereimet használni hanem egyénizek sok helyen.
  • Placebó
    Ezt csak alátámasztani tudom, jól eltalálva azonnal megmurdálás van még futás közben is a gránát meg zsír főleg a robbanás utáni terepszemlén ahol leszakadt végtagú németek hevernek egymáson, csak ne venné le a hullákat a progi...:)
  • Eisenhower
    #5001-es hozzászólás^^
  • AnuluWork #5028
    Jaja. Simán lehet futás közben is célozni, még célkereszt nélkül is, és attól függően, hogy hol találod el, 1-2 lövésből elpatkol. Ez tény. Minden más csak az emberen múlik. Megj. nekem eredetim van, esetleg az is közrejátszhat. Franc se tudja!
  • Macccy
    Hát ezzel most nem tudok teljesen egyetérteni. Nem egyszer zúztam már előre normal-on és le lehet őket ölni. Egyszer még (szégyellem nagyon=) godmode-ban is ráfutottam a népekre, még olynara is aki el sem foglalta még a "kijelölt" helyét csak épp befutott a kerítésen éééés ..... bumm .. kinyírtam. Tehát Akkor és Ott csakis valami bug lehetett.
    szerintem ...
  • panther112
    2 féle 1.3 as patch is van, az egyik starforce, a másik retail nevű, mi a különbség? Amúgy, aki nem tudja végigjátszani 3as fokozaton, az ne a játékot szidja, egyszerűen 1 nagy láma. Authentical fokozaton a 4esig vittem el, mert már unom újra játszani, de ha valakinek megvan küldje már el, mert ki akarom menteni a képeket. Amúgy ami megnyílt, azokat kiszedtem már. ha valakit érdekel, de nem tud játszani fps-t az nyugodtan keressen meg.
  • hiba
    Nem a bena celzasrol van szo, nem arrol hogy lassu a gep es rossz a reflex, nem arrol, hogy mozog a puska csove es emiatt keptelen eltalalni! csupan arrol hogy a program nem engedi adott estbe megsebezni az ellenfeleket...es nem azert mert vki bena, mert azon nincs mit benazni hogy 30cmre az orrod elott ott all egy katona 5x fejbelovod es max hatratantorodik.
    A taktikara van kihegyzezve ha rusholsz akkor az nmy halhatatlan hogy ne igy jattsz :)
  • AnuluWork #5024
    A Full Spectrum Warriorban is úgy néz ki, hogy kilóg az embered a fedezék mögül, oszt mégsem, hisz nem lehet eltalálni ...