6802
Robogók!!:)
-
2Bálint #281 max 7000-et pörög egy gyári, nem tuningolt 50-es motor.
Ne vicceljünk már.
1 sebesség?
megőrültél? -
Pavlo #280 Egy kis összehasonlítás [angol] -
Pavlo #279 Az én motorom teljesítménye 5 LE 6500/percnél, és 10 Nm 5500/percnél, ami szerintem nem sok. 50cm3, 2 ütem. -
Pavlo #278 A robogók nem egy és nem is két sebességések. Fokozatmnetes CVT váltóval szerelik őket, ami tudniillik a legkorszerűbb nem számít manapság. Az ideális karakterisztikával rendelkezik, mivel nem egy kettő ... hat sebességfokozatot kapcsol, hanem idő és sebesség függvényében állanfóan változtatja az áttételt. Ezt két pár egymással szembefordított trapéz keresztmetszetű, úgynevezett variátortárcsával oldják meg, amit egy szintén trapéz keresztmetszetű ékszíj kapcsol össze. Valahogy így:
-
Cvd #277 durván 8-10ezer között van a maximális fordulatszámuk típustól függően. Nem véletlenül ajánlják 10ezrenként a teljes motorgenerált.:) -
#276 Hogy-hogy miért pörögne egekbe a motor? Egy váltó nélküli kis lökettérfogatú 2taktos motorről van szó... -
Braveheart #275 mivel 1 sebességes vagy 2 a legtöbb ,azért van nagy sebességnél olyan óriási hangjuk ( a nagy az olyan 50-60 az 50cc-eknél :) ) -
2Bálint #274 miért pörögne egekbe a motor? -
Braveheart #273 Az az igazság hogy ne mcsak én használnám hanem a 14 éves kistesóm is... én olyat akartam, de ne mlesz időm megint elmenni jogsira... -
#272 Keeway-t semmiképp se vegyél, gagyi kínai fos... -
#271 Ha van 5kilóm tuti nem veszek robogót...Kis kerék, idióta üléshelyzet, váltó nélküli-az egkeben pörgő motor, drága alkatrészek. A francért nem veszel normális motort? Mégha kicsit is, egy Cagiva Supercity, Aprilia Rs mennyivel jobb... -
Braveheart #270 NA végül nem vettem meg azt a használt honda diot, mert elég gyenge volt már...
ti ilyen 50cc-s robogót tudtok ajánlani? Olyan kell ami nagytestű, 2 személyes, jó gyorsan megy (min. 60-70) és lehetőleg honda, peugeot keeway vagy suzuki. Ja és jól nézzen ki és kb 500 000 Ft-ig. -
#269 Errefelé 60-ért viheted a legfaszábbat is! -
#268 Mer ,mennyi az ára? -
Xboxman #267
jó öreg szimó!Lehagy minden játékrobogót és az ára is egy vicc -
Xboxman #266 -
joe69 #265 tippem sincs, en becsuletes allampolgar vagyok:DD -
#264 És amúgy azt hol lehet megcsinálni? -
Braveheart #263 én nem bírok februárig sem várni... veszek egyet most -
#262 na egy év múlva az úttesten vigyázzatok
Szuper lesz a robogón -
Braveheart #261 Alkudtam... 100 000-ből lejön a szervizköltség+ kapok egy sisakot. Így már picit jobb. -
#260 Sok...Konténerből veszel olyat 40-50ért! -
harcu #259 Kymco :)
50 ccm-es, de nálam 2 személlyel (140 kg) vitte a 70-et. Sisaktartóba belefér a 2 sisak. 350,000 Ft bruttó. Mo-gon tehát kapható -
Braveheart #258 Figyeljetek... haverom, el akarja adni neke ma Honda Dio típusú robogójat. 94-ben gyártották, 6900km, 49cc, sebességmérő megáll 40-nél és az üzemanyagjelző ne mműködik. Most adná 100-ért, de sztem lke kéne alkudnom 80-ra mert ezek megjavíttatása és egy kis szerviz miniimum 20 ezer, plusz még sisak is kell...
sztetek megérné, vagy várjak februárig és vegyek egy újat? -
#257 Látod, én már csak ilyen vagyok...
Amúgy kösz a választ. -
joe69 #256 mar megint jonnek a torvenyesebbnel torvenyesebb kerdeseid?Na de hogy ne az legyen hogy csak fikazok valaszolok: kapcsolattal, penzzel lehet, de a 125-nek a blokkon is van valami gravir hogy az 125, a rendor azt meg szokta nezni, ugyhogy azt is retusalni kell -
#255 lenne 1 kérdesem:
125ös mocihoz utólag lehet csinálni 50es papirokat? -
Braveheart #254 na vki? -
Braveheart #253 milyen robogót ajánlotok, ami kb 300-400 ezer Ft, 50cc-s és elég jól meg gyorsan megy? (sisaktartó legyen benne)
ja és amit meg lehetr venni itt Mo-on :) -
2Bálint #252 x8? -
Cvd #251 Ekkora kerékméret mellett nincs épeszű ember aki 200-at megy vele.:) -
Braveheart #250 Mi ez? AKKora mint egy Suzuki Burgman 650-es :)
baz mekkora királyság az a moci! elfogdnék egyet! Majdnem 200-al tud menni! -
Xboxman #249 350-ért kurva nagy üzlet volt ha nem öreg -
Xboxman #248 lol:D -
#247 Nekünk ilyenünk van.
-
Cvd #246 Már a múltkor is bántotta a szemem, nem relikvia hanem replica. Nem mindegy.:) -
ToMMo #245 üdv!
hát én nem választhatok... vagyis csak 2 dologban.. tuti hogy Hyundai Keeway lesz (mer nem akartak használtat+ többet se költeni, nekem meg mind1 nagyjából) szóval melyiket: Focus vagy Hurricane? -
#244 én 350 ért vettem egy ymaha aerox max biaggi relikviát használtan
1600km el
polini corsa kit(henger,hnegerfej,gyertya dugaggytú)70 ccm
szintén polini variátorház
kuplung
szval semmi sem eredeti a mocin:D
márr áprilisban vettem
megy mint a disznó
alattam 115 öt megy
15 lovas az álladékja
maj csinálok képeket -
Braveheart #243 Hát lehet hogy kicsit olcsó a Keeway Matrix (300 ezer) de én robogóért (ráadásul mai nem is használt) akkor sem adnék többet... -
Pavlo #242 Most meg én nem nyomtam meg a válasz gombot...