6802
Robogók!!:)
-
#121 Meg 15 eves vagyok!
amugy ez sokkal jobban bejon mint a robogok! -
joe69 #120 nincs ertelme ilyen versenymotort venni 50ccm-mel...
csinald meg a jogsit szvsz -
#119 50ccm-es motor nem fog menni 50-60km/h-nál többet...
-
#118 SEGITSETEK!!
mondjatok 50cm3 mocit 500.000 ft-ig! Sport legyen gyorsan menjen lehet hasznàlt is!!
ehhez hasonlo, faxxa legyen:
-
#117 köcc a bíztatást!:) szal aprillia roxx:) -
#116 Sziasztok!
Ha még aktuális a kérdés a CPI moci ügyben:
a CPI és a Keeway nagyjából egy kutya,Keeway-t kapsz 199ért ujonnan.lényegében Amerikai futómü,japán motor, kínai összeszerelés.Jól néznek ki,elméletilewg alkatrészt is gyorsan szereznek hozzá.2 Haveromnak is CPI -je van (Hussar),kb 1 éve,eddig nemvolt velük gopnd,csak annyi a hibájuk,hogy rajt ülve lábbalé visszafogod csutkagázon,szal nem vmi erős a motor..nha erről irtam egy kisregényt:)
Amúgy nekem egy 97es Apriliám van, nagyon tudom mindenkinek ajánlani,nagyon megbizható,és sportos gép.
Nha egyenlőre ennyi..hja és tigeroo: robogo.lap.hu-n nézz körül!
Üdv:
Lt.Balu (HA-FUN) -
#115 vmi internetes moci-kereskedés nincs?:D szemlélődnék:D -
#114 hi! szeretnék egy robogót! haverom vett egy fekete Suzuki Estiellet ( vagy hogy írják)-ot 5 éves és 150K-ért, mit szóltok? -
K.András #113 Ez sem rossz 370-ért:
-
K.András #112 CPI HUSSAR itt az oldaluk:Babó Motors KFT
Egyébként jo mocikat csinálnak és nem is drágák annyira, pl ez 460 ezer.
-
Braveheart #111 Ez milyen robogó? -
#110 fenéket! 80-as Enduro-ra nem kell... :D
kiállítasz róla egy smkp papírt és gyí! ;-)
Megy 80-at, 3litert fogyaszt, oszt igénytelen, meg az autókat is odabaszod jó esetben a körúton kis lámpaközöknél... :DDD -
K.András #109 Vagy ha ilyen árban tudtok jobbat jöhet rola kép... -
K.András #108 Akarok venni egy robogot,ezt néztem szerintetek milyen?
350 ezer vadi uj...
-
#107 Szerintem meg a chopperek a legjobbak. :P Amúgy 18 múltam. 3-án kezdem az A-korl. tanfolyamot. :) -
#106 50 köPcentis motorok
viszont chopperrel tudsz a leghosszabb távot kényelmesen megtenni -
#105 Mé, hány éves vagy? amúgy chopper szar, mer drága+nem lehet vele száguldozni! -
#104 Az jó. ;) Nekem egy eléggé lehasznált van, de ezzel is tök jól elvagyok, csak már nagyobb mocit szeretnék, vmi 250-es choppert. -
#103 lesz 60-ért Simom az anyám kollégájától! -
#102 jaja, most nézem a hírdetéseket, hát 50 és 100 rongy között mozognak
az árak -
#101 Én kaptam tatámtól, de kb 70-80E Ft-ért már elég szép példányokat lehet venni. -
#100 mennyi vót? -
#99 Persze, Simson. :) Nekem is az van még, és tök jó, nem csak a gázt kell húzni, hanem úgy kell kezelni, mint egy igazi motort. :) -
Braveheart #98 És akkor mit mondjak az általam kiszemeltre, ami 560 ezer??? -
#97 :DDD
amúgy tudtok 50-est 50.000 körül? nem kölll nekem ilyen 200.000-es moci! -
#96 :D -
#95 minek felfurni az 50 est? eleg ha nitrot teszel bele! -
Braveheart #94 Peugeot Speedfight 2-ről mi a véleményetek? (amúgy k*rva drága, de eszméletlenül jól néz ki) -
#93 dede:) -
#92 hehe -
#91 ne lol-ozz! -
#90 LOL -
#89 ezt nem én írtam, hanem a nyomorék osztálytársam!
amikor náluk voltam elfelejtettem kijelentkezni -
Braveheart #88 Miért lennél szar? -
Braveheart #87 Na közben találtam egy ugyanilyen robogót vhol, ami fél éves és 230 ezer :) Inkább ez már minthogy 500 bake -
#86 szar vagyok -
Braveheart #85 Elmegyek dolgozni, meg a szüleim segítenek. Amúgy először elég 200-at befizetni, utána meg havonta kb. 10 ezer. -
#84 500.000???? neked van ennyi pénzed? -
Braveheart #83 Asszem 500.000 HUF, nálunk adnak a moci mellé sisakot meg zárat is. -
#82 semmi, csak beszóltam
a proli lakótelpcsin ahol lakom, a 15-16 éves kölkök a mocijukkal gizdáznak folyton, meg mennek mindenütt, járdán , füvön, át a parkon, mit számít
szal rühellem a mocikat
de csak ezért
egyébként a normális mocisokkal semmi bbajom