6802
Robogók!!:)
-
Pavlo #361 "de túrára felejtsd el az 50-est" --> Csatlakozom. Dög unalom a kisebb utakon, főutakon meg életveszély a kamionok miatt. -
Pavlo #360 Az megint más, ha közúti ellenőrzésnél megállítanak, és padra tesznek. Ha az 50-es motorod többre képes mint 45, fizethetsz... De akkor a rendőrök már beutalják egy kisebb átvilágításra is...
A másik az, hogy nem nagyon foglalkoznak a robikkal a zsaruk.
Megintcsak szerintem... -
Pavlo #359 Én 21 vagyok. Nekem is csak B kategóriásom van.
Magyarországon meg lehet csinálni (robogó kategóriában), hogy nagyobb cm3-es motort használsz a megengedettnél. Pl a Gilera Runner 50, 125, 180 felépítése megegyezik minenben, csak a lélek más benne. Ahhoz, hogy megállapítsd, hogy 50-es-e, ahhoz szét kell kapni, mivel a motor rendesen el van bújtatva. Mi van a hanggal? Hát, izé... Ilyen kipuffogó van rajta.
MO.-on az számít smkp-nak, ami többek között nem képes 45 km/h-nál nagyobb sebesség elérésére. Szóval tök mindegy, hogy egy 125-ös motort veszel, vagy egy bika 50-est. Szerintem... -
Braveheart #358 Sajna csak B kategóriás jogsim van. Ha meglenne az A akkor gondolhatod hogy nem robogót vennék...
De mivel most leszek 19 éves 2 hét múlva már nem érdemes leraknom az A korl.-t, mert 2 év múlva amúgy is lerakhatnám a teljes A-t, magyarán fölösleges. -
2Bálint #357 vegyél Vespát
nagy, kényelmes, jól megy
de túrára felejtsd el az 50-est -
Pavlo #356 Ha városon kívülre szeretnél menni, jobban teszed, ha 125-öst veszel, tapasztalatból mondom. Nekem is 50-es van. Városban tökéletes, 68 km/h a végsebessége. Városon kívülre is sokat járok, de 60-nál többet nem megyek vele, mert azért a kopp gáz köztudottan nem tesz jót semmilyen járműnek.
Ez az enyém.
Egyébként most tervezem robogóm cseréjét, egy Gilera Runner 125-re. -
Braveheart #355 Milyen robogót ajánlanátok 50ccm-ig ami jó városban és túrán is?
Nekem a Peugeot Speedfight 2 wrc és a Jet Force tetszik. Láttam vmi Keeway Matrixot is 300 000-ért de elég ratyi állítólag.
Ja és vmi nagyobb kéne mert 188 cm és 80 kg vagyok :) -
Braveheart #354 -
#353 Sziasztok!
Lehet hogy páran már láttátok korábban a kérdőívet a motorolajfogyasztásról. A diplomamunkámhoz kellene és az a helyzet, hogy még mindig nem gyűlt össze elég, hogy jól értékelhető legyen.
Aki még nem töltötte ki és van autója, valamint hajlandó is segíteni ebben az töltse ki légyszíves. Nagyon nagy segítség lenne.
KÉRDŐÍV
A kitöltött kérdőívet ide küldje aki hajlandó kitölteni: [email protected]
Előre is köszönöm a segítséget! -
Vlala #352 Jó, hogy figyelmeztetsz, felszerelem a gallytörőmet :-) -
Braveheart #351 Nem, szombathelyi vagyok. De asszem ilyen esetek mindenhol előfordulnak, főleg iskolák környékén...
És ahogy jön a jó idő minden kezdődik előlről. Jó, nem azt mondom hogy én nem szoktam meghuzatni néha a kocsit de nem így hogy mások előtt menőzzek vele, tök szánalmas. -
Vlala #350 Csak nem Tarján felé laksz? Vagy ez regionálisan ismétlődő megnyilvánulás? A múltkor jót röhögtem, két motorosrendőr sorba állította a robogós hülegyerekeket, és mindegyiktől számonkérte a bukósisakot és a vezetői engedélyét... persze személyije sem volt mindnek...
A másik, amit nagyon szeretek robogóval kapcsolatban, hogy az utcánkban (Észak-magyarországi Off-road speciálszakasz csutkára húzzák két személlyel, amelyből az egyik az ölünkben ülő 10> -os öcsénk... buksi nélkül, én auztóval, biztiövvel nem merek annyival menni, mert kiszakadna alólam a futómű. -
MGabby #349 Nagyon jól kombinálsz,és magasan vered intelligenciában a korosztályodat,de nem pont erről lenne szó. Ugyanis, ha lopott járművet veszel, ami kőrözés alatt áll és egy mezei igazoltatásba futsz bele, már megbuktál, és tőled kérik számon a történteket.Következik ebből, hogy jobb nem megvenni olyan dolgot,aminek nincs alaposan ellenőrizve a tulajdonjoga, vagy inkább ne vedd meg! A saját jól felfogott érdekedből!Mellesleg az aki hozzányúl a másik ember tulajdonához, az is olvashatja ezt a topikot.A "visszavásárolnám" őfelé irányult volna...( De így is jó lesz: Ha meglátjuk lopjuk el mi is aztán adjuk el neked? -
Takezó #348 -
#347 A robogo arra jo, hogy vagizzanak vele azok a kizs hulye 18 alattiak, akiknek nem telik normalis 2 millas motorra -
#346 Ha meglátjuk lopjuk el mi is aztán adjuk el neked?
Simán eltolták? Semmi biztonsági kerékcucc nem volt rajt? -
MGabby #345 Sziasztok!
Február 24.-én hajnalban Zuglóból ellopták Yamaha Aerox R YQ50 2002-es évjáratú robogómat.
Vázszám: VG55BR00002322862
Motorszám: 5BR-273542
Gyári sárga színű,
LeoVince ZX sportdobbal.
Ha esetleg találkoznátok eladó ilyennel, légyszíves értesítsetek a fórumon, vagy a (20) 952-33-13-as számon, visszavásárolnám!!
Köszönöm!
-
Braveheart #344 Miért kérded hogy hova járok? És ki kamuzik és miért? -
#343 sztem kamuzik, mint már oly sokszor -
#342 melyik oskolába jársz? -
Braveheart #341 HM meg kell szenvednem érte, nem ingyen kapom ,elhiheted...és még várnom is kell rá 4-5 hónapot -
#340 hú, de frankó!
Szerencsés csávó lehetsz! -
Braveheart #339 Van vkinek ilyen robogója? Nemrég mentem eggyel és bejön, csak kíváncsi vagyok hogy hosszabb távon is olyan jó-e.
-
Braveheart #338 azt mondtam hogy azóta a gyerek mindig megadja...
hogy ez miért van nemtom, de múltkor kb fél méter volt hogy összemenjünk
-
#337 Ugye ezt nem gondolod komolyan hogy az auspuff miatt annyira kemény lettél, hogy elsőbbséget kapsz.... -
Braveheart #336 Hmm nálunk is egy csomó gyerek menőzik a motorjával a sulinknál... a legjobb amikor egy 15 éves kics köcsög babettával járt fél évig, majd mikor kapott egy 50-es robogóra nem merte felrakni a lábát a tartóra :)
Meg a bazinagy menő endurósok, akiknek nagymenő cuccuk van aztán mikor elindulnak épp hogy nem szakad ki a dobháttyája a környékbelieknek... nyomja neki mint az őrült de alig bír felgyorsulni, na ennyit erről... egyszer mentem autóval a suli meleltt, hülyegyerek elémvág a aprkolóból autóval, befékezek, anyázunk, és most már mindig elsőbbséget ad :D
hm csak eszembe jutott 1-2 dolog erről a kipufogóról :) -
joe69 #335 vegyel egy robogot, ami megy 60-65-tel, tanulj meg kozlekedni, es majd ket ev mulva visszaterunk ra hogy milyen nagyobb motort ajanlunk neked, merthogy 15 evesen mast meg a robogon kivul nem adnek a hatsod ala, az hotziher -
Xboxman #334 viccesek azok majmokon akik a kis fing motorukra hangos sportkipufogot meg ilyen tuning marhaságot raknak:)olyan hangja van mint egy rossz fünyírónak -
#333 Igen. Sok keményfiú a Simsonra is rátesz 120-as gumit... Kérdezd meg hogy megy tőle...
Hidd el hogy nagyon okos mérnökök azt tartották optimálisnak, így az került rá. Mi a fontos neked: ésszerűség/célszerűség, vagy hogy menőn nézzen ki, de csak az amúgy is kicsi teljesítményből vegyen el? -
#332 miről beszélsz?? simán láttam már vastagabb kerekeket annál! -
Cvd #331 Nem. Ha neked a CBR kerekei keskenyek, akkor nem tud senki neked megfelelő 125-ös ajánlani, tekintve hogy egy 125-ösön ilyen gumik vannak és kész. Mit vártál, hogy majd 180-as gumikat raknak rá?
Egyébként a holnapi autós műsorban a Viasaton mintha egy CBR 125-öst tesztelnének, ha jól láttam. -
#330 Na, tudtok segíteni? -
#329 Én a kerekeire gondoltam, nagyon keskeny az egész , nemigen jön be nekem. -
#328 Hülye....Holnaptól nem röhögsz! -
Cvd #327 Viszont rajta kívül mindenki jól jár. A gyártó, a műhely, a srác aki a veséjét kapja, és még sorolhatnám.:) -
#326 Elfikázik a gyorsaságival, és mondjuk nem ért a festéshez, idomhegesztéshez akkor 200ezer/esés! -
Xboxman #325 szvsz kezdőnek nem is éri meg uj mocit venni!Ha esel vele többe kerül az idom javítása/cseréje mint egy jobbfajta szimo:) -
Pavlo #324 "olyan biciklit nem veszek"
Nagyot lehet olyan biciklivel is esni.
-
#323 olyan biciklit nem veszek, de azért kösz.
figy ha tényleg ilyen drágák az újak , akkor inkább használtat mondjatok légyszives. -
Cvd #322 Egy új CBR 125-ös pont 700ezer. De erre számold rá a forgalomba helyezést (szerintem nincs benne) meg a kötelező szervizeket, hogy az apróságokat ne is említsem. Ez ritkaságszámba menően négyütemű, úgyhogy az olajon spórolhatsz. A 150-et viszont inkább felejtsd el ekkora köbcentinél, ha megy is annyit akkor is hamar megadja magát ha csutkázod.