6802
Robogók!!:)
-
#81 ??? -
#80 normalis motor 2 misi
robogohuszarok es trabantvitezek, piha :) -
#79 ez tényleg jó! mennyibe kerül? -
Braveheart #78 Hú asszem ezt veszem meg:
Benelli 491ST -
Braveheart #77 Na most akarok egy 50cc-s robogót venni. Milyet ajánlotok? Jó lenne ha 2 személyes meg gyors lenne, és lenne benne sisaktartó! Elsősorban Yamahára gondoltam, de ha van más, szóljatok! Köszi! -
k -
#75 ss -
#74 szar vagó -
#73 köszi!! -
#72 nekem 50-ért kelllene! nem baj, ha nem a legjobb, csak működjön -
Braveheart #71 Sztem tőlem kérdezted, de írd oda hogy kinek ment vagy a válasz gombot használd...
125-ös Cagiva, pár éves, 150k HUF. Sztem megéri, bár nemtom hogyan vakarok össze annyi lóvét suli után 2 hónap alatt. -
#70 hüm? -
#69 hsználtan? -
#68 Kösz és jó motorozást az új mociddal. -
Braveheart #67 Hát 100 alatt pl. már robogót sem lehet venni (ami új)
Én viszont kb. 2 hónap múlva veszek az egyik évfolyamtársamtól 150-ért egy 125cc-s Cagiva-t -
#66 használtan gondolom nem érdemes motort venni
+ 100 alatt is lehet jó motort venni(50-es)? -
#65 olcsó votl nagyon mert havertól vettem
350
de ilyenek kb 500 ér vannak
ja és ebbe 1300 km volt
nemsok szerintem -
#64 Ha megkérdezhetem, akkor mennyi volt a moci, mert én is egy olyat akarok venni. -
#63 velem 120 at megy(120 kg vagyok)
tehát nem semmi a gép:)
jah és pollini kifufogó rendszer -
#62 egyébként
yamaha aerox max biaggi relikvia.
-50 ccm ről 70 ccm re
-14-15 LE
(Corsa kit)
- henger
- kipuf
- tolórugó
- indító kuplung
- variátor
- Dell'orto karburátor
- szénszálas membrán
- Carbon L. fékbetétek
-
#61 én is egy őrült havertól vettem:))
asztonta hogy az olajra kell nagyon fiygelni mer ha ugy meygek vele egy picit is hogy kevés olaj akkro vége:) -
#60 castrol rx 2 ment bele -
Braveheart #59 Ja tényléeg nem szabad túltuningolni, mint pl. a procit... -
REAL_CIÁN #58 Vigyázz ezekkel a tuning cuccokkal, nagyon hamar szét lehet hajtani! A haveromnak havonta cserélgeti bele az alkatrészeket, mondjuk ő egy őrült. :DD
Ebbe mindenképpen full szintetikusat tegyél. -
#57 milyen olajat használto ka mocikban?? -
#56 én egy yamaha aerox max biaggi edition-t vettem!
minden tunningolva rajta
50 ről 70 re fúrva
15 LE
9000 et forog
és engem 115 el visz mint a szél pegin nemvagyok kis darab:) -
REAL_CIÁN #55 A megoldás a 90-100ccm-es robogó, ami tök úgynéz ki, mint az 50-es, de nagyon megy. Nekem egy 90-es van, 80-al simán megy, ennél jobban csak azért nem nyomom, mert szarok az utak, a kis kerék mindent megérez. -
REAL_CIÁN #54 Csak te tudhatod, hogy mi éri meg jobban. 50-es felett kell a motoros jogsi, ez sok pénz és idő, de ha nagymotort akarsz, akkor kell. Ha csak a városban motorozol, elég az 50-es. -
Braveheart #53 Hát én is vmilyen robogót szeretnék venni, de nem egy pici 50-est hanem egy 125-öst, pl. Yamaha Cygnus X-et. Tegnap kipróbáltam, igen király volt :) Csak sajna nem elég hozzá a B kategóriás jogsim. Szerintetek érdemes használt robogót venni? Gondolkodom egy használt 50ccm-esen, ami oylan 120k HUF. -
Braveheart #52 Kell jogsi, orvosi alkalmassági nemtommi (hogy 2 lábad-kezed van és nem vagy vak) +elsősegélyvizsga... -
#51 amúgy megéri a robogó, ha 15-ben lehet 50ccm felett? -
#50 királyság, sorry -
#49 királység! nekem is
jövőre lesz jogsim! amúgy csak KRESZ-vizsga kell, nem? -
#48 Majd kinövitek. -
#47 korbaN -
Braveheart #46 Most próbáltam ki egy Yamaha Cygnus X-et, tök jó volt. Csak "sajna" 125 ccm-s, így nem elég hozzá a b kat. jogsim. -
Braveheart #45 Senkinek sincs véleménye? -
Braveheart #44 Emberek! Mi éri meg jobban? 50 köbcentis robogó (gépkocsijogsim van csak) vagy 125-ös (ami van 200-al drágább) jogsival? -
BUD SPENCER #43 13-vagyok és 14 éves korba már lehet robogóra jogosítvány!!!!!!!
-
#42 14-15éves vagy?