6802
Robogók!!:)
  • oneal1
    hát akkor nemvagytok közel:)
  • oneal1
    én tolna megye dombóvár
  • oneal1
    az ám:)
  • Beniboy
    Komárom Esztergom megye Tata
  • gazgoblin

POLINI RULEZ
  • Pavlo
    Győr-Moson-Sopron megye, Kapuvár.
  • oneal1
    amúgy akik szoktak irni ide, tőletek kérdem hogy hová valósiak vagytok??
  • oneal1

a kembó klán rendszámtáblája:D
  • oneal1
    90 el:)
    earox jah
    biaggi replika
  • CaviaR
    Hmm mentél vagy 50-nel. :D
    Jamaha Aerox?
  • oneal1
    ma csinálok pár képet is!
  • oneal1
    http://www.its.hu/ratesz/nyelez_tomika.mov

nah itt egy vid:)
  • Pavlo
    Igazából most már én sem tudom hány LE, minden honlapon mást írnak. 3,8 lehet a magyar forgalmazó szerint. Vége 60-65, időjárástól függ. Most csak 12-es karburátor van rajta, de kap egy 17,5-öst, egy 70-es DR hengert (ami 8 felömlős és két segéd kipufogó-réssel van ellátva!), és egy TOP variót. Ha jó lesz nagyon a gyorsulása, kap egy végáttételt is. Majd meglátjuk. :)
  • Pavlo
    Hú... Fél év, az sok idő. Legalábbis nekem. Én ha tehetem, az év 365 napján motorozok. :) Emlékszem, télen szöges gumikkal nyomtuk a város befagyott taván.
  • oneal1
    vedd az apriliát!!
    gilerán olyan fura ülni szerintem
    sőt szar ülni rajta...:D
    mondjuk lehet hogy csak az enyém után
  • oneal1
    elvileg a kormányon a kis fekete doboz amiben a van a fékolaj azon kell lennie ilyen kis tálátszó résznek!
    én is azt hittem egyszer hogy kifogyott aztán meg full tele volt!
  • oneal1
    amúgy ugyanez volt a gáz az enyémmel is tavaly év elején!
    kellett új henger dugó hengerfej meg minden:(
    szval rögtön 60 ropi...
    jah pollini 70ccm
    azóta vigyázok vele nagyon:)
  • oneal1
    mennyit megy és hány LE?
  • oneal1
    semmi csak nem mentünk vele fl évig:)
  • Lt.Balu
    Az is lehet,lehet hogy elhasználodás,és utána kell állitani,vagy vmi.Hát ha a min alatt van és nem lötyög,lehet utána kéne tölteni:)
  • CaviaR
    Aham. És nem tudod vélelenül, hol lehet a fékolajszintet megnézni? A hátsó tárcsám mintha gyengén fogna.
    Van egy kis rés a fékkarnál a burkolaton, és ott van egy kis átlátszó nyílás amin van egy felirat, h MIN. Nem tudom eldönteni, h tök üres-e, vagy csurig van-e, mert nem lötyög benne semmi.

Lehet attól gyenge fékhatás, h kevés az olaj benne?
  • Lt.Balu
    Így van,vízhütéses a motor,ennek a hütőfolyadénak a tartálya!
  • CaviaR
    De le van csupaszítva szegény. :D

Szabad megkérdeznem mi az a kis tartály ott az elején a mocinak az 1. képen? Folyadékhűtéses, vagy mi, mert fogalmam sincs. :)
  • Lt.Balu
    Hja és használt mocinál figyelj a tuningra...megbabrált robogót akármiylen occsó meg jol néz ki,felejtsd el:)
  • Lt.Balu
    Szia!
    Én anno a Keeway mocikkal szemeztem,azok is frankón néztek ki,meg nem voltak túl drágák,és már majdnem vettem is egyet..aztán kiprobáltam egy bejáratott (!!!) kb fél éves darabot...hát nem vagyok egy kétajtós szekrény,de csőgázon lefogtam a motort...aztán pár kör a városban vele..a futomű olyan volt mint egy hajó, a legkisebb gödör után is lengett a telo kb 3-4 sec-ig.a gyorsulásrol nem ejtenék szót..
    Nem fikázni akarom,ezek a tapasztalataim.Én azt tanácsolnám neked,hogy ha anyagi körülményeid nem engedik az uj márkás robogo vásárlását,vegyél egy régebbi Apriliát,Yamahát,vagy Gilerát...
  • Pavlo
    Ez az eset idén januárben történt. Össze lett rakva, és motorikusan most már nem igen lehet baja, mert Honda alkatrészeket kapott... Ma így néz ki a drága:

• Pavlo
    Szép színes... :) Mi lett vele?
  • Pavlo
    Hát nem tudom... Kínai motort inkább ne vegyél. KYMCO = Kwang Yang Motor CO. Az enyém ugye SYM = San Yang Motor . Nem azt mondom, hogy nem jó, meg hogy ilyet ne is vegyél, hanem csak azt, hogy jól gondold meg. Anyagminőségben nincsenek a csúcson ezek a gyártók... 12000 km után a #449-ben látható állapot következett be. Ajánlom az első két képet elrettentésül.
  • cavemann
    Sziasztok!
    Keresnék olyan emberkéket akiknek Kymco robijuk van. Érdekelne a véleményük a gépükről, valamint az hogy mit javasolnak.
    Előre is Kösz!
    Mindezt azért, mert szemezgetek egy géppel, de kevés az infóm.
  • Lt.Balu
    Lesd meg a harmadik képen a dugót
  • Pavlo
    Kicsit tönkrement a dugó, meg a hengert is meghúzta elég rendesen belülről... De azóta jó... A tiédnek mi volt a baja? Vagy csak generál felújítás?
  • Lt.Balu
    Komoly:)
  • Pavlo
    Megvannak... :)

• Pavlo
    Úúú... :)

Enyémről is vannak képek, csak nem tudom, hogy hol... De megkeresem őket.
  • Lt.Balu
    Amúgy ha már moci szétszedésnél emg alkatrészeknél vagyunk,pár fotó enyémről:)
    Szal iylen volt,amikor szétszedtük:

És amikor összeraktuk:

• Lt.Balu
    Hát nemtom főnök,lehet h igazad van,de én igencsak azt olvasom ott,hogy "Válasz 'CaviaR' üzenetére (#439) ",ami pedig ugy szol,h elég egy kép...
    Na mindegy erről szerintem en nyissunk vitát,kcsiit ugytünik félrértettük egymást,előfordul
  • Pavlo
    Hát nem tudom... Akkor bocs, KIRÁLY!
  • CaviaR
    Ott van, h "Válasz 'CaviaR' üzenetére (#438)" és ez azt jelenti, h arra a hozzászólásra vonatkozik. Abban pedig azt írtam h "Mi hol van rajta pontosan (légszűrő, üzemanyagszűrő, fékfolyadékszint mérő, stb...)"

Nemigaz h ennyire figyelmetelenek vagytok mindketten.
  • Pavlo
    Nem te mondtad ezt: "Plíz nagyon kéne! Elég egy kép vagy valami."

Egyébként ha tudni akarod, térdelj le és nézd meg... Szerintem mindegyik alkatrésznek felismerhető, egyedi formája van... :)
  • CaviaR
    Tudom használni a google-t, és találtam is ilyen képeket, de ezzel szerinted mit kezdjek???
    Ha kívülről akarok látni egyet megnézem a sajátomat, de én leírást keresek.

Mi lenne ha mielött hülyének nézel valakit, megtanulnál értelmezni egy egyszerű mondatot???