6802
Robogók!!:)
-
#441 ON
-
#440 Google-ról hallottál már?Marha jó kis kereső,csak be kell irni a képekhez,hogy "peugeot x-fight" és egy csomót kiad.Ha ez esetleg gondot okozna,.itt a link. (ezt nehogy sértésnek vedd,de az ilyenekért máshol elég durva válaszokat kapnál,ugyhogy jotanács,h előbb használj google-t) -
#439 Plíz nagyon kéne! Elég egy kép vagy valami. -
#438 Valaki tudna nekem adni egy leírást Peugeot X-Fight (100ccm)-hez? Kerestem mindenütt, de sikertelen voltam.
Mi hol van rajta pontosan (légszűrő, üzemanyagszűrő, fékfolyadékszint mérő, stb...) -
Pavlo #437 Mi volt a baja? -
#436 vááá
tegnap élesztettük fel a gépet:))
fél évig nem ment szegény kicsit volt baja:)
majd csinálok pár képet
yamaha aerox max biaggi
de most nem ment olyan gyorsan mint tavaly:(
120 at nem viszi ki
biztos menni kell vele aztán jó lesz -
Pavlo #435 Akkor nem veszünk össze... :) -
#434 Szerintem is... -
Ben C #433 umm igazából szerintem az SR50 veri. -
#432 gondoltam h olyanod van vagyis szt akartam kérdezni h volt e olyanod de máshogy jött ki mind1 -
Pavlo #431 Nem... :)
A #426-os hozzászólásban van az enyém, pár sorral lejjebb. Nyugodtan görgess vissza! Csak tudom, hogy az Aerox verhetetlen ezek közül is... -
#430 miért olyanod van vagy mi? -
Pavlo #429 Ha rám hallgatsz: Yamaha Aerox R. -
#428 Most ezken gondolkozom ezek közül szeretném valamelyiket
Gilera Runner 50 SP 50ccm
Aprilia SR 50 50ccm
Yamaha Aerox R 50ccm
Yamaha TZR 50 ccm
Keeway Focus 50ccm
Keeway Matrix 50ccm
-
Pavlo #427 Képet még valaki? -
Pavlo #426 Ez lenne az enyém. A doboz nélküli készült mostanában. Sajnos telefonnal csináltam, nem találtam sehol a rendes fényképezőt... Most meg esik az eső.
-
#425 en mar nem adom el a gp1-et soha.Eleg ritka motor szerencsere
meg debrecenben is. -
Pavlo #424 Maximálisan egyetértek. Ami nem tetszik benne, hogy a motor alattad van, és nehezen lehet fel és leszállni a motorról. Valamit valamiért... -
#423 hat nemtom eleg jol ellett a designje baszva a kis predatornak
technikailag viszont jo.Ugymint a Ducatik nem sok mindenkinek
tetszik de eleg utos technika van alatta -
#422 hát igen kicsit húzós
akkor inkább maradok az sr50-n nél -
Pavlo #421 Az ár egy kicsit húzós... 679000 Ft. -
Pavlo #420 Igen, ez 50-es. -
#419 Nah pár kép az enyémről (semmi extra,nem kell leszólni)
-
#418 és mennyibe kerül?
-
#417 ez 50-es? -
Pavlo #416 Derbi GP1 (4064× 2704 - 3507 KB) -
Pavlo #415 Nálam ez az etalon. :) -
Pavlo #414
"...Eljárt az idő a hagyományos robogó felépítés - a hátsó blokk és a hátsó teleszkóp - felett, ami bár kényelmes volt, de már technikailag nem megfelelő egy sportos és biztonságos futóműhöz..."
"...amelynek dinamikus egyensúlya van, stabilitása és biztonsága garantált a duplahidas aluminium vázzal, a központi hátsóhimbás rugózással, a centrálisan beszerelt központi motorblokkal, ami egyenlő súlyelosztást biztosít a robogó eleje és hátulja között. Ily módon a különbség egy nagymotor és a GP 1 között a minimumra csökkent. Minden részletében kiemelkedik a konkurensek közül, új etalont teremtve ebben a robogó szegmensben..."
"...Olyan technikai megoldásokkal mint:
* első, radiális fék
* fordított 35mm-es első teleszkóp
* 14 colos kerekek, elöl: 120/70, hátul 140/60 gumikkal
* hátsó központi himbarendszeres teleszkóp
Az ember nem is gondolná, hogy robogón ül..."
"...A GP1 centrálisan elhelyezett motorblokkja a Piaggio csoport legújabb csúcsfejlesztése, mely maximális teljesítmény leadás mellett is megfelel az EURO 2-es normáknak..."
"Összefoglalva a GP1 50 Racing egyesíti a robogó és nagymotor előnyeit:
robogóknál:
* nagyméretű sisaktartó
* kényelmes üléspozíció
* könnyű vezethetőség
* gyors helyváltoztatás
* komfortos menet tulajdonságok
* kis fogyasztás
nagymotoroknál:
* maximális féktulajdonságok(radiális féknyereg)
* egyenlő súlyelosztás a motor eleje és hátulja között(centrális blokk és a hátsó kerék lánccal való meghajtása)
* teljesen optimalizált hátsó felfüggesztés..."
Forrás: www.egumotors.hu -
#413 Ez az Aprilia nagyon király! -
#412 Vagy ez gyári auspuff? -
#411 Nem rossz,mondjuk robogótuningnak nem vagyok tul nagy hive,de Aprilia,és az a lényeg -
#410 a legalsó aerox szerintem undorító -
#409 én maradok ennél
-
#408 Az első is vízhűtéses,nekem is ilyen van (kicsit jobb állapotban,meg szép fényezéssel stb),sztem nagyon jo kis moci -
#407 Második elég komolynak tűnik.
A harmadikban látok egy vízhűtést, de motor mintha nem is lenne benne. :P -
#406 Most ezen fogtok vitázni egy robogós topicba?pfff
inkább pár kép:
-
#405 a tom-mal van a bajod tudtommal az nem írásjel hiba az a tudom rövidítése és tudod azért rövidítek mert nincs kedvem annyi gombot lenyomni ha más hibával van gondod pl.: van egy felesleges betü az azért van mert gyorsan gépeletem és egyszer-kétszer lenyomódik a másik billentyű is. de sztem úgy is megérted amit írok nem? -
#404 "én meg nem tom beniboj mé nem tud normálisan írni írásjelek miegymás"
S Te? -
Emmegki #403 én meg nem tom beniboj mé nem tud normálisan írni írásjelek miegymás -
#402 a hülye közlekedési szabályok nem értem mi a baj benne még jobban is nézneki má tom mér tart itt ez az ország sok hülye miatt meg a hülye törvények miatt