7619
-
Lifeforce #899 Ezen ne csodálkozz.
1. Szépen meg lett kérve, hogy lépjen ki a hurtbol, mert az csak egy toborzó corp, amit a Huncorp hozott létre, és szeretnék, mégegyszer hangsúlyozom!!!
SZERETNÉK, ha 2 hónapnál idősebb karakter nem lenne hurtos.
Az indokokat elmondták, amit 1-2-3 év tapasztalatából vontak le.
2. -II-
3. -II-
4. -II-
5. -II-
Majd Jakuza mester elkezdte lehúzni a Huncorpot, hogy miért akarják megmondani, hogy mit csináljon.
6. -II-
7. -II-
8. -II-
9. -II-
Mivel 10.-re nem tudja szájbaverni, így egy kicsit bedurvult.
Igaz amúgy is nyers a modora, de mellette szoljon, hogy még a nyugodt emberek is már kiborultak Jakuza értetlenségén. :D
(SZVSZ) -
#898 Majd en eldontom hogy mit szeretnek jo ?
Vagy te fizeted az accountomat ?
Ha nekem a kezdo NPC korpban jo, akkor ott jatszom.
Amugy kik a tarsaim akiknek a nezeteit fikazom ?
Vilagosits fel errol. -
#897 Kedves Jakuza!
Örülök, hogy legalább a hozzászólásomnak volt valami haszna, ez elgalább megnyugtat, és igazolja, hogy már nem éltem fölöslegesen. -
#896 Kedves Jakuza!
Örülök, hogy legalább a hozzászólásomnak volt valami haszna, ez elgalább megnyugtat, és igazolja, hogy már nem éltem fölöslegesen. -
Lifeforce #895 Ez pontosan így van.
Ezt mondja neked mindenki.
Elfogulatlanság?
Lehet hülye vagyok és nem értem, hogy ez hogyan kapcsolódik ahoz a tényhez, hogy lépned kellene.
HUNCorpba, FGC, vagy oda ahova szeretnél, csak ki a H.U.R.T.-ból.
Persze kérdés, hogy ezek után ki fog veled szóbaállni, ha a saját társaid nézeteit fikázod.
(SZVSZ) :D -
#894 lehet hogy több tapasztalatod van a játékban de a mentalitásod, máshoz való hozzáállásod és stílusod nem jön be, ezért nem fogunk mi közös nevezőre jutni -
#893 Pont ezert dontok a sajat velemenyem alapjan es nem a masok alapjan.
Foleg a te nagy bolcsesseged es felsobbrenduseged ebresztett ra erre.
Jozif: Mit nem ertesz az elfogultsagrol ? A tag elfogultan nyilatkozik a sajat korpjarol ennyi.
Itt az osszes HUNos mashogy latja a dolgokat, viszont egyetlen egy korpon kivuli se osztja a nezeteteket. -
Jozif #892 be. Viszont lőni fogunk rá. (és nem azért mert nem a HUN corpba lépett be, hanem azért mert ellensége a szövetségünknek ) -
#891 Ja es aki hosszutavon gondolkodik ilyen erovel belephet az ASCNbe is.
-
Jozif #890 mikor irtam én elfogulatlanságról? vagy elfogultságról? Nem értelek. De biztosan tud. Én például igyekszem, és azt hiszem, eddíg sikerült is. Bár nem tudom az elfogultságot vagy épp elfogulatlanságot pontossan mire érted. -
#889 !!!!!Magán vélemény!!!!!!
Kedves Jakuza!
Bár lehet 10 évvel idősebb vagy nálam, de mint látom, bölcsebb nem.
Nem értem a problémádat, de ez már az én gondom :)
Mindenesetre én a te helyedbe elöször megnézném, megvizsgálnám azt a lehetőséget amit kritizálok, majd megnézném, megvizsgálnám a többi lehetőséget és a SAJÁT DÖNTÉSEM ALAPJÁN döntenék.
További jó forumozást.
-
#888 Ugy gondolod, hogy egy HUN korpban levo member tud elfogulatlanul irni ide ? -
Jozif #887 signed.
Mostantól pedig:
A HUN Corp hivatalos álláspontjait, és hivatalos hozzászólásait, 4 ember képviseli: HADÚR, ADASMUS TORK, PATIKUS, ÉS JOZIF. A többieket megkérem a többieket, amikor postolnak azt NE a cop nevében tegyék, hanem legyenek szívesek odabiggyeszteni, hogy ez az ő személyes véleményük. A 4 szóvivő pedig legyen szíves moderáltan, kulturáltan fórumozni.
Köszönöm -
#886 Te mit nezel ?
Ki fikazza a HUNosokat ? Leirtam, hogy a mas emberek donteseit is tiszteletben tartani ?
Erre jottok ezzel a diktatura szoveggel, hogy a dontesed szar ha mashova akarsz csatlakozni, a dontesed szar ha nem azt mondod, amit egy HUNos akar, szethuzast erolteted, ha mondjuk a Celestial Horizon-ba akarsz belepni.
Az a baj hogy egy szemmertekkel neztek mindent, megpedig az elfogultsag szemmertekevel.
Szep alma van Jozifnak en nem is mondom, hogy nem szeretne, ha minnel tobb magyar lepne be a korpjaba. Ez mind szep es ertheto is. De ez az o alma.
Es mindenkinek lehet sajatja.Ha ti sem tartjatok tiszteletben masoket, akkor miert varjatok el, hogy a tietek legyen mindenki elsodleges megvalositasi celja ? -
Lifeforce #885 Nem igazán értelek...
Jól érzed magad most a játékban, olyan helyen és társasággal aki más elveket vall és a HUNCorphoz akar csatlakozni.
Megvárod míg "kinevelt" a játékban, és most azok az emberek nézeteit fikázod, akik 1-2-3 éve a játékban vannak és élnek, nem is akárhogyan.
Olyan emberekkel vitatkozol és magyarázod nekik miről is szól a játék 2 hónapos karakterrel, akik évek óta játszanak.
Nem szép dolog.
Az sem, hogy az "ő nevük" alatt játszol, míg őket fikázod.
Megkértek szépen, hogy ha érzed ha nem, el kellene döntened, hogy melyik korpba mész, mert 2 hónapnál régebbi karaktert nem akarnak látni a kiképző korpunkban.
Te még mindíg nem döntöttél, mert kik ők, hogy megmondják neked, hogy meddig maradhass az ő korpjukban.
Szerintem nem szép dolog más türelmével és jóindulatával visszaélni.
Én frankón megmondom neked, hogy már rég kivágtalak volna, aztán azt gondolsz és azt mondasz másnak a corpról amit akarsz.
Aki elég intuitív, és van egy kis esze, és hosszútávon gondolkodik, jót szeretne játszani, az úgy is rádöbben, hogy ebben a játékban hova kell joinolni. -
kabal1977 #884 Mindenki azt mond amit akar.. de ha nem azt mondja amit én akarok hallani akkor 48 -as lesz a szája.................... -
kabal1977 #883 Na figyu Ha nekem a faterom azt mondja hogy ne igy berjem be a szöget hanem úgy akkor nem mondok ellent mert lehet hogy több tapasztalata van......
Mindig fogadd el a tapasztalatabb ember tanácsait..... -
kabal1977 #882 A demokrácia semmi más mint a többség akarata a kissebség felett... magyarul többségi diktatúra.....
Ne is erőlködj öregem Nem létezik személyi szabadság csak néhányan hiszik ezt ..... Álltalában az a tied amit kiharcolsz és megtartasz..... Ha te valóban független vagy mindenkitől akkor gondolom nem dolgozol ne vagy nős .. és milliárdjaid vannak hogy függetlenitsd magad.....
De igazából aza gond hogy ez egy játék ahol szabájok vannak és sajnos az ember hajlamosabb a marhaságra mint a józan észra ezért nem tetszik sokaknak hogy szembe széllel pisálsz... ugyanis a bizonytalanok hajlamosak lesznek neked hinni mert meggyőzőnek fogsz tünni..... és így esetlegesen potenciális játékosokat veszthetünk...... -
Jozif #881 még mindig javaslom a #843 többszöri átolvasását mindenkinek. Ne csak olvassátok, értsétek is meg. És mielőtt valamit nem ismertek, ne itélkezzetek felette. Még egyszer elmondom. A HUN corphoz SENKINEK SE KÖTELEZŐ CSATLAKOZNI (csak kiemeltem, nem üvöltöm), söt vallom azt, hogy HUN corposnak lenni megtiszteltetés.(aki pedíg most erre azt mondja, persze szarok én a ti megtiszteltetésetekre azt negyon sajnálom. Amikor minket a Fountain Alliance befogadott, akkor én nagyon megtisztelve éreztem magamat, mert ez egy elismerés, annak is akit felvettek, és az is aki felvesz valakit) Ennek a játénak a sikeres játszásához kell ez bizonyos mértékü alázat (nem megalázás) a játékkal, a játékosokkal szemben. Szerencsére vagyunk abban a helyzetben, hogy azt vegyünk fel, akit akarunk. Ez nem attól függ, hogy noob-e vagy sem, hanem attól, hogy mennyire vallja azt a filozófiát, amit mi. Van olyan corptagunk, aki 1 hónap játék után kapott tisztséget, mert nem az számít, hogy hénytízmilló skillpontja van, hanem az, hogy mennyit tesz hozzá, ahhoz, hogy a Corp jobban működjön. Mi köszönjük szépen jól megvagyunk, nagyon sok jó arc van a Corpban. Sokat dolgoztunk rajta, hogy ez így legyen, és folyamatosan dolgozunk is rajta. Az az ember aki felelősséget vállal egy corpban, vagy netalántán a CEO-ja az tudja, mennyi energia, munka fáradtság felépítteni azt, amit ez a maroknyi ember eddíg felépített. Aki pedig nem az annak is lehet sejtése róla. Ha nincs neki, majd lesz. A személyi szabadság pedíg egy nagyon fontos dolog. De nem csak személyi szabadság van. Vannak törvények is, melyeket be kell tartani, és be kell tartatni. Remélem a leendő ceo-k és corptagok, megértenek ebből valamit, most se csak fölöslegesen koptattam a billenytyűzetet.
Sok sikert mindenkinek. -
#880 nah ezért nem lesz sohasem összetartás mert ha valakinek más elképzelése van akkor rögtön mindenki lehurrogja és kiközösíti
csodálkoztok hogy sokan nem bírnak titeket? -
#879 LOL -
#878 Te biztos valami sotet diktatorikus rendszerben elsz, ahol megmondjak az adott torvenyes kereteken belul mit lehet csinalnod.Lehet a demokraciarol meg sohasem hallottal ?
Es ki vagy te ahhoz hogy megmond barkinek, hogy neki mi a jo ?
Isten ? Hagy dontsenek inkabb az emberek arrol, hogy mit akarnak.
Ami neked jo az nem biztos, hogy masnak is. Raadasul miert kene barkinek is mas almait valora valtani ? Majd ha neki is ugyanaz az alma, akkor osszefog fogni veled. De addig, mindenki hagy dontse el, hogyan akar szorakozni a sajat penzeert. Amugy is miert kellene barkinek is ugy szorakozni egy jatekban, hogy mas elvarasainak feleljen meg ? -
kabal1977 #877 Ami azt illeti a normális egyedfejlődésnél kb 4-5 éves koráig csinál az ember azt amit akar...... nem pedig addig ameddig neki jó.. -
kabal1977 #876 De ez a világon mindenhol így van. Valaki vagy Valakik irigyek a többi ember /közösség/eredményére..... és elkezdenek acsarkodni..... mert ök lusták meghozni azt az álldozatot hogy a saját önző érdekeiket a többség érdekei alá helyezze...... Tudod HiYurei mindenki másképp leplezi a nyomorúságát van aki úgy hogy .. Én pl tudom hogy egyedül nem bírom, ezért társakkal nyomatom.
Van akinek az EGO ja az egeket veri és nem hajlandó alább adni, de azért irígykedig a többség munkájára. Persze az is lehet hogy alkalmazkodás képtelen.....
-
#875 LOL #868 -
HiYuRei #874 Igazad van, osszefogunk es jon valaki aki elb*** pedig ha az osszefogas eleg eros lenne nem hagynank a szethuzo elemeket "ervenyesulni" (Lasd a te peldadban : Kossuth)
Szerintem. -
HiYuRei #873 Jakuza, jatszottunk mar parszor egyutt, lattalak/halottlak jatszani/beszelni , megkerlek szepen, ha teheted inkabb EPITO jeleggel szolj hozza , sokakon inkabb az segitene.
A sajat megitelesem szerint pedig: szethuzas az, ha a masik hibait kemelve azt "fikazva, leszolva" nyilatkozol, az pedig alapbol "elvarhato" lenne, hogy epito jellegu !!!! kritikaval illessuk egymast, nem?
Szerintem. -
kabal1977 #872 az nem számít....... Nem rajtunk múlt..... Kossuth baszta el az egyészet -
HiYuRei #871 1848 ban , igaz, mi is lett a vége? :_( -
kabal1977 #870 Helyes lépj be egy idegen korp-ba akkor legalább ha kibelezlek nem fog fájni.....
Egyébként barátom azt gondolom hogy összekevered a személyi szabadságot a szellemi szabadsággal..... még az első nem létezik a másodok igen -
kabal1977 #869 1848 ban -
#868 Igy van en fogom eldonteni mit akarok, nem pedig te. Te nyugodtan maradj a marionett babu effektusnal.
Ha en peldaul beakarok lepni egy Nemet korpba vagy Kinai korpba akkor oda fogok belepni, nem azt fogom nezni te mit akarsz.
Ha ez neked szethuzas akkor legyen az.
Te hihetsz a diktaturaban, de en meg hiszek a szemely szabadsagaban, amit nem masok dontesei fognak befolyasolni, hanem a sajat gondolataim. -
#867 A "te" szot idezojelesen ertettem, mindenkire ez igaz.
Ram, rad es masokra egyarant.
Mindenkinek lehetnek almai es ezt mindenkinek illik tiszteletben tartani. -
#866 A történelem könyvekben a honfoglalás körűl.... asszem mintha arról montak volna ilyesmit -
HiYuRei #865 Most Öszintén! Mikor láttatok utoljára a valóságban nagy magyar összefogást? -
#864 ez megállapítás volt és egy jövőkép :) -
#863 #848 -
Jozif #862 signed -
#861 #857 -
Jozif #860 honnan?