7619
13094344_10154167269029394_7813589794591
  • kabal1977
  • Fenrir
  • kabal1977
    Jobb is jakuza ha nem csatlakozol sehova ..... ilyen mentalitással max úttorlasznak lehetsz jó valami elhagyott kapu melettt
  • Jozif
    "Mindenki ugy jatszik ahogy akar." <--- nem jó. Ahogy tud, az szvsz jobb. Mert lehet, hogy Ő akar valamit, de nem tudja megcsinálni, mert valaki/valakik nem teszik ezt lehetővé

"Ha valaki beakar lepni valahova akkor belep, ha nem akar szovetseget, vagy mas korpba beolvadni, akkor nem lep be." <--- kiegészíteném, azzal, hogybelép, ha azok akikhez be akar lépni szintén akarják, hogy belépjen.

Én pedíg egyáltalán, nem erőpszakolom rá másra az "álmaimat", én realista vagyok, tudom, mi az amit meg tudok/tudunk valósítani (képesek vagyunk rá), és mi az amit nem. Tudom mire képes a corpunk, ha akar valamit, és mi az amit ha meggebedünk se tudunk megvalósítani
  • Jozif
    Az EVE online nem egy fair játék.
  • Jozif
    Bocsátnat, mit akartam ráerőltetni kire?
  • [Jakuza]
    A lenyeg a szabadsag.
    Mindenki ugy jatszik ahogy akar.
    Ha valaki beakar lepni valahova akkor belep, ha nem akar szovetseget, vagy mas korpba beolvadni, akkor nem lep be.
    Ez ettol meg nem szethuzas.Az hogy te mit szeretnel az a sajat almod megvalositasa, viszont ha masoknak is lehetnek almai (meg akkor is ha teljesen kulonbozok a tieidtol), akkor hagyni kell hogy az ove is megvalosulhasson, s nem a sajatodat kell raeroltetni, meg ha lehet, hogy neked is van igazad hosszutavon.
    Raadasul kitudja, hogy kinek az almai fognak teljesulni, es kie volt alapbol hibas amugy is.
  • Jozif
    Még mindíg nem értettétek meg a lényeget.

Sajnálom.
  • Fenrir
    mennyi skill is hogy szövetséget alapíthass? gondolom nálatok már van olyan ember akinek megvan vagy közel van hozzá, ergó így csak ti jöhettek szóba alapításnál
  • AdamusTorK
    na jó, akkor már kifelytem bővebben:

Jó megoldás lenne egy Magyar Szövetség. Jó megoldás lenne egy új Magyar Corp. De úgyis tudjuk, hogy lesznek újabb emberek akiknek nemfog tetszeni valami és külön utakra mennek. Feladhatunk mindent amit eddig elértünk, de szvsz semmi értelme.

Nemhiszem, hogy most a HUN Corp.-nak kéne szerepet vállalnia ebben a "szedjük össze az univerzumban tengő magyarokat", hiába mi vagyok a legek.
    Ez a feladat legyen azé aki szeretne velünk együtt játszani. Ha nem hát nem... minden maradjon úgy ahogy eddig volt, aztán pár hónap után úgyis mindenki belátja, hogy nekünk volt igazunk megint....
    Ez nem nagyképüség, hanem ezt úgy mondják, hogy "a történelem ismétli önmagát" és akárki aki neki áll külön utakat járni, az nem az első akire azt monjuk, hogy nem érti a játékot és, hogy csak széthúzza a magyarokat.
  • AdamusTorK
    ezt én akartam mondani :D
  • Fenrir
    nem lesz ebből semmi sem mint ahogy nem lett a közös toborzásból sem
  • Valen
    na ja, de ezt majd ingame megbeszélik a CEO-k
  • Fenrir
    szerintem a szövetség lenne az ideális
  • Valen
    mind2-töknek igaza van
  • engine
    Igazából ezt egy új corp vagy szövetség megszületéseként tudom elképzelni.
    Csak így lehetne elkerülni, hogy míg 1 corp fenn marad másnak be kéne olvadni...ez nem lenne fer szerintem.
  • Jozif
    Üdvözlet.

Sokat gondolkoztam, mi lehet ennek a corp beszippantásos problémának a legbelső gyökere. Vannak bizonyos általánosságok amelyeket el lehet mondani. Igazából majdnem mindenki egoista, persze, az Ő cége lesz a legjobb, majd mi megmutatjuk, mi is visszük valamire, miért csatlakozzak valakihez, stb. Ez is egydolog amiért széthúzást lehet tapasztalni. És lehetne sorolni órákon át ezt is de szvsz erről vaskos topicok vannak, lehet őket átnyálazni, itt is, meg az eve-online.hu fórumokon is.

Más megvilágításból

Sokan jönnek eve online-t játszani, úgy, hogy már egy összeszokott banda tagjai.
    Sokukat ismerem is. Még az NST tagjaiból is ismerek embert, személyesen is.
    Véleményem szerint ott bukik meg a dolog, hogy van egy beidegződég, mely szerintha van 1 régi klánunk, akkor most ez lesz a Corpunk is. Ez működik is egy bizonyos szintig. Onnantovább nem, esélytelen a fejlődés. A probléma a rossz megközelítés. Az eve online világában nem úgy működnek a dolgok, mint más megszokott játékokban, ahol van 1 klánom, együt nyomjuk tele vagyunk fregekkel, mi vagyuk a jók. Itt sokkal többről van szó.Igazából az eve online nem hasonlítható egyetlen eddigi ismert játékoz se ilyen szinten. A hhoz, hogy sikeres legyél, sokkal magasabb szintű szervezettségre van szükség, mint sima klán szint. Végül is egy mondatban összefoglalva, össze van keverve a klán, és a corp. A felületes személő számára talán ugyanazt jelenti a kett, csak más a neve, de valójában szinte semmi köze nincs a kettőnek egymáshoz. Aki a HUN corpot alapította igazából sose játszott multiban azelőtt semmilyen online játékkal, és nem volt semmilyen klánnak a tagja sem.Én voltam a corpban a második tag, nekem volt több éves tapasztalatom a multi játékokban. Igazából ennek a dolognak én se ismertem fel akkor a jeletősségét, de nem tudom mi lett volna, csak azokat keressük, és hivjuk akkor akikel már játszottunk valamilyen játékot. Ok-ok most az a válasz, persze, Ti is felvesztek szívesen akárkit. Igen. Azóta eltelt több mint 2 év. Sokat változott azota az eve univerzuma nagyon sok karatkter van akinek több mint 30 millio skillpontja van. Egy kis corpnak, akik többnyire kezdőkből állnak negyon kevés esélye van az ervényesülésre, hosszú távon is. A HUN corp nevéből fakadóan is lehetőséget biztosít mindenkinek, hogy ne érezze magát csak simán egy karakternek az eve ben.
    Én hiszem azt, hogy ha minden magyar egy zászló alatt hajózna ebben a játékban, az eve univerzum egyik, legelismertebb, meghatározó Corpja lehetnénk.
    Én hiszem azt, hogyelőbb-utóbb minden játékos megérti miről szól ez a játék.
    Én hiszem azt, hogy hosszu távon mindenki megtalálja a helyét ebben a játékban.
    És én tudom azt, hogy előbb utóbb ezek előbb-utóbb mind meg fognak valósulni.

Mikor?

Tőletek függ.
  • Sairus HUN
    Az a szép 0.0 ban , hogy nem skill függő ! Bárkit megkérdezel aki itt él azt fogja neked mondani , hogy inkább mentalitás és stílus kell hozzá . Van egy pár minimum skilled és hasznos tagja vagy a csapatnak . Ha azt hiszed , hogy lejössz bs. ben vagy hac. ban és te leszel az isten akkor csalódni fogsz . Fregattal kell kezdeni kitanulni a játék sziszetmatikáját . Olyan skillekel repülnek itt emberek , hogy más nem merne kidokolni julaiban ... A lényeg az , hogy KI KELL PRÓBÁLNI ! De biztos a bukás ha egyedül akarsz gibbonkodni ... Csapatmunka a lényeg ! És ez halálosan komoly ! NINCS olyan hajó vagy karakter aki 3 ugyanolyan osztályú hajó ellen tudna nyerni . Egyébkén lehet , hogy indul egy olyan program ami több magyar cég összefogását kívánja ... A labda föl van dobva . Megint .
  • NST Demo
    Én azt érzékelem , hogy szövetségesek vagy baráti cégek nélkül lehetetlen 0.0-ba leszivárogni . Pedig valamikor muszály lesz le menni , sajna bányászat terén még csak retriever van , a miner drónokkal nem nagyon foglalkoztam , mert nem láttam értelmét ( eddig de ez változhat ) . Gondolom 0.0-ban mindenképp kell fedezet a fúráshoz valamint a visszafelé vezető utvonalat is biztosítani kell . Nem tudom hogy az EVE-t bővitik-e új szektorokkal , ahova terjeszkedni lehet , vagy vannak-e még olyan részek ami un. open space , tehát ahol még senki nem járt . Nem tudom azt sem hogy hol lehetne , pvp-t gyakorolni anélkül hogy a concord vagy más megzavarna ( tehát hogy hull-ig lövöldözzük egymást cégen belül :D ) . Szóval keressük a lehetőségeket . Nem tudom hogy , ilyen alacsony tőkeerővel és skillekkel érdemes-e a 0.0-t erőltetni vagy próbálgatni ( személyszerint 3792302 skillpontom van ) , de valamikor el kéne kezdeni . No nem baj végülis nem hajt a tatár.

Szal én aszondom , peace és jó játékot mindenkinek .
  • AdamusTorK
    Persze, megértettük akkor is, hogy külön akartok játszani. Köztünk a kapcsolat egy hatalmas félreértésből adódóan szakadt meg: nem értettétek, hogy tanácsot adunk és nem basztatunk.

Akkor is, korábban is, késöbb is és most is elmondom, hogy a HUN-nak semmi baja nincs azzal, hogy pár magyar más corpot alapít, hisz nem vagyunk egyformák.
    Az eggyettlen dolog az volt, hogy magatokra vettétek, hogy párunknak nem úgy jött ki az újjaiból a nemtetszésének kifelyezése, hogy ti is megértsétek. Gondolom ezér is lettem lekommunistázva.

0.0-ban az élet kockázatos, de hatalmas anyagi hasznokra lehet szert tenni. Én két karakterrel (2 account) fél óra alatt fúrok ~31 millió értékű crokite-ot (pontosabban 105 crokite/perc ~ 300 zydrine/m ~1,2 mill/m; persze az árak változnak), nem beszélve a többmilliós NPC kalózokról.
    De a sötét oldal sosem nyugszik. Az EVE univerzum peremvidékeinek nagy része háborús övezet. Nálunk is mindennaposak az ellenséges flottamozgások és az ellenük felkészült saját erők fellépése.

De ez csak egy játék.
  • NST Demo
    OFF[ON] :

Igen megjött :D

OFF[OFF]
  • Fenrir
    ez gyönyörű volt Papi, btw én is parázok még a 0.0-tól :)

jah a pénzt meg már átutaltam tegnap, remélem megjött
  • NST Demo
    Sziasztok . A játékot két accounttal tolom . Helia illetve Heelo Darkdust néven . Az NST Corp tagja vagyok . Az eve-t ha jól emlékszem az NST-ből én próbáltam ki az elsők között. Az NST tulajdonképp már egy öt éve létező klán ami a legkülönfélébb játékokkal játszik fps-től kezdve mmorpg-ken át szinte mindennel elszórakozunk . Olyan régóta vagyok már NST-s , hogy akár begyepesedettnek is lehetne hívni . Az EVE-ben is ez a lojalitás ( tudjátok ami sosem hal meg ) vezérelt akkor amikor Dessloch és Elvira Darkdusttal meg alapítottuk a céget . Semmi konkrét világmegváltó terveink nem voltak , a hangsúly a közös játékon volt . Amikor elkezdtem játszani (kb 2 hétig még nem alakult meg a cég) addig nem egy toborzó levelet kaptam külföldi corpoktól hogy menjek hozzájuk , adnak hajót meg segítséget , szóval mindent mi szem szájnak ingere , én ezeket szépen udvariasan visszautasítottam . Mivel tudtam hogyha egy napon megalakul az NST corp akkor ugyis oda fogok menni . Ez meg is történt . Biztos van az NST-nél jobb corp , meg jobb lehetőségek , de mégis szeretek ott lenni , találkoztam olyan magyar játékosokkal akik más corpban tevékenykednek, mégis kialakult egy olyan közösség ami nem fúj a másikra azért mert nem ugyanabban a cégben dolgozik mint ő . Együtt bányászunk , meg megyünk küldetésekre , igaz elég ritkán mert időn néha szűkös nem mindig érünk rá együtt játszani , mégis amikor pl bányászunk vagy missziózunk , vagy a chaten vagy a ventrin de folyamatosan megy az ökörködés , hülyéskedünk vagy csak simmán jártatjuk a szánkat mindenféléröl és jól eltöltjük az időt . Én egy olyasfajta együttműködést képzelek el a magyar játékos közösségen belül ami ehhez hasonlít , tudom a dolgok sokkal de sokkal egyszerűbbek lennének ha kevesebb cég lenne és nem lenne a játékos társadalom ennyire széttagozódva , de lehetnek az embernek más szempontjai is amiért esetleg nem a Hun-hoz csatlakozik , és nem mindenképp az ottani emberek vagy az ottani szabályok miatt nem csatlakozik a Hun-hoz . Nyílván az olyan játékos aki már egy vagy két éve tolja a játékot , annak már jóval több tapasztalata van többmindent látott , én még csak 4 hónapja ( illetve lassan már 5 ) játszom , és tudom hogy előbb utóbb le kell menni a biztonságos űrből 0.0-ba mert egyszerűen , pénzt csak empire space-ben nem igazán lehet keresni. Alacsonyabb sec statusu rendszerekben kell fúrni vagy npc-zni ahhoz hogy "dőljön a lé" csak én is olyan vagyok hogy parázom attól hogy úristen mi lesz ha pc kalózok kilőnek , nekem munka volt megszerezni az első bc-m , és a földig átkoztam azt a két Raven-t aki gatecempelt és ki szedett belőle , harmadik meg levadászott és a starter ( velator ) shipből kiszedett és podolt is volna ha nem az sg-előtt lettem volna 500m-rel . Nem tudom lett-e volna esélyam egy Prophecy-vel egy Raven ellen , valószínüleg semmi . A módszer ahogy kiszedtek az nem tetszett , plusz még az sem ahogy lokálon röhögtek rajtam . Mondjuk az ilyenektől fordul fel a gyomrom akik azt hiszik hogyha kiarakják a bio-jukba hogy, mit lőttek ki, akkor ők nagy pvp istenségek. Azt meg értem hogyha esetleg war van és van pár egység aki kemplei a háborús zóna gatejit , hogy megakadályozzák az ellent az esetleges utánpótlás behozatalában az ok , de csak azért gatecampelni hogy ugyan lőjük már ki a noobokat mer az olyan fun hát az már elnézést de rohadjon meg és égjen a pokol tüzén . Szeretek ( mindezek ellenére ) az EVE-el játszani , főleg hogy most jön a Red Moon Rising , még inkább , bár a BM változtatásoktól kicsit félek . Szeretnék én is harcolni , megismerni a 0.0-ás űrt és nyugiban békében játszani az összes magyarral , tekintet nélkül a prefixre a neve előtt . Szeretnék egyszer interceptorban repkedni , bs-t vezetni , covetorral fúrni meg ehez hasonlók . Nem is merek álmodni arról hogy a cég majd akkor a lesz hogy freightereink t2-es bpoink , dreadnoughtjaink legyenek , hiszen az én játék szokásaim ezt nem teszik lehetővé , egyszerűen nincs ennyi időm , de azt a kis időt amit igenis a játékban szeretném eltölteni , azt a lehető legkellemesebb legszórakoztatóbb formában akarom tenni .

NAh csak ennyit szerettem volna írni mint egyszeri EVE player .

FLAME ON :D ( nem komoly :D )
  • Sairus HUN
    Ja még egy !
    Kaptunk egy empire wart ( nem a HUN hanem csak az alt cég ) mire aktív lett volna ( 24 h ) megbeszéltük a kalóz céggel , hogy nem kéne erőltetni ... Tudod én olyan egoistának találom a megszólalásainkat :) . De megértem a srácokat GYÖNYÖRŰ a kilátás innen fentről :) ! Gyere fel ide mellénk ! Várunk .
  • Sairus HUN
    Darabig én nyomtam a recruitmentet a HUN Corp. nak . Mit ne mondjak nehéz dolgom volt :) . Alapvetően csak azt kellet elmondanom amit itt a postomba megemlítetem . De mongyuk ha egy olyan cégnek kellet volna toboroznom ami " pople " ket keres " mercenary " cégbe vagy az lenne a legfőbb érvem " mi frendlik vagyunk " vagy , hogy " itt semmit sem kell csinálnod " . Na az lett volna a kihívás ! Egyébként amit MOST írtam az a flame az előző hozzászólásom tények halmaza . Ne hallgass Adamusra csak a szerénység beszél belőle !
  • AdamusTorK
    Az a helyzet, hogy sokan nem vagytok tisztába, hogy mi miért történt és most se hiszem, hogy tudnátok, hogy mi történt. Úgyhogy áldozok rátok egy kis időt és leírom:

2004.07.14 => A Freecee nevű karakter előző tulajdonosa megalapította a Free Gates Corporation -t. Az akkori kezdő hullámba voltak 3-4-en akik nem értettek eggyet a HUN Corp. direktíváival. Nemtudom, hogy ez volt e az oka a két cég eltávolodásának egymástól vagy maga az FGC cég létrehozásának, de egyik nap amikor 2 HUN-os "felment" empire-be segíteni az újoncoknak, akkor történt egy apróbb baleset és fegyegetőzés.
    Ebben az időben én már 3 hónapos voltam és már aktívan részt vettem a HUN életében, de még elég "n00b" ként. Ekkor még csak szorgos dolgozója voltam a cégnek, örömmel részt vettem a KÖZÖS corp fúrásokba és már a gyártás felé keztem el nyomatni a skilljeim.
    kb 4 hónaposan lett BS-em, úgy, hogy voltunk 3-an újak akik már kb vezetni tudták, úgyhogy fogtuk magunk és kifúrtuk egymásét. Megvolt a kölcsönös bizalom és CSAPATMUNKA.

2004.07.09. -én a HUN Corp tartott egy szavazást, hogy az addigi lakóhelyüket (Period Basis-t (0.0)) otthagya-e és csatlakoznánk-e a Fountain Alliance-hoz, ha felvesznek.

Április és Június közt amikor az FGC még gyerekcipőbe járt és keztek ráérezni a játékra, a HUN vezetősége nyílvánosan (HUN csati) megkédezte az FGC-t, hogy van-e kedvük lejönni 0.0-ba. Akkoriban elég lett volna csak annyit mondani a CFS-nek, hogy "friend" és nyugodtan lejöhettek volna és fúrhattak volna, NPC-zhettek volna. Hatalmas pénzt össze lehetett még szedni, alig voltak harcok: néha CA lejött hétvégénként TPAR-G rendszerbe ütni az állomást.

2004.08.08 hajnali 1 órakor a HUN Corp.-ot 85%-os szavazati eredménnyel (85% igen, 15% tartózkodik = nem volt jelen a szavazáson) felvették Fountain Alliance-be. FA akkoriban élte fénykorát. Hatalmas flottákat tudott felállítani percek alatt. Aztán jött CA (Curse Alliance) és a propagandájával szétbomlasztotta az összetartást.

A HUN Corp. 11 hónapig volt a Fountain Alliance kötelességtudó tagja. Egy rossz szót se szóltak rólunk. Az egy hónapos próba tagságunk második hetére biztosra monták, hogy teljes jogú tagok vagyunk és úgy ahogy Sairus (Justice) írta, a mienk volt az első CovOps-os gank a játékban. Nagyon sok taktikát találtunk ki.
    A szigorú leírással és az Ezeliek Forever állításaival szemben nálunk erős összetás és jó hangulat volt. Nem nyomtunk el senkit. Ha valki ölni akart fegyvert attunk neki, ha fúrni akart segítettünk neki ha tudtunk, ha POS-olni akart akkor POS-olt, ha gyártani akart akkor gyártott.

Egy jól működő csapat voltunk, de aztán jött a WoW. A WoW elött volt egy ~25 fős aktív játékosbrigádunk amiől legalább 20 BS pilóta volt.
    Szóval kijött a WoW és a Freecee nevű karakter előző tulaja abbahagyta a játékot, átadta a karakterét a mostani játékosnak és Ezelieket tette meg az FGC CEO-jának.
    Sok hónapnyi korrekt toborzási feltételek után Ezeliek neki állt a HUN Channelre feljelentkező minden új játékost convózni és levelet küldeni. Ezt úgy képzeld el, hogy:
    - megtalálod a játékot
    - trial kulcsot kérsz a www.eve-online.hu-n ahol mondják, hogy gyere fel a HUN csatira, ott vannak a magyarok, ott tudunk mégtöbbet segíteni.
    - elösszőr indítod el a játékot, azt se tudod mi az a warp scramble, de azér megtalálod a channels menüt és feljössz a HUN csatira megkérdezni, hogy hogyan tudsz erősebb fegyvert rakni a hajódra és mi az a fitt
    - 5-10 mp-en bellül kapsz egy convót, és megszólal benne egy tök idegen ember, hogy csatlakozz hozzájuk, mert náluk bármit csinálhatsz
    - lehet, hogy épp te vagy a szerencsés 1 ember a 10-ből és esetleg megemlíti, hogy létezik még több magyar cég is és lehet, hogy megkérdi, hogy mit szeretnél a játékba csinálni. Aztán elmondja, hogy a HUN Corpban szabályok vannak és megvan kötve mindenkinek a keze és külömben is "az egész olyan snassz"
    - belépsz abba a tök idegen cégbe, még a tutorial missziót se csináltad végig, de már mondják, hogy mennyél velük corp fúrni meg szállítsál nekik.
    - aztán pár hét után eszedbe jut, hogy bármit megtehetsz, szóval elmész tengődni az univerzumba.
    - eltellik pár hónap és megunod a játékot

EZ EGY MAGYARRAL KEVESEBB JÁTÉKOS!
    Eltelt pár ilyen hónap és a HUN hivatalosan felkérte az FGC-t, hogy fejezze be az ilyen stílusú toborzást, mert ez nem korrekt.

2005.07.15 Az FGC CEO-ja levelt küld az egyik ex tagjának, aki csatlakozott a HUN Corphoz, hogy mennyen vissza az FGC-be és majd azt mondják, hogy kémkedett.

Ezek után megkezdőttek a készületek az empire war-hoz, de a hihetetlen nagy szabadság ára az lett az FGC-ben, hogy igazgatói jogot kapott az egyik kémunk fél napos tagsága után...ezek után már tudjátok a sztorit.

Az FGC a POS szétlövése után azonnal kapitulált és beleeggyezett a tárgyalásokba. Mindkét fél megegyezett abban, hogy nem feszünk fel 14 napnál fiatalabb játékosokat. A HURT elött szabad út ált, így felajánlottuk minden magyar cégnek, hogy a HURT-on keresztűl toborozzon minden magyar cég közösen. Mindenkinek jobb, ha az újonc a többi újoncal együtt fedezi fel a játékot és ha segítség kell neki, akkor megkérdezi a HURT-ba küldött kiképzőtiszteket.

Megin eltelt pár hónap, az FGC időt kért a közös ötletek véghezvitelére, mert elég nagy volt a HUN felé a gyűlöletük.

The End
  • Fenrir
    ez olyan megható volt, keresek egy zsepit...
  • AdamusTorK
    elnézést kérek justice hozzászólásáért.... ne vegyétek komolyan, de amúgy kis túlzásokkal, de igazat mondott.
  • Fenrir
  • Sairus HUN
    Még egy hozzászólás

A jelenlegi helyzet szerint a HURT a HUN Corp. része ez azt jelenti , hogy aki HURT os az egyben HUN Corpos. is . Nem kötelező HUN Corp. osnak lenni ez nem egy kötelezetség ez egy kibaszott nagy lehetőség . Minden álszerénység nélkül az egyik legjobb legerősebb tagja vagyunk a EVE galaxis második legnagyobb szövetségének . Rendelkezünk értékes t2 bpo val-kal ( gyártunk is ) a pénzügyi egyenlegünk több mint stabil . Logisztikai testvércégünk t2 komponens kereskedelem egy jelentős részét birtokolja benne vagyunk a t1 bs üzletében . Pos hállózatot üzemeltetünk complex reakciókat állítunk elő . A 0.0 életünkről nálunk van a 10 legjobb drednought pilóta közül 2 rendelkezünk drednougtal és freighterekkel . Miénk a második legjobb ceptorpilóta ( bocsi Tusi de TWD jobb ) . Vagy 5 highend bányászunk van . Nem sok jobb fleet commandereket ismerek mint a HUN Corp. osakat és a szövetségen belül senkit . A taktikánkról mi hajtottunk először végre covert ops. hajóra való ugrással támadást , az első thorax gangel végrehajtott támadás is a nevünkhöz fűződik . A galaxis legjobb pwp szövetség nem hajlandó 1 az 1 bem kiállni ellenünk aki eddig megpróbálta mind elbukott ...
  • [Jakuza]
    Tudom, azert irtam. :P
    Tehat aki NPC korpban van es nem megy 0.5-s biztonsagu rendszer ala, azt nem igazan lehet bantani.
    Az mar mas kerdes, hogy milyen jatekelmenye lesz az ilyen karakternek.
    Gondolom semmilyen. :P
  • AdamusTorK
    nem lehet hadat üzenni npc cégnek... sajnos a concord nem engedi :P
  • [Jakuza]
    Van egy spanom aki NPC korpban van.Uzenj nekik haduzenetet :P
  • Sairus HUN
    Sziasztok

Justice forHungary carebear altja vagyok jelenleg IT-s de lehet , hogy nemsokára fejvadász :) ( ha ez így megy tovább ). Nagyvezír és én vállaltunk valamit ez a HURT kiképző programjának az irányítása volt . Volt egy pár személyi és módszerbeli vitánk ezért letetük a lantot ( ezért tüntünk el a HURT életéből ) . Miben szeretünk volna változást és mi volt az elképzelésünk az HUN Corp.-os belügy . Nem tudtuk a terveinket 100% osan megvalósítani és főleg a fontosabb dolgok hiúsúltak meg ezért nem tudjuk a kialakult helyzetért vállalni a felelőséget . Ellenvéleménye mindenkinek lehet de ne feledje ez egy olyan játék , hogy ha én most belépek egy kalóz cégbe akkor hadatüzenek és ki írthatok bárkit a játékból . Értjük mi a humort csak nem szeretjük . Akit megsértettem azt kérem , hogy küldjön személyes üzenetet , hogy podolhasam .
  • Gyudron
    Loál, sajnos van benne valami
  • Jozif
    óránként
  • Gyudron
    Bizony jól sebez, a múltkor csaptam vele 1.6k-t egy kalózba
  • balty
    Azért a tech 2-s már rendesen sebez úgy hallottam Gyugydrontól. Én lenni nagy Tempest guru:)
  • Jozif
    ez projectile, én aztat meg rühellem
  • balty
    Tudtam én ,hogy az a Balty gyerek viszi még valamire:)
    Aki podolta azt meg keressétek meg és dádá neki. Valahogy így: