7619
13094344_10154167269029394_7813589794591
  • JuanG
    ettől jó ez a játék, így életszagú :)...
  • Jozif
    Hella Balty. Ja tanul ezerrel, Repiv peszrálja rendesen :)

Az pedig, hogy lőni kellett volna-e, vagy sem szvsz nem ennek a forumnak a témája. Egyrészről van (volt?) egy másik, ahol ez már ki lett tárgyalva, másrészről nem volt a HUN corpon belül szavazásra bocsájtva. Ez katonapolitikai-taktika döntés volt, és ezt a döntéshozók hozták meg. Amikor ez a döntés megszületett, természatesen fel voltunk rá készülve, hogy negativ kritikákat fogunk kapni, akkor is és esetleg később is, részint azért mert mi vagyunk az erősebbek, és mégis megtámadtuk a POS-t, másrészről pedig azért, mert vannak emberek akik ebbe a játékba belekeverik az RL dolgokat. Engem nem érdekel, ki mennyi pénzt áldoz erre a játékra, és, hogy ő ezért szórakozni szeretne. Ez egy MMORPG játék ahol szerepet kell játszani. Egy corpot az esetek nagy többségében a CEO reprezentálja, vagy az általa kinevezett megbizott. Mi tárgyaltunk sokat az FGC CEo-jával annak idején, de mint ahogyan itt már páran leírták előttem, ez nem vezetett eredményre. "Az EVE egy keretrendszer" , ahogyan egy előttem író megfogalmazta, viszont ez a keretrendszer nem hagy túl sok lehetőséget a problémák sokoldalú megoldására, sőt igazából csak egyet.

Magánvéleményem:
    Szívem szerint már régen írtam volna az EVE online.comnak, hogy vegyék le a linket a fansite-ok közül, és akkor nincs fájdalom, Az eve-online.hu a HUN corp oldala és mindenki oldja meg a recruitment és egyéb problémáit ahogyan tudja. Dolgozzom meg más is azért, akár több évet, hogy új tagok jöjjenek a Corpjába, és biztosítson nekik értelmes elfoglaltságot akár éveken át.Csináljatok magatoknak oldalakat, legyen koncepciótok, azon kívül is, hogy beírod a biodba, hogy " CSATLAKOZZ! " , és ne a HUN corp direktorait keressétek meg, hogy " figyelj, adjatok már pár embert nekem, mert nektek ugyis sok van" ( remélem mindenki magára ismert, de még sorolhatnám órákon keresztül )

Písz
  • NST Demo
    Az EVE egy MMORPG játék ami sci-fi környeetben játszódik . Nagyon öszetett , saját gazdasági-politikai rendszerrel . Kemény pvp-vel meg ami szem szájnak ingere :D .
  • Repiv
    ami kimaradt:
    fullos kutató és T2 gyártó is.

sp: 24m
  • Repiv
    Balty az fullos gyártó/miner/szállító/finomító :)

nemrég podolták először :)
  • Scott21
    sziasztok mi ez az EVE? milyen játék?
    én csak cigiben ismerem :DD
  • balty
    Né má 1 Jozif. Meséljetek már arról mi van Balty-val. Már sztem annyit tanul, hogy már okosabb, mint én:)
  • [Jakuza]
    A velemenyemet ettol fuggetlenul fent tartom, hogy nem kellett volna loni.
    Ami neked szardobalas az a masik ember velemenye.
    Tehat ha neked csak szardobalasnak minosul, mas velemenye akkor szvsz nem szenvedhetsz tulsagosan a sok "onkritika"-tol. :PPP
  • HadUr
    Ha vkinek keves infoja van az ne szart dobaljon, hanem kerdezzen...

pisz
  • Jozif
    ja, és:

písz
  • Jozif
    De. Végül is jó arc, csak kevés infója volt, remélem most kicsit felkapcsoltuk a villanyt.
  • HadUr
    Remelem nem jelentkezett hozzank ...
  • Jozif
    Na a végére értem. Tanulságos volt. Remélem Tisztel Jakuzának is változott a véleménye

písz
  • AdamusTorK
    zsíííír, akkor lefeküdhetek aludni? holnap zh
  • Valen
    Adamus>

A dolgokat ventrilon megbeszélktük Jakuza-val, úgyhogy minden rendben van.
  • AdamusTorK
    na ez a don egyre többet írt a nevembe, kicsit részeg vagyok, mert idő közbe jöttek haverok, asszem be is pofáztak ventira, na mind1... csak annyit akarok mondani, hogy igen, tövig, be....

Azér őttük szép az FGC POS-t mert szükség volt rá. A diplomácia szart sem ért, minden egyéb diplomatikuis módot vévvéig jártunk 1 év alatt, de nem ért semmit. Nos ezek után jöttek a fegyverek, és igen, én kapcsoltam le az FGC POS-t és igen kúrvára nem vagyok rá büszke, de erre volt lehetőség, mert a kezünkbe adták.

Nemtudom, akik azzal érvelnek, hogy magyar vs magyar nemnyerő, hát szerintem se, de sajnos ezt ti nem segítitek megakadályozni, hanem kivívjátok az előidézését, és a történelemben már számos esetben megtörtént ennek az eredménye, úgyogy kuss...

mi játszunk és nem lüttyőzunk
  • [Jakuza]
    Laci nem latom csak Grekomot a HURT csatin. :P
  • [Jakuza]
    Ertheto ezzel nincs is semmi problema.
    De pl az oldalra nem kellene olyan nagy odafigyeles, annal tobben vagytok a korpban, hogy ne lehessen hetente egy hirt a fooldalra biggyeszteni.
    Ha annyira nagy az osszetartas akkor kilehet adni, hogy abc sorrendben a kovetkezo hirt ki kell tennie a tagnak.
    Egy evben egy hirt szvsz mindenki kibir.
    A HURTnal meg 5 percet szerintem megerdemeltunk volna, hogy bejojjon valaki megkerdezze szugsegunk van e valamire, jogok rendben vannak e a corp hangarban stb.
    Szvsz ez se egy nagy "was ist das".
  • HiYuRei
    Ez azert nem teljesen igaz, megjotte mint utanpotlas a "fiatalsag szamara" ha kell es tudok segitek. :_) Ingame: Laci
  • [Jakuza]
    A jatekot letoltheted pontosabban a klienset a hivatalos oldalrol http://www.eve-online.com/.
    Ki is tudod probalni, ha krealsz egy trial keyt.

Trial key

A havidij 15euro.
    De ha a trialt akarod meghosszabbitani, akkor 19.9euro az elso honap dija.
    Ha van kint elo rokonod vagy ismerosod, akkor erdemesebb kintrol fizettetni veluk, mert akkor dollarban fizetik a havidijat igy havonta kozel ezer forint megsporolhato.
  • AdamusTorK
    Hi!
    Jakuza, az a helyzet hogy ennyire tellik tülönk ugy hogy nem megy a saját játékunk rovására. Sok fiatal játékos jött le hozzánk most akikkel sokat foglalkozunk és nincs nagyon idönk másra. Sajna ez van.
  • [Jakuza]
    Na vegre egy ertelmes hozzaszolas, rendes hangnemben.
    Mint mar leirtam nincs egyetlen egy szemellyel sem problemama a HUNbol.
    Mint kivulallo azokra a hibakra hivtam fel amelyek szvsz nem illoek vagy elhanyagoltak.
    S mint ahogy megfigyeled a HUNosok latjak csak ugy akik azt mondjak, hogy amit csinaltook az jo.
    Mindenki mas (legalabbis a tobbseg) nem igy iteli meg a helyzetet, s ez azert valamit jelezhet a szamotokra.
    Most nem kene azzal takarzni, hogy (demagogia) "szegyenlem magam miatta".
    Lehetett volna szaz diplomatikusabb lepest valasztani.
    Igy kivulallokent csak az jon le az embernek, hogy mivel veszelyeztetve ereztetek a corp helyzetet, hogy elobb vagy utobb lesz egy nagyobb es erosebb magyar tomorules, ezert gyorsan elinteztetek oket, mig nem magasodnak foletek.
    A masik fele a HURTra visszaterve, ha most mar nem erdekes a benne levok helyzete, elotte mi volt az a nagy odafigyeles, amig a 1,5 hete lecitalt 8-10 jatekost ki nem toboroztatok belole ?
    Meg van a letszam a krop funkciokra? Most mar a tobbi jatekos le van ejtve ?
    Miert tortent hirtelen ez a erdektelenseg ?
  • PxE
    thX
  • HiYuRei
    www.eve-online.hu
    www.eve-online.com

Ott midnent megtalalsz amire szukseged lehet :)
  • PxE
    Hi honan lehet megszerezni a játékot boltban még nem látam!?Menyi a havidija??Mert a WoW nak durván sok vagy it nem ugy menek a dolgok??
  • Lifeforce
    Bizony...
    Arra, hogy saját magad lelövesd a barátoddal, és gyorsan gazdagodj rajta. :)
    Vagy 5000 ISK-ra gondoltál? :D
  • HiYuRei
    Hozzatennem hogy a HURT habar a HUN Corp altal alapitott "toborzo corp" szivesen lat midnenkit olyat IS, aki nem a hun Corp ban folytatja palyajat, inkabb velunk legyen es tanuljon mint, hogy egyedul, unalomba fulladva abbafejezze (teccik ez a szo) a gamet.
  • Valen
    de kutatni nem tudsz
  • Valen
    Alapvető célja hogy egy terület tulajdon jogát megjelölje. Emelett alkalmas Hold bányász kitelepítésére, továbbá védelmi állásként is szolgál, de a hajóknak van benne dock-olási lehetősége és átszerelési lehetőség, továbbá alkalmas lehet érc bányászatnál finomításra, bár nem túl nagy hatékonysággal.
  • Fenrir
    hangárod lehet, gyárthatsz, kutathatsz plusz pár extra...
  • Stoner
    Es ez milyen funkciot lat el, ott termelsz vagy iesmi?
  • Fenrir
    játékos által épített bázis
  • Stoner
    Jo, de mi az a pos ?
  • Stotoo
    Nem akartam irni, de ez kikivankozott belolem:
    Vegigolvastam az utolso x hozzaszolast abban a remenyben hogy vmi ertelmeset fogok talalni. Sajnos az egesz flame, ami abbol ered hogy eppen empireben ulsz a seggeden, unatkozol arra varsz hogy kesz legyen egy skilled, indithasd a kovetkezot, kozben itt a forumon azt nezed hogy mibe lehet belekotni.

Amire te azt mondod, hogy "anyazas" az az egyik ember(nem nevezem neven, tovabbiakban XY) egyedi stilusa. Lehet hogy hulyen hangzik, de ha nem csak felmondatokat hallgatnal ventrin hanem vegighallgatnal mindenkit akkor rajottel volna. Ot igy kell elfogadni, durvabb a stilusa az atlagnal.
    Nekem legjobban azt tetszik, hogy korpon belul rengeteg fele ember van, megtalalhatok a vegletek is és mindenki elfogad mindenkit. Valamennyit mindenkinek engedni kell, kulonben nem tudna ennyi ember eggyutt jatszani, tekintve hogy mind kulonbozunk.

Szereny velemenyen szerint, XY tokeles valasztas volt az ujoncok igazgatasara. Ha nem ilyen katonasan mondta volna hogy itt az ido, akkor meg most is empireben ulnek halalra unva magam mert: "Jajj meg ez a skill kell, igy erosebb leszek, konyebben tulelek, meg ez a skill, meg az a masik meg azis, meg azis meg azis... Az EVEben a karakter folyamatosan tanul a vegtelensegig, nincs olyan kari aki megtanult minden skillt, nem is lesz olyan soha, mert gyorsabban hozzak be az uj dolgokat mint amilyen gyorsan meg lehet oket tanulni.

Hurtban voltunk szerintem nemreg 10-15en, kozulunk osszesen 2 ember nem a hunba jott. Szerintem ez jo arany. Volt akinek mas volt szimpatikus, semmi problema, egy rossz szo nelkul joinolt mas korpba. Van a masik tipusu ember, aki az ugynevezett "szethuzo", az ilyen embereket szerintem senki sem latja szivesen a korpjaban. Neha par "szethuzo" alapit egy korpot ami par honapig haldoklik, meghal, abba hagyjak a jatekot.

Felre ertes ne essek: Senki sem mutogat senkire hogy o szethuzo! Az ilyen emberek magukat minositik, termeszetes kivalasztodas tortenik. PONT

A fentiek mind a sajat elmembol pattantak ki, nem kertem senki beleegyezeset, jovahagyasat, ha vkinek vmi nemtetszik akkor XY szavaival elve: NYALAZZA MEG A BALHEREM.
  • AdamusTorK
    Hi!
    A hurt mindig is a hun toborzo corpja volt. Volt kisírlet arra hogy ccsináljunk belőle közös toborzo corpot, de ez érdektelenségbe ütközött és így a HURT továbbra is a hun recruit corpja. Ennyi.
  • Fenrir
    namost akkor hogyan is van...eddig arról volt szó hogy a HURT egy közös toborzó mostmeg hogy ez a HUN kizárólagos toborzója?

erre 1x rá is kérdeztem tőled privátban
  • Fenrir
    jah értem, ez a megoldás végülis élvezeteseb volt

igazad van
  • AdamusTorK
    Hi!
    donVito Corleone vagyok. Mivel 24óráig nem tudok hozzászolni regisztráció után, ezért Admustol elkértem a accountját hogy én is tudjak ide írni.

Kedves Jakuza, sajnálom hogy ugy alkotsz véleményt a dolgokrol hogy nincs teljes rálátásod a dolgokra. Most megprobálom leírni a hogy Te is teljesebb képet kapjál. A HURT a HUN corp saját recruit corpja, ami azért lett alapítva hogy azok a kezdők akik a hun corphoz szeretnének csatlakozni, de még fiatlok a 0.0-ás élethez és az empire warhoz ahoz egy közösgben legyen. Miért is volt erre szükség?! Azért mert vmivel több mint 1 éve mikor a HUN corp tagja lett a Fountain Alliancesnek(ami akkor az eve legerősebb és leggazdagabb szövetsége volt), akkor a CCP bevezette azt hogy egy szövetségben lévő corpnak csak ugy lehet hadatüzenni hogy ha az egész szövetségének is hadatüzennek. Tehát a hun corp sokáig ugy élt hogy soha nem üzent neki senki hadat, de mivel a Fountain vezetője a BIG nevű corp volt akit sokan nem szerettek és sokan támadtak ezért az egész Fountainnek Alliances empire háboruba került különböző corpokkal és szövetséggel. Mivel nem akartuk azt hogy az ellenségeink minden nap szénné lőjéka az empirebe élő fiatal tagjainkat ezért csináltunk egy alt corpot, ami a HUNhoz tartozik. Aztán jött az FGCés időszak, amikor sok oldalon keresztül probáltuk az FGCéseket győzködni hogy közös nevezőre jutni, de nem lett semmi hatása. VPaci volt az aki megmondta az igazságot és teljesen normálisan állt a dolgohoz:

Üdv.

Úgy döntöttem, hogy kicsit felkavarom az állóvizet Főként újoncoknak írnám a következő sorokat...

Aki elolvasta a 12 oldalt, annak bizonyára feltünik, hogy álláspontom gyökeresen megváltozott, ennek egyetlen-egy pici oka van... mégpedig az, hogy beleestem, abba a hibába, hogy olyanról alkottam véleményt - mások elmondásából -, amit nem is ismertem. Viszont azokról sem kívánok semmi rosszat mondani, akiknek nagyon sokat köszönhetek... Azonban, ha mostani ismereteimmel és tapasztalataimmal kezdeném a játékot, bizony másként csináltam volna néhány dolgot (értsd convo a hun chatre való csatlakozás után). Egy biztos nem mind arany, ami fénylik és nem kell elhinni mindent.

Szóval a post írásának idején már két hete HUN corp tag vagyok ezért viszonylag objektíve tudok véleményt alkotni. A HUN corp közeli és távlati célokkal rendelkező corp, amiben a játékosok nagy része PvP orientált, ami a fountain alliance tagságból IS adódik. A másik ok - legalább is számomra -, hogy hihetetlenül izgalmas PvP-zni... Ez az első játék, ahol, ha ellenséget látok akkor az adrenalin szintem az egekben van és a szívem majd kiugrik a helyéről Viszont a legelvetemültebb PvP-st is láttam már a beltben covetorral (újoncoknak: bányász bárka), a közös cél elérésének érdekében bányászni. A HUN corp nem egy svájci apácazárda (értsd szigor, megkötött kezek) és nem is az ördög megtestesülve, hanem egy jó társaság, ahol a tagok segítenek egymásnak, ahol tudnak.

Szóval egy jó tanács a végére újoncoknak: NE DÖNTSETEK ELHAMARKODOTTAN !!!

Ezek után még mindig tovább ment a szarakodás, pedig mi nem kérünk extra dolgot az FGCtöl és elsösorban Ezitöl csak azt hogy adjon lehetőséget a fiatloknak választani és hogy rendes tájékoztatást kapjanak. Ez nem történt meg a többszöri kérésünk ellenére sem, söt megkaptuk azt hogy ő tovább csinálja, mert mi ugyse tudunk vele mit csinálni. Ekkor elszakadt a cérna nálunk és az egyetlen kezünkben lévő dologhoz nyultuk még pedig a fegyverekkel. A pos szétkövése után sikerült megállapodnunk és azóta a két corp el van egymás mellett. Egyébként sajnálatos hogy így alakult eza dolog de nem volt más kiut.
    HA EZT NEM ÉRTED MEG AKKOR SAJNÁLLAK.
    Folytassuk a HURT-tal és az utobbi időben történt dolgokkal. Mi a HUN corpban nem azért játszunk hogy olyan fiatalokkal foglalkozzunk egész nap mint TE. Csináltunk egy corpot ahol a fiatalok játékosok együtt lehetnek és közösséget alkotnak. Az hogy ha vki felmegy a hunosk közül vmit elmondani vagy segíteni azt meg köszönd meg szépen, mert neki nem kötelssége hogy ha játszik akkor anyáskodjon feletted. Ha akár 5 percet vagy akár 2 hetet segített azt is ksözönd meg, mert segített. nekünk itt 0.0ban megvan a saját bajunk és mindenki intézi a saját a és corp dolgait, és ha indönk engedi akkor foglalkozunk a kezdökkel. Most sok HURTos lejött. Logikus hogy akkor azokkal foglalkozunk akik itt vannak és kevesebb idő jut azokra akik a HURTban ragadtak. Mikor én HURTos voltam akkor idönként jött 1-2 hunos elmondott pár dolgot és megunkra hagyott hogy fedezzük fel mi az evet. És ez volt a helyén való. Ha vmit nem tudtunk akkor kérdeztünk mert kérdeni mindig lehet. A HURT nem egy ovoda ahol mindig áll vki a kezdők mellett. Meg különben is nem lehet elvárni senkitöl se a szabad játékidejében csak kezdökkel foglalkozzon. Aki meg csinálja éppen annak meg mondjál nagy köszönetet, mert megérdemli. Az hogy multkor ultimátumot kaptak a fiatalok az meg egy féresikerült lépes volt, mert félreértés volt Vezír és a vezetőség között, de ez a dolog tisztázva lett és az ultimátum törölve lett. Az hogy Nagyvezír stilusa nem volt a helyén való azért meg elnézést kérek,de ez a stílus nem jellemző az egész corpra. Az hogy meg a huncorp terrorizálja vagy nyomás alatt tartja a többi magyar corpot az meg egyenes rágalom. Most is vannak páran akik a hurtbol kilépve csináltak egy külön magyar corpot. Senki nem bántotta őket és nem fenyegette meg és stb, mert korrekt módon jártak és szoltak hogy ez meg az van és stb. Sok szerencsét kivéntunk nekik azt ennyi.

WEB oldal. Ezt a web oldalt jóformán csak huncorposok csinálták így logikus hogy elsősorban a hun corppal kapcsolatos dolgok vannak fent. A lehetőség még mind a mai napig adott hogy ha többi magyar corp küld be anyagot és mi feltesszük. Azt viszont nem várd el hogy mi futkossunk mindenki után, mert ez nem így műkjödik. Ahogy nem a ccp keresett meg minket hogy feltüntethessenek az oldalukon hanem mi mentünk oda. És ez így van rendjén, mivel nem a farok csoválja a kutyát. Az hogy mennyi friss cikk kerül az oldalra az meg az egész magyar eves társadalom dolga. Mi elvégezzük azt hogy fejlesztjük az oldalt, de más is küldjön be anyagot, vagy ha nem teszi aki ne járjon a szája. És neked is csak azt tudom mondani, hogyha vmit letettél már az asztalra akkor járjona szád, de míg ez nem történik meg addig csak a szart kevered.

Magárol a HUN corprol: A hun corp 0.0ban él, amiröl sajnos neked semmi fogalmad nincs. Itt farkas törvények vannak, ha vki itt megakar élni hosszútávon ahoz összefogás és indönként áldozat kell. A corpban a tagok sokat dolgoznak azért hogy megvédjék az otthunokat, azért hogy a nemezetközi szövetségben megállják a helyüket és azért hogy kivívott tekintélyt megtartsák. Minket tisztel ellenség és barát is és erre büszkék vagyunk. És nem hagyjuk hogy egy fiatal játékos aki alaig tapasztat vmit még az eve nagy világárol az ezt ocsárolja, magát a HUN corpot és a tagjait. Engem mélyen felháborít az hogy Te fiatal játékos létedre így lehordasz minket és jogtalanul számon kérsz rajtunk olyan dolgokat amihez semmi közöd. Ez a mentalitás nem nyerű, és nem csak a HUN corpba hanem az olyan eve-onlineos közösségekben is amik vmit elértek már. HUN corposnak lenni megtiszteltetés és ha Te éltél volna egy kicsit is a corppal és nem csak áskálodnál akkor ezt Te is tudnád.
    Még egy dolog, az emberek nem hobbyol zajkozzák azt hogy gyere ventrilora, hanem azért, mert az élő szónak sokkal nagyon súlya van mint a forumra valo irogatásnak és szóban sokkal jobban meg lehet beszélni a nézeteltéréseket. Tehát szeretném ha feljönnél a ventrilora és leülnél velünk ezeket a dolgat megbeszélni. Ha akarod még más is jöhet veled, de szeretném ha ezt a felesleges forum flamet befejezénk. A ventrilon várlak.
  • Valen
    fizessek bountyt vkinek azért, hogy kipodolja?

ne nézz hülyének :)
  • Fenrir
    példáúl azt hogy nem 30 ember munkáját teszem tönkre