7619
-
#699 az eve-online.hu azzal folgalkozik amiket a játékosok érdekelnek. ha szerinted fontos lenne lefordítani a dev blog-okat, amit csak eve-online előfieztők láthatnak, akkor nyiss egy www.eve-devlbogs.hu oldalt aztán tedd közzé, aztán mond meg aranyosan a ccp-nek, hogy nesztek. -
#698 En nem flamelek, megmondom a sajat velemenyemet a jelenlegi vitas allaspontokrol.
Szvsz amit leirt az admin a hirben nem allja meg a helyet tobb ponton, de foleg azert nem, mert ha valaki vallalja egy hivatalos honlap mukodteteset, az ne masoktol varja el, hogy mas uzemeltesse helyette az oldalt.
Szep dolog az, hogy kuldjetek be ti is cikkeket sracok es mi nem kapunk semmi juttatast a CCP-tol, de akkor minek akartok csinalni hivatalos magyar jatekoldalt?
Mutatok en 100000 hivatalos jatekoldalt a tieteken kivul amik ugyanugy nem kapnak semmifele juttatast, de a keszitoi lelkiismeretesen allnak a dolgokhoz, mert a jatek szeretete ezt hozza ki beloluk, s nem pedig masiktol varjak el a leirasokat.
Nekem csak ennyi a problemam, le is irtam s ez nem flame mert az EVE-hez hozzatartozik annak ellenre, hogy nem magarol a jatekrol szol.Ezert irtam le az elobb, hogy sajnos az oldal teljesen elvan hanyagolva es mar szinte csak egy forumbol all. -
#697 a kép pedig exodus elötti, azaz 2004 dec elötti -
#696 Jakuza, a hajam tépem, mert nem értem, hogy mi a bajod, tudtommal, most is azér flémelunk, mert nem értjük egymást, te is gyere fel.... -
#695 Fenrir, neked meg azér kéne feljönni ventire, mert az az egyetlen hely ahol az ilyen dolgokat meg lehet beszélni. -
#694 Jo lenne lehiggadnal es gondolkoznal mielott vadaskodsz.
Es hogy honnan gondolom onnan, hogy havonta jelenik meg egy iras az oldalon.
A legutobbi is massal nem foglalkozik, csak a forumon levo flamelesrol.
Egy hivatalos jatek oldalanak nem errol kell szolnia es nem ilyen rendszertelenseggel megjeleno hirekkel.
A masik fele nem mondta nektek senki, hogy hogyan es mivel kell foglalkozni, hanem azt, hogy mikent kellene az oldalt megfeleloen uzemeltetni.
Talan nincs eleg hir a DevBlogban, az ujdonsagokrol ?
Lehet arrol is irni, nem csak a forumban elharapodzott anyazasokrol.
-
#693 Jakuza, nemtudom, hogy te hogyan gondoltad ezt.
A legjobb az lenne, ha felnéznél az eve-o.hu-ra:
http://www.eve-online.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=104&mode=&order=0&thold=0
itt az admin tett egy közleményt erről a témáról. Tessék ehez igazodni. Nemtudom, hogy honnan veszed, hogy attól, hogy megcsináltunk egy oldalt, akkor máris tudnunk kéne, hogy egy másik magyar társaság mivel foglalkozik.
Jólenne, ha tisztába lennétek mind vele, hogy 1,5 éve amikor megpróbáltunk ilyen közös dolgokra rávenni embereket, akkor ugyan ilyen hangnemű fikázás lett belőlle mint amit ez a Darkdust csóka csinál.
Vannak emberek akik azt se tudják, hogy mit mondanak, alaptalanúl vádaskodnak és másokat fikáznak, mert esetleg jobbak mint ők. nekem elegem volt ebből -
#692 Ez meg egy regebbi kliens kepe ?
Mert az enyim egeszen mashogy nezki, marmint a hajo fegyverzet iranyito panele es a pajzs es egyebb feltoltesi szint jelzo.
-
balty #691 Megkérnék mindenkit aki nem tud normális hangnemben kritizálni, az ne tegye, mert csak saját magát minősíti, ezenfelül még egyesek szemét bántja is ez a stílus. Az anyagok beküldését illetően pedig adott a lehetőség, csak mindenkinek az tudom mondani: hajrá! -
#690 Belepsz a hivatalos oldalra az accountoddal, az Eve insider -> My Account menunel es megtalalod a jobb oldalon. -
#689 ez hol van? -
#688 Ha egy oldal az EVE hivatalos magyar nyelvu honlapja, akkor kutya kotelesseged mas magyar corpok irasait feltenni.
Az mas kerdes hogyan szerkeszted az oldalt az maganugy, de gondolom CCP sem orulne annak, ha azt hallana vissza, hogy csak a valaki altal szimpatikus magyar corpok jelennek meg az oldalon, ilyen erovel akkor csak "Kis Pista" EVE oldala lehetne az oldal, hivatalos oldalkent nem szerepelhetne.
A masik ami megjegyezendo, hogy teljesen el van hanyagolva az oldal, manapsag semmi egyeb, csak egy forum oldal semmi mas sajnos. :( -
#687 Ha a Got new creditcard-hoz beirod a kartya adatait ugy sem jo ? -
#686 ez miért van?
lejárt az előfizetésem, valószínüleg pénzhiány miatt nem hosszabbította meg automatikusan ezért suspended lett, ma lett pénz a kártyán de a reactivate-et nem fogadta el, mindig visszadobta a kártyát (eddig hónapokon keresztül ezzel fizettem és nem írtam el semmit sem)
erre fogtam, cancel, reactivate de a kártya adatai már nem módosíthatóak mert szürke az egész mező ahova kéne írni a kártyaadatokat
érdekes... -
#685 ok
btw nem játszottál te túl sokat a c&c generals-szal? :) -
#684 Kedves Fenrir:
Kérlek téged hogy ne személyeskedjetek, mivel nem ismeritek egymást így ennek értelme erősen közelít a nullához.
Továbbá:
Ha figyelmesen olvastad volna leírásom akkor feltünt volna az alábbi sor:
"annak tartalmát nem kötelező csak nekünk alalkítani. Lehet beküldeni anyagokat, leírásokat csak akarni kell"
Ebből következően ha ti nem küldtök saját anyagokat akkor az nem kerül ki az oldalra és máris "nem pártatlan" lesz az oldal, vagyis csak az általunk beküldött anyagok kerültek fel, ami minő meglepő, "nem pártatlan" ami szerintem teljesen normális dolog. Szerintem.
A megoldás:
Küldjetek anyagokat és máris nem lesz "nem pártatlan" az oldal.
Köszönöm.
Kedves Adamus:
Kérlek, te se személyeskedj. Fenrir kinyilvánította véleményét, amelyet bár nem megfelelő körítéssel de tálalt. Mivel ő még nem ismeri a dolgokat nem is tudhatja hogy a dolgok miért alakultak úgy ahogy.
Továbbá ez a fajta vitatkozási mód nem méltó hozzád és csak saját magad járatod le vele, így kérlek, hogy inkább ne tedd.
Végül: Ne húzd fel magad, megárt az egéségednek.
Köszönöm.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Én úgy vélem hogy (és ahogy az oldal készítőit ismerem (személyesen)) mindanyiuk közös célja a kezdő EVE játékosok segítése és ha lehet összefogása.
Nem kötelező ezzel élni, és tudtommal nem is kényszerítünk erre rá senkit, azonban ezen cselekedetünkért nem is kellene minket megszólni.
Lehet nem vagyunk tökéletesek, de az vesse rám az első követ aki az.
Továbbá kérek mindenkit a megnevezettekkel együtt és rajtuk kívül, hogy a kultúrált vitatkozás alapjait ne hadjuk figyelmen kívül.
Köszönöm a figyelmet és a megértéseteket.
Live Long and Prosper. But why don't we living peace? -
#683 nem szapultam csupán azt mondtam hogy nem pártatlan hanem a ti saját corp oldalatoknak állítjátok be holott ez amolyan gyüjtő oldalnak kéne lennie
btw igazatok van, ti csináltátok, nem szólok ehhez a témához többet... -
#682 nekem nincs üldözési mániám kisfiam :)
miért akarsz élőben ütközni? ennyire magabiztos vagy? :D -
#681 na Darkdust öcsém idefigyelj kicsirigó, te ne pattogj itt. told fel a segged a ventiriló szererünkre aztán megbeszéljük élőszóba, hogy milyen gyógyszerkezelés kéne neked a hülye üldözésimániádra. Aztán ha ez nem elég akkor összeruccanhatunk valamelyik sarkon is.... -
#680 És igen ideges vagyok, mert egy senki szapulja a saját és a jóbarátaim 2 éves munkáját, és ezt nem vagyok hajlandó senkitől sem eltűrni.
Majd ha a kritizáló alkot annyit amennyit mi, akkor lehet erkölcsi alapja a vitatkozásának, addig nem. -
#679 A magyar hivatalos oldal annyira pártatlan amennyire az azt olvasók annak alakítják.
Sajnos vannak sokan akik úgy itélnek meg minket, az oldal készítőit, hogy A + B vagyunk, s meg sem próbálják kideríteni hogy esetleg C+D vagy akár E is vagyunk.
Továbbá a magyar "hivatalos" fórum tényleg hivataol, a CCP által felkért és jóváhagyott, és annak tartalmát nem kötelező csak nekünk alalkítani. Lehet beküldeni anyagokat, leírásokat csak akarni kell, nem pedig pofáznim hogy:
Az a ............................................................... oldal készítő ................... csapat miért csak a saját dolgairól ír, miért nem ír a többiekről.
Erre a válasz az, hogy mi szabadidőnkben, ingyen, a játék élvezetéért és a többieknek valóü segítés szándékából csináltuk az oldalt és csináljuk azt amit. Ha ez neked nem tetszik, akkor nem tetszik, de emiatt nem kell a készítőket leszólni. Ha tudsz jobbat csinálni, akkor hajrá.
Megmondtuk mindenkinek, hogy hogyan tud besegíteni, de mindekinek büdös volt a munka, mert egyszerübb azokat basztatni akik már csinálnak valamit, ekönnyebb az alkotókat szídni és rombolni a társaságot, mint felépíteni és megalkotni. -
#678 engem rohadtúl nem érdekel hogy mi vagy te csak hagyd ezt a gyenge dumát a nagy magyar társadalmomról, ti is tudjátok hogy sok embernek nem tetszik az arcotok és stílusotok
sajnálom hogy a magyar "hivatalos" oldal nem pártatlan... -
#677 (segítek, 2005.07.17 12:39:53 - ezt az időpontot keresd ki a hun csati chatlogjából) -
#676 Kiegészítés: ahh, most tovább pörgettem a scrollt lefelé, ésolvastam az ingame neved,... így már értem, te voltál az aki lekommunistázott....
akkor hadjuk is.... szia -
#675 Én ezt nem értem Fenrir, kérlek mutass nekem idézeteket, hogy mikor montuk volna meg, hogy te mit csinálj és hova csatlakozz és én ennyivel abba is felyeztem ezt a témát, mert ez szerintem is dedóság.
""Egyszerűen csak nem fekszik párunknak, hogy ennyire nincs összetartás."
már megint ez a rohadt kijelentés..."
Kijelentés igen, de mire? Ezzel szerinted azt montam, hogy, ha nem csatlakozol a HUN Corp-ba és nem csinálod azt amit én mondok, akkor ne is játsz? -
engine #674 dadós=dedós -
engine #673 Az EVE magygar oldaláról is azért szoktam le mert elegem lett ebből a dadós hozzá állásból.
Mndenki fizet a játékért. Cserébe úgy akar szórakozni, ahogy Neki tetszik.
Ha ezt egy corp-ban képzeli el csatlakozik, ha inkább egyedül próbálkozik akkor úgy.
A szomorú az, hogy itt is mindketten ugyanezt mondtátok, valamiért ez mégsem tűnik fel nektek.
PÍSZ -
#672 Na most hadjuk abba ezt a témát. -
#671 "Egyszerűen csak nem fekszik párunknak, hogy ennyire nincs összetartás."
már megint ez a rohadt kijelentés... -
#670 már megin ez a rohadt kérdés? ki mondja meg nektek, hogy hova csatlakozzatok? oda csatlakoztok ahova akartok!
Egyszerűen csak nem fekszik párunknak, hogy ennyire nincs összetartás.
A HUN Corp-nak is vannak problémái ... vannak problémás emberek => a játék szabadsága miatt nem sokat tehetünk ellenük.... vannak veszélyes, vagy fontos események amikben a csapat részt vesz és eléggé szívósan vesszük néha.
Milliószór millió fórumon elmontam, hogy nem vagyunk egyformák. Ezt el kell fogadni, nem lázadni. De a másik oldalról is! -
#669 A HUN Corp nem egy ingame feature, nem kötelező oda menni, s nem is kötelez rá senkit. Mindenki szabad akaratából csatlakozott hozzá.
Ugyanez igaz a minden magyar corp-ra, s bizom abban, hogy mindenki maga dönti el, hogy melyik céget választja. -
#668 lehet hogy nincs de akkor se mondják meg nekem hogy mit csináljak...ez a játék szabadsága -
#667 Mirol van szo ?
Tevedsz mert en nem vagyok a HUN tagja.
Csak megallapitottam a tenyeket.
Vegul is csinalhatsz 1 szemelyes vallalatot, csak semmi ertelme nincsen. -
#666 szerintem meg senkit sem kötelezhetsz hogy veletek játszon, ha akar akkor csináljon egyszemélyes vállalatot... -
#665 Na de azert nem ilyen egyszeru a dolog.
S foleg nem nagyon erdemes szazhusz darab 5 fos magyar corpot csinalni, mert akkor egy sem lesz utokepes.
A HUN is gondokkal kuzdott, pedig o a legnagyobb corp.
Bar mostanaban eleg sokan mentek le 0.0-ba hozzajuk a HURTbol. -
#664 de mér nekünk kéne rávenni őket? semmi mást nem kéne csinálni, csak írni kéne az admin-nak, hogy "helló figyelj, csináltam egy magyar corpot, itt a leírása, megtennéd, hogy felrakod az oldarra" -
#663 Hát igen, az outgame dolgokra elég nehéz rábeszélni a játékosokat. :) -
#662 igen, köszönöm -
#661 *feature -
#660 elég egyértelmű, hogy fel lehet kerülni a www.eve-online.hu "vállalat listájára", hisz az oldal felvan tüntetve a hivatalos oldalon is, ahova azzal a feltétellel került, hogy nem csak a HUN Corp-os. Ez közölve lett akkoriban is, felis vettük a kapcsolatot az akkori corpokkal.
Azóta eltelt kb egy év.
Jöttek új emberek, új corpokkal. Nem egy, nem két játékos döntött a magyar cégek számának növelése mellett, mégse lett több érdeklődő a www.eve-online.hu szolgáltatásai felé. Senki megse kérdezni, hogy a www.eve-online.hu-n mértvan annyi HUN-os.... Nos, azért, mert mi kihasználjuk, hogy az admin a CEO-nk :P
Ügye pár embernek nem tetszett, hogy mi az összetartásról keztünk el regélni, így le is tiltottak minket, meg otthagyták a HUN csatit, mert ezek a szemét HUN-osok basztatják őket. Én nagyon sajnálom.
A HUN csati a játékban a HUN Corp felügyelete alatt van. A HUN CEO az admin, + van még két operátor, köztük én is. A HUN csati MOTD-jét általában én szerkesztem és frissítem. Ma lett újra netem 2,5hónap után, így énsem vagyok elég up-to-date.
Tehát, csak annyit akartam mondani, hogy ha bárkinek bármilyen kérdése, kérése van, akkor tegye fel, ne habozzon, mert magától nem történnek dolgok.
"A HUN Corp. sem egy ingame future!"