7619
13094344_10154167269029394_7813589794591
  • HadUr
    Ismet oromomet fejezem ki az irant, hogy nem minket valasztottal. Remelem fel ev mulva meg mindig tolod az EVE-et.
  • Valen
    * comment
  • Valen
    Akkor tisztázzunk néhány dolgot:

Ezek szerint a HUN Corp kényszeríti az új játékosokat, hogy hozzá csatlakozzon különben a pokolra jut.

A HUN Corp ellehetetleníti a nem hozzájuk csatlakozó magyar játékosok lehetőségeit.

A HUN Corp megtámad minden magyar corpot, függetlenül attól, hogy azok mit csinálnak.

A HUN Corp saját maga fényezésére hozta létre az eve-online.hu-t.

A CCP és a többi corp a játékban a HUN Corp "pet"-je, benyaltak neki, és félnek tőle.

Az eve-online.hu -ra beküldött anyagok cenzúrázva és az oldal készítőinek szájízének megfeleően került elkészítésre.

No coment.
  • [Jakuza]
    Nos te kisse felrebeszelsz.
    Bizony en beszeltem tobbszor is Claiby-val, Johnyval, Amerginnel is miota lekerult 0.0-ba.
    Tehat az allitasod nagyon nem helyes, hogy en mit nezek semmibe, szimplan spekulacio.
    Es lehet hogy te nem vagy hulye,aki egybol megtudja erteni, hogy egy magat osszefogasra buzdito korp szetlo egy masik nemzetbelit, milyen meses, hosi eposzba illo tettet hajtott ezzel vegre.
    Igen ezzel egysegesites helyett a magyar jatekosokat terrorban tartjak, mert felvetodik mindenkiben a kerdes, hogy ha mashova mennek azt a korpot, mikor lovik szet ?
    HURTban meg is latszott, jottok a HUNba es kesz kifejezessel elve jelentek meg, s kozben messzirol hirdetik, hogy a magyar jatekosokat akarjak osszefogni.
    De ezt ne az en penzembol tegyek. Nekem es mas jatekosnak nem kutyakotelessege belepni a HUNba, maximum majd megint lehet mas magyar korpokat tonkretenni az osszefogas igejet hirdetve.
  • Lifeforce
    Én nem mondom meg senkinek mit tegyen.
    Én nem hordok le senkit, mert más corpba jelentkezett.
    Sőt, véleményt sem nyílvánítok arrol ami előzőleg történt, mert nem voltam ott... (ahogy te sem)
    És igen, jó volt veled bányászni tanárúr ;).
    Sajnálom, hogy elváltak útjaink.
    Ha emléxel, igen volt némi felháborodás egyesek részéről az "ultimátum" miatt.
    Ha emléxel, én elmondtam, hogy azért jöttem, hogy beálljak a HUNCorpa, tehát nekem teljesen mind1 mikor megyek 0.0-ba, de ettől függetlenül a HURT-ban töltött időt, én is kevésnek találtam.
    DE!!!
    Nem hordom le a HUNCorpot, hogy de szemetek mert ultimátumot adtak, hanem megköszöntem, hogy volt 1.5 hónapom felkészülni a "nagybetüs" életre, és nem kellett megszenvednem kezdőként azt, hogy szarrá lőjjenek 0.5 felett is.
    A ventrilora pedig azért írtam amit írtam, mert miután felköltöztünk 0.0-ba, meg nem kérdeztétek egyik társatokat sem, hogy milyen fent lakni.
    Magyarul ezzel nem csak a HUNCorpot nézted semmibe, hanem a mi közösen felépített HURT-os közösségünket is.
    És lehet én vagyok a hülye, de amikor elindult a játék, már akkor megértettem, hogy a játék miről szól.
    Képzeld el, ha a BF2 játékban a harcmező kellős közepén, elkezdenék kapirgálni, és leanyáznám a játékosokat, mert lelőnek, és hogy képzelik, hogy rontják a játékélményemet, és miért akarják nekem megmondani, hogy mit csináljak a játékban amit megvettem.
    Sorry, de nekem nem jön be a "ti míííínd hülyékvagytok" duma, főleg nem egy kezdő játékostól.
    Érdemes egyébként elolvasni az eredeti oldalt is, hogy a játék miről szól, és mi vezérli az egésszet.
    Egyszóval biztosan nem megyek a WoW világába kertészkedni mert de szép, és ezért nem adok ki pénzt.
  • HadUr
    Sajnalom, hogy ismet elokerul az FGC vs. HUN dolog hiszen az egyszer mer lezarult, elmondtuk hogy nem szivesen tettuk, nem orommel, hanem mert mas lehetoseg leven csak a vegso megoldast valaszthattuk, amire a jatek egyebkent legalis lehetoseget nyujt. Topvabb nem akarom nyujtani ezt a tesztat.
    Hogy egy kicsit korpon beluli dolgokat is elaruljak, jelenleg a leerkezett uj pilotakkal foglalkozunk folyamatosan, lehet ezert latszik ugy, hogy nem vagunk annyira aktivak a HUN channel-en, ez szerintem bocsanatos bun. Bar lehet szerinted nem az, nem tom, sztem hamarosan kiderul.
    A HUN corp.nak vannak rovid es hosszu tavu tervei, amihez a pilotak tartjak magukat, am ez nem valalmifele raeroltetett dolog, hiszen mi demokratikus reven szavazunk a korp eleteben bekovetkezo fontos elagazasokon es nem kovetunk vakon dogmatikus parancsokat. Az EVE eleteben is a demokraciara torekszunk es szeretnenk, ha minel tobb magyar jatekos jatszhatna a jatekot egyutt, eroinket egyesitve, de sajnos az ilyen jellegu hozzaszolasok nem epito jelleguek, sot talan a szikrait is kioltjak a lehetseges egyuttnukodesnek, ami talan meg lapul a hamu alatt. Barmelyik tagunkat megkerdezheted, megkerdezheti barki milyen egy normalis kozossegben egyutt gondolkodva, kozos celok elereseert faradozni es hogy ez mekkora terhet ro a tagokra, illetve mekkora kotelezettsegek ellatasara is vannak kotelezve a sajat befizetett havidijukert. Szerinted, ha ez maskepp menne, akkor akkor ki akarna ott maradni ?

Nekunk jelenleg is vannak hosszu tavu terveink, amiben szivesen latjuk mas korpok kooperaciojat, de el kell mondanom, hogy senkinek nem fogunk konyorogni, vegyen reszt benne.

Szerencsenkre olyan emberek a tagjaink, akikkel nap mint nap jo dolog egyutt lenni, jo veluk tarsalogni, egyutt tenni a dolgunkat es ez igy is van jol. A HUN corp nem egy ingame feature, nem is akarjuk, hogy mindenki hozzank csatlakozzon, nincs szuksegunk szethuzo bajkeverokre, akik csak ahhoz ertenek, hogy szitsanak feszultseget. Rajuk akkor sem lenne szukseg, ha egyseges magyar fellepes lenne a jatekon belul, menjenek csinaljanak kulon korpokat, elvezzek par honapig a jatekot, amig nekik kitart a biztonsagos teruleten eles melysege, aztan leteszik a lantot, es majd elmondhtjak, hogy igen kiprobaltam es nagy sz*r volt az egesz. lesz mit irniuk itt a forumon es mas helyeken is, mikozben dongethetik a melluket, ahogy itt is latom.
    Ezert nincs ossztartas a magyarok kozott, mert itt utik azt, aki mar elert valamit es bizonyitott az EVE vilagaban, ugyanis a HUN corp az akit meg az ellensegei is tisztelnek, nemcsak a szovetsegesei es ezert sok mindent le kellett tenni az asztalra, nem csak belogolni elluttyozni empireben naponta par orat.
    A HUN corp olyan kozosseg, akiket az EVE vilagaban barmelyik szovetseg szivesen a tagjai soraba leptet, eddig az elso 0.0 alliance-be kellett csak felveteli kerelemmel elnunk.
    "HUNs are loyals as hells." Ezt tartjak rolunk, mert megbizhatoak es kitartoak vagyunk es oda is utunk, ha szukseg van ra.
    Sok munkank fexik benne es eleg kellemetlen dolog azt hallgatni alladoan, hogy milyen sz*ar alakok vagytok, mert .. es mert es mert.
    Talan majd ha masnak is sikerul letennie valamit az asztalra es nem csak forumwarrior-kent a szajat tepve becstalanitenia masokat, akkor talan majd komolyabban veszik okete is, esetleg meg mi is.
    Remelem ti is tudtok annyi jatekbeli elmenyt nyujtani tagjaitok szamara, mint a HUN corp es ha majd ennyien lesztek egyszer, mint mi, nektek is lesz annyi idotok az uj tagokra, mint nekunk ... sot hosszu terveitek vegrehajtasaban is egy emberkent melletek fognak allni.
    Addig is ne felejtsetek el azt, ami ebben az MMORPG jatekban kiemelten igaz: az erosebb kutya szeretkezik. Ha valamire vinni akarjatok, akkor erosnek kell lennetek, de nem a forumokon masok lejaratasaban, hanem ingame, egy olyan kozossegben, amit nem torhetnek meg a generacios peccsek es a UNALOM :P.
  • [Jakuza]
    Erdekes mert fent voltam, sot elotte meg veled is banyasztam, de az egy masik tortenet. Tehat ennyit a komonikacio hianyarol.
    Lement 10 ember IMK-ba es egybol a ket illetekes, rafogva arra, hogy beleszol mas is a munkajukba, (ami kimerult Nagyvezir mindenkit leanyazos stilusaval a HURT csatin) gyorsan lekoccolt a HURT csatibol.
    Akarsz meg tenyeket hallani ? Ugye arrol mar nem akarsz beszelni, hogy a fent levo HURTosoknak se tetszett a stilus, hogy ukmukkfukk a kikepzesuk abbol allt, hogy egyszer lelettek vive banyaszni 0.0-ba, aztan ki is merult a segites sokaig, mignem egyszer csak ultimatumot kaptak, hogy irany a HUN es kiteszik oket a HURTbol.

Joguk volt megtenni ? Igen joguk volt , de akkor ne fenyezzek magukat, hogy ok a magyar jatekosokert vannak, es fo az osszetartas, ha szetlovik a nekik nem tetszo magyar korpot, mert mas jatekosok oda mentek es igy nem volt elegendo emberuk, nehany korp letszamtol fuggo epitkezes eleresere.

A masik mar leiurtram neked es senki masnak nincs koze ahhoz, hogy en mit csinalok a penzemmel, ne ma te erdekeidet kell nekem figyelembe vennem.
    S erdektelen szamomra, ha 40es csapat leramboz teged, ha engem nem erdekel a te vedelmed.
    Mi kozod van egyaltalan ahhoz, hogy mas hogyan jatszik ? Semmi.
    Te kapd meg a sajat jatekodt a te penzedert es mas, meg a sajat jatekat, de nehogy mar te mond meg a masiknak, hogy hogyan jatszon.
  • AdamusTorK
    jólvan nem pazarlok több energiát rád, puszi pá
  • [Jakuza]
    Szerinted en eltitkolom az online nevemet ?
    Miert kene, csak neked a tudatodig valoszinu csak az jut el, hogy a sajat nevemen nem jatszhatok valoszinuleg.
    A masik annyira segitokeszek vagytok, hogty te meg egyetlen egy embernek nem segitettel a HUN csatin az utobbi 1 hetben, barmilyen kerdest is tettek fel.
    Ennyit az osszetartasrol es segitokeszsegrol.
    Vajon miert nem vagy fent pl a HURT csatin ? Vagy miert nincs fent egy HUNos sem ? Az okra meg barmit ralehet fogni,mint pl a jatekban van "ingame feature (nem future) :P, haduzenet ezert az FGCnek a jobaratod kuldte el a haduzenetet, ha mar bele van epitve. :PPPPP
    De hiaba, ha azt mondta valaki, hogy nem tudod szetloni a hajojat, ezert megmutattatok neki.
    Arra nem emlexel, amikor az anyad azt mondta ne egyel a forro levesbol, mert megegeted a szadat ?
    Persze akkor is csakazert is megmutattad neki remelem.
    Ennyit ezekrol a hulye kifogasokrol, hogy miert is lottetek ti szet barkit is.
    Na igen azert volt mert nem allt szoba veletek egy CEO.
    Kiprobaljatok ezt a legnagyobb corpal is ? Tisztesegtelenek voltatok ez a velemenyem es ez is marad.
  • Lifeforce
    "Nos erre csak azt tudom mondani, hogy akkor a HUNosokat, miert nem latok a HURT csatin, hogy segitsenek ?
    Miert van az most, hogy lement hozzajuk 8-10 uj HURTos elfeledkeztek az uj jatekosoktol ? Tehat az erveid abszolut nem alljak meg a helyuket."

Ezt nevezik komunikációs hiánynak. (Nem véletlen ajánlják a Ventrit mint komunikációs eszközt)
    Aki fent van rajta, az láthatja, hogy mekkora szükség van rá. (komunikáció, védekezés, támadás, gang, kapukemp...stb...)
    Soroljam még vagy elég lesz?
    Tehát.
    Ha fent lettél volna, akkor tudhatnád, hogy a HURT vezetéséről lemondott a két illetékes, és a "vezetőváltás" éppen folyamatban.

"raadasul azert mert mashova mentek az emberek nem a HUNba, meg ha a megbeszelesek a hatuk miatt tortent , akkor sem volt semmi joguk a masik korp szetlovesere."

Értelmezd amit írtam, ne csak láss:
    FGC privátban kereste meg az új játékosokat, és a maguk fényezése helyett, a HUNCorp lehordásával és féligazságokkal, félrevezetve az új játékosokat, tettek szert az FGC bővítésére, majd az új játékosokat magukra hagyták, aminek a következményeként, a Magyar EvE online társadalom értékes embereket vesztett.
    (Ezt az életben tisztességtelen verseny magatartásnak hívják).

Hogy joguk volt e megtenni?
    Igen.
    1. EVE szabályai szerint jártak el.
    2. Én is és mi ndenki ezt tenné. (Ha leanyáználak, lehordanálak, és ezzel meg... a barátnődet és utána elhagynám, valszeg te is szájbavernél az utcasarkon.
    És igen meblenne rá a jogod.
    3. Ha bekapcsolódnál az igazi játékba, társasággal és nem rambóznál egyedül, akkor tudnád, hogyan működik a dolog. (Napjában töbször b@asztat 1-40 fős ellenség)

"Ezert nem ertem mi ez a nagy kamu szoveg, hogy mi megteszunk mindent a kezdo jatekosokert es segitunk nekik, kozben pedig nem ez zajlik.
    Vajon Nagyvezir es tsa miert csak addig foglalkozott a HURTal, amig a friss hus lement IMK-ba ?
    Szoval ezek a megvalaszolatlan kerdesek es ezek a dolgok azok, amik ellent mondanak a te verziodnak."

Nos..
    Fentartják az oldalt, (fizetik a költségeit), beleölik a szabadidejüket a játék helyett, és fizetik a ventrillot.
    És igen.
    Sokat foglalkoztak velünk, amit a többi Corpról egyáltalán nem mondható el.
    Nem mondták, hogy álljunk be hozzájuk, sőt mondták, hogy kérdezzünk körbe más Magyar Corpvezetőket is, hogy hogyan élik mindennapi életüket a játékban.
    Mit igért a HUNCorp nekem?
    Semmit.
    Azt hogy ha felköltözöm akkor sokszor fogok meghalni, de ha akarom akkor nehézkes bányászattal kereshetek egy kis pénzt.
    A fregatt tipusú hajókat ingyé kapjuk, a cruiser tipusu hajóknál az 1. hajó ingyenes, a többi gyártási áron :).
    Rengeteg harcot, háborút,jó csapatot.
    Egyszóval maga a játékot.
    Én meg is kaptam.
  • AdamusTorK
    Nos, Jakuzácskám, gondoltam, hogy nem vállalnád fel az ingame neved.

Nesze, itt van Lifeforce, aki pár hónapos újoncként felfogta mind azt amit te meg Darkdust barátunk nem. És külömben pedig nemtudom, általában, ha engem nem érdekel valami akkor nem foglalkozom vele. Iszonyat nagy problémát csináltok egy apró "jótanácsból".

A storyhoz kiegészítésképp pedig: NEM azér üzentünk hadat az FGC-nek, jóbarátom, mert felvettek olyan embereket akik nem akartak a HUN-ba csatlakozni (nem is tudták, hogy milyen a HUN, hisz épp akkor keztek), HANEM azért mert az FGC CEO-ja ezt akarta... ugyanis 1 évnyi gyűzködés után és 21 oldal fórum flém után se jutottunk düllőre, hogy miért is toboroz így.

A kiváltó ok egy levél volt egy olyan tagunknak aki az FGC-ből jött át.
    A POS elpusztításának oka pedig a HUN és az FGC CEO-k közti párbeszéd végeredménye, miszerint Ezi azt monta, hogy "úgyis csak egy bestowerből tudjuk kilőni"

Én teljes szívemből el akartam kerülni a konfliktust, de igen, vannak emberek akiknek hiába magyarázok dolgokat, nem fogják fel.
  • Fenrir
    ki nem xarik a corpomra? tereled a szót, nem erről volt szó eddig

te belegondoltál hogy annak mit jelentett aki hónapokig dolgozott azon amit ti szétbarmoltatok? gondolom át sem suhant azon a pirinyó agyadon

és nem csak Ezekiel-ről van szó mert vele együtt sok más ember játékát is rongáltátok akkor
  • [Jakuza]
    RE=ER Elite Reunion
  • [Jakuza]
    Nos erre csak azt tudom mondani, hogy akkor a HUNosokat, miert nem latok a HURT csatin, hogy segitsenek ?
    Miert van az most, hogy lement hozzajuk 8-10 uj HURTos elfeledkeztek az uj jatekosoktol ? Tehat az erveid abszolut nem alljak meg a helyuket.
    raadasul azert mert mashova mentek az emberek nem a HUNba, meg ha a megbeszelesek a hatuk miatt tortent , akkor sem volt semmi joguk a masik korp szetlovesere.
    Ez csak egyet bizonyit, hogy nem igazan egyenes korprol van szo a HUN szemelyeben.
    A HUN csatornan gyakorlatilag a kezdo jatekosnak nem is a HUN corp jatekosok segitenek, hanem foleg az RE es masok.
    Ezert nem ertem mi ez a nagy kamu szoveg, hogy mi megteszunk mindent a kezdo jatekosokert es segitunk nekik, kozben pedig nem ez zajlik.
    Vajon Nagyvezir es tsa miert csak addig foglalkozott a HURTal, amig a friss hus lement IMK-ba ?
    Szoval ezek a megvalaszolatlan kerdesek es ezek a dolgok azok, amik ellent mondanak a te verziodnak.
  • Lifeforce
    Egy kicsit elszabadultak az indulatok, így megpróbálok hozzájárulni a dolgok megértéséhez mint "kezdő" játékos.
    Az eve-online.hu oldalán lévő fórumban, egy kicsit homályosan lett leírva.
    És amit én tudtam kihámozni...
    Az FGC privátban kereste meg az új játékosokat, és a maguk fényezése helyett, a HUNCorp lehordásával és féligazságokkal, félrevezetve az új játékosokat, tettek szert az FGC bővítésére, majd az új játékosokat magukra hagyták, aminek a következményeként, a Magyar EvE online társadalom értékes embereket vesztett.
    (Ezt az életben tisztességtelen verseny magatartásnak hívják).
    Ennek értelmében, az EvE online szabályainak megfelelően, a HUNCorp megbeszélésre invitálta az FGC vezetőjét (CEO), de az illető "hosszú" idő elteltével sem jelentkezett, hogy megbeszéljék ezt a problémát, ezért a HUNCorp hadatüzent az FGC-nek, aminek áldozatul esett az FGC drága felszerelései és egyéb eszközei-hajói (POS, ...stb).
    És most következzék az én véleményem magáról a jáékról és a Magyar EvE társadalomról.
    A játék indulásakor már játszottam a játékkal, de a gyatra angol tudásom miatt és a segítség hiánya miatt nem tudtam előrejutni.
    2.5 hónapja újra elővettem, és örömmel tapasztaltam, hogy végre "rengeteg" Magyar játszik azzal az mmo játékkal amit én is szeretek.
    Az örömöm nem tartott túl sokáig, (sejthettem volna), mivel a játékkultúránkra még mindíg rávetül a "béna életünk árnyékai"
    Rá kellett döbbennem, hogy mint minden játékban, az összetartás helyett, csak az egymás fúrkálása megy (nem corpon belül).
    Ez más játékok esetében lehet, hogy nem zavaró, de az EvE pont az a játék ahol nagyon számít a csapat összetartása, minősége és MENNYISÉGE!!!
    Ott ahol 8-10 ember nem igazán tud érvényesülni, sőt!!!!
    Mondhatni egy nagy 0, ott bizony nem szabadna megengedni magatoknak az egymás basztatását.
    (Az új embereknek és kezdőknek, leírnám, hogy egy mezei geng, kapukemp csapat 8-30 fős.)
    Természetesen vannak kevesebben is, de azok nem élnek túl sokáig :).
    És akkor még nem is beszéltem a nagyobb csapatmozgásokról, vagy ne adja isten saját terület-bázis megszerzéséről.
    Így örömmel venném, és szerintem nem csak én hanem az összes régi és új játékos azt, hogy ha a Magyar corpok egyesítenék erőiket, és békében, összefogva, egy területen, egy célér dolgoznátok, és mostmár dolgoznánk.
    Ez minden Magyar játékos érdeke.
    1. Nagyob dolgok véghezvitelére lenne alkalmas egy egyesített Magyar csapat. (Saját terület, ...stb)
    2. Nagyobb közösségben sokkal érdekesebb a játékélmény (nagyobb geng, erőteljeseb és biztosabb győzelem, nagyobb termelékenység, ...stb)
    3. Sokkal nagyobb és jobb lenne a játékban választható "specializáció"
    És még sorolhatnák rengeteg érvet az mellett, hogy miért is nem kéne csinálni azt amit csináltok.
    (Ez szól minden Magyar corpnak, és mostmár mint HUNCorpos a HUNCorpnak is szól.)
    Tehát ha meg akarja tartani minden Magyar corp a tagjait hosszútávon, érdemes ezen elgondolkodni.
  • [Jakuza]
    Nem eleg neked egy nyilvanos forum ?
    Ahol lathatjak az erveket ellenerveket, a HUN corpon kivuliek is ?
    A HUN corp nem egy jatekon beluli future, ahogy te mondanad :P, igy aztan midenkinek joga van megismerni az allaspontokat a HUN belso csatornajan kivul.
    Az hogy mirol van fogalmam, pedig nem te dontodet egy teljesen a korpjatol elfogult member.
    En veled ellentetben tisztan latom a dolgokat, es nem a sajat korpom erdekeit vedem minden hozzaszolassal, hanem mint kivulallo es egyaltalan nem elfogultan irom le, en mit gondolok az esetrol.
    Ennyi a kulonbseg koztunk.
  • AdamusTorK
    - felvállalnád kérlek az ingame neved is?
    gyere fel ventire én nem gépelem be mégegyszer. vagy tán félsz? talán az ég világon semmiről sincs fogalmad, csak győzködöd magad és másokat egy hamis igasságról... elég gyalázatos módszer.

Kettőnk közül nem én vagyok az aki nincs tisztába a játék szabályaival.
  • [Jakuza]
    Ja es kiegesziteskent.
    Senkit nem erdekel, hogy nehanyotoknak mi tetszik vagy mi nem az osszetartassal kapcsolatban.
    Nem te fizeted masok havidijjat, igy aztan nem sok kozotok van ahhoz, hogy ki mit csinal a penzeert.
  • [Jakuza]
    Miert is volt ra szukseg elmeselned ?
    Es hagyd ki azt a terelos dumat, hogy amiatt a korp miatt hagytak abba a jatekot sokan, mert nem foglalkoztak veluk. Hiszen ti kb ugyanannyira foglalkoztok a HURT-al, amelyett allitolag azert hoztatok letre, hogy megtanitsatok a magyarokat a kozossegi jatek szellemre.
    Szetlottetek egy masik korpot, mert allitolag "elszipkaztak" toletek a jatekosokat.
    Csak egy valamit felejtetek el, hogy nem ti fizetitek a masik jatekos havidijjat, igy aztan semmi beleszolasotok nincs, hogy ki hogyan jatszik valaki.
    Rafogtatok utana, hogy a tobbi magyar jatekosert tettetek mindezt, ahelyett, hogy inkabb megbeszeltetek volna barmit is az uj jatekosokkal, hogy miert ne lepjenek be egy olyan korpba ami nem foglalkozik veluk, vagy ha egyedul erzik magukat akkor alljanak at hozzatok.
    Ehelyett inkabb szetlottetek oket, elrontva tobb ember jatekat ugy, hogy azok meg penzt is aldoztak a szorakozasukra.
    Szoval akkor ki is vedi a magyar jatekosok erdekeit ?
  • [Jakuza]
    Csak te jaratod le magad, mert te vagy vulgaris.
    Rajtad kivul senki sem beszel itt olyan hangnemben ahogy te, meg ha neked ez nem is tunik fel.
  • AdamusTorK
    kettőnk közül nemtudom ki járatja le magát, már bocs

balty már nem mjátszik, Repiv vigyáz a karijára
  • [Jakuza]
    A BaltyHUN ugye nem a te karaktered ?
    Mert ha igen akkor feltuno hogy nem jatszol egy eve es nem HUN tag vagy, viszont a karakter lapja nem ezt tamasztja ala.
  • [Jakuza]
    Jo lenne ha nem szemelyeskednel, mert csak magadat jaratod le, es az allaspontodat helyezi a "hagyd figyelmen kivul" kategoriaba.
  • AdamusTorK
    " és a hun corphoz ..."

ha vennéd a fáradságot te lusta fikázó *****, hogy írsz az adminnak, hogy tegye ki a corpod, akkor hozzád eljutnának te *****

amúgy fogalmatok sincs az előzményekről és a háttérinfókról, hogy miért volt rá szükség... mert arra se vettétek a fáradságot, hogy utánaolvassatok, vagy belegondoljatok, hogy nekünk mit jelent az, ha valaki azt mondja egy éppen kezdő játékosnak, hogy a HUN Corp rosz, amikor semmit se tud róla.

minden ok több éve gyökerezik, van történelme
  • Fenrir
    ...és a hun corphoz...

btw szerintem egy hivatalos oldalon a főoldalon nem azzal kéne dicsekedni hogy egy honfitárs corp bázisát megsemmisítettük mert mi megtehetjük

no comment...
  • balty
    Mellesleg megjegyezném hogy nem vagyok tagja a Huncorpnak, de nem is játszom már lassan 1 éve EVE-t. Csak felháborít az a stílus amit itt egyesek megengednek maguknak. Szóvá teszem, erre teljes flame háborúba megy át az egész. Nem értem miért kell ez nektek. Csak elveszitek mások kedvét attól, hogy kipróbálják ezt a játékot. De ha ezt a topikot szerencsésen elkerülik és mégis kipróbálják ezt a játékot az Eve oldaláról eljutnak ahhoz az egyetlen magyar nyelvű oldalhoz ami létezik.
  • AdamusTorK
    már megin nem tudod, hogy miről beszélsz
  • balty
    Úgy látom nem értettél meg. www.magyaritasok.hu -nak mi köze van az EVE-hez? Szerintem örülhetünk, hogy EVE-ről van egy ilyen weblap. Akinek a kényes ízlésnek nem felel meg: Ne olvassa! Csináljon jobbat! Kicsit már fárasztó, hogy ennyiszer ismételnem kell önmagamat.
  • [Jakuza]
    Irhatsz felolem akar arrol is , hogy milyen buszke a HUN magara, hogy lerohant egy masik magyar corpot, mert a jatekosok nem akartak belepni a HUN-ba hanem masikat valasztottak.
    Szal nem erdekel mit irtok ki hirbe.
  • [Jakuza]
    Tudod mit ne toltson fel ra semmit.
    Aztan dontse el kik-ki szive joga szerint, hogy ezzel legitim hivatalos oldalnak nevezheto e, az ilyen ures html.
    Attol hogy te is tagja vagy tobb eve a HUNnak attol, meg en nem fogom elfogultan latni a dolgokat veled ellentetben.
    Ja es en feltudok jobbat mutatni javaslom a www.magyaritasok.hu oldal megtekinteset.
    Ja hogy azert se kap senki semmi penzt es nem az olvasoktol varjak el a hireket ?
    Ennyi a kulonbseg az oldalak kozott.
  • AdamusTorK
    mi is tegyünk fel naponta ilyen hülye üzeneteket a főoldarra, hogy jé, az elöbb két vonal volt a baltám élén, de vettem bőrhüvelyt és most már nincs ott? vagy, tán kezdjünk neki dicsikedni, hogy a HUN Corp. így meg úgy szétverte az ellent, vagy, hogy megpróbált közösen valamit a többi magyar céggel, erre ők bsztak bármit is tenni és mindennek hiába megint csak egyedűl maradtunk?

nézz be a fórumra te mamlasz
  • balty
    Azért mert neked nem felel meg az oldal, attól még elláthat fontos funkció pl. azt amit lentebb kifejtettem, ezenkívül alapvető információk is megtalálhatóak rajta.
    Valaki a saját idejéből mennyit szán 1 hivatalos weblap tartalommal való feltöltésre, ezt sztem bízzuk rá.
    Nem értem a kritikáidat. Nem tudsz felmutatni jobbat, akkor meg mire ez a nagy rogy rázás?
  • AdamusTorK
    te megin miről beszélsz mond már meg nekem! mi az, hogy nem foglalkozunk vele lelkiismeretesen?
  • AdamusTorK
    Amúgy hozzáteszem, hogy le van fordítva a Red Moon Rising az oldalon, csak nem veszed észre mert nem akarod.
  • [Jakuza]
    Megiont sarkitasz.
    A tobbi oldalon ahol foglalkoznak is a hivatalos magyar oldall, nem dolgoznak, nem jatszanak, nem csinalnak semmit.
    Ugye te ezt gondolod komolyan.
    Punktum, ha tetszik neked hanem, az EVE magyar hivatalos honlapon nem foglalkoznak ugy az oldallal ahogy az elvarhato egy hivatalos oldallal.
    Kar volt belevagnia olyan embereknek, akik nem csinaljak lelkiismeretesen es mastol varjak el az oldal uzemelteteset.
    Tehat hiaba is probalsz sikamlosan kibujni, mindenfele alindokkal, attol meg havonta egy iras jelenik meg az oldalon, s azok se sokat mondoak.
  • AdamusTorK
    Jakuza, mi fan site-ot csináltunk. nem érdekel, hogy az 1000 meg 1000 általad ismert fan site-on hogyan csinálják meg, de gondolom feltudod te is fogni, hogy ha valaki napi x órát dolgozik y órát alszik z órát tölt a családjával vagy haverjaival akkor már csak 24-(x+y+z)=q óra marad neki az eve-online-t játszani. és akkor q órából néha r órát áldoz egy fan site bővítéséhez, akkor nem fér be neki, hogy a hivatalos oldal naponta 20 oldallal frissülő tartalmát egyedűl lefordítsa. Ügye ezt te sem gondoltad komolyan? El vagy te is tévedve. Ha fan-vagy akkor vedd ki a részed az eve-online.hu fejlesztéséből és ne kritizálj.
  • [Jakuza]
    Annak amit leirsz semmi koze nincsen a magyar oldal rendes uzemeltetesehez.
  • [Jakuza]
    Ja es javaslom pl a magyar official GW oldal megtekinteset, ha jo peldat akartok latni.

http://www.guildwars.hu/
  • balty
    Jakuza azt hiszem Te is elismered, hogy az Eve univerzuma elég nagy. Nem könnyű beleakadni egy másik magyar játékosba. De ha kint van Eve oldalán 1 kicsike magyar zászló rögtön könnyebb lesz, hidd el nekem. Már ezért megéri a dolog, hogy ez az oldal összehozhatja a magyarokat, akinek ez nem elég az vagy csináljon jobb oldalt, vagy segítsen, hogy jobb legyen az oldal.
  • [Jakuza]
    Jo lenne ha nem sarkitanal.
    Talan miert nem lehet ne leforditani a Red Moon Risingben megjeleno ujdonsagokat ?
    Talan ez nem erdekli a jatekosokat?
    Uj hajotipusok, NPC ujdonsagok stb ?
    Dehogynem, csak ahhoz sokkal lelkiismeretesebben kellene az oldal szerkesztesehez hozza allni aka. csinalni is kene rajta valamit.