7619
13094344_10154167269029394_7813589794591
  • Valen
    és azzal mit oldasz meg?
  • Fenrir
    írta Curze, van vérdíj is ám
  • Valen
    Kedves Curze:

Hol nem ismertük be hogy hibáztunk?

Minden eddigi hozzászólásunkban leírtuk, hogy nem örömmel tettük, s sajnos nem volt más megoldás.

Mit vártok mit tegyünk még? Szüntessük meg a céget, égessük meg a vezetőket, mondjunk el napi 1000000000000 miatyánkot?

Várom a javaslatokat.

Továbbá teccik, hogy olyan ítélkeznek akiknek halvány lila gőzük nincs az egészről, tudni illik az egész dologról mintegy 10 ember tud érdemben nyilatkozni, abból én lennék az egyik, adamus a másik, a maradék 8 még nem szólt hozzá.

• HiYuRei
    Jelentem alasan beleptem itt vagyok jottem segiteni :) Aki akar kaphat PARTATLAN segitseget a HURT ban :)
  • Lifeforce
    Amire igent válaszoltál, sajna az nem.
    Nem lehetett volna azt az 1-2 embert külön megbüntetni, mivel a játék másmódon nem engedi kilőni őket, csak ha ki van hivva a corp. (warban vannak)
    Ezért mondják, hogy nem volt más választás.
  • Lifeforce
    Csak annyira mint az életben a gazdasági versenyhivatal.
    Hogy jódöntés volt e vagy nem, az nem az én posztom eldönteni, és nem a tied.
    Megbüntették őket, befejezték amit csináltak.
    Ennyi és pont.
  • Lifeforce
    "10 ember"
    Én csak egyedül vagyok.
    Mondom nem aludtad ki magad. :)
  • [Jakuza]
    Ott a pont.
    Csak ezt mint korp tagok es elfogultak nem tudjak felfogni es fenyezik az elegtelen bizonyitvanyukat, mindenfele al indokkal.
  • [Jakuza]
    Kar ontomjenezni, attol meg ezek a talmi dolgok megmaradnak, hogy a szaj nagy, hogy tomoritsuk ossze a magyar jatekosokat, kozben leszarjak oket.
    Amig beszelni kell minden jo, amikor lepni is mar nem franko a dolog.
    Ugye nem gondoltad, hogy csak te tartozol az osszes magyar jatekos taboraba ?
    A masik, nekem nem kellett menni veled ellentetben. Te voltal a tulkoros nem en.
  • Curze
    Remélem elfogadjátok egy kívülálló véleményét!
    Játszottam én is eve-t, pár hónapig, de egyetlen "nagy" magyar corpnak sem voltam tagja.

Senki sem vitatja azokat az érdemeket amiket a HunCorp a játékon belül elért. Nem kevés idő és kitartás kellett ehhez, az biztos. Jól szervezett, működő rendszert tudhattok magatokénak, ez többször megmutatkozott. Más nagy corpok is elismernek benneteket, ami szintén szép munka!

Mégis baszogatnak benneteket az emberek. Vajon miért? Mert biztosan mindenki kurva irígy, meg mindenki benneteket akar szekálni? Talán nem. Vegyük sorba.

2005 nyara: Van egy nálatok kisebb magyar corp, gyakorlatilag méretben a második magyar utánatok (ha nem tévedek). Feltörekvő társaság, tehát egyértelműen hatalmi harchoz vezetett a megjelenésük.
    "Privátban keresték meg az új játékosokat" aha... igen... Hogyan lehet még valakivel kapcsolatba lépni? Kirakja a hirdetést akárhová, hogy tagfelvétel van. És? Biztosan hallottatok már toborzásról, amikor személyesen megkeresik az emberkéket. Hallottatok már a fejvadászokról a valóságban? Tudjátok mit csinálnak? Munkaerőt toboroznak, személyes megkereséssel, akár más társaságnál is. Illegális? Nem. Tilos? Nem. Bassza a csőrét annak akitől vagy aki elől elveszik az embert? Igen. Ugyhogy, már bocsánat de ez mint indok? hááát... nemcsak erősen megkérdőjelezhető, de inkább gyerekes hisztinek tűnik.

Nem tudtok zöldágra vergődni a másik corp vezetőjével? Na bumm. Ha sérteget, zaklat, tedd ignore-ra! Nem tetszik a stílusa? Tedd ignore-ra! Anyázik, káromkodik? Tedd ignore-ra! Ha nem egyezik a véleményetek, probáljátok meg elfogadni! Nem tetszik a módszere ahogy toboroz? Csináljátok ti is úgy, vagy találjatok ki hatékonyabbat! Ha leszarjátok mit csinál, akkor szarjátok is le, ne csak mondjátok... Nagy ez a galaxis, el lehet benne férni, úgy gondolom.

"Végső megoldás" no comment... Gyengébb corp? Igen. Volt esélyük ellenetek? Nem. Biztos győzelem tudatában rontottatok nekik? Igen. 1-2 ember zavart benneteket? Igen. Sok másiknak tettétek tönkre a mukáját? Igen. Rá lehetett volna szállni csak arra a pár emberre, hogy megkeserítsétek az ingame életüket? Igen. Lehetett volna vérdíjat tenni a fejükre? Igen. El lehetett volna kerülni egy ilyen drasztikus lépést? Igen.

"Az EVE szabályai megengedik." Ez a legrosszabb amivel takarózhattok. AZ EVE egy keretet ad, megjegyzem az MMORPG-k között talán az egyik legszabadabbat. Hogy milyen ember vagy nem az dönti el, hogy az adott szabályokat hogyan tudod a saját hasznodra fordítani, hanem hogy utána hogyan itélnek meg az emberek. Eltelt fél év, és még mindíg szúrja az emberek szemét az amit tettetek. Corpon belül biztosan megvan az egyetértés. Demokratikusan meg is lehet szavaztatni, hogy támadjatok-e. Persze, ki ne ugrana egy kis easy-blood -ra?
    De kérdem én, hány elismerő üzenetet kaptatok? Hányan gratuláltak ehhez a nagyszerű teljesítményhez? És hány olyan embernek támadtak kétségeik veletek, és az elveitekkel kapcsolatban, akik még csak nem is voltak részesei a dolognak, kivülállók, akárcsak én? Akik a bőrükön érezték azokról meg nem is beszélve.

Hibáztatok. Talán a pillanat hevében, talán a saját hülyesége miatt döntött valaki úgy, hogy megtámadjátok őket. Ez már nem számít. Akkor jó ötletnek tűnhetett, de lássátok be, úgy tűnik az idő nem benneteket igazolt. Sok ember szemében nagyon mélyre süllyedt a HunCorp ezzel a lépésével.
    Persze, le lehet szarni azokat az embereket akik nem osztják a ti nagyszerű elveiteket, ti dolgotok.
    Jó csapatnak tartottam/tartom a HunCorpot, de azt nem hittem, hogy ennyire képtelen elviselni a kritikát, és nem hajlandó beismerni ha hibázott. De látom legalább a flame az jól megy, ahhoz legalább nagyon jól ért itt néhány ember.

Ez az én véleményem.
  • riviera
    Engedjétek meg, hogy hozzászóljak a vitához mint leendő EVE játékos aki a trial accát akarja folytatni csak lejárt a kártyája.
    Én személyszerint nem értek egyet azzal a felfogással, hogy ez a játék havonta pénzbe kerül és ezért a pénzért mindenki azt csinál amit akar. Ez egy mmogame szóval ha az ember nem akar szólózni, kompromisszumokat kell kötnie. Bárhova is megy lesznek emberek akikkel együtt kell dolgozni. 4 éve mmorpgzem és tudom, hogy mindig akad vki aki mást akar, nem a közösség érdekeit nézi etc. A wowban ez elmegy mert marha sok magyar klán van (jó szar is a community). Az eveben már nem annyira mert tudtommal elég kevés magyar player van. Igenis minden ember részérőr áldozatokat kell hozni ahhoz, hogy a guild/corp akármi működjön 1 ilyen játékban. Ezért mmo és nem single player. Az utóbbiban lehet azt csinálni amit akarsz, egy mmoban viszont nem. ennyi.
    Én pl. ezért sem értettem minek ennyi corp ilyen kevés játékosra.
  • Lifeforce
    Nem értem a hozzáállásod..
    Nem aludtad ki magad, hogy belekötsz a semmibe?
    Ugye nem gondoltad komolyan, hogy neked nem tetszett az, hogy menni kell a HURT-bol majd veled fognak foglalkozni a másik 10 ember helyett?
  • HiYuRei
    Elnezest hogy nem azonnal fogadtam el a "kinevezest" es csak most van idom felmenni belepni a HURT ba mea culpa ;)
  • [Jakuza]
    Miben is segitett a HURT elmagyaraznad nekem ? Betehettem a korp hangarba a tobbi kezdoknek a cuccokat ?
    Csak mert meg nem vettem ki a hangarbol csak beletettem.
    Ez volt a nagy segitseg ?
    Ilyen erovel a sajat hangaramba is betehetek barmilyen cuccot.
    Ehhez nem kell semmfele korp. Raadasul nem is igy volt meghirdetve a korp.
    Magasrol le van szarva a fejunk, miota a 10 ujonc lement IMK-ba.
    Persze ezt te mashogy latod.
  • [Jakuza]
    Ez szep meg jo hogy kiakarsz siklani a dolgok elol.
    De megegyszer felteszem.Hol van a kezdoknek a segitseg ?
    Hol vannak a hurt vt szobaba iranyitott HUN tagok ?
    Mondanal errol a hozzaallasrol is valamit ?
    De azert tomoritsuk ossze a magyarokat, tudjunk epiteni, mert nem eleg a korp letszam bizonyos funkciok eleresere.
  • HiYuRei
    /me hozzavag ValenHUN hoz egy tech II es nevesitotett mega modal neutron sziklat ;) Amiert tanitotta es "megfertozte" az EVE -vel :)
  • Lifeforce
    Nem kenyerem a magyarázkodás, de...
    Mondj egy olyan céget, ahol a kitaníttatásodat kifizetik, addig is kapsz fizetést, és utána ha otthagyod, akkor nem kérik vissza a költségeget.
    Sehol.
    Ez ugyan az.
    Nem visszakérik a bele ölt dolgokat, hanem leanyáznak.
    Én is ezt tenném, mert ekkora parasztság nincs a földön.
    HURT-ot a HUNCorp tartja fent, ami azért nem kevés isk.
    Ők ölték bele az idejüket, hogy segítsenek a játékosoknak.
    Ők raknak pénzt és sok időt a ventrilloba és az eve-onlione.hu -ba.
    Feleségül ne vegyenek?
    És nézék jószemmel, hogy utána más corpa bennek?
    Ugye ezt te nem mondtad komolyan.
    Vagy te ilyen szar ember vagy?
    Bocs ne vedd sértésnek, de erre nem találok más szót.
    Élvezed más munkáját, majd leszarod őket.
    Akkor miért nem egyedül mentél az elejétől?
    Miért nem az a corp segített téged az elején amikor elkezdted a játékot ahol most vagy?
    Jaaaaa..., hogy akkor sehol nem voltak.
    No comment.
  • Valen
    Jajj, boccsánat hogy védtem magam, Mea culpa, mea culpa... Kövezzetek meg, vessétek rám a sziklákat....
  • [Jakuza]
    1. Nema gyerek
    2.Ezekszerint mindenki masnak tilos anyazni, csak egyeseknek.
    Na ez a piszoksag, nem amirol te nyalsz.
  • Lifeforce
    Mind1, hagyd.
    Le kell zárni a témát.
    Van egy jó mondás.
    Néma embernek anyja sem érti a szavát...
    És különben is, hogy képzeltétek el, hogy leanyáznak benneteket, szemétkednek a játékban, és ezért legyaluljátok őket
    Hogyan jösztök ehez?
    Ez piszokság.
  • [Jakuza]
    Hadur en nem mondtam, hogy te anyaztad le Iseust.
    Viszont megtortent.
    Sot utana massal is megtortent, bar akkor mar finomabb formaban lett kiosztva aki kulonckodott es vegul nem a HUN-t valasztotta.
    A masik, lehet ellenerveket irni, nem a lejatratas szoveget szajkozni.
    Te talan ismersz egy HURTost is ?
    Segitettel egy szoval is nekunk az utobbi mondjuk 3 hetben ?
    Nem hinnem.De azert de jo lenne ha a HUN letszama megnone es az osszes magyart magaba olvasztana. Persze szerintetek jo lenne ha ez magatol bekovetkezne, mert megerolteto, mas modon hozzajutni.
  • Valen
    Akkor te olvasol figyelmetlenül, mert azt nem én írtam :)
  • HiYuRei
    Gondoltam hozzászólok én is picit (ingame: Laci) 2 honapja nem vagyok a HUN Corp. tagja, hogy miert? mert a jatekbeli "igenyeim" atmenetileg nem egyeztek meg a corp altal kovetett uttal, DE ez nem jelenti azt hogy utalom oket, sot, ottani emberek tanitottak/segitettek elindulnom/fejlodnom. Csak ATM (kb jelenleg) nem arra visz az utam amerrre ok mennek. Es igen ott voltam halottam /hozzaszoltam/ ahhoz hogy a HURT ban levo playereknek el kell hagyniuk a "szuloszobat" es midnenkinek fel lett ajanlva MINDEN masik corp (a hurton kivul ugye) es ezek kozul csak 1! volt a Hun Corp. Szoval barki aki akart mehetett mashova is. Megjegyzem HUN Corp tagok voltak akik "vittek az ujoncokat" (Justice ForHungary, Nagyvezir) ezert volt "erezheto nemi rahatas" igen rahatasnak nevezem mert ok voltak azok akik hajlandoak voltak ismertetni a corp lehetosegeit stb....

Szoval Roviden: nem volt kotelezo a Hun ba lepni, csak egy lehetoseg volt a tobbi melett.

HUN Corp vs Fgc: Ott voltam , halottam, lattam, nem volt mas lehetoseg.
  • [Jakuza]
    Lol elobb meg nem ezt irtad.Hajlik a nad ahogy a szel fujja ?

"A HURT (Hungarian Recruit Team, hogy mindenki szamara vilagos legyen) az ujoncok kikepzesere, az EVE vilaganak kezdo korban valo gyorsabb megismeresere lett letrehozva. "

Hol a kikepzotiszt ? :PPPPP

Na errol a hozzaallasrol beszeltem mar a legelejen.
    A hulye fan a hibas ha az eve-online.hu oldalon nem jelenik meg cikk, mert nem irta meg.
    A hulye kezdo a hibas, ha mar ki lett nevezve a HUNban valaki akinek a HURT csatin kene lennie, de leszarja a kezdoket. Vajon hol van Nagyvezir es Master a HURT csatirol, ha oda lett iranyitva.
    Elmondom lemondtak. Igen am de kilett helyette nevezve Laci, na de o hova lett? Mertmeg egyszer sem sikerult a HURT csatira talalnia.
  • HadUr
    Ugylatom mindegy mit irok, ugyis talalni akarsz valamit amivel magadat es a HUN corpot le szeretned jaratni. Az elkovetkezendo idokben figyelkemmel fogom kiserni a munkadat es kivancsi leszek, hogy mekkora alkotoero szorult beled, mert a forumon mar megy a melo ezerrel es te is ugy akarsz tamogatottsaghoz jutni, hogy masokat jaratsz le.

Sajnalom az ilyen embereket, persze teged is, tipikus peldaja vagy a kisebbsegi komplexusnak. Nem is pazarlom az idomet szocseples olvasasara.

(Amugy ha jol emlexem mi hivtuk fel Intar Domit ventrire, hogy beszeljetek a valasztas elott mas korpbol is emberekkel es o az ER egyik vezetoje, szal nem ertem miert anyaztunk volna ...)

Letum Omnis alias Henter Bela
    HUN corp Fleet commander
  • Valen
    Most a kérdés az hogy hogy is zajlik a tanítás?

Mert tudtommal így:

A tanárhoz megy a diák, ha kérdése van.

Nem pedig:

A diákhoz megy a tanár, ha kell ha nem.
  • [Jakuza]
    Lol.
    Ki beszelt a corp channelrol ? Letezik a VT-n ha jol emlexem egy kulon HURT szoba, amire barmikor feljohet a HUNbol barki, hamar a HUN VT szerveren van a szoba.Ez mar jo regen nem torten meg, ha jol emlexem.
    Talan felsorolnad, hogy kikkel talalkoztatok ezen a csatin ?
    En feltudom fejbol sorolni a HURTosokat is, sajnos a HUNbol nem emlexem egy nevre sem jo reg ota.
  • Valen
    Mi vagy pedig én?
  • [Jakuza]
    En a tetteitekrol tudok beszelni, nem arrol, hogy mit tuztetek ki celul.
    Feljar valaki HURTba kepesiteni ? Segit valaki a fiatal jatekosoknak ?
    Nem ti lottetek szet egy masik korpot ? Nem ti anyaztatok le aki nem hozzatok menta HURtbol, hanem a ER-be ?
    Ezek a tenyek, most te beszelj a celjaitokrol. :PPPP
  • Valen
    Jakuza:

Arra már nem gondoltál, hogy a HURT Corp chaneljére a HUN vagy egyébb corp tagjai nem tudnak ott beszélni, mivel nem tudnak rá felmenni?

Mellesleg honnan tudod, hogy melyik HURT tag HUN-s alt?
  • Lifeforce
    Ott voltál?
    Nem?
    Akkor nem értem mi a francot magyarázol olyanról amiről fogalmad sincs.
    Van 4 Magyar corp, és egyet "megnyúztak" a szemétkedésükért.
    Megérdemelték, és a HUNCorp nem büszke rá.
    Rég lezárták ezt az ügyet, te meg fújod a hülyeséget tanár létedre.
    Ne haragudj, de nem így ismertelek meg.
    Úgy beszélsz, mintha a HUNCorp terrorizálná az összes Magyar corpot.
    Én nem tudok több esetről, de ha te igen akkor várjuk az írásodat.
    Ha nem tudsz te sem többet, akkor szerintem inkább halgass, és szítsd a tüzet feleslegesen, mert ha lehidalsz sem fogok csatlakozni 1-8 fős Corphoz, amikor még a 30 is kevés.
    Főleg olyanokhoz nem, ahol a saját pénzemért, és a szórakozás-játék helyett, folyamatosan olyanért dolgozzak amit nem lehet megvalósítani ebben a játékban.
    Nem mondok neveket, idézet a Ventris beszélgetésből...
    Délelött (amikor az ember dolgozik) azt csinálsz amit akarsz, délután közös fúrás amiből 0 pénzed van.
    Nos ha neked ez a játék, akkor váljék egészségedre.
    Én nem mondhatom meg, hogy mit csinálj, és nekem sem mondhatja meg senki.
    Viszont egy jó tanácsot megfogadtam, és sokat tanulmányozva a játékot, megfogadtam a 2-3 éve játszó játékosok tanácsát, hogy hogyan lehet sokáig játszani ezt a játékot unalom nélkül.
  • Valen
    Köv kérdés:

Honnan tudod mik a HUN Corp céljai?
  • [Jakuza]
    Ugy hogy , miota a regebbi ujoncok elmentek nem jelent meg a csatornan egy darab HUNos sem.
    Ennyire sziven viselitek az ujoncok sorsat.
    A tettek nevesittenek valakit, nem a szavak.
    Teged se lattalak a HURt csatin egyszer sem,de beszelni ettol meg jol tudsz, hogy elsodleges erdek a fiatal jatekosok megtartasa.
    Persze tenni erte majd a szomszed fog.
  • [Jakuza]
    Ja es meg kell emlittenem, hogy vannak nagyon jo arcok a HUNban, tehat szemelyek ellen nincs semmi kifogasom.
    A HUN politikai hozzaallasa, ami aggaszt engem.
    Persze minden corp a sajat erdekeit nezi, csak nem mindegyik nyul tisztatalan eszkozokhoz, es utana nem akarja megmagyarazni az elegtelen bizonyitvanyt.
  • Valen
    És honnan tudod, hogy mi volt a HUN corp célja?
  • Valen
    Kedves Jakuza:

Miből tudtad megállapítani azt hogy nem volt a HURT-s képzésben HUN-s résztvevő?
  • [Jakuza]
    Illetve a regieket akik 30 napnal tovabb voltak a HURTban ultimatumot kaptak, hogy tunjenek le IMKba a HUN kozpontba.
    Aki meg nem a HUNba ment (Iseus) azt leanyaztak, szemelyesen hallottam a VT-n.
    Ennyit a HUN hozzallasarol.
  • [Jakuza]
    Elmondanad nekem, a HURTba mikor nezett be utoljara egy HUNos ?
    Mert en elmondhatom neked. Biztos sokat tudhatsz a szerkezeti felepiteserol a HURTnak, csak azt nem mi zajlik benne kikepzes gyanant.
    Elmondhatom neked.
    Semmi az eg adta egy vilagon.
  • HadUr
    Ismet tudatlansagodrol teszel tanubizonysagot. Nem ismered az EVE vilagat, nem ismered a HUN corpot, nem ismered a tagjait, nem ismered a celjait, nem ismered a POS megtamadasanak korulmenyeit, amelyhez a celcorp sajat (remenybeli) szovetsege (ingame Alliance) adta a jovahagyasat. Orulok, hogy ismet felinformaciokbol akarsz igazat szolni, de ha megkerhetlek, akkor ne eroltesd.

"Es lehet hogy te nem vagy hulye,aki egybol megtudja erteni, hogy egy magat osszefogasra buzdito korp szetlo egy masik nemzetbelit, milyen meses, hosi eposzba illo tettet hajtott ezzel vegre.
    Igen ezzel egysegesites helyett a magyar jatekosokat terrorban tartjak, mert felvetodik mindenkiben a kerdes, hogy ha mashova mennek azt a korpot, mikor lovik szet ?"

Ahogy azt sem erted, hogy miert nem volt sosem bajunk a tobbi magyar korppal, miert csak azzal eggyel... Szoval sok mindent nem ertesz, akkor mirol beszelsz ?
    Igenis vannak magyar korpok, akikkel gazdasagi kapcsolatban vagyunk es azt hiszem nyugodt szivvel mondhatom, hogy senkinek nem kell rettegnie tolunk, amennyiben ez megsem lenne igy, kerem oket, hogy ezen forumon postolva mondjak el, mekkora tyrannos szerepre torunk a jatekon belul.

A HURT (Hungarian Recruit Team, hogy mindenki szamara vilagos legyen) az ujoncok kikepzesere, az EVE vilaganak kezdo korban valo gyorsabb megismeresere lett letrehozva. Tobbszori megkeresesre sem csatlakozott masik magyar korp, igy a HUN corp egyedul vitte (viszi) vegig.
  • [Jakuza]
    Orulok, hogy orulsz, annak viszont en orulok, hogy nem olyan tarsasagnak vagyok a tagja, aki mas magyar jatekosok jatekat tette tonkre.