EVE Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Most még meg kell tanulnom a rakétás skilleket(Heavy missile,meg a standard missile 3) és a caldari cruiser 2-õt.
Holnap legkésõbb délutánra meglesz,kb 2 órára,remélem.
Caldari Cruiser 2-t, standard missile 3-t > heavy missile-t kell tanulnod, hogy betudj ulni a caracalba es hasznalni tudd hozza a heavy raketavetoket. Raadasul lehet addig hasznalni sima light missilevel is amig le nem telik az ido.
Large shield extendereket tud alapbol hasznalni a karaktered, t2 medium shield booster t2-t szinten, ami nem is kell elmeletileg, mivel lvl2n nem lonek annyit hogy 1 large shield extenderes caracallal elbanjanak.
Ez igy learning tanulas nelkul sincsen tobb mint 16 ora.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Van egy caracalom,és hozzá normális fit,de a skilleket hozzá még nagyon sokáig(napokig) kell tanulnom.
De,nem adom fel,bányászással 1-2 milliót összetudok szedni,aztán lesz ami lesz.
Nem jó ez a küldetésadó rendszer,egyik küldetés még kisujjból megy, a következõnél pedig 4-szer akkora hajók jönnek ellenem,mint amilyennel vagyok.
Majdnem 2 millám van,úgyhogy most elkezdek bányászni,addig megtanulom a skilleket,hogy aztán -végre- mehessek a Caracalommal.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
2. Harc közbe mozogj, közeledj, távolodj, körözz a célpont körül !!!
3. csak az legyen nálad, ami feltétlen kell (lõszer) !!!
4. Elsõ hajó vesztése fáj. 2. hajó vesztése idegesít. 3. hajó vesztése idegessé tesz. 100. hajó vesztése természetesnek tûnik.
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Van még mit tanulnom hajóelvesztésbõl.😛
Most épp a Forge régióban vagyok.
Azzal a hajóval kb 2 milliót vesztettem.
Hajót meg fogsz veszteni ezután is, sokkal drágábbakat is... az elsõ az fájdalmas, a többi már nem feltétlenül annyira borzaszto.
Most kereken 0 pénzem van,még arra sincs,hogy felszereljem a Merlint fegyverekkel.Most bányászhatok megint,basszus. Gyakorlatilag húzhatok vissza a "saját" naprendszerembe,ott bányászhatok újra,jó sokat,aztán vagy 2-3 óra,míg megveszem,összeszedem a fegyvereket/lõszert, pajzsokat,páncélokat.
Az utóbbi 2 napban ezzel szenvedtem,és vége.😞
Összetörtem...
Használni is fogom,ofkorsz!
Guristas : Kinetic/Thermal
Serpentis : Kinetic/Thermal
Blood Raider : EM/ Thermal
Sansha: EM/Thermal
Angel: Explosive/Kinetic
Drones: EM (Mindennel lonek)
Ilyen npc ellenfelek vannak a jatekban. Ezekkel a sebzesfajtakkal erdemes oket sebezni es ugyanezekkel lonek joreszt ok is, igy legtobbszor ezeket a resisteket kell ellenuk hasznalni.
Mivel te Caldari urben lehetsz igy nagy valoszinuseggel a legtobb kuldetesben Guristakkal talalkozol.
Akkor milyet kéne vennem?
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
A Shield boost meg majdnem folyton megy,2 is van a gépen,ha fogyna a shield,belövöm mindkettõt,abbahagyom a lövést,és pár mp múlva újra lövök,így szinte halhatatlan vagyok a velem egyenlõ ellenek ellen.
Bányászattal kevesebb fél óra alatt 100ezret lazán megkeresek(Bantammal).
Kestrelt meg nem veszek,most pont Caracalra gyûjtök. És igen,Caldari vagyok.
Már kezdek belejönni,azt hiszem.😊
Ha van vami kérdésed, majd írd nyugodttan.
Csak az nem tetszik,hogy nem lehet hajót rendelni. Mondjuk megrendelem 13 órakor a "fõhadiszállásomra",és 1 óra múlva ott is lesz. Így meg rohangálok a hajók között,sokszor 8 ugrásnyira vannak egymástól,kurva idegesítõ. De ma valszeg majd minden elviszem a fõhadiszállásra,kivéve az Ibist.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
sokkal jobb igy mint ha elkezded és egyböl már fullos a kari
egyébként ha visszaolvasol 1-2 oldalt levan irva böven
Mert most nagy nehezen sikerült vennem egy Bantamot,gondoltam elmegyek vele bányászni. Volt ott tetves 2 darab kalózhajó,és úgy szétszedtek,hogy csak néztem.Nagyon nem tetszik ez a fejlõdési,és a vásárlási rendszer.
de ha még aktiv az acca a karakterek rajta törölhetöek
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.