EVE Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most épp azt tanulom,aztán jön majd utána a többi.

[Jakuza]
Ja es persze Caldari cruiser egyel tudsz maris Osprey-t vezetni, amivel tudsz furni, az pedig egy oran belul meg van.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[Jakuza]
Eloszor a Caldari cruiser 2-t tanuld az csak nehany ora es mar tudod is hasznalni a hajot light missilevel, mint ahogy mar leirtam.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Ma,meg holnap,2 nap.
Most még meg kell tanulnom a rakétás skilleket(Heavy missile,meg a standard missile 3) és a caldari cruiser 2-õt.
Holnap legkésõbb délutánra meglesz,kb 2 órára,remélem.

[Jakuza]
Nem ertelek.
Caldari Cruiser 2-t, standard missile 3-t > heavy missile-t kell tanulnod, hogy betudj ulni a caracalba es hasznalni tudd hozza a heavy raketavetoket. Raadasul lehet addig hasznalni sima light missilevel is amig le nem telik az ido.
Large shield extendereket tud alapbol hasznalni a karaktered, t2 medium shield booster t2-t szinten, ami nem is kell elmeletileg, mivel lvl2n nem lonek annyit hogy 1 large shield extenderes caracallal elbanjanak.
Ez igy learning tanulas nelkul sincsen tobb mint 16 ora.

Amikor láttam,hogy a pajzs már szét van teljesen lõve,és már a páncél épphogy elkezdett sebzõdni,már warpoltam is. Viszont,mint mondtam jóval több,és jóval erõsebb hajók voltak,warpolás közben lõttek szét.(az elején)

Roger6
Én nem vagyok valami nagy EVE-es, de miért nem warpolsz, amikor látod, hogy a hajótested sebzik?! Amikor én játszottam, volt hogy 1 küldetésbõl 3-szor 4-szer ki kellett warpolnom, aztán vissza, hogy legyõzzem a kalózokat. Úgy vettem észre, hogy nem termelõdnek újra. Szóval ha 7 kalózhajót kell leszedned, akkor ha leszedtél 3-at, warpolsz, majd vissza, akkor már csak 4 lesz belõlük. És koncentrálj a küldetésre! Nem mindig az a feladat, hogy kinyírd õket! Van olyan is, hogy csak el kell hozni egy bázisról valamit. Ilyenkor gyorsan a bázishoz zúzok, addig lõnek, de a pajzs bírja, aztán amint megvan a cucc, warp haza úgy, hogy egy ellenséget sem lõttem le, a küldetés mégis megvan! :-) Ez bevált akkoriban nekem, sajnálom, hogy nincs idõm már rá, én is szívesen játszanék EVE-el, valami fasza kis corp-ban... <#szomoru1>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Ahogy a mostani helyzetemet nézem esélyem sincs a befizetésre,se normális hajó,se pénz,se lõszer,se felszerelés.😞
Van egy caracalom,és hozzá normális fit,de a skilleket hozzá még nagyon sokáig(napokig) kell tanulnom.
De,nem adom fel,bányászással 1-2 milliót összetudok szedni,aztán lesz ami lesz.

TVelvet
caracal az fasza hajó! Csak papir picit szegényke, viszont ha befizetted a játékot, és megszünik a trial accountosság, egy passiv tankos drake, na az már mindent kitankol.
A merlinemnek megint vége😄
Nem jó ez a küldetésadó rendszer,egyik küldetés még kisujjból megy, a következõnél pedig 4-szer akkora hajók jönnek ellenem,mint amilyennel vagyok.
Majdnem 2 millám van,úgyhogy most elkezdek bányászni,addig megtanulom a skilleket,hogy aztán -végre- mehessek a Caracalommal.

Roger6
:-))

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Van segítségem,hálistennek.😉

Roger6
Az kevés lesz!

Most én is azt fogom,10 nap alatt a semmibõl 200 milliót😄

TVelvet
egy nagyon jo dolog van még az eve-ben (sok van, csak ez lényeges számomra.😊 ) Hogy ingame játékpénzért is lehet fizetni, a havidíjjat, én még egy forintot nem költöttem rá. 😊
Roger6
Ahogy mondod! :-)

Mi az a fitt? Cuccok,fegyverek,lõszer a hajóra?

én már a 4. hajo után sem foglalkoztam vele csak az bassza a csöröm hozzá hogy fittet sose birok azonnal szerezni rá

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

Köszönöm Jakuza,meg mindenki,hogy ennyit szenvedtek velem!😊

egy kis help

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

Ez kivételes eset volt,hosszú lenne elmagyarázni.😉

Valen
1. Insurance - Biztosítás mindig legyen a hajón !!!
2. Harc közbe mozogj, közeledj, távolodj, körözz a célpont körül !!!
3. csak az legyen nálad, ami feltétlen kell (lõszer) !!!
4. Elsõ hajó vesztése fáj. 2. hajó vesztése idegesít. 3. hajó vesztése idegessé tesz. 100. hajó vesztése természetesnek tûnik.

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

ollie
Soha ne hordj magaddal értékes cuccokat, melyek nem kellenek a küldihez.

ollie
Én meg 600 millásat is vesztettem 😊

Azta😮
Van még mit tanulnom hajóelvesztésbõl.😛

TVelvet
Durvábbakat is fogsz veszteni, én vesztettem már el NPCtõl 210 millás hajó-t. 😊
Küldiben lõttek szét,és Detagyuri a nevem.

Most épp a Forge régióban vagyok.

Nekem egyedül az fájt,hogy egy 900.000 ISK értékû skillecske volt benne...😞
Azzal a hajóval kb 2 milliót vesztettem.

MMOt játszol, melynek szerves része az órákig tartó agyatlan grindelés (jó magyarosan). Szokj hozzá 😊

Hajót meg fogsz veszteni ezután is, sokkal drágábbakat is... az elsõ az fájdalmas, a többi már nem feltétlenül annyira borzaszto.

milyen régioban vagy te?

ollie
Küldiben lõttek szét?

Mi a nicked a játékban?

Basszus,szétlõtték a Merlinem.😞
Most kereken 0 pénzem van,még arra sincs,hogy felszereljem a Merlint fegyverekkel.Most bányászhatok megint,basszus. Gyakorlatilag húzhatok vissza a "saját" naprendszerembe,ott bányászhatok újra,jó sokat,aztán vagy 2-3 óra,míg megveszem,összeszedem a fegyvereket/lõszert, pajzsokat,páncélokat.
Az utóbbi 2 napban ezzel szenvedtem,és vége.😞
Összetörtem...

én meg kimentem flotta csatába egy halom hajo durrant de funvolt mert conlost kaptam közben 😄😄😄

Kösz!
Használni is fogom,ofkorsz!

[Jakuza]
Jegyezd meg ezt a par sort akkor, ha mar ugy erzed kezdesz belejonni. 😉

Guristas : Kinetic/Thermal
Serpentis : Kinetic/Thermal
Blood Raider : EM/ Thermal
Sansha: EM/Thermal
Angel: Explosive/Kinetic
Drones: EM (Mindennel lonek)

Ilyen npc ellenfelek vannak a jatekban. Ezekkel a sebzesfajtakkal erdemes oket sebezni es ugyanezekkel lonek joreszt ok is, igy legtobbszor ezeket a resisteket kell ellenuk hasznalni.
Mivel te Caldari urben lehetsz igy nagy valoszinuseggel a legtobb kuldetesben Guristakkal talalkozol.

ollie
kinetic sebzésû kell

Basszus,most vettem meg belõle 1000 darabot.😄
Akkor milyet kéne vennem?

Valen
emp rakétát felejtsd el, föleg hogy a merlin a pajzsos (kinetic/fekete) missile-ra kap bonust

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Most vettem egy Merlint,szerintem nagyon jó kis hajó,most bántam el 9 darab ellenséggel. 2 rakétavetõ(egyben EMP-s cuccok, a másikban olyan,ami az armort szedi szét) és 2 turret,összetûzzel szétszedek bármit!😄
A Shield boost meg majdnem folyton megy,2 is van a gépen,ha fogyna a shield,belövöm mindkettõt,abbahagyom a lövést,és pár mp múlva újra lövök,így szinte halhatatlan vagyok a velem egyenlõ ellenek ellen.
Bányászattal kevesebb fél óra alatt 100ezret lazán megkeresek(Bantammal).
Kestrelt meg nem veszek,most pont Caracalra gyûjtök. És igen,Caldari vagyok.
Már kezdek belejönni,azt hiszem.😊

itt postás npc? max ha fizetsz vmelyik játékosnak elhozza

TVelvet
végén nemfogsz sokat ugrálgatni mert lesz egy jol kitanult hajod, és azzal tolod rendesen. 😊 Milyen faj vagy? Caldari a legjobb missionokre, (agentezni). ott a freggattok közül a kestrel, a cruisereknél (ez az amit megéri venni, ezzel már mennek a lvl2-es küldik is) Az meg a caracal. Ha caldari vagy akkor érdemes csak Missile skillekre gyurni, meg Shieldre tankolni. ez azt jelenti hogy shield boostert raksz a hajodra, és azzal töltöd vissza shielded.

Ha van vami kérdésed, majd írd nyugodttan.
Attól még egy postás NPC igazán idehozhatná.

mivel nem az npc árulja hanem a játékosok azok meg nem fogják házhoz szállitani

Most van 3 hajóm,egy bányászásra(Bantam) egy darab semmire(Ibis) és most vettem egy Hadi hajót,kis hajó az is,de lehet rá rakétákat,ágyúkat,mindent rakni,ez nekem pedig nagyon fontos. És még a védelme is egész jó.
Csak az nem tetszik,hogy nem lehet hajót rendelni. Mondjuk megrendelem 13 órakor a "fõhadiszállásomra",és 1 óra múlva ott is lesz. Így meg rohangálok a hajók között,sokszor 8 ugrásnyira vannak egymástól,kurva idegesítõ. De ma valszeg majd minden elviszem a fõhadiszállásra,kivéve az Ibist.

Faj tökmindegy hajó fegyverzet tökmindegy sak jól fitteld fel a hajódat és nem lesz gond. Ugyanúgy lehet bondogulni bármely faj bármely hajójával. Legelsõ karinak meg inkább egy agentrunnert ajánlok, bényász sem rossz de ne low secbe csináld hacsak nincs mögötted egy corp aki megvéd.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

TVelvet
Az EvE nem WoW nem széleskörnek tervezték, sokkkkkkalta bonyolultabb mint akármelyik MMORPG, vagy más játék.
mér? játék idö=tapasztalat

sokkal jobb igy mint ha elkezded és egyböl már fullos a kari
egyébként ha visszaolvasol 1-2 oldalt levan irva böven

Tudtok adni nekem néhány tanácsot a kezdéshez?Milyen fajjal érdemes lenni,melyik hajók/fegyverek a jók,mire érdemes rakni,stb.
Mert most nagy nehezen sikerült vennem egy Bantamot,gondoltam elmegyek vele bányászni. Volt ott tetves 2 darab kalózhajó,és úgy szétszedtek,hogy csak néztem.Nagyon nem tetszik ez a fejlõdési,és a vásárlási rendszer.

lehet csinálni ugyanazzal az email cimmel akár 10 et is
de ha még aktiv az acca a karakterek rajta törölhetöek

Legelõször én is elszúrtam a legelsõ trialt, másodikat már nem :-)

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.