7619
13094344_10154167269029394_7813589794591
  • Fenrir
  • BEAST #3218
    Milyen tirol beszelsz mar megint... magyarazd mar meg :D Mellesleg en tenyleg nem harcolok ott, foleg mert nem elek addig :) Amugy nem ezen a neven jatszom/menekulok. Szerintem ti Beast Hunnal kevertek, aki nem en vagyok/voltam, vagy nem kevertek csak ilyen nehezen fogjatok fel a dolgokat. Es meg mindig nem a harcokrol beszelek, mert ugyan olyan szintu sokadkezbol infokat tudnek irni mint barki aki olvassa a forumokat... de ennek nincs ertelme. Itt meg mindig a stilusrol van szo, de most mar tenyleg utoljara irtam le, ha ezek utan sem sikerul felfogni akkor csak sajnalni tudlak.
  • DeviloftheHell
    flame war ftw :)
  • [Jakuza]
    Ismet egy konstruktiv hozzaszolas a Delvben tortent esemenyekhez.

Ilyen ketszinu tarsasagot, mint ti en meg nem igazan lattam.
    Te kezdesz el engem hazug propagandistanak beallitani es meg neked all feljebb ?
    Hazugnak nevezel masokat, mikor te vagy az aki ott sincs es azt se tudod mi tortent ott ?
    Erre mondjak azt, hogy bagoly mondja verebnek hogy nagyfeju.
    Tenyleg milyen jogon probalsz ilyeneket irni ?

" Ilyenkor a propaganda kb magatol jon, de te nem vagy ott, amit leirsz azt is harmad meg huszad kezbol ollozod ossze innen onnan majd hozzateszed a magad kis evehu/exbob utalatodat. "

En veled ellentetben az altommal ott harcolok, elso kezbol tudom az esemenyeket, mikozben te es a hozzadhasonlok tepik a szajukat, hogy hazudsz mert te ott sem vagy sztorikat talaljatok ki.
    Mikozben egyikotokkel sem talalkoztam a harcokban, csak a szatokat jaratjatok.

Talan ha nem tetszik le lehet irni a ti verziotokat, ahoy ti a harcokat latjatok.
    Ja, hogy az nem megy, mert ti ott sem vagytok ?
  • BEAST #3215
    Meg en vagyok a szuklatokoru azok utan hogy te(ti) keptelen vagy messzebb latni azon hogy a bobot lovik :DD Es ha nem csak olvasnad, de ertened is amit irok/irtam akkor nem jonnel ilyen hulyesegekkel. Nem, nem vagyok elfogult, anno amikor a BoB lotte az ASCN-t akkor is ugyanezeket irtam, csak akkor a bobos tarsasag frocsogott, most fordult a helyzet, csak ASCN helyett van goon meg NC meg ti. Amugy valoban nem vagyok ott, legalabbis egyik fel oldalan sem... bar nem sokat szamit, de egy tucat hajot buktam mar delveben ropkodve mint random :p

Mellesleg en befejeztem a temat, vicces nezni hogy evehurol kiszoritva azt hiszitek majd ez lesz a ti kis paradicsomotok ahol ugy szapuljatok a masik felet hogy az itt sincs, ha valaki ezt szova teszi akkor meg rogton banert sikoltoztok... vegulis ez is egy szint :D Tovabbi jo frocsogest.
  • UUUU
    Látom nem tudod felfogni a szavak jelentését.
    Nem vagyunk kiváncsiak a lehúzó magyarázataidra, főleg ha nem is vagy a harcokban és mást kritizálsz ezért.

Nem vagy elfogult mi ? Leirnak egy összefoglalót a történetről olyanok akik ott vannak és meg te mered kijelenteni, hogy demagógia és fröcsögés.
    Vajon miért nem irtad le az ellenkezőjét ? Vajon miért nem cáfoltad az elhangzottakat ? Vajon miért csak a másik emberbe akartál belerúgni ?
    Szánalmas. Én ott voltam amikor Shrike avatarja elpusztult én láttam amikor a capital gyartó pos az éppen gyártott titánnal elporladt.
    Most én leszek a hazug , mert lemerem ezt irni ? Itt nem kérünk ebből a szüklátókörű és egyoldalú látásmódból.
    Ha nem tetszik, hogy a "nagy" BoB bácsit is löheti valaki egy játékban, lehet visszamenni a sötét fórumotokra, ott ugy sincs már aki más véleménnyel lehetne, mert azokat már régen kibannoltátok.
  • Torzonborz
    ezt a szájkaratét vazz
  • BEAST #3212
    Csak tudnam hogy ki az a "ti", mivel egyik oldalhoz sincs kozom, es nem is azt kerdojeleztem meg hogy ki milyen teruleteket veszit, hanem magat a stilust amivel ezt eloadtad. De nyugodtan kepzelj ide azt amit akarsz, ahogy nezem a szovegertes nem az erosseged, a lenyeg hogy legyen mit tamadni :)
  • UUUU
    Bannolja már innen valaki ezt a Hunos bagázst, mert már kezd elegem lenni abból, hogy mindent összeronditanak, ahova beteszik a lábukat.
  • [Jakuza]
    Joember nem vagyok arra kivancsi, mint amit megszoktunk toletek, hogy hazudsz, nem mondasz igazat, propagandat hirdetsz stb.

ti csinaljatok, en leirtam a valosagot, ami zajlott az elmult egy hetben.
    Aztan jossz ide felhaborodva osztani az eszt mast lehulyezni, hogy az nem igy volt propaganda gyulolkodo, stb, jo hogy le nem nacizol, hogy lemertem irni mi zajlik Delveben es a kornyezo rendszerekben.
    Te egy konstruktiv temaba nem illo leirast nem irtal, csak leprobaltad a tudositas irojat huzni a te szintedre, mikozben magad beallitottad itt szentnek es a tobbieket hulyenek, hogy nincsenek is ott, mikozben a kozeleben sem vagy a harcoknak.
    illo lenne kicsit magtokba nezni sracok, mert mar nem hogy a fatol, de mar az arcotoktol se latjatok az erdot.
  • Ams
    "Rohejesek vagytok :D eve.hura lassan 1 eve nem irtam, de az itt produkalt szinteteket nezve inkabb ti tuntok csocseleknek, vagy legalabbis egy arnyalattal sem vagytok jobbak mint ok."

QFT
  • BEAST #3208
    Rohejesek vagytok :D eve.hura lassan 1 eve nem irtam, de az itt produkalt szinteteket nezve inkabb ti tuntok csocseleknek, vagy legalabbis egy arnyalattal sem vagytok jobbak mint ok.
  • BEAST #3207
    Hihetetlen miket latsz bele a dolgokba, bar ez nem is rossz tulajdonsag, igy akar sajat magaddal is el tudsz vitatkozni, nekem irnom sem kellene. Amugy az nem tetszik hogy olyan dolgokat irsz le tenykent, amikrol a fel eve csak talalgat es mindenki a masikra mutogat, de jo tudni hogy te ennyire biztos vagy a dolgodban. A lenyeg az hogy ugyan ezt le lehetett volna irni fele ennyi karakterrel, tenyleg a tenyeknel maradva mindenfele frocsoges es sajat velemeny nelkul. Meg erre nyugodtan valaszolj egy cifrat, en elmondtam amit akartam.
  • UUUU
    Na, itt is megjelent a csöcselék észt osztani és a gyűlöletről papolni, miközben leanyázzak az embert a játékon belül.
    Szerintem húzz vissza a barom haverjaidhoz arra fórumra, mert itt erre kutya se kiváncsi.
  • [Jakuza]
    Mar pardon de te mibol gondolod, hogy nem vagyok ott ?
    Erdekes en ugy vettem eszre, hogy nemreg meg POS-t lottem 5BTK-M es PR-8CA-ban.

Ellenben teged nem lattalak ott. A gyuloletes irasokat meg lattuk belinkeltem, ennyit a szintrol.
    Itt latszik milyen primitiven elfogultak vagytok, nem az nem tetszik neked, hogy megmertem emliteni, hogy lef*szkalapoznak valakit, hanem azt, hogy ezt megjegyzi valaki es azt nevezed te gyulolettol tocsogo irasnak.
    Gratulalhatsz is magadnak ezert, ha mar nekem megtetted.

• BEAST #3204
    Mindig is szerettem olvasni az EVEs haborus torteneteket, nagyon izgalmasak szoktak lenni, meg mindig megvan valahol a G alliance elleni haboru dokumentumfilm jellegu videoja :)
  • BEAST #3203
    Latod, pont az ilyen gyulolettol tocsogo leirasokrol beszeltem. Ashenaitol meg elneztem volna ezt, goonos, ott van es epp harcol a tobbiekkel a "bob" ellen. Ilyenkor a propaganda kb magatol jon, de te nem vagy ott, amit leirsz azt is harmad meg huszad kezbol ollozod ossze innen onnan majd hozzateszed a magad kis evehu/exbob utalatodat.

Gratulalok.
  • Nethyrrea
    azért mennyire betegnek kell már lenni agyilag hogy egy játékban évekig csak azért szivárogj be hogy majd egy "glorious" napon jót röhöghess a másikon :D

egyébként meg ha nem játszanék eve-t, azthinném hogy most egy dokumentumfilm eseményeit mesélted volna el, ha már az űrkorszakban élnénk :D (vagy egy scifi filmet :D)
  • [Jakuza]
    Ott a pont, magam sem fogalmazhattam volna meg jobban. :DD
    Mondjuk mindig is tudtuk, hogya tomeget lehet a legjobban hulyiteni es rengetegen csaka kolomp hivo szavat halljak meg es kovetik jo okor modjara az elso marhat :D
  • [Jakuza]
    Egy goonos alt beszivargott a Bobhoz es tobb eves rangletra maszas utan, jogokat adtak neki az alapitocegben.
    Persze Bobek nem tudta, hogy egy alvokemrol van szo, igy egyik napon miutan felebredtek, arra lettek figyelmesek, hogy a beszivargott ugynok, megszuntette a Band of Brothers nevu alliancet es gyorsan beregisztralt ugyanezen nevvel egy corpot, hogy ne lehessen ujra megkaparintani ezt a nevet Uncle Bobnak.
    Robert gida megszunesevel a sovokat is elvesztette es a POSait is Delve,Queiros nagy reszeben, a pletykak szerint azon az ejjel rengeteg hajot loptak el a goonosok, amiket a POSok force fieldjei kiloktek magukbol.

Mivel a Sovereignty vesztessel a cynojammereit is elveszitette Robi, igy a goonos,NC,PL es tobbi ellenseg azonnal tamadasba lendult.
    (Mint tudjuk a mostani sov rendszer egy vicc, ha cynojammerek levannak teve, akkor 5x tulerovel is nehezkes az invazio)

Elso napon a szabadrablas es a fejetlen Bobosok szaladgalasa volt a jellemzo.
    2. napon a mar regebben megalakult Kenzoku vette vedoszarnyai ala a volt Bobos korpokat.
    Ezen a napon es a kovetkezokben, mar nagyobb osszecsapasok is kialakultak, joreszt Kenny veresegekkel. (Titant valamint epulo titanokat vesztettek)

Az eszaki koalicios flotta azota is folytatja az elorenyomulast kis lepesekben, a POSokat irtjak le, mig a Kennys flottak farokbehuzva varjak, hogy az AAA fleet segitsegukre siessen, bar azok a volt goonos teruleteken garazdalkodnak.

Most kicsit beallt a front bar tegnap is a deliek 10 sovot veszitettek, de mivel nem nagyon merik megtamadni a nagyobb letszamu eszaki flottakat, inkabb a POS forcefieldek alol smackelik az ellent, mig az eszakiak szinten ezt teszik csak az FF masik oldalarol.
    A Kennysek gyavan varjak annak a lehetoseget, hogy az ellen minnel kevesebb rendszert foglaljon el, mig ok a hatsoteruleteken megprobaljak kibekkelni a belsoteruleteik ujra sov 3-ba allasat.

Kb ez most a helyzet, nagyvonalakban.
  • Nethyrrea
    nekem még ez az egész power struggle magas :D

viszont ha valaki kicsit részletesebben el tudná mesélni a közelmúltban történt beszivárgást/feloszlatást BoB-nál, azt megköszönném^^ még úgyse mennek a szerverek kicsit :)
  • UUUU
    Ez a kedvencem, hogy milyen szinten űzi néhány GBC pártoló elmebeteg azon az oldalon a mondanivalóját, ha nem tetszik nekik valami, mikozben a többi hasonló szintű emberi hanyadék helyesel neki.

Idézem szó szerint, csúnya szavakat kicsillagozva:

"leszarom hogy milyen nyóckeri gádzsó vagy parlamenti f*szkalap , megtalálom , és feltágítom az ánuszát 43 as méretre acélbettéttel plusszba számolva . uff"

Ilyen szánalmas emberek talalhatók azon a fórumon.
    A többi is selejtes, mert nem tudják sose megemészteni, ha másnak igaza van, hanem hajtják birkacsordában a hülyeséget.
    Egyik rákezdi a többi folytatja. Az ottani GBC pártolók nagyrésze ilyen, Akinek más a véleménye valamiről az le van hülyézve, ha új játékos vagy szintén. Ráadásul legtöbbjük kifejezetten magyarázóművész. Leir valamit, másik mondatában már ellenkezőjét irja le hogy igazat adhasson magának, a következő hozzászólásukban pedig már le is tagadják.
    Ezért jobb ha az új játékosok elkerülik azt a fórumot, mert az a magyaer Eve társadalom lepratelepe.

• [Jakuza]
    Te valami szocsovuk vagy ?
    Eleve a srac befizetett , hogy jatszhasson a Delve-i kampany alatt.
    Nehogymar megmagyarazd, hogy azert leanyaznak valakit, mert masik oldalrol is van velemenye.
    Szoval ami ott megy meg a CAODos propagandanal is alacsonyabb szintu nivo.
    Raadasul ezt a hozzaszolast sem ertem "Igazat adok a GBC-seknek, hogy akinek nincs konkrét része a konfliktusban, az ne jópofizzon"

Olyanok jopofiznak joreszt akik ott sincsenek, nincs is killjuk stb.
    Raadasul ez nem az internalotabor, hanem egy nyilt forum, ahol alitolag az internetes jogszabalyoknak koszonhetoen barkinek lehet velemenye, mivel szolasszabadsag van.
    Tehat ha nem tetszik a velemney valakinek, maximum nem kell vele egyetrteni, nem pedig a masikat leanyazni vagy banolni.
    Ennyit a jopofizasrol. Szanalmas!
  • vear
    Volt pár nagy buktájuk is. Például amikor belekötöttek a BoB RP eventből kapott cuccaiba, minthogy az csalás. Aztán a saját PR igazgatójuk kellett rájukszóljon, hogy álljanak le, mert nincs igazuk. Igazat adok a GBC-seknek, hogy akinek nincs konkrét része a konfliktusban, az ne jópofizzon, meg főleg senki ne propagandázzon. A CAOD egy nagy trollkodás, alig lehet benne valami tényleges információt fellelni. A tények/történések sokkal érdekesebbek mint az elméletek vagy vélemények.
  • Fenrir
    Minek foglalkozol még velük mindig? Semmi értelme koptatni az ujjaidait :)
  • Ams
    Mondjuk a méhsereg elég profin űzi a pszichológiai hadviselést CAOD-on. :)
  • lammaer
    Nahat, mar nincs is BoB csak Kenzoku? :)
  • BEAST #3192
    Nem tudom, nekem meg nem volt semmi bajom az evehuval.
  • [Jakuza]
    Ugyanmar azert tiltottak ki 4 felhasznalot is a forumrol.
    Ne butaskodjunk mar. Ez nem a ,hanem egyszeruen kabare mar ami zajlik az Eve.hun fanoldalnak kikialtott viccoldalon.

Javaslom is mindenkinek, jobb ha az Eve Haver oldalt latogatjak inkabb a targyilagos es nem elfogultan egyoldalu nezoponttal rendelkezo oldalt, amit raadasul diktatorikus eszkozoket hasznal.
    Egyszeruen gyomorforgato es kozepkorba illo.
  • BEAST #3190
    Ja hogy errol van szo, szerintem felreertetted. Nem a battle reportokkal volt a bajuk (Adamus le is irta ezt eleg normalisan), hanem azzal az egy -pont nem battle reporttal- amiben DJ habzo szajjal vergodott az egyik goonos caod topicban a sok kis mehecske meg ott verte a nyalat hogy jujdeprok. Az ilyesmi nekem sem hianyzik abbol a topicbol. A reportok ugy altalaban rendben voltak, bar erosen lehet rajtuk erezni hogy mennyire goonos Ashenai is, foleg a zarojeles megjegyzesein :p
  • [Jakuza]
    Ez a mai napi kedvencem:

"Miért baj az, hogy a 0.0-ban élők a 0.0 eseményeit nyugodtan akarják megvitatni játékostársaikkal (ingame hovatartozástól függetlenül)"

Mikozben leirta egy masik oldali jatekos a velemenyet Ashenai teljesen normalis hangnemben, leforditotta a battleriportoket es ez volt ra a valasz.

"Nem kérünk több propagandát (se goont se mást), se fordítottat, se sajátot. (ide meg akkor írjál majd, ha esetleg EVE-ezel is"

Irtak annak aki jatszik ellenuk.

Majd jon a ketszinuseg :

"úgy, ahogy azt - többnyire - évek óta teszik, és nem acsarogva, köpködve?"

Valasz neki, "Én sem írok le ide olyan dolgokat amiket nem tudok, nem is írok le bármit amit harmad szájból hallottam/olvastam, így nem is kerülök olyan helyzetbe, hogy "jé, tényleg szétkurták a flottánk? nem is tudtam róla"

Mikozben elkuldik ordenare szavakkal a busba.
    Annyira szanalmas mar ez magukat fairplay szellemeben feltunteto sztarocskaknak.
  • BEAST #3188
    Meselj.
  • [Jakuza]
    Istenem milyen szanalmas,ketszinu banda ez a Hunos GBC-s brigad. :D
  • [Jakuza]
    Alulrol a 3. postot olvasd el amit Maikar irt.

http://eve-id.net/forum/viewtopic.php?f=505&t=11082
  • Fenrir
    Jaku a killboardon hol lehet beállítani, hogy ne csak az adott cég killmailjeit lehessen feltenni hanem másét is?

Szeretnék átlépni a 24th Imperial Guard-ba kicsit fw-zni, de továbbra is szeretném tölteni a killmaileket az fbi kb-ra.
  • vear
    Áhhh :(
  • Fenrir
    Jaja.
  • BEAST #3182
    Remelem nezitek :p
  • ollie
    Megoldás hisec bányászatra:

Be kell települni egy rendszerbe, ami tele van level 1 és level 2 agentekkel, és addig venni fel a küldiket, amíg nincs olyan, melyben jó belt van (ezek szinte vetekszenek a lowseces beltekkel). A legtöbb küldiben a kapu simán beengedi a hulkot is, és a can flipperek miatt sem kell aggódni. :)
  • DeviloftheHell
    kikell venni hisecböl a belteket és végre lesz löni valo :)