EVE Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nalam is volt ilyen baj az alaplapi sound chip okozta. Kikapcsoltam a hangot es jo lett. Azota raktam bele hangkartyat, amivel mar nem fagy.

Ezt az egyszeri fizetest kifejtened bovebben? 😊

hoy ehh

hütés gond vagy ram vagy tulvan huzva esetleg egy winfos reinstal a jo öreg xp re

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

Valen
Mennyire van húzva a gép?

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Sziasztok, letoltottem a jatekot a premium grafikaval, de ha be van kapcsolva, akkor idonkent ujraindul a gep jatek kozben..
Frissitettem a video drivert, de nem hasznalt.
Ha normal grafikaval jatszok, akkor megy rendesen.
Ati x1800xt 512mb graf kartya
core2duo proc
1,5 gb ram.
Van valami otletetek?

Biza de ennek csak örülök legalább most nem szaggat mind atom 😛

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Fenrir
Nem a játékhoz csatolódik a befizetett idõ hanem az accounthoz és mivel gondolom ugyanazzal logoltál be ezért maradt meg a 21 nap.

A halál csupán a kezdet...

Nah befizettem egy 3 hónapra 😛
Amúgy a trialhoz hozzáadja. Amúgy jó dolog hogy a steamrõl 21 napos a trial de 1 naps zaggatás után le kelltt törölnöm a steameset és felrakni a simán mert rohadtul megettea ramomat az a rohadt steam. Hálisten a 21 nap megmaradt 😊

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

tört servert nem nagyon tudnál csinálni mert nem adja ki a ccp a server klienst

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

ingyenes játék csak sokat kell hozzá játszani 😄

Egyszer, ha jól csinálod 😊

ollie
fizetni kell, hihi 😊

Valen
Egy szerver van, amin mindenki játszik. Nincs tört szerver. Havidíjas.

JethroHUN
Hello, ezért a játékért mindenképpen fizetni kell? Vagy vannak tört szerverek is, vagy a mester szerver miatt nem lehet?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

jajajajajajjjj... ne, kérlek ne kezdjétek megint.

Krinyo
én a trial felénél fizettem be és hozzáadta

ollie
Szerintem nem adódik hozzá, tehát érdemes a trial utolsó napján aktíválni. Van aki szerint hozzáadódik, de én nem látom bizonyítottnak.

Amúgy hogy van? A trialhoz hozzáadódik a 90 nap vagy ameddíg eljutottam trialban és akitiváláskor csak +90 nap?

Akkor holnap sztem megvetetem, aztán majd hajrá.

Mivel hitelkártyám nem nagyon van ezért csak ez a lehetõség maradt egy ismerõsön keresztül.

ollie
A timecode attól kezdve fog élni, hogy érvényesíted az eve-online.com-on. Vagyis akkor fog hozzáadódni az elõfizetésed idejéhez. Tehát most is megveheted.

gondolom nem az ece comon akarod kártyával fizetni hanem emailbe vhonnan megvenni a kodot

lol

Breaking News: A magas páratartalom és a só elpusztította a Minmatar flottát!!!

De úgy gondolom hogy most megveszem amíg kapható 3 havi (ha jól tudom 15. éig lehet venni)és majd júliba használom fel mikor elkezdtem egy trialt és a végén hozzáadnia 3 havit.

[Jakuza]
Mihelyt megvetted, hozzaadodik a 90 nap a mar meglevo idodhoz.
Tehat ha az elofizetesed nem elt, az ora azonnal elkezd ketyegni.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

igen

Sziasztok ha most veszek egy 90 naposat akkor azt meddíg van lehetõségem felhasználni? Mert most egy vizsgaidõszak nevezetû dolog miatt nem akarok elkezdeni vele játszani egyenlõre.

de lesz helyette 60 napos a 90 napos árán elmehetnek ezek a tetük jó mélyre az oceánba

Valen
de ha van pénzed most veszel rakat 30 vagy 90 naposat 😄

Roger6
Áhááá!!! Ez jó hír! Köszönöm a gyors reakciót! (Ebbôl mondjuk kiderült, hogy mennyire nem ovastam el az errôl szóló cikket...)

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

TVelvet
nem szünik meg lol. hanem a 30 és a 90 napos eltünik, és lesz helyette 60 napos, amit ugyan ugy megvehetsz ISKért.
Roger6
Most hallottam, hogy megszûnik a GTC. Hát akkor számomra ennyi volt a játék. Majd ha egyszer újra lesz GTC, talán csatlakozok...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

ollie
A bónuszát az összes missile-ra kapja + kinetic sebzésre.
Még a light missile-t is simán ellövi 50km-re, a heavy-t meg 100-ra.

Hát akkor tévedtem... sztem a caracalra heavy misin kivül mást felrakni istenkáromlás 😊, eleve - ha jól rémlik - a bónuszát is arra kapja, és a küldetésekben is jól jön ha 20km helyett ellát az ember 50-60-70ig.

ollie
igazad van

Valen
Speciel sima assault launcherre gondoltam,mert Cruiserre az való. A heavy assault missile launcher az BC-re való ha jól tudom.

Viszont skill szempontból Ollie-nek igazat kell adjak.

A fitt igenis felfér, bár nem feltétlen egy kezdõ kari számára 😄

Ollie,

Szerintem Valen a Heavy Assault missilere (HAM) gondolt - talán 1 éve kijött missile és launcher fajta, félúton a standard és a heavy missilek között. Amihez tényleg saját skill kell.
(Nyilvánvalóan nem javasolhatott standard missiléket cruiserre 😊 )

Roger6
Micsoda? Miért nem?

hát lassan már nem lesz 30 napos gtc amit odatudsz nekik adni 😞

GamerAdams007
Az csak 180.000.000 isk, talán nemsokára vissza is fizeted nekik. 😄

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

atto lfügg mire merha egy salvora akarsz vmit leszedni akkor volley hameg hosszan kell löni mert sok hp ja van akkor dps

ollie
Milyen assault missile skill? Assault missile launcherbe light missile való.
Egyébként meg a #2071-ben írt fitted hülyeség, mert a heavy launcherek mellé nem férnek el a large shield extenderek, továbbá sokkal többet számít a DPS, mint a volley damage. Ha nem hiszed, úgy kell neked.

Roger6
Én egyhónapos GTC-re gondoltam...

Valen
100.000.000.000 isk lesz

Roger6
Milliónyi hála uraim, ígérem egyszer mindegyikôtöknek meg fogom hálálni!

Valen
a lényeg, hogy ha van assault missile skillje akkor Assault Missile a jobb, ha nincs csak Heavy Missile akkor azt kell használni

Valen

Ballistic Control System I

10MN Afterburner I
Photon Scattering Field I
Heat Dissipation Field I
Large Shield Extender I
Large Shield Extender I

'Malkuth' Heavy Missile Launcher I, Scourge Heavy Missile

Acolyte I x2
----------------------------------------------
az én skilljeimmel:
'''''''''''''''''''
Heavy Missile : Firepower - 85 DPS + 827 Volley damage 113 km
Assault Missile: Firepower - 85 DPS + 661 Volley damage 57 km

skillek nélkül:
'''''''''''''''
Heavy Missile : Firepower - 40 DPS + 511 Volley damage 37,5 km
Assault Missile: Firepower - 42 DPS + 426 Volley damage 19 km

***MEGJEGYZÉS***

A Volley damage számít, nem a DPS, mivel ugyis egyszerre lövöd ki a rakétákat (legalábbis én) 😄

Valen
ez se rossz, de :

10MN Afterburner I
Photon Scattering Field I
Heat Dissipation Field I
Large Shield Extender I
Large Shield Extender I

Acolyte I x2
-------------------------------------------------------------
az én skilljeimmel:
'''''''''''''''''''
Heavy Missile : Firepower - 113 DPS + 1103 Volley damage 113 km
Assault Missile: Firepower - 85 DPS + 661 Volley damage 57 km

skillek nélkül:
'''''''''''''''
Heavy Missile : Firepower - 54 DPS + 681 Volley damage 37,5 km
Assault Missile: Firepower - 42 DPS + 426 Volley damage 19 km

Persze függ a Power Gridtõl és a CPU-tól, hogy mennyi van neki. Lehet hogy csak 3 heavy launchert tudna feltenni.

ollie
Ja, Guristas ellenfelek ellen a Photon Scattering Field-et le kell cserélni Ballistic Deflection Field-re.