7619
-
#3179 És ezért vannak a beltek highsec-ben dúúúúrván lefúrva... -
#3178 Nabazz, ezért üres low-sec. -
#3177 Jelenleg az összes hisec és lowsec érc közül a veldspar éri a legtöbbet. Sőt, még a Spodumain is kevesebbet ér.
http://mo.fraek.nl/oog/index.php?id=iskhour -
#3176 Nem arra értettem, hogy egyedül viszi be az ércet, hanem egyfolytába figyelned kell és huzogatni kell át a cuccot kontiba, mert különben megtellik egy pillanat alatt és leáll a lézer.
Hulkal fúrni csoportosan is egy félig afk tevékenység, mert csak beállítom az asztit (vagy ha van rá lehetőség 3 különbözőt), és közbe tudok másra is figyelni. Bár nem vagyok egy nagy furó, csak néha szoktam, mellékesen :) -
#3175 Simán :) -
lammaer #3174 Nemmondod ;) -
#3173 Kell mellé egy hauler aki egyfolytában viszi az ércet be :) -
#3172 A Rokh az nagyon jól tolja 8 miner II-vel, viszont az idegesítő benne hogy egy ciklusnyi anyag se fér a cargojába mert olyan kicsi bányászathoz :) (persze orvosolható bár expanded cargoval, de akkoris nagyon kell rá figyelni) -
lammaer #3171 Ez igaz, anniyit tennek hozza hogy igy viszont csak haverokkal egyutt szabad furni, mivel csak Jetcan mininget lehet tolni BSel tolni.
(tehat fursz, aztan az elso adag ercet ki ejecteled a rakterbol - akkor letrejon egy ideiglenes nagy kontener 2x.000 m3 kapacitassal, amibe dobalhatod folyamatosan az ercet, aztan mondjuk orankent behordod, mivel a BSek raktere kicsi, ugy meg nem uzlet furni hogy allandoan beszaladgalsz)
A Jetcanbol azonban barki kiveheti az ercedet, es az EVE tele van tolvajjal, csaloval, scammerrel :) tehat nagy valoszinuseggel lopni is fognak toled. Foleg ha nem eldugott rendszerekben fursz.
Ugyan a tolvajra lohetsz, de ugye a BSed eppen tele van pakolva mining lezerrel, plusz csomo tolvaj eleve a haverjaival megy, es ha te ralosz ok meg pillanatok alatt csillagporra zuzzak a BSed.
-
#3170 Amúgy meg ha nem akarsz kitanulni bányászhajót viszont szeretnél bányászni akkor érdemes venni egy tier 3-as bs-t (rokh a legjobb) és azzal fúrni. A kitermelése annyi mint a barge-oké, exhumer-t persze már nem tolja le :) -
DarkBlade #3169 Lammear nek írtam az előzött. -
DarkBlade #3168 Ha te mondod.. nekem ilyen téren nincs tapasztalatom, és nem is lesz. -
#3167 A Hulk-hoz nem szükséges 0.0 :) -
lammaer #3166 hulkkal legjobb hi secben makrozni :) -
DarkBlade #3165 Mért? nem?
Annak semmit nem ér aki már Hulk -al korzózik 0.0 -ban, de annak jelent valamit aki nemrég kezdte és szereti a türelem játékot. -
#3164 Ha te mondod... -
DarkBlade #3163 Nézőpont kérdése. -
#3162 A hisec ércek nem sokat érnek. -
DarkBlade #3161 akkor bányászd a Dense Veldspar -t.... -
#3160 6000 köbméter veldspar semmit sem ér :) -
#3159 csak 1 bányászlézer megy az industrialokra -
Bandy #3158 thx ráállok a dologra :) -
#3157 :)
1. keress egy jo kikepzo corpot.
es ez alapjan kb azokat a kuldiket csinald es annak a corpnak akikenk ok dolgoznak :) kb ennyi egy jo corp az elejen rengeteget tud segiteni az alap skill bookok es az elso implant setek megszerzeseben.
-
Bandy #3156 értem, jobban tetszenek az öldöklős küldik :) -
#3155 Egy neked szimpatikus cegnel kell kuldeteseket csinalni, az "olos" kuldik hoznak penz ertekben tobbet ezert erdemes olyan ceghez menni akinek vannak ilyen tipusu kuldit ado emberei. altalaban minden fajnak van egy navy corpja altalaban naluk erdemes kuldizni konnyu, gyors penzszerzesi lehetoseg. -
#3154 Ha a banyaszat erdekel :) akkor az AFK banyaszat nem tul jovedelmezo.
Kuldizessel sok penzt lehet szerezni adott idodn belul.
De egy jo banyasz flottaval meg sok sok ercet lehet osszeszedni rovid idon belul, ami sok fele eloszlik de szinten a mostani erc arak mellet jo penzt hozhat :)
-
Bandy #3153 értem köszi :) most kezdtem csak el és érdeklődök mit hogyan lehet. Kezdésnek mit ajánlasz mit érdemes csinálni? -
lammaer #3152 Lehet, csak bannolnak erte (ha kiszurnak) :) Ugy hivjak bottolas vagy makrozas, programozoi venaval rendelkezo emberek ossze tudnak rakni olyan programokat, amik mozgatjak helyetted az egeret meg sasoljak a kepernyot, es gyakorlatilag 24 oraban kepesek termelni. Van belole eleg az EVE-ben, peldaul egy rakas kinai aki ebbol el meg, sokan utaljak is oket (en nem :) )
Mivel EULA sertes barmilyen segedeszkoz hasznalata a jatekban, a jatek fejlesztoje uldozi oket, es ha kiszurnak valakit azt kizarjak (igaz, nem tul hatekonyak ebben). Vannak playerek is akik utaznak a makrosokra, probaljak lelovoldozni oket, de hat milyen unalmas egy programra lodozni, ami kb leszarja mit csinalnak vele, csak jon es jon ujra...
Egy legalis mod van AFK (away from keyboard, nem vagy a gep elott) banyaszasra, de ez csak kezdetben eri meg, mivel nem tul hatekony: veszel egy industry hajot nagy rakterrel (5-6-7-8+ ezer m3), teszel ra mining lasert amennyi rafer, kiallsz a beltbe, bekapcsolod es elmesz aludni. Ha eleg nagy aszteroidat fogtal be, reggelre esetleg lesz egy rakternyi erced. Ez kezdoknek segit, hozhat 1-2 milliocskat (nem vagyok kepben az arakkal hogy mennyit er 6k m3 veldspar), de ha mar meg tudsz csinalni egy level 3-4 kuldit messze jobban jarsz.
-
DarkBlade #3151 bányászni tud magától, de a többit nem. -
Bandy #3150 olyat lehet csinálni az eve online-ban, hogy pl automatán bányászik majd eladja, aztán vissza megy bányászni? Ha esetleg el kell mennem pár percre? -
#3149 Szóval itt van mindenki a DF topicból. :)
-
Murmur #3148 Megkoszonnem, ha (pu-ben) valaki ajanlana nekem olyan corpo(ka)t, ahol trialosokot is szivesen latnak. -
#3147 Hidd el, nem kötekedés volt részemről, de nem tudtam, hogy valamit elrontottak a driver-ben, ezért rosszabb a régi karikon, és te sem írtad le elsőre. Nekem ez nem evidens, nem a számítógép az életem. Így már érthető, köszönöm a felvilágosítást. -
Murmur #3146 Majd megkereslek, bar meg egyelore nem tudom, azt hogy kell. :D -
DarkBlade #3145 Fenébe.. most velem van a gond, és nem lehet érteni mit akarok közölni, vagy te direkt kötekedsz?
Az ati elkurt valamit az új driverben, ami a HD sorozat előtt megjelent kártyákat érinti.
Hát nekem meg X1600XT -m van..
CSá.
-
#3144 Hát nekem 1950XT-m van, és jobban megy a régi driverrel, barátomnak HD4870, neki meg az újjal megy jobban. Köszöntem. -
Chris #3143 Chris Deloryn a karim neve, keress meg. Remélem healert indítottál. :D
-
DarkBlade #3142 Nem a videokártyával van a gond, hanem a driverrel.
Ha a régi driverrel megy a játék, az újjal meg szaggat, az nem a kártya hibája, hanem az azt lekezelő driveré. -
#3141 Nekem is jobb a régi Catalyst-tal a legtöbb játék, de gondolom videokártya függő, hogy kinek melyik a jobb. -
DarkBlade #3140 Nekem a 9.1 -es catalystal kegyetlenül szaggat, ezért vissza raktam a 8.12 -est, ezzel megy rendesen.