EVE Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy kipróbált fit (persze T2-es modulokkal jobb, de egy kezdõ nem fogja tudni használni azokat):
Ballistic Control System I
Ballistic Control System I
10MN Afterburner I
Photon Scattering Field I
Heat Dissipation Field I
Large Shield Extender I
Large Shield Extender I
'Malkuth' Assault Missile Launcher I, Bloodclaw Light Missile
Acolyte I x2
Így 2 BCU-val kb annyi a tûzereje, mint heavy launcherekkel, viszont sokkal erõsebb a védelme.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
NPC corpban lévõ corp társat nem lõhetsz.
Piros villogó : alapban -5 és -10 sec státusz közötti player játékos vagy global kriminalos
AZONBAN : WAR Target csak akkor ha külön beállítottad
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Piros villogo hatter, wartaget vagy -5 alatti sec statusz, vagy esetleg global kriminalos, mert lopott toled. (barhol loheto)
Zold hatterben feher csillag, corptars. (global kriminal nelkul barhol loheto)
Piros hatter feher csillag, wartarget. (barhol loheto)
Lila hatterben feher figura, gangtars. (nem loheto, csak ha korptars)
Kb ezek a fontosabbak.
valaki tudna mondani egy jó magyar corpot Gallente területen?
Ha igen, pls írjatok le egy párat, vagy szóljatok a játékban (Vismajor EVE).
Thx.
SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild
Az eve official site-on nem kell beállítani valamit, hogy ha érvényes GTC-vel meghosszabítottam a játékom, akkor ne vonjon le a szokásos idõben zsét? Vagy ha van érvényes hosszabítás, akkor nem von le semmit?!
Az egyik küldetés során megsérült a hajótest, és az lenne a kérdésem, hogy hogyan javítható ez? Nem találtam sehol! (eddig bányásztam, ott meg aztán nem zavart meg senki, így nem kellett használnom)
http://www.student.ru.nl/martindevillers/gottaloveit.html
RMR Blood
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Volna egy kérdésem, amivel egyben ki is állítok magamról egy szegénységi bizonyítványt, de jó pap holtáig tanúl! 😊
Eddig minden hónapban a CCP vonta havonta aszámlámról a kb. 15 eurót!
Most nézem a BattleClinik-et, hogy sokkal olcsóbban lehet havi-t venni, mint a ccp-tõl!
A kérdés: hogy lehetséges ez és tényleg csak a hülyék vesznek a ccp-tõl havit?
Ill. ha lehetséges íly módon havihoz jutni, akkor ez hogyan mûködik és le kell-e mondani valahogy a havi levonást a ccp-nél...stb.
Egy "guide" jól esne!
Beleulsz egy Caracalba mint irtam, keresel egy olyan high sec agenthelyet, ahol van lvl2q20 (persze elkell erni, de ez azert nem okozhat problemat) es elkezded nagy intenzitassal tolni neki a kuldiket.
A lenyeg minnel hamarabb vegezz, ami nem gond meg annal a szintnel, foleg ha csak a "mission comleted"-re koncentralsz es nem mindent akarsz kiloni a kuldetesben.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Hajóra lehet tenni Warp Core Stabilizert, ám az értékes helyet foglal, ám low secbe nem árt.
Régen is voltak érc tolvajok, meg ilyen junkyard királyok, de akkoriban valahogy nem voltak ilyen sokan.
Sajnos az EVE-ben eléggé elszaporodtak a hasonló "kedves" emberek, ez közül sokan a többi MMORPG -bõl tértek át. Sajnos ezekkel nem lehet mit kezdeni, csak elõvigyázatosan játszani.
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Akárhova akartam warpolni a kapszulámmal nem tudtam..😞 A warpscable ellen nincs orvosság?
Beltben nekem is volt hasonló élményem anno, nagyban bányásztunk az 1 hónapos karinkkal 0.9-ben a spanommal, mikor megjelentek 3-an nagy hajókkal és lenyúlták az ércünket amit már 1 órája gyûjtöttünk a jetison-ba! Elvették és kidobták! Persze neki is ugorhattunk volna, de azzal a fingilingi hajóval és a bányászlézereinkkel nem sok kárt tudtunk volna okozni nekik! Álltunk egymással szemben és senki nem tett semmit, majd kb. 5 perc várakozás után szétlõtték a kontit és elmentek... Akkor megint tanúltunk valamit!
Eloszor is low secben, alapveto szabaly, hogy a kapuk es az allomasok latszodjanak az overviewen, valamint legyen rajtad taska (damage control).
Erre azert van szukseg, mert ezekkel a dolgokkal meglehet menteni a kapszulat.
A trukkje pedig csak annyi, hogy amikor mar latod, hogy a hajo pukkani fog, kijelolsz egy gate-t ami minimum 150km-nel nagyobb tavolsagra van es veszettul elkezded nyomogatni a jumpot.
Ilyenkor az fog tortenni, hogy mikor kiesel a hajobol a kaszulad azonnal a kapura fog warpolni es mivel ez nem 0.0 tehat nem lehet bubit kidobni ami beszivja a warpolo hajokat vagy kapszulakat, igy siman megmenekulsz.
A lovagiasagot pedig felejtsd el, ez nem az a jatek. Altalaban gangek repulnek, tehat tobb hajo fog tamadni, vagy orvul cloakos hajokbol amik orakig varjak a naluk kisebb hajokat, amit kilohetnek.
Nem egy "ugynevezett" PVP-snek az a heppje, hogy tapasztalatlan jatekosok ellen (par honaposok) haborut uzennek es utana dongetik a melluket, amikor 3 evesen kilonek egy 2 honapos karakter banyaszhajojat a beltben.
Szoval az EVE ilyen jatek, fogsz meg talalkozni ilyenekkel boven, mint pl Docking Warriorok, akik azert batrak, mert bedokkolhatnak 1 perc agresszio utan es eppen ezert capital meretu hajokban ulnek es varjak a noobokat, mert ahhoz is benak es gyavak, hogy beltben harcoljanak.
Talalkozni fogsz force reconokkal, akik high secben beltben kidobnak egy ertekesnek tuno targyat, hogy valaki felvegye es loheto legyen szamukra. (persze ok is csak a naluk gyengebeket tamadjak meg) vagy olyanokat akik abbol elnek, hogy high secben kifigyelik a draga faction fittelt, faction BSeket es kilojjek a kapun amikor kuldetesbe indul, tobb milliardos kart okozva.
Csak egy fegyvered van ezek ellen az elovigyazatossag, semmi egyeb.
Azt hiszem ezen a "sokkon" mindenki átesik (nekem is volt hasonló élményem). Az EVE lovagiasság/erkölcsösség tekintetében nagyon-nagyon hasonlít a valós élethez. A becsületes harc igen ritka, az esetek többségében vagy te gankolsz vkit (gank - létszámfölényben letámadni valakit - nem ritka hogy 10-en ütnek 1-et) vagy téged gankolnak le. Aztán csinálják ugyanezt mondjuk alliance méretben is (egy párszáz fõs alliancénak nekiesik mondjuk 2-3 egyenként ezer vagy mégnagyobb ally).
Aztán fogsz majd látni/hallani (reméltõleg nem leszel szenvedõ alanya) árulásról - amikor vki hónapokon keresztül játszik egy társasággal, beépül, hogy aztán a legváratlanabb pillanatban kirabolja a "barátai", lekapcsolja a POSaikat vagy ilyemi. Ja, és itt is van kõkemény politika, annak minden gusztustalanságával 😊
ha látsz 1-et spuri.
ez csak a 10au-s és az 5au-s probe esetén hatásos.
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
A halál csupán a kezdet...
Leírom a tegnapi estem okulásként, hogy aki még nem tudta az tudja, ilyen is van! <#vigyor4>#vigyor4>
Nagyban agenteztem és a küldetésem 0.4-be szólított! Már 1 hónapja járkáltam oda és soha semmi gondom nem volt hisz a lokálon max. 10 neutral player! Warp a célhoz és a BC-m teljes tûzerejével, immáron sokadszor nekiugrottam a 20-25 enemynek! Megy a dara nagyban, mikor megjelent egy pirosan villogó tag!
Visszahívtam a drone-okat és gondolván kiugrom, mert esélyen nincs 15-npc és egy T2-es BS ellen!
Hát, nem..warp scramble rajtam, 1 perc se és pukkantam! A kapszula se tudott ugarani a már fentebb nevezett ok miatt, így az is pukk!
Tanulságok:
Lovagiasság, erkölcsösség? Felejtsd el!
0.5 alatt bárhol kiscan-nelnek és neked esnek! Ok? Mert csak! Olyan jópofa...<#mf1>#mf1>
Nem a hajót sajnálom, mert benne van a játékban, de a 30millo+ inplantok fájtak és a 1 perces vergõdést a kapszulámnak a látványa sokkoló volt! 😊
Egész éjjel azon járt az agyam, hogy mit lehetett volna csinálni, de passz! Bármilyen tanácsnak, tapasztalatnak, taktikának örülök!
Vagy más az ok?
Eve Timecode Bazar Raklikkelsz a linkre, belepsz a forumra az accountoddal, majd megkeresed a nekjed megfelelo arat es beirod az uzetetbe, hogy pl 1 GTC for "karakterneved".
Ezutan mas dolgod nincs mint figyelni, hogy erkezzen egy EVEmail a jatekban, vagy pedig az EVE oldalan a My accountban.
Leellenorzod szepen, hogy a GTC azon az aron van e amit kertel es annyi napra szol, amit az elado megjelolt, es ha minden megfelel leokezod.
"hogy miert is legyen realisztikus, hiszen csak egy jatek." --> mindenki máshol húzza meg a határt, viszont én úgy tapasztalom minél realisztikusabb egy game, annál inkább rétegjátékká válik. A CCP igy húzta meg a határt, és ha sokkal realisztikusabb lenne, sztem túlzottan a szórakozás kárára menne. Sokszor már igy sem játék...
"fogadom, hogy orulnel annak, ha egy flottacsatabol hullba lott titan hova jumpol." --> ööö... ez attol függ, kinek a titánja az 😛
Persze mas volt a grafika 15 eve, de akkoriban az nem akarmilyen dolog volt. 😄 Frontier intro remake
Talán még az X sorozat a X-Tension vagy Reunion talán félhülyére scriptelve megközelítí, de az sem az igazi hisz többek közt nincs benne multi.. 😞
Gondoltam rá, hogy csinálunk egy action scriptes, flash-es webes játékot belõle, de akkora adathalmazt kellene mozgatni, hogy iszonyatos pénz menne a vasakra, vonalbérlésre..stb. 1000 user felett...és mint egy átlagos 2 gyermekes, becsületesen dolgozó magyar emberhez méltóan az anyagi megfinanszírozása a projectnek erõsen közelít a zéró értékhez...
Szumma marad, az idegeskedés a pitiáner problémák felett és a remény, hogy valaki egyszer összedob egy tényleg olyan ütõs játékot, amire már nagyon régóta vágyik az ember...