7619
13094344_10154167269029394_7813589794591
  • vear
    @Chris
    A nagy álszent vitának az az alja, hogy sokaknak igenis van konkrét veszítenivalójuk ebben a konfliktusban, amitől ugye idegesek, de a "cool"-ságuk nem engedi nekik bevallani ezt, és keményen próbálnak az objektivitásra hivatkozva hol magukat megnyugtató érveket találni, hol az ellentábor oldalába bökni. Aztán vannak a partonállók, akik csak bekiabálnak, filozófálnak, meg régi sérelmeiket most veszik elő. Vannak olyanok is, akik csak aszerint drukkolnak, hogy a legtöbb magyar melyik oldalon harcol.

@Jakuza
    Mitől lettél te ilyen megkeseredett HUN ellenes? Azt nem tartod normálisnak, hogy ebben a játékban nem minden játékos egyenlő? Vagy hogy az öregek több kapcsolattal és befolyással bírnak?
  • lammaer
    ha a somnus dolus meg el, menjetek oda. Csupa nyugodt ember, acsarkodas minimalisan, amikor jatszottam elvoltak mint a befott :)
  • [Jakuza]
    Varjal meg a legjobbat nem is hallottad.

Van olyan is a jatekban, hogy noob a cukrasz helyett, amikor a regi oreg jatekosok mint pl HUN elkuldenek a sohivatalba, mert meg ujkent nem ismerheted a jatekot, es ezert egy idiota vagy es ugy jo ahogy ok mondjak neked es ha normalisan kerdezel, akkor is hulye vagy, mert te meg a szamokat se ismerheted stb. :D

Szoval messzirol keruld el a regi nagy korpokat, foleg a 0.0-asokat, mert hamar elmegy az eletkedved.
  • Chris
    Te jó ég. Megelőzendő, hogy én is be legyek sorolva vmelyik gyűlölt oldalhoz, leszögezném, hogy mégcsak azt sem tudom milyen frakciókról ment a vita, de szociológiailag tanulságos volt. A pártatlan, "laikus" olvasónak ez jött le:

- Mocskos, undorító, forgácsízű dobostorta, hogy savanyodna el mind!
    - Nem biztos, hogy mindegyik dobostorta olyan rossz.
    - Te rohadék dobostorta-cukrász, jellemző rátok, hogy azonnal fröcskölődtök, csináljátok a propagandát.
    - De én nem is vagyok cukrász, csak olvastam, hallottam, hogy sok fajta dobostorta van.
    - Te rohadék dobostorta-cukrász, ne ferdíts, hazudozz, hisz te csak egy cukrász vagy!
    - Igen, igaza van, te rohadék cukrász, takarodj innen a fröcskölődéseddel!
    - Dehát... én nem is vagyok... cukrász... mindegy, hagyjuk.
    - Azaz, tűnj innen, mocskos cukrász!

Komolyan, az ilyesmit kezelni kéne, mert nagyon nincs rendben.
  • Nethyrrea
    nyugi, legalább fél-háromnegyed év mire odáig eljutsz :D október óta tolom de kb nyár végére fogok ott tartani hogy nyugodtabb szívvel lemerek majd költözni nullába és belemerülni ebbe a dologba talán :D
  • Jockey
    hat, en most fizettem elo eve-re, de sracok amit itt leadtatok, az eleg gaz, mondhatni borzalmas.. mi ez az arado gyulolet? szemelyeskedesek hada, es mindenki daralja mint egy kavedaralo..:p
    ez megy magas szinten..?
    elgondolkodtato..
  • BEAST #3253
    A politikaval nekem nincs bajom, l2t is pont ezert imadtam, ott viszont nem volt meg a jatek "irl resze" vagyis pont amit emlitettel a beszivargos, kemkedos, lopkodos tema. Az ilyesmitol nekem is felfordul a gyomrom, teljesen mindegy ki csinalja. Viszont az is igaz hogy mindenfele cyno jammerekkel, meg a titan/cap jumpolasokkal annyira "leegyszerusitettek" a sajat teruletek/ertekek vedelmet hogy nem igazan van mas mod a komolyabb ellenfelek legyozesere, ha tuleroben jonnek jon a lag is. Bar van egy olyan erzesem ha valami csoda folytan megszunne a lag akkor is megmaradnanak ezek a dolgok :)
  • Nethyrrea
    bakter, lavinát indítottam el ahogy nézem :D
  • lammaer
    Igazsag szerint az EVEnek ez a resze az, ami szerintem rendkivul idegesito es undorito tud lenni. Nevezetesen a frocskoles minden szinten (forumok, local chat), illetve ez a beszivargos, kemkedos, lopkodos, atveros, scammelos legkor ami at meg atszovi a jatekot.
    A politikarol nem isz szolva, amivel tele van ez a game.

Szoktak mondani, jo ez igy mert olyan mint az IRL - na, hat pont ezert nekem nagyon nem volt inyemre az EVE ezen resze. Kell a rossebnek az, amit IRLben is utalok (lopas, csalas es politika).
  • Ams
    najó, meguntam.

furcsák vagytok ti... :)
  • UUUU
    Undorító stílusban.
    Ti mind ilyen idióták vagytok ? Tudod te mi az hogy nem objektív stílusban ir ? Az a tények elferdítése saját értékrend szerint.
    A leirásban semmiféle tényelferdítés nincs.Mindössze azért undorító számodra, ha Robertet irnak Bob helyett, meg hogy gyáván megfutamodik valaki, mert nem tetszik, hogy ilyen helyzetbehozták a kedvenceidet.
    Ez minden megjegyzésedből kiviláglik, tehát aki nem objektív az szerintem te magad vagy.
    Pont erre világitottam rá, hogy ilyen emberekből áll a GBCs pártlista, ha valaki más véleménnyel van, akkor az egyből fröcsög,hazudik,undorító stílusban ir.
    Egyszerüen ez rágalom, hogy lemerik irni, hogy Uncle Bob vesztésre áll és egyszerüen ez vérlázitó, hogy mer valaki ellenük harcolni.
  • Ams
    fedi, undorító, nem objektív stílusban...

de valószínű 100%-ig igazat írsz.

kérlek értsd már meg, mert fárasztó...
  • [Jakuza]
    Tovabbi tenyek a teruletek alakulasarol
  • [Jakuza]
    Elobb mintha frocskolesrol hazudozasrol stb lett volna szo, na akkor most fedi a leiras a valosagot, amit leirtam vagy sem ?

Lehet megcafolni tenyszeruen mi zajlik Delve,Queiros es hasonlo teruleteken, mert minden megjegyzes az altalam leirtakban igaz.

Mind az, hogy egyre jobban hatraszorul Kenzoku, mind az hogy mar remegve varjak, hatha az AAA a segitsegukre siet, es nem foglalkozik tovabb a goonos regiokkal valamint minnel kevesebb teruletet foglaljon el az ellen, mikozben ok nem harcolnak hanem visszavonulnak.
    Valoszinuleg hazudtam frocsogtem, amikor Robinak hivtam Bobot, ha mar az a becezese, valoszinuleg az is hazugsag, hogy eltelt egy hetben Kenzoku 26 sovot veszitett es tobb mint +120 POS-t.

Valoszinuleg az is a tenyek elferditese, hogya terkepen egyre inkabb szaporodnak a szurke es sarga foltok a Delve kornyeki teruleteken.
    http://go-dl1.eve-files.com/media/corp/Verite/influence.png

Szoval aki terel az nem en vagyok.
    Lehet cafolni a megtortenteket, nem pedig fujni a kodositest, hogy frocsogsz, hazudsz , nincs igazad, foleg ugy ha olyanok teszik akik ott sincsenek es fogalmuk nincs az egeszrol.
  • Ams
    nem vagyok bobos , se exgbc-s...
    te se goonos, de nem is írtam...

tényleg gyávák...

te meg nem voltál objektív...

stimmt?

és ne terelj :D
  • [Jakuza]
    Ne terelj mar ennyit.
    Felteszek egy szimpla kerdest, az ivazio 3. napja ota miert nem harcoltok, hanem csak smackeltek a lokalra, ha bemegyunk harcolni ?
    Miert nem vagytok batrak ?
    A masik fele kozom nincs a goonhoz ugyanis az altom mashol jatszik, nem a goonban, szoval meg ezt is benezted, szoval ezert is a megallapitasaid, teveszmek es csakis a bob friendly onerzet ami beszel beloled.
    Ugye nem exGBC-s vagy ? :D
  • Ams
    komolyan, legalább [Jakuza] elolvassa amit írok...
  • Ams
    igen, gyávák, összes goon szerint, szerintem is... bobosok szerint nem...
    pont itt a pont, néz ki szemellenző alól(így talán már megérted), és lásd hogy emmiatt fröcskölődés, és nem objektív...
  • UUUU
    Felesleges bennük vitaalanyt keresned, mert annyira egyoldalú látásmóddal rendelkeznek.
    Ha valaki mást mond az már nem igaz és csak nekik lehet igazuk, még ha ott sem voltak.
    Látod máris jött egy másik figura exGBC-s magyarázóművész, aki megprópálja álszenteskedéssel a valóságról elterelni a szót, ilyen kultúrált f*sz és hasonló szavakkal, mintha te is ilyet irtál volna, még a fejetlenül szaladgálásról is tévképzetei vannak.
  • [Jakuza]
    Ja es tiszaban vagy azzal is hogy mit jelent fejeltlenul szaladgalni ? :D
    Biztos az is nem fedte a valosagot. Pedig az is ugy tiortent, ugyanis a Bobosok teljesen megvoltak zavarodva es semmi ellenallast nem tanusitottak, hanem probaltak menteni a hajoikat es ertekeiket.
    Na de egy szemellenzo mogul ki kellene kandikalni, mert odakint sut am a nap is :D
  • [Jakuza]
    Tisztaban vagy a Robertnek mi a becezese angolul joember ? :D
    Es valoban gyavan varjak, mert nem mernek harcolni, hanem smackelnek a posok alol, ha bemegy egy fleet, hogy miert jottok ennyien stb.
    Ugyebar ez is hozzatartozik a dolgok tenyszeru kozlesehez.
  • Ams
    és hol írja itt hogy egy "ranglétra mászó" kém volt?
    Mittani teamspeak logját hallgasd meg inkább.

elküldjem?
  • Ams
    "Robert gida megszunesevel"

"elveszitette Robi" a goonokat nem becézi...

"fejetlen Bobosok szaladgalasa"

"Kennys flottak farokbehuzva varjak"

"A Kennysek gyavan varjak "

legalább ezeket elkellet volna hagyni egy objektív battlereporthoz
  • UUUU
    "visszajött egy kis szar altjával kezdett el játszani"

"csatlakozni akart ahoz a fosláda goonfleethez,"

"ez imponált annak a fasznak"

"ő szólt annak a geek, semmirekellő mittani-nak"

Ez megint a demagógia része és a kétszinűség, mert elöző battlereportban nem volt még csak hasonló megközelítés sem.
    Ez a félrebeszélés része a dolognak illetve a másik oldal belemagyarázása.
  • [Jakuza]
    Olvasgass :D http://myeve.eve-online.com/mb/news.asp?nid=2749

Kicsit sem jol tudod a dolgokat. Az a szemely egy es ugyanaz.
  • Ams
    "Egy goonos alt beszivargott a Bobhoz es tobb eves rangletra maszas utan, jogokat adtak neki az alapitocegben."

már itt hülyeséget írtál, mert haargoth a kezdetekbe bobos volt, aztán besorozták.
    egy évig afk volt, aztán mikor visszajött egy altjával kezdett el játszani...
    és ekkor csatlakozni akart goonfleethez, ahol persze recruit scammelni akarták, de megesett rajta a szívük...
    ez imponált haargoth-nak, így felajánlotta a szolgálatait a recruiternek, és ő szólt mittani-nak

ezt leírhattam volna így ís:

az a gerinctelen haargoth a kezdetekbe bobos volt, aztán besorozták.
    egy évig afk volt, aztán mikor visszajött egy kis szar altjával kezdett el játszani...
    és ekkor csatlakozni akart ahoz a fosláda goonfleethez, ahol persze recruit scammelni akarták azok a gecik, de megesett rajta a szívük...
    ez imponált annak a fasznak, így felajánlotta a szolgálatait a recruiternek, és ő szólt annak a geek, semmirekellő mittani-nak

mind2 igaz, de csak érzed a különbséget...
  • [Jakuza]
    Latom a nemvoltamottmindenttudokdetimindhulyekvagytok baratunk meg mindig itt osztja az eszt. :D
  • BEAST #3232
    Ez altalaban minden jateknal igy van =D Mar akkor kellett volna abbahagynom amikor elosszor irtam hogy ... abbahagyom :D, csak ugye ha a bandwagon elindul, sorra jonnek az ujabb emberek :)
  • UUUU
    Pontosabban te nem vagy ott és mást meg ez alapján elitélsz, miközben te nem vagy ott.
    Aztán még van képed értelmes vitáról papolni.
    Hasonlit az ASCN féle spam hadjáratodra, vagy a Wow ömlengéseidre, na meg az eve.hun rendezett idiótizmusodra.

Mégegyszer megjegyeznem kedves exGBCs barátunk, menj vissza osztani az észt a többi barátod közé és ne ronditsátok össze ezt a fórumot is , egy hely bőven elég nektek, ahol kiélhetitek a ferde hajlamaitokat.
  • Murmur
    Szerintem jobb, ha nem reagalsz tobb irasukra, elbeszeltek egymas mellett. Te vagy a csunya nagycsoportos, aki ellen osszefogtak a kiscsoportosok, es nekik van igazuk, mert tobben vannak. :P

Mostanaban benezegettem ide, mert elkezdtem az EvE trialt, es gondoltam lesz itt valami ertelmes tema, de csak a kemenykedes megy. :P
  • DeviloftheHell
    menjél hazaszépen és vedd elö a gumicsirkéd ne itt oszd az észt
  • BEAST #3228
    Egyaltalan nem szokasom a kotekedes, csak a buta/primitiv embereket nem birom (Crassusnak es Wildornak is a veg nelkuli fetrengve siros torteneteik miatt szoltam be). Viszont nem neveznem ezt nagyobb sulycsoportnak, osszesen ket hibat vetettem, az egyik hogy azt allitottam jakuza nincs ott, ezek szerint ebben tevedtem, a masik hogy ilyen UUUU szintu emberektol vartam ertelmes vitat.
  • Fenrir
    Te Beast, már a wow témában is jó párszor bizonyítottad kötözködő habitusodat (pl Crassus meg Wildor ellen), de itt ne erőltesd mert nagyobb a súlycsoport :D
  • UUUU
    Köszönjük Emese!

Te tényleg ennyire értelmi fogyatékos vagy, hogy nem tudod abbahagyni ?
    Megint te beszélsz a kötözködésről, miközben más emberek szídását tovább folytatod.
    Menj már vissza a hasonló haverjaid közé, mi nem vagyunk kiváncsiak itt erre.
  • BEAST #3225
    Ebbol a postbol teljesen egyertelmu hogy vagy nem olvastad el amit irtam, vagy tenyleg csak jakuzaek agymeneseit vetted figyelembe... szeretnem ha megmutatnad hol szoltam le barmit is aminek a haboruhoz van koze es nem ahhoz hogy milyen alja modon irnak a dolgokrol. Kulon tetszik hogy megemlited csak teged kell bantani a tobbi sgre jaro eve jatekost nem, miutan en pont ugyan ezt irtam sorokon at amire minden valasz azzal kezdodott hogy "ti" :D kozben tudtommal en is egyedul lennek vagymi. Abban igazad van hogy en jottem ide "kotozkodni", ami annyibol allt hogy kifejtettem pont az ilyen stilusu leirasok miatt vannak balhek a masik forumon is, ami utan az en torkomat probaltak atharapni. Aki olvasta az osszes postot es azt allitja hogy en voltam/vagyok a retardalt annak ajanlanam az ujboli atfutasat a tortenetnek. Itt csupan arrol van szo hogy Jakuzat es ezekszerint meg jo par embert nem szeretnek a masik forumon gondolom az itt is produkalt stilusuk miatt, csak a ket forum kozott annyi a kulonbseg hogy ott az egyik oldalbol all naygreszt a moderator tabor, itt meg jol elvannak mert azt es ugy fikaznak ahogy akarnak.

Viszont ennek az egesznek mar tenyleg semmi ertelme, mert ugyan azokat a koroket futjuk, teljesen mindegy hanyszor irjuk le akkor is ugyan az marad a tortenet.
  • Roger6
    Ha jó tudom, te jöttél ide kötözködni, és mindenbe beleszólsz, amihez nincs közöd, nem tapasztalod személyesen. Látod én nem vagyok ott, nem is szólok bele. Egyszerű. És azért, mert nekem elegem lett a sok hülyeségből, amit összehordtál, nem az SG-seket kell bántani, hanem engem, csakis engem, vili?

Ja, másik dolog. Réges-régen anyu azt mondta: fiam, ha többen mondják, hogy részeg vagy, akkor menj haza, és aludd ki magad. Remélem érted, mit akartam kihozni ebből.
  • BEAST #3223
    Ezek utan vicc hogy a masik forumot szoljak le egyesek, amikor az sg resz ezek szerint messze a "csocselek" mogott van ha az ertelmi szintrol van szo :D
  • Roger6
    GTFO.
  • BEAST #3221
    l2read.
  • Roger6
    "Mellesleg en tenyleg nem harcolok ott," akkor mit osztod az észt öreg? Kusujjá, oszt visszamennyééé!