EVE Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor a 14 nap után jön a Steames verzsön,ott majd nem szúrom el mint itt.

ollie
Próbáld ki, de szerinten nem. Viszont a Steam-es verzióval 21 napot kapsz ingyen.

Kipróbáltam a 14 napos verziót,nagyon-nagyon tetszik!
Viszont el is csesztem a karimat,és arra lennék kíváncsi,hogy ugyanazzal az email címmel lehet csinálni másikat?

lol

jó pénzért megveheted a programot mert ami neten van mind virus fertözött 😊
mellesleg legnagyobb kibaszás a többi játékossal szemben

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

Az a baj hogy nem rég kapott egy win reinstallt, szóval itt a CCP programozott el megint valamit de utánaolvasva aszem megvan a probléma egy hülye hangkodek miatt lol.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Alwares
Win reinstall.

Áhh nekem meg kéne egy jó kis mining bot, kéne a lóvé 😊

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Nekem folyton újraindul a gépem tõle 😞 és nem tudom miért pedig mindent visszavettem amit lehetett.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

az árnyékolást meg kilöni mert igaz szebb lesz a játék de nincs az a hardver ami birná és amit megtud fizetni a magyarmunkás ember

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

esc menü/"cache size" - nagyobbra. Talán segít.
memoria? videokari?

Nektek is megáll fél másodpercre ha kijön a hajó warpból vagy ha felrobban valami? Általában állomások, kapuk közelében. csinálja ezt minimum és max grafikán is. Tehát máshol van a hiba. A netem is bírja, 3 megás adsl. Valaki?
Fizetõs de megvan a lehetõséged hogy ajátékban összefarmolt virtuális lóvéval fizesd a késõbbiekben.

Sziasztok! Ez a játék free vagy fizetõs?

Nem szeretem a lámákat és társaikat

Ha ugyanaz akkor feel free.

ollie
Ugyanaz az lp store, még a spacelane patrolban is, sõt én ezt ajánlom, mert kevesebben küldiznek ennek a cégnek, így kevésbé is hívja fel magára az ember a figyelmet.

Akkor félreértettem valait, elnézésedet kérem.
ja kiegészitésként azt mocsokul észretudod venni ha én beakarok vkinek szolni

beképzelt a tudod ki és ha az neked beszolás hogy leirtam azt ami zajlik a játékban akkor elmehetsz a sunyiba melleseg rég elmultam már 12 😊

Inkább Caldary Navy az LP store miatt.

Köszi a válaszokat. Az mindegy akkor hogy caldari navy vagy caldari war state academy? tehát mindegy hogy mi van a caldari név után, csak caldari legyen ugye?
[Jakuza]
Arra megy ki ezzel csak a jatek, hogy a CCP helyre billentse a jatek piaci egyensulyat.
Ha belepsz valamelyik oldalra nagyon sok penzt fogsz bukni, igy sokat fogsz kolteni es a felhalmozott penzfeleslegedtol megszabadulni.
Viszont azt maris elertek, hogy azokban a rendszerekben ahol nincs is FW ott hihetetlen modon megnovekedett a lag.
Teszem azt ahol mi elunk regen 70-80 jatekosnal nem volt lag, most 20 jatekosnal kapunk 20-30 masodperces modullagokat neha.
Amugy altalaban blobok mozognak, hogy egyedul eselyed sincs es ugye a nagyobb csatakban skillfuggetlen a dolog a tulelesre, ha target leszel meghalsz.
Raadasul 100as fleet csatat mar el sem bir a rendszer, volt egyhez szerencsem es mindenki anyazta a CCP-t kemenyen.
Bejott egy GM es azt mondta a militia chanelen, hogy mit vartatok, ha ennyien voltatok a lokalon ?
Ez aztan a hozzaallas.
Azt is mondthatnam, hogy elmehetnek az anyjukba, mert nem azert fizet nekik az ember, hogy ilyen hozzaallassal fogadjak a jatekost.
Szoval azt mondom, ha kihagyod semmit nem veszitesz vele.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

BEAST
szomoru, pedig gondoltam visszalesek mert eleg jol hangzott ez a negy haboruzo fel, de igy inkabb megse 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Wanax
Spacelane patrol az Caldari banda, szal gondolom arrafele akarsz agentezni. Én kezdetben Poinen rendszerben agenteztem az "Internal Security" corpnál, a rendszerben két bolgyón vannak agentjei, összessen 5 level 1-es, 5db level 2es, 1 db level 3as. Level 1esbõl van egy -19es is, szal tutira szóba fognak állni veled 😊 Ja és persze mind harci küldiket ad. Jita 3 jumpra van, szal könnyen tudsz új hajókat/felszerelést venni.

ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w

[Jakuza]
"A spacelane patrolnál érdemes agentezni kezdetnek?"

Nem is merem azt a ceget, szoval igy nem tudok nyilatkozni, de adhatok par tanacsot.
1. Kezdetben mindig ott kezdj agentezni, amilyen faju hajot es fegyvereket tudsz hasznalni, ugyanis a legtobb kuldetest a teruleten az adott faj hajojaval a legkonnyebb megcsinalni.
Persze remelem ismered mi mivel sebez es mire kell fittelni a hajot az adott ellenfelek ellen.
2. Ha harcos kuldetesekre vagysz, akkor a security,internal security,command esetleg surveillance tipusu ugynokoket keress a cegben.
3. Minnel kisebb sec statuszu rendszerben ugynokozol, annal tobb penzt fizetnek, igaz ezzel egyenesaranyban novekedik a kuldetesek nehezsege is.
4. Tehat en a helyedben keresnek egy 0.5os rendszerben egy olyan ceget, ahol ezekbol a harcos tipusu agentek kozul tobb megtalalhato.
Talan elsore a legjobb ha a negy fo faction valamelyikenek a hadseregenel kezd dolgozni az ember.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Fõbb vonalakban nem változott csak lett pár új hajó meg a miliciához csatlakozó playerek 2000-es pingbe próbálnak meg egymással valamit kezdeni low secbe. Az Amarrok meg vesztésre álnak. 😄

Ez a hsz-e sztem nem nevezhetõ beszólásnak mert igaza van 😊 az ezelõtti sem nevezném annak a végén lévõ "😄" miatt.

Ok sry csak idegesít ha valakit leugatnak aki segíteni akar. Mindegy...
A spacelane patrolnál érdemes agentezni kezdetnek?
[Jakuza]
Ne legyel mar ekkora primitiv taplo.

BEAST
Tenyleg nem 12 evesekbol all az eve kozosseg 😊 ... viszont ha ezzel be akart szolni akkor nem igazan vettem annak :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Te miért szólsz be mindenkinek mi? Ha az EVE-ben ilyen beképzelt parasztok vannak mint te inkább kihagyom.

Bár úgy hallottam az EVE közössége nem 12 éves barmokból áll. Rajtad kívül úgy látom...
5szörösére nött a lag 😊

BEAST
Milyenek az empyrean ages pvp valtozasok, igazabol most olvastam hirlevelben, erdekesnek tunik es kivancsi lennek mennyire valtozott meg a jatek ettol :o

Csak azért hogy ne legyen kihalt a topic 😛

GamerAdams007
Hát látod, ezért halt ki ez a topic, mert mindig mindent ally chaten, vagy a corp fórumán beszélnek meg. Most itt felhozott egy témát, rögtön "leugatod", persze nem ebben az értelemben, azért is tettem idézõjelek közé, na de csak érted mire célóztam vele... 😊

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

lol és a vexort itt kell megbeszélni nem ally chaten 😄

[Jakuza]
Kerjel a korptarsaidtol BPC-t es tuti legyart neked valaki ott az Omegabol.

Miért nincs Vexor eladó Irmában? 😞

kihalt a topic?

hehe

Na ja, miszter "válasz erre" 😊

jaku egyébként magyarázhatsz az értelmetlen embereknek 😄

apropo: www.eve-online.hu, ott a fórumban a FAQkat olvastad már? 😊

Ja, majd észre fogod venni, hogy a localon minden második karakter caldari achura 😊

Agentezéshez és PvPhez (1vs1 az a legritkább PvP szerintem 😊) kb ugyanazok a skillek kellenek, annyi különbséggel, hogy az agentezéshez érdemes tanulni social skilleket, hogy ugyanazért a küldetésért több jutalmat kapj, illetõleg hogy a magasabb szintû agentek hamarabb szóbaálljanak veled.
A social skillek viszont karizma alapúak, ezért ott egy kicsit lassú a tanulás ezzel a fajjal, de ez abszolút nem hátrány, mivel kevés skillrõl van szó. Szinte csak a socialokhoz kell karizma, ezért szeretik a népek azt alacsonyan tartani...

[Jakuza]
Offline Character Generator

Lehet probalkozni. 😄
Bar en egy Caldari>Achura>Monks>Military>Soldiers-t inditanek.
Igy a karizma marad alaperteken 3-on, es majdnem minden mas azonos aranyban van.
Raadasul a gunnery es a small hybrid mar lvl5-n lenne, szoval egybol mehet t2 small fegyverekkel szinte azonnal.

Nem erre gondoltam, hanem az elején ugye úgyis agentezni kell amit már a trialban is utáltam. Ehhez is jónak kell lennie a pontoknak. Meg az 1v1-hez is
Úgyse a skillpontokon múlik, hanem hogy te vagy a 20 fõs roaming gangban és úgy lövöd az 1 darab ellenséget, vagy hogy 20-an lõnek téged 😊 Mindkét esetben a skillpontok száma sokadlagos tényezõ 😄

jakuza tessék gyorsan kimerítõ választ adni egy pvp jelöltnek pontelosztáshoz karigenerálásnál 😊
[Jakuza]
Max BoBos Widow killbol nezek ki 😄

Én csak az általános nézetet ismerem, nem végeztem mélyenszántó kalkulációkat ezügyben. Lehet az is egy helyes nézet amit te mondtál. Egy biztos: karizma nem kell, minden más hasznos 😊

Általánosságban azt mondják, harcos karaktereknek will/perc, ipari-bányász karaktereknek pedig az int/mem a domináns. Amit te hallottál az a középút, ami lehet arany.

Majd Jakuza mindjárt megmondja ha kinéz a level2 grindbõl 😊

Akkor semmiképp ne azonos arányban legyen elosztva. Mert olyat is hallottam hogy int, mem, perc és willpower azonos pontszámúak legyenek... ok akkor will/perc lesz a több