7619
13094344_10154167269029394_7813589794591
  • Strahd_
    Marcius 9 utan kezdjenek uj karit akik most akarnanak kezdeni :) marc9 utani karik kapnak 2* tanulo bonust 1,6 milla SP ig ha jok az infoim
  • BEAST #3298
  • Ry0K3N
    Ez meg nagyon jól illik a mostani helyzetre :)
    "Cristobalus DeMora > so what do the forums say?
    Jaleean Atheria > smack smack smack flame smack flame smack smack flame alt post flame flame flame smack flame *click*"
  • Ry0K3N
    kicsit hogy oldjam a hangulatot :)

Corvin Blackwing > CLASSIC MOMENTS IN GATE CAMPING ...
    Corvin Blackwing > 2005.07.23 22:49:31 notify Caybn E'vangel [EPIC.] has started trying to warp scramble you.
    Corvin Blackwing > 2005.07.23 22:49:32 notify Dantane [EPIC.] has started trying to warp scramble you.
    Corvin Blackwing > 2005.07.23 22:49:33 notify Bone [EPIC.] has started trying to warp scramble the Stargate, "Stargate (Keberz)"

x"D
  • Strahd_
    bar jobb lesy ha hallgatok :) mert nekem meg oromet okoz csak repkedni , nezni a hajot amibe beleultem, orulni annak hogy tudok vezetni minden kishajot ami a fajomnak van :) es nezegetni mas fajok hajoi kozul mit tudok megtanulni repulni csakmert tetszik a kinezete :)
  • Strahd_
    itt arra gondolok, se feltekenyseget, se gyuloletet nem erzek senki irant. :) alnoksag meg az ember sajatja mindig is ilyen volt az ember. hazug alnok stb :) csak megfeleloen kell megvalogatni kit engedsz magad kore es akkor nem lesz gondod.
  • Strahd_
    "Milyen eredményt ért el a Goon?
    Elmondom neked. Gyűlöletet, féltékenységet, árulást és álnokságot hozott a játék metagaming szintjébe."

:) erdekes, en meg csak 1 eve tolom a jatekot de nem tapasztalok ilyet. :) lehet aki irta nem vallogata meg megfeleloen a barati tarsasagat, dehat vegul is ez csak egy jatek :) kar hogy paran ezt nem jateknak tekintik.
  • Kurafi
    Uramisten!
    Ami ott zajlik az nem fehérembernek való, hanem értelmi fogyatékosoknak.
  • [Jakuza]
    Olvastam :D
    Mar megy a monkey, fereg, csira es hasonlo finomsag.
  • Fenrir
    Nah Jaku most olvasd a fórumot, szerintem most banolnak ki a csírák.
  • [Jakuza]
    Hat mit is varhatnal tole ?

DE a kedvencem az irasbol.

"de minden zsigeremmel kívánom, hogy eltakarodjon minden ilyen, önmagának "játékosnak" beállító féreg ebből a játékból."

Remelem minnel hamarabb eltakarodik a jatekbol. :DDDD
  • Fenrir
    Én kész vagyok Jaku, ezt a szöveget nézd:

Adamus Tork írta:

"Milyen eredményt ért el a Goon?

Elmondom neked. Gyűlöletet, féltékenységet, árulást és álnokságot hozott a játék metagaming szintjébe."

Mintha az a nyomorult BoB ilyet nem tett volna. Még messzire sem kell menni, a HUN ugyanezt csinálta.

Undorító ez a kétszínűség...
  • UUUU
    Olvastam.
    Ennyire elfogult primitív embereket, valóban keveset lehet találni, ha egy teljesen rendbenlevő hozzászólást is már kitörölnek.
    Nyoma se volt benne se személyeskedésnek, se egyéb megnyilvánulásnak, ami szabályellenes lett volna.
    Két szimpla kérdés volt a hozzászólásban, semmi több.
  • [Jakuza]
    Jah valoban nincs gond.

Lassuk mai napi termest:

Buta Adamus beirja:

"Ez elég magas labda volt ahhoz képest, hogy te is tisztában lehetnél vele, hogy nem a Goon bontotta fel a BoB-ot"

Felteszek egy egyszeru kerdest igy:

Feltehetek egy kerdest ?
    Miert ki csinalta ?

Erre kitorli a hozzaszolast.

Ekkora tajparaszt moderatorok vannak azon a forumon.
  • Kurafi
    Ez érdekel bárkit is ?
    Amikor nagy elönyben voltak, akkor ezek a dolgok nem számitottak. Amikor ők disbandoltak kis cégeket az sem számitott.
    Itt volt az ideje, hogy a developer bácsik segitsége a sok, csalás és ármány visszaszálljon a saját fejükre.
  • BEAST #3284
    Eve introk mindig jok
  • BEAST #3283
    Nagy hatranybol indultak, csoda ha meg tudnak tartani barmit is a regi birodalmukbol. Ugy beszeltek errol, mintha megtamadtak volna oket es eselyuk sem lenne a vedekezesre... pedig volt ott egy disband is, ami nem kis kaoszt teremtett a soraikban. Persze aki utalja oket az most orul meg minden, de kivancsi lennek ki lenne kepes ilyen korulmenyek kozott megvedeni magat. Valoszinuleg senki. BoB-tol is csak azert vart "csodat" az ember, mert eveken at olyan lelkesen dongettek a melluket mint a vilag urai, de ebbol is latszik hogy nem jobbak mint mas.
  • [Jakuza]
  • lammaer
    "En nem tudtam ezt." --> na, mostmar tudod. :)

Anelkul hogy tenyleg kulonosen erintett lennek a temaban, gyakorlatilag mindenki uberkedik ha eppen nyero szeriaban van, es fikazza a masikat es noobkodik ha eppen o van a farok rossz oldalan. Ez az EVE.
  • Kurafi
    Meglehet, de akkor ne arcoskodjon már, ha húszan egy ellen keménynek érzik magukat, viszont egyedül két ellenség ellen már menekülnek.
  • [Jakuza]
    Tenyleg ?
    En nem tudtam ezt. De ha igy van akkor ne papoljon senki a skillekrol, hogy o milyen nagy spiler es mast lenooboz, pedig meg solokillje sincs.
    Tudod egyedul vagy kisletszamban jon ki a tudas azonos meretu hajoknal, nem a nagy hangtol.
    Lasd:

2v9

Ne blobolj
  • Fenrir
    Jaja, AAA nem segít és most be vannak xarva, hogy bizony ki lesz rakva a seggük a paradicsomból. Muhahahaha...
  • [Jakuza]
    Mar a AAA is milyen szemet lett, hogy nem akarja oket megmenteni. :D
    Ugy latszik nem ismerik a mondast, hogy segits magadon es az isten is megsegit, csak varjak, hogy a sultgalamb belerepuljon a szajukba.
  • lammaer
    "lebloboltak egy ellenséges hajót húszan."

Nagyjabol az EVEs PVP 98%-a errol szol. Small scale PVP vagy fleet battle mindegy, a lenyeg a blobbolas.
    Oldaltol figgetlenul.

• Fenrir
    Olvassátok azt a sírást ami most megy eve-online.hu-n a "Ken és Barbi: a macskaevő borotvált méhek támadása" topikban :P
  • Kurafi
    Igy igaz.
    Nekem most az a kedvencem, hogy a nagyszájú,nagyhangú emberek, eddig odavoltak mind ott a tehetségükkel. Persze amikor az egész rendszer tele volt kékekkel és lebloboltak egy ellenséges hajót húszan.
    Most hogy az ellenség ott van a rendszereikben nagylétszámmal, odalett a nagy pvp tudás és bátorság és csak vagy a lokálon, vagy a fórumokon vinnyognak, hogy ez a szemét ellenség leblobolja őket, vagy lagot generálnak. Harcolni azt nuku, kibújt a szög a zsákból, valójában, milyen szánalmas banda. Szájjal jól nyomják, de ha tenni kell valamit, egyből odacsinálnak maguk alá és oda a nagy skill.
  • UUUU
    Nincs nagy gond.
    Persze hogy nincs, csak semmi más nem zajlik rajta csak flém és anyázás, valamint ha valaki nem bobpet, akkor nem lehet véleménye vagy banolják.
    Végülis tényleg nincs gond.
  • Fenrir
    Az a baj, hogy ott egy pártatlan moderátor nincs mivel mind hun corpos vagy bobpet.
  • vear
    Elég volt egy 2005-ös oldalba beleolvasni, Adamus meg Jakuza már akkor is flémelték egymást.

Nincs nagy gond az eve-online.hu-n, csak több moderátor kellene, mint régebben, hogy fenntartsák a semlegességet. Aki érintett egy topicban, az nem moderál abban topicban.
  • ollie
    Kezdem magam a hivatalos C&P fórumon érezni magam. :D
  • lammaer
    En csak arra emlekszem HUNosokkal kapcsolatban, hogy 0.0-ban egy battleba kialltam egy lootbol hirtelen osszerakott thoraxxal, es a HUN-os srac akinek nagy szerepe volt az akkori tournamentben a HUN gyozelmeben, szinte insta fogta be a hajomat a remote repperhez es tartott eletben amig lehetett :)

Ez meg a fountainos idokben volt. Szerencsere csak ilyen jellegu emlekeim vannak roluk :) Olvasni olvastam roluk sokmindent, meg azokbol az idokbol amikor meg azt sem tudtam mi az EVE :)
  • BEAST #3268
    igen
  • Kurafi
    Igy van, valamit elért. Mégpedig azt, hogy utálják őket. Ezt is nevezhetjük fényes sikernek, nemdebár ?
  • BEAST #3266
    Nem is allitottam hogy ezert szeretni kell oket :), de azt is megertem akinek szemelyes tapasztalata van veluk es ezert az igy vagy ugy elert eredmenyeiket is nehez tisztelnie.
  • Kurafi
    Tévedés!

Magukon kivül, nem sokan szeretik őket.
    Ha pedig valaki nyer valamit egy játékban, az nem jogosít fel semmire.
    Föleg nem arra, hogy valaki kőbunkó legyen.
  • BEAST #3264
    Ezt nem tudom , sosem melyedtem el ennyire a dolgokban, az az igazsag hogy magyar corpban nem is voltam meg eveben :) Nagyreszt amit tudok roluk azt a forumrol tudom meg innen onnan. Lehet hogy nagykepu bunkok,de ha masert nem is, a multkori Eve tournament elso helyukert es azert mert elso magyar corpkent milyen sokra vittek (tudom hogy ez a HUN mar nem teljesen ugyan az) mindenkeppen tisztelem oket valamennyire. Bar most ohgy megint elkezdtem nezelodni eve fele, jo latni hogy a regi kikepzo corpok is mint a TASE vagy az FG mennyit fejlodott az utobbi 1-1,5 evben. Viszont azt mindenki belatja gondolom hogy EVEben ha tenyleg el akarsz erni valamit akkor, sajnos, ilyennek kell lenni, es ebbol adodik hogy a community fele rajongokbol all majd, a masik fele meg kopkodni fog mert sokszor gusztustalan modon gancsolnak el barkit aki az eppen aktualis celjuk utjaban al.
  • UUUU
    Jaj ne, mert akkor szerencsétlennek elkellene olvasni azt, hogy a hunosok hogyan f*szolnak,kibelezésről beszélnek, ha valaki máshova akar belépni, mint amit ők kiadtak neki parancsba.
    Esetleg elkellene olvasnia az FGC nevű céget milyen gusztustalan módon támadták meg, miközben hazudtak fűnek-fának a történtekről, utána meg jött a hegyibeszéd, hogy úgy szégyeljük magunkat, de nem tehettünk mást.

• Fenrir
    A HUN egy bunkó és nagyképű bagázs, ha többet akarsz róluk tudni akkor kezd el olvasni ezt a témát a 30-as oldaltól kezdve.
  • [Jakuza]
    "Azt nem tartod normálisnak, hogy ebben a játékban nem minden játékos egyenlő? "

Ezekserint te azt normalisnak tartod, ha egy idosebb jatekos lehulyez egy 2 honapost, ha kerdeznek tole valamit ?
    Ertem ez biztos egy elojog ami a HUN elotag utan jar :D

Ha ilyen befolyast akar valaki akkor menjen gyogykezelesre es ne egy jatekban akarja kielni, amit a RL-ben elnyomasi komplexusaban at kell elnie.
  • UUUU
    Beszéljenek a tények magukért mint benfektes, hogy én hogy láttam a dolgokat a Hunon belülről.

Akinek volt egy kis esze, azok nem nagyon szeretik a HUN korpot a nagy arcuk és a múltbéli aljas tetteik miatt, lásd amikor egy másik magyar korpot saját érdekük miatt tönkretettek.
    Vagy azért mert lehülyéztek mindenkit, aki nem HUNos volt vagy kezdőjátékosként mert valamit kiejteni a száján.
    Az idő elmúlásával az arcukon a bör egyre vastagodott és ezt egyre inkább éreztették másokkal.
    Egy-két éve ez a dolog már odáig fajult, hogy a fiatalokat szinte kiüldözték a hun csatornáról, ami meg is látszott, mert egyre többen hagyták ott emiatt és el is kezdett pangni, amig a többi segítőkész játékos, nem kezdett el ismét oda visszaszivárogni, miután a HUNosok elhagyták a helyet és egyre kevesebben maradtak ott.
    Az értelmesebb játékosok ki is léptek a cégből, mert egyre kevésbé tudták elviselni az acsarkodást és mások lehülyézését.
    Tudni kell, hogy nekik köszönhető annyi cég egymásnak ugrása, mert szinte kórosan tudják a gyülöletet a cégek között kelteni.
    Nem egy régi nagy baráti cég is elfordult tölük, lásd ilyen volt a TASE akivel kezdetekben puszipajtások voltak, most pedig egymás torkát marják benne a játékosok nem egyszer.
    Ezek a tények! Inkább kerüljék el a játékosok őket messziről és békésebb korpokat válasszanak, ahol kevésbé gyülölködők az emberek és elfogadják azt, hogy másnak is lehet véleménye.