1433
-
#151 Jól gondolod! -
#150 gondolom meghívós az oldal -
#149 benthagyom holnap egész nap, mire melóból hazaérek csak lejön :D -
#148 Persze hogy fent van mivel szerény voltam és bátorkodtam feltenni!Csak nem egy 100mbites a feltöltésem -
#147 Valaki nem csinálna valami jó bannert?Mert ez elég satnya:
-
#146 elvileg fenn van már magon is,onnan már nem sok idő amg fölteszik a többi magyar oldalra -
#145 Ez meg a másik :D az anti sf a lényeg! -
#144 sárcok csak úgy megjegyzem ám hogy nem kell neki lemez ha az Antisf driver fentvan xD -
#143 Szerintem azzal is fog menni legfőbb hangsúly a fstarforce eszközön van! -
#142 Reggel szedd, akkor nálam jött 2.5mb-al :)
Este 8-10kval. -
#141 ez szép lesz, ezzel a sebességgel 3 hét alatt le is jön a game xDD -
#140 persze, csak kíváncsiskodtam :) -
#139 Nekem a Daeomon Tools Lite 4.30.3 van az is jo lesz? -
#138 isohunt-on rajta van, de persze kurva lassan jön -
#137 Szerintem tökmindegy milyen engine saját /lopott átalakított a lényeg az ami nekünk fontos szép és nagyon jól optimalizált! -
#136 hápersze, de az utx-eknek is lehet más nevet adni xD
De itt a mappaszerkezet is teljesen más, illetve ini-k sincsenek. -
#135 Akkor talán vmi lopott UE engine jól átalakítva. -
#134 Pontosabban ez a mentet Vistán:
Vezérlőpult->Hardver hozzáadása->Tovább->Telepítse a hardvereszközt, amit a listából választok kit kijelölni->Tovább->Minden eszköz megjelenítése->Tovább->Saját lemez Saját lemez... tallózás, megkeresni a dev000.inf file-t (rarban van mellékelve)-> ok/tovább, meg kell jelennie egy új eszköznek: fstarforce -> ok/befejezés -
#133 Meg cache fájlok sem jellemzőek az UE-ra. -
#132 Mellesleg a könyvtárszerkezet alapján el tudom hinni hogy ez nem UE motor. -
#131 azon mondjuk meg is látszott xD -
#130 Csa!
Vista 32bit-en is igy kell elinditani??
1. Vezérlőpult -> Hardver hozzáadása -> tobább -> Igen, már csatlakoztattam a hardvert -> tovább -> legalján: Új hardvereszköz hozzáadása -> tovább -> Telepítse a hardvereszközt, amit a listából választok ki -> tovább -> Minden eszköz megjelenítése -> tovább -> Saját lemez... tallózás, megkeresni a dev000.inf file-t (rarban van mellékelve) -> ok/tovább, meg kell jelennie egy új eszköznek: fstarforce -> ok/befejezés
2. Feltelepíteni a Daemon Tools 4.3.1-t, bemountolni az .mds file-t.
3. Elindítani a játékot -
#129 A splinter cell double agent is UE2.5 volt. -
#128 Ahham, értem. Hát ha ez igaz akkor le a kalappal :) -
#127 Az csak pletyka, vagy csak úgy akarták. De a projekt vezető szerint ez egy a nulláról írt motor. -
#126 jaja, én is azt mondtam rá élből. -
#125 Hát pedig szerintem 20-ból 30 ember rávágja hogy UE3! -
#124 Nézzen is :D Bár inkább a magyar megjelenést írhatná valaki -
#123 khhhhm..
Dark Sector was based on Sector Engine, later changed to the Evolution Engine, both Digital Extremes' proprietary next-gen game engines. Official statements about this being just a name change or a major shift in their technology were not released to the public yet. Speculations about this engine being an evolution of the Pariah engine, a heavily modified Unreal Engine 2.5 were posted at UnrealWiki but were not confirmed by Digital Extremes. Dark Sector's project lead, Steve Sinclair, stated that the engine was written from scratch. The producer of Dark Sector, Dave Kudirka said when they first built the engine, they didn't want it to look like the Unreal Engine 3, and they wanted their own perspective engine. When asked about the games' engine being made on Wii or PC, he replied "plausible".
lol?
Jól értem hogy ez nem is UE3 hanem valami szarrábuherált UE2.5 amit ők fejlesztettek tovább? Na az a kemény.
Ha nem jól értem, akkor valaki javítson ki :) -
#122 Az eredeti fejlesztők fórumának moderátora (nem tudom stábtag-e), azt írta utánanéz az angol megjelenésnek. -
#121 Most nézem, hogy elvileg hivatalosan 22-én fog megjelenni. -
#120 Most ez fel lesz töltve valamelyik magyar FTP-re? vagy magyar torrent oldalra? -
#119 Egyébként simán lehet, hogy ruszki sufnituning a cucc, azok egy köteg mindent megcsinálnak, szóval semmi nem lehetetlen, de azért ez elég nagy név ahhoz, hogy így legyen. -
#118 Ez egy elhamarkodott következtetés. -
#117 Khm mondják ezt az olyanok akik nem értenek hozzá/szar oldalakon vannak fennt!
Akit érdekel nézzen fel a magos oldalra. -
#116 Torrent oldal amúgy?Mert azt nem szeretem mert lassú meg bizonytalan. -
#115 Nem nagyon vagy lemaradva, pénteken vagy hogy jelent meg. -
#114 Adnék címet de mint előbb leírtam regelni már nem lehet rá sajnos.
Most intézem magyar site-ra a cuccot! -
#113 Ti honnan szeditek ezeket a vadiúj gameket.Mert én ftp-zni szoktam és ott pl a cryostasis sincs fent ami szintén orosz cuccos.
Vki írna egy oldalt?Grabber?Köszönöm.
UI:azt látom h sg-n maxtreme és grebber a hadi tudósító,mindennel ők játszanak először.8mb os netem van de nincs olyan jó töltő helyem.Mellesleg jó h ti észrevesztek minden játékot.Ha nem megyek be a screenshotok játékokból topikba azt sem tudom h lessz.Meg kéne nekem egy olyan oldal ahol nem csak a nagy nevek hanem minden játék megjelenési dátuma fent van. -
Hellsing47 #112 csak aztán nehogy kiderüljün hogy valami orosz sufni team portolta át :-o
mert akkor lenne ám a pofáraesés egy-két nagyobb fejlesztőnek