Dark Sector

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Protector
Maxtreme és Garbber.Haver tolja xboxon a gamet és megkérdezem mit mivel csinálsz illetve milyen extrákat melyik gombal tud elõhozni és úgy tudtok jûáátszani.Meg lefényképezhetem a shopot ahol lehet venni cuccokat h tudjátok mit vesztek meg.Persze ha érdekel titeket.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Evin
Vagy csak itt is Havok-ot használtak a fizikai szimulációkhoz, ami nem az UE-tõl teljesen független fejlesztés.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

grebber
Az pedig egy nagyon kis oldal ahol lehet címekre is keresni,meg olvasni új hírek[b]e/b]t <#eplus2>

Next PC upgrade: 2022

grebber
Mert mi figyelünk :D Elsõnek Maxtreme vette észre ha õ nem írja be ide lesem szedem.Az más dolog hogy nekem ért le itt elsõnek.
De lényegtelen nem az a lényeg ki milyen gyors.
Itt a játék a lényeg ami nagyon fantasztikus.

Már van erõterem is (bár ez már régóta)
Most vagyok a 7/1be.Volt olyan rész is ahol már jeget is tudtam "felvenni" a hárompengéjû fegyveremmel amivel az ellenfeleket szét lehet fagyasztani majd fegyverrel szilánkokká lõni.No meg ahol a tûz elzárja az utat azt is eloltja!

Annak ellenére ha ez tényleg nem UE3 annak a hibáját itt is fel lehet fedezni pl a hullák ugyanúgy gumiként nyúlnak ha beléjük futunk meg ugyanúgy a lábunkra tapadnak.Szal itt van az UE3-mal valami turpisság biztos.

IMYke2.0.0.0
Milyen "magos oldalra"? :) Nem ismerek olyat.
[Én is észrevettem, hogy gyakorlatilag Ti ketten vagytok azok, akik elõször jelentik egy-egy játék játszhatóságát stb. :)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Snexi
<#eljen>

Maxtreme
no azzal én szívtam 1 sort xD
Ilyenkor szépen sorba kell menni, és kitapasztalgatni hogy mi, mit csinál. Én is elvoltam mire sikerült a számomra tökéletes configot belõnöm :D

na jólvan hát ennél jobbat nemtok énse:
(nemtaláltam normális hátteret a bal oldalra :|)

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Shep
Cache fileokból nem tudja valaki, hogy lehet kiszedni a szöveget?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Evin
Még a fejlesztõk fórumán sincs errõl semmi infó, szóval passz. Reméljük.

Shep
Á jól beszivattam magamat, át akartam éllítan ia gombokat, aztán rájöttem, hogy oroszul ez nem nagyon fog menni, nyomtam egy Home-ot erre a felét kiszedte, óriási.

Lesz amúgy angol verizó?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Bár, nem benne van mind, de akkor miért csak *-at rak ha étírom a cfg fileban a ru-t valami másra?

Shep
Na elindult, de oroszról azért nem lehet másra átrakni, mert a többi file csak dísz egyedül az orosz nyelv van benne, pedigm ég egy német is jobb lett volna mint az orosz. Ezekbõl a cache fileokból mivel lehet kinyerni a szöveget?

Evin
Úgy tûnik egyelõre kifogytam a kreativitásból:

Snexi
bocs hogy nem nagyon olvastam vissza..
szóval nincs még crack,helyette szóraközni kell össze vissza hogy elinduljon?

Maxtreme
Vagy van a starforce cleaner nevû prog. az a biztos xD

grebber
Ha a White Goldosra gondolsz akkor az eszközkezelõben a rendszereszközöknél.Csak simán el kell távolítani!

Shep
Grebber a korábbi star force eszköznek mi a neve, vagy te hogy szedted le? Én nem találom.

Snexi
szerintem amit max rakott azt nyugodtan folytathatnád mert kissé üres :)

R3TR0
ez a fránya orosz torrent most belassult nekem az isohunt jobb-e vagy majd ez az orosz fog visszagyorsulni??

pont most kezdtem volna bele énis :)

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

R3TR0
nah ez igen ez kira lesz ide a fejlécbe

Snexi
ez jobb

grebber
Nekem megfelel.Szerintem be is rakatom!

balee4
szvsz nem rossz :)

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
ja hogy arról van szó, ok xDD

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Maxtreme

?

grebber
Amúgy eléggé nagyon más irányba ment el a fejlesztés mint amiket a régi videókban mutogattak ott ûrös dolog volt.De ez sem rossz.Mondjuk amiket ott látni azokban a régi videókban az is elég ütös lett volna.

Már várom hogy megkapjam a láthatatlanságot mert a cikk ezt is írta hogy van benne!

Snexi
ezt most úgy mondod mintha elöször hallanál az ncore-ról :D

R3TR0
Nekem még sikerült elcsipnem az orosz oldalt holnap este már én is riom egy kis véleményt vagy divatosabban review-et.

grebber
Jól gondolod!

balee4
gondolom meghívós az oldal

balee4
benthagyom holnap egész nap, mire melóból hazaérek csak lejön :D

grebber
Persze hogy fent van mivel szerény voltam és bátorkodtam feltenni!Csak nem egy 100mbites a feltöltésem <#rinya>

grebber
Valaki nem csinálna valami jó bannert?Mert ez elég satnya:

Snexi
elvileg fenn van már magon is,onnan már nem sok idõ amg fölteszik a többi magyar oldalra

grebber
Ez meg a másik :D az anti sf a lényeg!

Maxtreme
sárcok csak úgy megjegyzem ám hogy nem kell neki lemez ha az Antisf driver fentvan xD

grebber
Szerintem azzal is fog menni legfõbb hangsúly a fstarforce eszközön van!

Maxtreme
Reggel szedd, akkor nálam jött 2.5mb-al :)
Este 8-10kval.

balee4
ez szép lesz, ezzel a sebességgel 3 hét alatt le is jön a game xDD

Maxtreme
persze, csak kíváncsiskodtam :)

R3TR0
Nekem a Daeomon Tools Lite 4.30.3 van az is jo lesz?

balee4
isohunt-on rajta van, de persze kurva lassan jön

grebber
Szerintem tökmindegy milyen engine saját /lopott átalakított a lényeg az ami nekünk fontos szép és nagyon jól optimalizált!

Maxtreme
hápersze, de az utx-eknek is lehet más nevet adni xD
De itt a mappaszerkezet is teljesen más, illetve ini-k sincsenek.

The Protector
Akkor talán vmi lopott UE engine jól átalakítva.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

grebber
Pontosabban ez a mentet Vistán:

Vezérlõpult->Hardver hozzáadása->Tovább->Telepítse a hardvereszközt, amit a listából választok kit kijelölni->Tovább->Minden eszköz megjelenítése->Tovább->Saját lemez Saját lemez... tallózás, megkeresni a dev000.inf file-t (rarban van mellékelve)-> ok/tovább, meg kell jelennie egy új eszköznek: fstarforce -> ok/befejezés

Evin
Meg cache fájlok sem jellemzõek az UE-ra.

Maxtreme
Mellesleg a könyvtárszerkezet alapján el tudom hinni hogy ez nem UE motor.