1433
-
sziasztok!En is probaltam felrakni a jatekot ,de telepites kozben egy-ket perc utan lefagy a windows ,annyira hogy csak a reset segit. Mi lehet a problema ? kerlek segitsetek ( XP SP 3,+ FRISS DRIVEREK) -
neptum #430 gondoltam hogy nem dísznek van elég rendesen használom -
Igen!
neptum : Nem dísznek van a bumerángod használd rajta de teljes erdőséggel dobáljad.Asszem a vállán van két kék baszás azt kell ledobni!
De már nem tudom pontosan nekem nem okoztak gondot volt ahol 2 jött egyszerre! -
OKOK.Ez megfelel? -
neptum #427 ismét elakdtam de most egy nagy páncélozot 4 lábú gépfegyveres,ágyús valamit kéne leverni felveszem az összes rakétát beleküldök egy csomót de semmi se történik meginog és kész lő tövább itt mit kéne csinálni ?? -
Legújabbat szedd le az jó hozzá! -
timeman #425 Köszönöm a segítséget! -
Hy.Pontosan melyik daemon tools ra lessz szükségem a game indításához? -
Ott hja jól megfigyeled akkor gáz jön ki a tetejéből.Ha jól emlékszem elektromosságot kell a gázba dobni és akkor begyullad.Útunna meg beledobod a bumerángot a tűzbe és a tüzes bumerángal ki tudod nyírni azt a fekete növényt vagy mit ami benőtte az ajtót! -
Kipróbáltam a gamet. Szerény véleményem szerint eszméletlen jó, csak az a nyavajás orosz felirat... -
timeman #421 Lenne egy kis gondom 4-dik szint egy bazinagy szökökút rajta egy tekerövel
sikerül tekerni rajta de nem tudom mit nyitok ki vele mert nem találom!
Help!!!!!! -
Akkor kb a felénél lehet, vagy kicsit hátrébb. -
neptum #419 thx a segítséget -
Menj leghátulra ott lesz egy kerítés mögötte egy ajtó az mellett egy kapcsoló!
Állj a kerítéstől valamivel hátrébb hogy eltudd dobni a "bumerángod".
C-vel eldobod majd egyből megint lenyomod a C-t és nyomva tartod.Ekkor lelassul a bumeráng és egérrel te tudod irányítani.
A piros kapcsolóhoz kell irányítani és kinyílik a kerítés! -
neptum #417
ez az a rész ahol nem tom merre kell menni -
Szerintem kb olyan 8-10 órás lehet! -
Milyen hosszú a game? Most menekültem meg a hajóról. -
PLS HELP!!! -
Most nem tom melyikre gondolsz tegyél be képet róla hol vagy! Fraps nevű progival tudsz képet csinálni! -
neptum #412 elkadtam én is sikeresen. amikor feljöttem a csatornából és egy tér szerűság van vagy ilyen tető vagy más tutom is én és most kaptam meg azt az erőt hogy az élő emberektől is eltudom szedni a fegyvert legyílkoltam mindenkit és ottnatól merre ?? -
A másik meg bemountolja de semmi sincs a lemezen vagyis ha rámek sajátgépbe akkor azt irja rakjak be vlamit
-
HELP!!! NM TUDOM MI A BAJ DE NAGYON IDEGESIT!!!
Daemon-tools 4.3.1 bemountolom az mds fáljt bejn hogy kérem várjon majd bejön hogy helyezzen be egy lemezt a mghajtóba
NAH MOST AKKOR MIVAN??? -
Elmondom én hogy csináltam:
Démon lite 4.31 (vagy mennyi), bemountol, minden emuláció nálam bevan kapcsolva. Telepít. Aztán a mellékelt rart kibont valahova, start, vezérlőpult, új hardver, minden hardver, saját lemez, Megmutatod neki azt az inf-et ami a rarban volt, telepít. Utána kettőt klikk a játék ikonjára (miközben ve van mountolva) és már megy is... Kicsit vázlatos de szerintem érthető. Ha nem csak szólj. -
Nah.Akkor ha jól tudom az indítás menete ugyanaz mint vistahoz és kell ozzá egy új daemon tools?Ha tévedek akkor vki javítson ki. -
Nah most hogy játszottam vele egy keveset (nemrég kaptam az irányítható pengét) beröfögnék néhány észrevételt a játékkal kapcsolatban (szokásom, ne vessetek meg):
Elöljáróban leszögezném hogy nem voltak elvárásaim a játékkal kapcsolatban, csak azért próbáltam ki mert kíváncsi voltam rá hogy mi ez a "fémkezű frizbis csávó".
Irányíthatóság: A végletekig leegyszerűsített irányítás tetszik. A WASD egér1,2 -n kívül nem lesz sokmás mindenre szükségünk. Q-val dobáljuk a gránátokat, C-vel a pengét, SPACE-el interakciókat, CTRL-al meg fedezékbe bújunk, vagy futunk. Egyedül nekem az Y gomb (ami angol Z) jelentett gondot, mert valahogy mindig az X-et nyomtam helyette, de hamar bele lehet rázódni. Tetszik az a megoldás hogy egyes gombokhoz helyzetfüggő beállítások vannak. Így a gomb többszöri lenyomása, vagy nyomva tartása is más funkciót csal elő.
Játékélmény: Eddig úgy 2 órát zsonglőrködtem a játékkal, de el kell mondanom hogy magával ragadó. Voltak benne mondjuk idegesítő részek, de nem a tipikus "Egzitgémuninstal", lehetetlen idegörlő feladványok, hanem olyan amit "márcsakazértisvégighentelemmégegyszer" felkiáltással újrakezdesz akár ötödikre is. A kombók és a fantasztikusan megcsinált pengehajigálás, a fedezékhasználat képes lekötni az embert.
Grafika: Meglepően jól sikerült ez is. Szép effektek, látványos textúrák domborulnak (bumpmap) mindenfele. Emberünk keze is élethűen fénylik fémesen, a falon lecsorgó víz is szemetkápráztató. Ráadásnak nem kell hozzá 4 GPU-s Quad rendszer hogy maximális szépségében gyönyörködhessünk. Sajnos a játéknak gondjai vannak a 16:10-es megjelenítéssel és 1680x1050-ben is elnyújtja a képet és emberünk igen csak nyúrga lesz. Más beállításon is megvan a torzítás hol függőleges hol vízszintes formában.
Hangok: Bár sokan írták hogy gondjaik vannak a hanggal (nincs meg mindegyik, torz, stb...), nálam minden tökéletes, sőt nagyon jól eltalálták a hangokat. A pengének különösen tetszik a hangja.
Hibák: Nem sok hibával találkoztam és néhány talán csak az én kukacoskodásom, de az egyik ami mindig is idegesített az hogy az ellenfelek sose fogynak ki a lőszerből. Volt egy rész mikor nekem 0 lőszerem és 0 ráláthatóságom volt az ellenre akik folyamatosan tüzeltek a fedezékemre. Vagy egy 10 percig csak guggoltam és hallgattam hogy lőnek rám megállás nélkül. Mikor kimentem a fedezék mögül és elindultam egy folyosón az ellenkező irányba még további 5 percig visszhangzott attól hogy lőnek a fedezékemre (Annyi eszük nem volt hogy rám nézzenek ott vagyok e még. A másik a hullák érdekes pozíciói voltak. Nem túl nagy hiba, de mikor a falból csak két láb áll ki, vagy hogy beleakadok egy hullába és mint egy zsák rángatom magammal a követekző fedezékig...
Nem hiba de kényelmetlen az angol nyelv teljes hiánya. Igaz hangot lehet varázsolni, de akkor csak csillagokat ír betűk helyett (talán csak ciril betűkészlet van benne.), illetve hogy a képernyőfelbontást (nálam) csak konfigurációs fájlból tudtam eszközölni.
Összesítésnek annyit, hogy ez egy számomra jól eltalált játék, minden "orosz" hibája ellenére is élvezetes és lebilincselő. Gratulálok a fejlesztőknek. Ha megjelenik nálunk is és esetleg angol nyelven (magyarról álmodni sem merek) akkor veszek majd egy példányt ezzel is kifejezve elismerésemet a készítőknek.
8/10 (az "orosz" hibák miatt, amúgy 9/10 lenne)
-
hát a főgenya elég egyszerű volt :)
1x nem sikerült kinyírnia. -
felratkam a fsdrivert de ugy se megy most meg semmit se ad ki bemountolja és semmi se történik mi lehet a baj? -
VAgy már most fel kell rakni ezt a srivert? -
HEKP!!!! NAGY GÁZ VAN NÁLAM!!!
Leszedtem a gémet arrol az orosz torrentől de mikor bemoutolnám kiirja helyezzem be a lemezt.
Nah ilyenkor mivaN???
DAeomn tools ba be akarom mountolni és kijön sajátgépbe hogy helyezzek be egy lemezt
Most mit nm csináltam meg? -
Na jó sikerült végre, vagy 10 percig kellett aprítani, elég gáz. -
Hát de meddig? -
akkor már csak simán püfölni kell. -
Hát de várjál azt már 3x megcsináltam utána már csak lent rohangál és már nem jön elő a kivégzéses móka. Bug lenne? -
jah, csak a 16:9-el van kibékülve valószínű.
Spep: Mikor lepottyanik az oszlopról az áram hatására, odamész és pofánb*szod :) -
A templomban a nagy dögöt, hogy kell elintézni, az oszlopokról már lejött, de hiába dobálom tűzzel, árammal hatástalan. -
akkor gondolom a 4:3-at se fogja normálisan kezelni csak a 1280*720-at -
hát passz. Én 1440-be játszok, nálam is nyújtott minden :) -
Tudsz ajánlani valami olyan felbontást amin a játék nem lesz ilyen deformált? -
igen igen. Kissé furán kezeli a játék a Ws felbontást. Node annyi baj legyen. -
Köszi! Felraktam 1680x1050-re de olyan anomorf lett.
Nah kísérletezem tovább...