1433
-
ricsa008 #391 ugyanugy csináltam ahogy a vistás leírásba van és sikerült -
#390 Egyébként nálam van olyan hogy gondol egyet a játék és 800x600-ba indul (kb 10 esetből 4x eljátssza )
Mellesleg:
Nem tudom hányadik indítás után, de fogja kérni a játék a lemezt. Kiírja hogy a trial lemez nélküli időszak lejárt :D Ilyenkor nem kell parázni, mountoljátok be az image-t a DT-be és ennyi. -
#389 Probáld meg hogy a Dark Sector\Configs\mappában a DS.cfg fájlban írod át a felbontást! -
#388 bocs.bfasz voltam.megtalálta,.
Csak vistás elindítást találtam.vki leírná h xp-alatt mit csináljak és mi kell hozzá? -
#387 Nah felment a játék elindul 800x600-ban és mikor fel akarom nyomni a felbontást ok-zok és kilép, kitesz asztalra. Szóval hogyan tudok felbontást állítani? -
#386 Ízlések és pofonok :)
Nekem ez jobabn bejön. Több bent a lehetőség, meg fene tudja. Nekem az egész hangulata jobban tetszik.
Csak az első kategóriába levő fegyvereket tudod használni a penge mellett! Majd olyan 21k körül lesz később az idevaló pisztoly :)
Grebber: Oks, akkor rosszul emléxem. -
#385 Akkor jobban jártam volna ha AK helyett a géppisztolyt veszem? (meditáltam is rajta egy kicsit, de ezek szerint rossz döntés volt) Egyébként azért a GoW-tól nem jobb ez a játék, legalábbis szerintem. -
#384 Nekem a sima dobások hatástalanok voltak csak erős dobásra tete el maga elől a pajzsot! -
#383 őő nem akarok hülyeséget mondani, de asszem nem feltétlen kell neki erős. Elég a sima is. -
#382 Erős penge (tehát sárga legyen a jel) nekik akkor oldalra tolja a pajzsát és a teste sebezhető lesz fegyverrel! -
#381 ezt csak pénzért lehet letölteni?Met nem találok letöltést. -
#380 nekivágod a pengét, akkor 2-3 secre eltartja magától. Oszt adsz neki pisztollyal :)(később már lesz elsődleges fegyverként (tehát a penge mellett használhatod) géppityu. Na azzal már 1xü lesz xD Főleg ha adsz neki kis robbanó + savas töltény skillt :) ) -
#379 A pajzsos tetveket, hogy intézitek el, mert az egy dolog, hogy a pajzs sebezhetetlenné teszi, de hogy a kilógó testrészeket sem lehet ellőni, ráadásul közelharcban 2 ütéssel elintéz, hát szóval elég vicces, vagy inkább idegesítő- -
#378 nah összejött :)
Mikor írtad hogy a meglepi, már sejtettem hogy ki lesz a.... :) és valóban:) -
#377 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
ja hogy nem ő az. hát hurrá xD
Thx, tehát akkor csak futkosni kell először :) (a többit tudtam, csak az nem volt világos mitől függ az hogy mikor tölti fel a fegyverét)
-
#376 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez most az "lény" aki már a game lején is feltünt ugyanolyan ruhában van mint mi? Na ha igen akkor 1 nem ő a fő fő gonosz és meglepi lesz :D. Ugye van a pajzsa itt nem kell vele semmi csinálni csak ugrabugrálni előle.De dobálhatod is.Feltölti a fegyverét árammal és majd feléd dobja elugrasz majd az áramos fegyveréből elszido az energiát és áramossal ledobod a pajzsát.Ezután pajzs nélkül megfogja csinlni ezt az áramosat pajzs nélkül na ekkor ha rádobod az áramosat akkor pirosan jelzi majd a testét ekkor odafutsz és akciógomb. -
#375 Grebber:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A főgecit (gondolom ő az :D) hogy a fenébe kell likvidálni? Az addig stimm hogy akkor adni a pofájának velannyal', amikor a pajzsa megszűnt létezni, és épp töltené, de ahhoz hogy töltse mit kell tenni? Mert én dobáltam mint a hülye legalább 10 percig (erős dobással) nem történt semmi. Ellenben volt mikor már szinte a harc elején "elfogyott" neki. Ez mitől függ?
-
#374 Neked legyen igazad! -
xido #373 Bennem van egy olyan megérzés,hogy ha ez végre bejelentésre kerül és hivatalosan teríteni fogják világszerte,akkor a CDProjekt ráteszi a kezét a hazai forgalmazásra...nagyon nekik való falat...:) -
ricsa008 #372 Free Rapid - Letöltésvezérlő
-
#371 Ebben a játékban csak egy dolog idegesít nem értem a sztorit
Kik ellen harcolunk és miért? Zombikat meg a lényeket kik alkották esetleg valamilyen fertőzés ? Ki benne az a csaj és mi a szerepe? A legvégén ki az a csóka és neki milyen szerepe van?
(Szerintem minden mögött ő áll)
Jaj remélem az angol verzió könnyen fordítható lesz majd és megcsinálják hozzá a magyarítást! -
#370 megköszönni meg elfelejtettem.KÖSZÖNÖM SZÉPEN -
#369 mi az a free rapid?mellesleg az uo az az or akar lenni
-
MORO67 #368 Köszönöm sikerült!!!!! -
ricsa008 #367 én innen töltöttem FreeRapid-al -
#366 Pont azt kell itt is.Nekidobod a pengét a az áramos részhez ekkor az áramos lesz és ezt neki kell dobni az ajtónak ahol tovább lehet jutni.
De persze csak akkor ha tényleg ilyen részen vagy így látatlanba nem tudom.Van egyáltalán ajtó a közelben? Ha oda mész hozzá fog csillogni a zárszerkezete. -
#365 az ok
de én nem torrentezek -
MORO67 #364 http://thepiratebay.org/search/Dark%20Sector%20/0/99/0
Es is torrent oldal de itt nem kell foglalkozni az aránnyal. -
#363 Honnan szerezhetném be a gamet ami nem torrent?? -
MORO67 #362 Köszönöm a válaszod ha megtennéd hogy megirod azt mejik gombokkal csinálom mert csak simán dobáltam idáig a kést. -
#361 Általában az ilyen helyeken ahol vannak szikrázó kapcsolok lesz valahol egy ajtó amit áramos dobással kell kinyitni! -
MORO67 #360 Sziasztok segitenétek???Van egy olyan rész hogy lenn vagyok egy csatornarendszerben és ott van egy generátor,melette egy szobában meg egy szikrázó kapcsoló tábla.Már szanaszét dobáltam de egyszerüen nemtudom hogy mit kell ott csinálni.???segitenétek hogy tovább tudjak menni mert gondolom ott kell valamit kiiktatni hogy betudjak menni az ajton. -
#359 Hát ezt nehéz megmondani.Legfrissebb VGA driver,legfrissebb DX,DX Diagon belül a hang fület nézze meg az sokszor segít a hangos problémákon.
Más ötletem nincs! -
ricsa008 #358 üdv
egy havernál felraktam a játékot jobb a gépe is mint nekem de az elején amikor jön a helipokter megakad a hang és kidob az asztalra
mi lehet a gond
-
#357 Fegyvert az árusnál tudsz venni.Én Megvettek az AK-t és azzal toltam.Ha nem tetszik eladni is tudsz.
Kapukat meg úgy tudod kinyitni hogy befogod a láncot nyomod a C-t de nem engeded fel csak akkor hirtelen amikor a "befogó" jel sárgára vált.Ez a sárga az erősségét jelzi.Így sárgán lehet kettészelni ellenfeleket is! -
xido #356 Srácok,hogy nektek megint milyen pofonegyszerű megoldásaitok vannak:)..Szekrényből elővettem a múltkor valami 3e-ért vett ST Labs csóri kis 4.0ás hangkártyát,beraktam,alaplapi letilt,fülesre belő és röccmentesen minden hang hallható...eszembe nem jutott volna magamtól hirtelen:)..kösz mindenki:) -
#355 Hogyan tudok a pisztoly helyett valami AK-t vagy hasonló szerszámot szerezni, vagy végig kispisztoly penge kombó lesz? Ja az árusnál mit érdemes venni? Meg vannak ezek a kapuk amik le vannak láncolva és csak a pengével lehet szétütni őket. Ezt ,hogy kell csinálni? Van hogy, elsőre sikerülde van ,hogy percekig kell szórakoznom mire elvágja. -
#354 :)
A másik gond meg az alaplapi hangkeltőkkel hogy rendesen megzabálják a cpu időt... -
METESTO #353 XD hát mostmár néha hallom mikor az ellenség lő de csak néhaDDDDpedig átállítottam ahogy írtad...mindegy mostmár leszarom 1x így is végig lehet tolni azért köszi...lehet ez az alaplapi hangkártya nemfekszik neki pedig minden játéknak van hangja sose volt ilyen parám ezelött -
#352 Alapvetően igazad van, de mostanában itt nagyon megy a mindenért leszólom, lebunkózom a másikat.