1433
  • ricsa008
    hű de kellene valami értelmes link!:( a torrent blokkaolja a webet ezért csak néha használom éjszaka
  • Shep
    Ja és az is érdekes, hogy most már be sincs mountolva játék és egyből indul.
  • Shep
    Á a fene se érti, most visszaléptem, erre egyből, lapul, viszont a képet mindig széthúzza, lehet nem kellett volna piszkálni a cfg filet. Úgy néz ki ebből újrarakás lesz.
  • Shep
    Hát nem tudom én nyomkodok mindent, de falhoz nem akar nekem lapulni. Vagy nem lehet mindenhol, esetleg az elején még nem lehet?
  • grebber
    A control homg mintha univerzális billentyű lenne fedezék,gyors futás ugrás is egyben.
    Vagy csak a nagy sötét szobában ahogy tolom a gépet félreütöttem állandóan a gombokat?
  • Shep
    A fedezékbe vonulás nem árt :) Azt meg nem találtam meg.
  • grebber
    Most nem azért de ezeken kívül milyen gombokat akarsz még nyomkodni?
    C-vel dobod el a pengés fegyvert.Rögtön a C újranyomás (nyomvatartásával) lassítva megy a penge és te tudod irányítani az egérrel
    Space- Akciógomb
    1,2-es fegyverváltás
    W,A,S,D előre hátra
    Plussz még van a fedezékbe menés,ugrás gyorsfutás.
    Ennyi minek neked több?
  • Shep
    Á nincs valakinek leírása melyik gomb mit csinál, mert csak mozogni lőni meg ugrani tudok, pedig végignyomkodtam az összes gombot, egyedül a gránátdobás van még meg ami Q, de se falhoz lapulás se semmi. Nem hiszem el ,hogy nem lehet átállítani németre vagy valami.
  • Maxtreme
    jah azt sejtem
  • grebber
    Sok ilyen rész lesz ahova ez kell majd!
  • Maxtreme
    ó fakk, pedig még olvastam is :/ (kavinton xD)
    thx :)
  • grebber
    Látod ugye mert nem figyeled miket írok a gameről!

Állj hátrébb és dobb el a pengéket c-vel majd hogy eldobtad egyből nyomd meg megint de nem engfedd el tartsd lenyomva.Ekkor te tudod irányítani a pengés fegyvert vezesd oda a piros kapcsolohoz!
  • Maxtreme
    próbáltam, de kb szarik rá :))
    Lehet megen azzal van a baj hogy átállítottam nyilakra a játékot :/

Más:

itt most mit? :)

Már 25x körvejártam az egész területet, de nem lelem a megoldást. Se kapcsoló, se semmi.
    Vannak ilyen üres föld alatti helyiségek, de azokban sincs semmi érdekes.
  • IMYke2.0.0.0
    [aláírásom] - iránygombok. W-A-S-D
    A konzolon is vannak ilyen gombok [A és D], de mivel PC-s portról beszélünk, véleményem szerint ez a "lefordulás"-t jelentheti.
    Ahogy ugye a Prince of Persia, Gears of War, Jade Empire (stb.) óta...
  • grebber
    Pedig pontosan annak felel meg amit kiír!Nyomkodd gyorsan!
  • Maxtreme
    Grebber:
    Amikor elkapja 1 monszta a nyakad, ugyebár írja a gamme hogy gyorsan nyomkodd az A vagy a D betűt. Na most ez minek felel meg? Mert én nyomkodhatom, ugyanúgy megdöglök :)
  • CalebJoe
    Én is ezért nem tudtam felrakni úgy 60%-nál lefagyassza a gépet és csak reset segít nemtudom mi lehet a baj.
  • grebber
    Annyit tudok a történetről amit a cikkekben olvastamA game mesteri viszi magával igen!
  • Shep
    A történetet amúgy érted (nagyjából), vagy csak a játék jó aztán az visz magával?
  • grebber
    Annál jobb lett szerintem!Még 2 chapter + a főfőboss és vége!
    Ezek a jó game-ek amik nem engednek mással játszani közben!
  • strebacom
    akkor a 32 megy vissza..sajna...
  • strebacom
  • sQr
    ...valaki találkozott már ilyesmivel? :S Bekapcsolok Daemon Toolsban minden emulációt (de ha csak az RMPS-t, akkor is ugyan ez a helyzet), és bemountolom a fájlt, egyből teljesen megvagy a gépem, csak resetre reagál. Ha kikapcsolom az emulációkat akkor eljutok a telepítőig, beállítok mindent, de mikor elkezdi a tényleges telepítést, akkor megint csak csontra fagy. :S Előtte SF cuccot megcsináltam. Daemon Tools Lite 4.30.1. Kerítek egy másik verziót, azt még megpróbálom...
  • Shep
    64 biten állítólag nem indul el
  • IMYke2.0.0.0
    Remélem is, hogy hajaz rá - mert a GoW [számomra] isteni játék!
    [Igen, kell néha ilyen játék is.]
  • strebacom
    Nagyon a Gears Of War-ra hajaz...nem baj nemsoká próba, csak vissza kell ghostolnom a vistát....vajon 64biten megy a buhera??
  • ricsa008
    video bár lehet már volt
  • ricsa008
    a csávó hangja azt hiszem a Lex Luthort alakító csávó lesz angolul
  • gregtom6
    Üdv. Azt hittem anno, h ezt a játékot ki se adják PC-re, lehet rosszul írták wikipedián.
    De márciusban jelenik meg, mégis van már orosz release???
  • ricsa008
    jah ez tény
  • IMYke2.0.0.0
    A komolyabb linkelős oldalakon sincs kinn.
    ÉRthető, hiszen ez orosz release - a világ 75%-a pedig angolul inkább, mint oroszul.
  • IMYke2.0.0.0
    Alapértlemezésben a konzol - első X-BoX - használ *.cache fájlokat.
    PC-s világban a HalfLife 2 a legjobb példa erre a STEAM-nek köszönhetően.
    Érdemes lenne megnéznie annak, akinek meg van a játék ebből a szempontból is... azaz, HalfLife 2 editorokkal [fogalmam sincs, milyenek vannak hozzá].
    Cache fájlokkal operál (*.map kiterjesztés) a HALO PC is. (Első rész).

• ricsa008
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nem tud valaki megaupload-os linkeket? vagy valami mást csak ne rapidot és netload-ot
  • Shep
    Te sem tudod, hogy lehetne a cache kiterjesztésű fileokból kinyerni a szöveget?
  • IMYke2.0.0.0
    Véleményem szerint, ez nem Unreal 3 motor, és nem is saját írású... a TimeShift-re kegyetlenül hajaz a cucc.
  • grebber
    Orosz gameket nemigen szoktak kitenni max kérésre!
    Magra is én tettem fel (bár ha nem én később kitette volna más)
    Nyelvet még nem sikerült átállítani,nforce-ot is nézegetem még ott sem lett megoldás :(

A vége felé közeledve (9/2nél):
    Az új rucim tök frankó olyan csibészes:

Láthatatlanul is

Kis ember nagy fegyverrel jár!
  • Shep
    Sikerült már valakinek oroszról átállítani valami olvashatóbb nyelvre?
  • IMYke2.0.0.0
    Ezek a titkolódzások... öregszem, de nekem ez már sok.
    Arról nem is beszélve, hogy bezzeg a PirateBay és Minitorrent meg más VALÓBAN nagy torrent site-ok nevét simán ki meri mindenki írni...
    A hazai oldalak "üzemeltetői" meg hát, no comment.
  • Snexi
    hmm,még mindig nincs fönn moobs-on és úgy érzem amig egy másik ismert magyar oldalon sem lesz fönn normális sebességgel addig ott se
  • IMYke2.0.0.0
    Szép.

[Csak halkan: mai gyerkőcök ezt már természetesnek veszik, MI, öregek azért még ámulunk az ilyesmin.]