1433
-
ricsa008 #231 hű de kellene valami értelmes link!:( a torrent blokkaolja a webet ezért csak néha használom éjszaka -
#230 Ja és az is érdekes, hogy most már be sincs mountolva játék és egyből indul. -
#229 Á a fene se érti, most visszaléptem, erre egyből, lapul, viszont a képet mindig széthúzza, lehet nem kellett volna piszkálni a cfg filet. Úgy néz ki ebből újrarakás lesz. -
#228 Hát nem tudom én nyomkodok mindent, de falhoz nem akar nekem lapulni. Vagy nem lehet mindenhol, esetleg az elején még nem lehet? -
#227 A control homg mintha univerzális billentyű lenne fedezék,gyors futás ugrás is egyben.
Vagy csak a nagy sötét szobában ahogy tolom a gépet félreütöttem állandóan a gombokat?
-
#226 A fedezékbe vonulás nem árt :) Azt meg nem találtam meg. -
#225 Most nem azért de ezeken kívül milyen gombokat akarsz még nyomkodni?
C-vel dobod el a pengés fegyvert.Rögtön a C újranyomás (nyomvatartásával) lassítva megy a penge és te tudod irányítani az egérrel
Space- Akciógomb
1,2-es fegyverváltás
W,A,S,D előre hátra
Plussz még van a fedezékbe menés,ugrás gyorsfutás.
Ennyi minek neked több? -
#224 Á nincs valakinek leírása melyik gomb mit csinál, mert csak mozogni lőni meg ugrani tudok, pedig végignyomkodtam az összes gombot, egyedül a gránátdobás van még meg ami Q, de se falhoz lapulás se semmi. Nem hiszem el ,hogy nem lehet átállítani németre vagy valami. -
#223 jah azt sejtem -
#222 Sok ilyen rész lesz ahova ez kell majd! -
#221 ó fakk, pedig még olvastam is :/ (kavinton xD)
thx :) -
#220 Látod ugye mert nem figyeled miket írok a gameről!
Állj hátrébb és dobb el a pengéket c-vel majd hogy eldobtad egyből nyomd meg megint de nem engfedd el tartsd lenyomva.Ekkor te tudod irányítani a pengés fegyvert vezesd oda a piros kapcsolohoz! -
#219 próbáltam, de kb szarik rá :))
Lehet megen azzal van a baj hogy átállítottam nyilakra a játékot :/
Más:
itt most mit? :)
Már 25x körvejártam az egész területet, de nem lelem a megoldást. Se kapcsoló, se semmi.
Vannak ilyen üres föld alatti helyiségek, de azokban sincs semmi érdekes. -
#218 [aláírásom] - iránygombok. W-A-S-D
A konzolon is vannak ilyen gombok [A és D], de mivel PC-s portról beszélünk, véleményem szerint ez a "lefordulás"-t jelentheti.
Ahogy ugye a Prince of Persia, Gears of War, Jade Empire (stb.) óta... -
#217 Pedig pontosan annak felel meg amit kiír!Nyomkodd gyorsan! -
#216 Grebber:
Amikor elkapja 1 monszta a nyakad, ugyebár írja a gamme hogy gyorsan nyomkodd az A vagy a D betűt. Na most ez minek felel meg? Mert én nyomkodhatom, ugyanúgy megdöglök :) -
#215 Én is ezért nem tudtam felrakni úgy 60%-nál lefagyassza a gépet és csak reset segít nemtudom mi lehet a baj. -
#214 Annyit tudok a történetről amit a cikkekben olvastamA game mesteri viszi magával igen! -
#213 A történetet amúgy érted (nagyjából), vagy csak a játék jó aztán az visz magával? -
#212 Annál jobb lett szerintem!Még 2 chapter + a főfőboss és vége!
Ezek a jó game-ek amik nem engednek mással játszani közben! -
strebacom #211 akkor a 32 megy vissza..sajna... -
strebacom #210 -
#209 ...valaki találkozott már ilyesmivel? :S Bekapcsolok Daemon Toolsban minden emulációt (de ha csak az RMPS-t, akkor is ugyan ez a helyzet), és bemountolom a fájlt, egyből teljesen megvagy a gépem, csak resetre reagál. Ha kikapcsolom az emulációkat akkor eljutok a telepítőig, beállítok mindent, de mikor elkezdi a tényleges telepítést, akkor megint csak csontra fagy. :S Előtte SF cuccot megcsináltam. Daemon Tools Lite 4.30.1. Kerítek egy másik verziót, azt még megpróbálom... -
#208 64 biten állítólag nem indul el -
#207 Remélem is, hogy hajaz rá - mert a GoW [számomra] isteni játék!
[Igen, kell néha ilyen játék is.] -
strebacom #206 Nagyon a Gears Of War-ra hajaz...nem baj nemsoká próba, csak vissza kell ghostolnom a vistát....vajon 64biten megy a buhera?? -
ricsa008 #205 video bár lehet már volt -
ricsa008 #204 a csávó hangja azt hiszem a Lex Luthort alakító csávó lesz angolul -
gregtom6 #203 Üdv. Azt hittem anno, h ezt a játékot ki se adják PC-re, lehet rosszul írták wikipedián.
De márciusban jelenik meg, mégis van már orosz release??? -
ricsa008 #202 jah ez tény -
#201 A komolyabb linkelős oldalakon sincs kinn.
ÉRthető, hiszen ez orosz release - a világ 75%-a pedig angolul inkább, mint oroszul. -
#200 Alapértlemezésben a konzol - első X-BoX - használ *.cache fájlokat.
PC-s világban a HalfLife 2 a legjobb példa erre a STEAM-nek köszönhetően.
Érdemes lenne megnéznie annak, akinek meg van a játék ebből a szempontból is... azaz, HalfLife 2 editorokkal [fogalmam sincs, milyenek vannak hozzá].
Cache fájlokkal operál (*.map kiterjesztés) a HALO PC is. (Első rész).
-
ricsa008 #199 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem tud valaki megaupload-os linkeket? vagy valami mást csak ne rapidot és netload-ot -
#198 Te sem tudod, hogy lehetne a cache kiterjesztésű fileokból kinyerni a szöveget? -
#197 Véleményem szerint, ez nem Unreal 3 motor, és nem is saját írású... a TimeShift-re kegyetlenül hajaz a cucc.
-
#196 Orosz gameket nemigen szoktak kitenni max kérésre!
Magra is én tettem fel (bár ha nem én később kitette volna más)
Nyelvet még nem sikerült átállítani,nforce-ot is nézegetem még ott sem lett megoldás :(
A vége felé közeledve (9/2nél):
Az új rucim tök frankó olyan csibészes:
Láthatatlanul is
Kis ember nagy fegyverrel jár!
-
#195 Sikerült már valakinek oroszról átállítani valami olvashatóbb nyelvre? -
#194 Ezek a titkolódzások... öregszem, de nekem ez már sok.
Arról nem is beszélve, hogy bezzeg a PirateBay és Minitorrent meg más VALÓBAN nagy torrent site-ok nevét simán ki meri mindenki írni...
A hazai oldalak "üzemeltetői" meg hát, no comment. -
#193 hmm,még mindig nincs fönn moobs-on és úgy érzem amig egy másik ismert magyar oldalon sem lesz fönn normális sebességgel addig ott se -
#192 Szép.
[Csak halkan: mai gyerkőcök ezt már természetesnek veszik, MI, öregek azért még ámulunk az ilyesmin.]