1433
  • Maxtreme
    Hát nem tudom ki vette meg a portolás jogát, de tökéletes munkát végzett.
    Én még ennyire jó ue3-as konverziót még nem láttam. A Fix 60 fps-ről soha nem zuhant még 1 framet sem. Ráadásul a jól ismert textúra swappeleős jelenség sincs a játékban.
    Tökéletes munka.
  • Evin
    Érdekes. Azt meg nem hiszem, hogy az oroszok megvették volna a jogokat és maguknak átportolták pc-re.
  • zzeN
    ezt kurva jól megmagyaráztad
    még h pc-re jobb játékok vannak? inkább fordítva...
  • grebber
    Privát üzeneted érkezett!
  • METESTO
    Honnan szedtétek le?DDDDahonnan én szedem csak átlag 100al jön és úgy kb 1nap lenne...nemvárnám ki ezt az időt ha nem muszály
  • grebber
    Ez csak azért kizárt hogy hamarosan kijön mert pl IGN-en Gamespoton (csak hogy két nagyobb siteáot említsek) pc-s verzió nincs is hírbe se.Meg lentebb linkeld oldal is csak most kapta infoba hogy kiadják-e vajon pc-re? Pluszba még a honlapján sincs említés róla.

Szal ez még odébb lesz szerintem.
  • Evin
    Talán konzolon nem volt olyan jó az irányítása. A nyáron lett volna lehetőségem kipróbálni 360-on, de én inkább DMC4-eztem.
    Én látok arra egy csekély esélyt, hogy a konzolosból ki lehetne szedni a nyelvi fájlokat, és itt felhasználni, ha nem megy csak az orosz.
    Amúgy ha oroszul már kijött, és nem oroszok fejlesztették, szerintem csak hetek kérdése egy angol kiadás.
  • grebber
    Ennyire jó a game már az 5. chapterben vagyok (és tévedtem nem lesz ez olyan rövid) most volt egy Bossfight a 4-es végén.

Jó lenne legalább angolra állítani mert a fegyverek fejlesztésénél csak azt látom fogy a pénzem de hogy mit fejlesztettem rá azt nem tudom.
    Annyit kivettem hogy már nem sima pisztolyom lett hanem gépfegyver szerűségé alakult
  • The Protector
    Tudod az van h ami konzolon szar az pc-n jó mert arra jobbak a játékok.Nem ehez vagyunk szokva így jó nekünk.De a konzolosok finnyásabbak.Szerintem.De én mindíg is maradook a pc-nél.
  • Hellsing47
  • Hellsing47
    és akkor most valóban ennyire jó a játék vagy csak az elejét találták el?
  • CalebJoe
    Valamelyikőtök kérem küldje már el privátban hogy indul el a játék.
    Thanx!
  • The Protector
    Pedig A Gow is nagyon jó game.Az mellesleg h lehet hogy havernál alap tévével ami azszem kisebb vagy 72 cm átmérőjű azon a z xbox gamek nem néznek ki olyan jjól.A GOW2 grafja sem volt nagy durranás.De mikor megláttam egy hatalmas tv-n ami akkora volt magasságban mint én kb 174 cm és rohadt széles azthittem elszáll a tököm.
  • Shep
    Még szerencse, hogy The Protector majd megvédi őket :D
  • Maxtreme
    oks, de az orosz fejlesztés,ezzel ellentétben :) (persze ettől még jöhet magyarul, nem zárja ki)
  • Maxtreme
    azaz, ezt mondom én is :)
    Hogy őszinte legyek nekem pl jobban bejön mint a GOW.
  • The Protector
    Nah látom a 2 warezhuszár Grabber és Maxtreme összefogott a világ megmentésére.
  • Evin
    Egy filmsorozatban volt:
    -Ez... ez... jobb mint a szex.
    -Azért túlzásokba ne essünk.
  • grebber
    Az maga lenne az orgazmus
  • Evin
    Én azt sem tartom kizártnak, hogy nálunk magyarul jelenik meg, így a Cryostasis után.
  • grebber
    Még tudom nagyon sok van ebből az évből de bátran ki merem jelenteni számomra ez a game az év meglepetése eddig!
    Szokásos unreal engine 3-as mesteri optimalizáció,szép,frankó ez a bumerángos téma.
    Hát ha lesz rá valami megoldás hogy más nyelvüvé lehetne tenni esetleg ha lehetne fordítani ás valaki el is vállalná szó nélkül végigtolom majd még1x.
  • Maxtreme
    éés még pár kép xD

najó nem lesz több:)
  • CalebJoe
  • grebber
    Sajnos a minősége nem tudom miért lett ilyen direkt HD720p-re tettem ahol full jó volt erre a youtube lerontja nem értem miért!

• Maxtreme
    köszi, közben rájöttem hogy a HOME a default xD

akkor balhézott mikor kiírta hogy a W/A/S/D-vel lehet mozogni. Nekem a nyilakon van. Ezek szerint a karakter problémák miatt nem tudta megjeleníteni :)

Át kéne lőni valami más nyelvezetre.
  • grebber
    DS.cfg tartalma:

+version=3

[PS3_Config,/Configs/DS.cfg/Windows_Config]

[Windows_Config,/Types/Config]
    App.DefaultCmdLine="-nop -client -silent"
    App.Language=ru
    Client.KeyBindings=Windows_KeyBindings
    Graphics.FullScreenSizeX=1280
    Graphics.FullScreenSizeY=1024
    Sound.EnableEAX=0

[Windows_KeyBindings,/Types/Input/KeyBindings]

[Xbox360_Config,/Configs/DS.cfg/Windows_Config]
  • Maxtreme
    sajna igen.
  • Maxtreme
    Asszem megvan a baj. Nem szabad a bill beállításokhoz nyúlni, mert valamelyik billentyűt nem szereti a game!

Grebber:
    Plz a Configs mappában levő DS.cfg fileod tartalmát kopizd be ide :)
    Én az enyém elbaxtam, és megint ott vagyok ahol az előbb :)))
  • Evin
    A szinkron is orosz?
  • Shep
    Hát ez nem túl jó hír, bár végülis a ***-ot se értem meg az oroszt sem :)
  • Maxtreme
    Akkor az nem a 9-es. Na itt lehet az árulás!
    Mind1, most újrarakom, aztán ha így see jó akkor uninstall pisix driver.

Ha nem jön össze, még megkérlek valamire ha nem baj:) (el kéne vinni a gamet a következő checkpointig. Adok mentést)

Aztán ha a jövőben is kilép, akkor kapja be :)
  • grebber
    Elvileg átkéne mert van benne más nyelv is, de ha a ru-t átírtam de-re a config fájlban pl akkor a játékban a kiirások ****** ilyen csillagok voltak.
  • grebber
    Nem tudom hirtelen hányas,de az amit a Mirrors Edge rakott fel!
  • Shep
    Állatul néz ki a képeken a játék. Át lehet oroszról állítani valami emberi nyelvre?
  • FlyHigh
    Ez nagyon durván szép, anyám, imádom ezt a megjelenítési formát. kell-kell-kell
  • Maxtreme
    Grebber:
    Pisix driverből neked is az új 9-es van fent?
  • Hellsing47
    már megint ez a kurva orosz nyelv
  • Maxtreme
    na ez érdekes, pedig én is.
  • grebber
    Nekem nem volt ilyen asszem már 4-es pályán vagyok. 181.20-as drivert használom!
  • Maxtreme
    :)

Figy. Nálad nem volt olyan hogy se szó, se beszéd kilépett?
    Az elején vagyok, és az 1ik checkpoint után, ahogy megyek kb 5 lépést, se szó, se beszéd, kibax a deskre. Xp sp3 alatt, és vista sp1 alatt is ugyanez a helyzet.
    Milyen nv drivert használsz? (lehet nem fekszik neki a legújabb, vagy nemtom :/ )