1433
  • grebber

• ricsa008
    ok ezt lementem bár nekem legalább 2 nap mire lejön a játék :D
    kössz
  • grebber
    Nincs benne semmi nehézség!

Ez a mentete Vistán:

Vezérlőpult->Hardver hozzáadása->Tovább->Telepítse a hardvereszközt, amit a listából választok kit kijelölni->Tovább->Minden eszköz megjelenítése->Tovább->Saját lemez Saját lemez... tallózás, megkeresni a dev000.inf file-t (rarban van mellékelve)-> ok/tovább, meg kell jelennie egy új eszköznek: fstarforce -> ok/befejezés
  • ricsa008
    nehéz elindítani?
  • IMYke2.0.0.0
    A kis rafinált... :) Most már látom a fától az erdőt. ;)
  • strebacom
    Igen én is seedeltem vissza 100%-ig...
    Köszi!!
  • grebber
    Igen azt jelenti!Cryostasis is az volt anno.Mivel csak azt látom feltöltésem már xxGB letöltésem 0,00!
  • The Protector
    miért mikor jön az?
  • gfreak
    bombaclat, el is felejtettem ez a játékot...nem tudom megéri-e nekifeküdni, most hogy a Prototype is nemsokára megérkezik...milyen lett a game nagyjából? megéri a pénzét?
  • strebacom
    Ahonnan szedted a joker mit jelent (free)???
  • The Protector
    Maxtreme és Garbber.Haver tolja xboxon a gamet és megkérdezem mit mivel csinálsz illetve milyen extrákat melyik gombal tud előhozni és úgy tudtok jűáátszani.Meg lefényképezhetem a shopot ahol lehet venni cuccokat h tudjátok mit vesztek meg.Persze ha érdekel titeket.
  • Evin
    Vagy csak itt is Havok-ot használtak a fizikai szimulációkhoz, ami nem az UE-től teljesen független fejlesztés.
  • grebber
    Az pedig egy nagyon kis oldal ahol lehet címekre is keresni,meg olvasni új hí[b]r[/b]ek[b]e/b]t
  • grebber
    Mert mi figyelünk :D Elsőnek Maxtreme vette észre ha ő nem írja be ide lesem szedem.Az más dolog hogy nekem ért le itt elsőnek.
    De lényegtelen nem az a lényeg ki milyen gyors.
    Itt a játék a lényeg ami nagyon fantasztikus.

Már van erőterem is (bár ez már régóta)
    Most vagyok a 7/1be.Volt olyan rész is ahol már jeget is tudtam "felvenni" a hárompengéjű fegyveremmel amivel az ellenfeleket szét lehet fagyasztani majd fegyverrel szilánkokká lőni.No meg ahol a tűz elzárja az utat azt is eloltja!

Annak ellenére ha ez tényleg nem UE3 annak a hibáját itt is fel lehet fedezni pl a hullák ugyanúgy gumiként nyúlnak ha beléjük futunk meg ugyanúgy a lábunkra tapadnak.Szal itt van az UE3-mal valami turpisság biztos.
  • IMYke2.0.0.0
    Milyen "magos oldalra"? :) Nem ismerek olyat.
    [Én is észrevettem, hogy gyakorlatilag Ti ketten vagytok azok, akik először jelentik egy-egy játék játszhatóságát stb. :)
  • Snexi
  • Maxtreme
    no azzal én szívtam 1 sort xD
    Ilyenkor szépen sorba kell menni, és kitapasztalgatni hogy mi, mit csinál. Én is elvoltam mire sikerült a számomra tökéletes configot belőnöm :D
  • Hellsing47
    na jólvan hát ennél jobbat nemtok énse:
    (nemtaláltam normális hátteret a bal oldalra :|)

• Shep
    Cache fileokból nem tudja valaki, hogy lehet kiszedni a szöveget?
  • Evin
    Még a fejlesztők fórumán sincs erről semmi infó, szóval passz. Reméljük.
  • Shep
    Á jól beszivattam magamat, át akartam éllítan ia gombokat, aztán rájöttem, hogy oroszul ez nem nagyon fog menni, nyomtam egy Home-ot erre a felét kiszedte, óriási.

Lesz amúgy angol verizó?
  • Shep
    Bár, nem benne van mind, de akkor miért csak *-at rak ha étírom a cfg fileban a ru-t valami másra?
  • Shep
    Na elindult, de oroszról azért nem lehet másra átrakni, mert a többi file csak dísz egyedül az orosz nyelv van benne, pedigm ég egy német is jobb lett volna mint az orosz. Ezekből a cache fileokból mivel lehet kinyerni a szöveget?
  • Evin
    Úgy tűnik egyelőre kifogytam a kreativitásból:
  • Snexi
    bocs hogy nem nagyon olvastam vissza..
    szóval nincs még crack,helyette szóraközni kell össze vissza hogy elinduljon?
  • Maxtreme
    Vagy van a starforce cleaner nevű prog. az a biztos xD
  • grebber
    Ha a White Goldosra gondolsz akkor az eszközkezelőben a rendszereszközöknél.Csak simán el kell távolítani!
  • Shep
    Grebber a korábbi star force eszköznek mi a neve, vagy te hogy szedted le? Én nem találom.
  • Snexi
    szerintem amit max rakott azt nyugodtan folytathatnád mert kissé üres :)
  • R3TR0
    ez a fránya orosz torrent most belassult nekem az isohunt jobb-e vagy majd ez az orosz fog visszagyorsulni??
  • Hellsing47
    pont most kezdtem volna bele énis :)
  • R3TR0
    nah ez igen ez kira lesz ide a fejlécbe
  • Snexi
    ez jobb
  • grebber
    Nekem megfelel.Szerintem be is rakatom!
  • balee4
    szvsz nem rossz :)
  • balee4
    ja hogy arról van szó, ok xDD
  • Maxtreme

?
  • grebber
    Amúgy eléggé nagyon más irányba ment el a fejlesztés mint amiket a régi videókban mutogattak ott űrös dolog volt.De ez sem rossz.Mondjuk amiket ott látni azokban a régi videókban az is elég ütös lett volna.

Már várom hogy megkapjam a láthatatlanságot mert a cikk ezt is írta hogy van benne!
  • Snexi
    ezt most úgy mondod mintha elöször hallanál az ncore-ról :D
  • R3TR0
    Nekem még sikerült elcsipnem az orosz oldalt holnap este már én is riom egy kis véleményt vagy divatosabban review-et.