1433
-
#71 Dark Sector(PS3/X360) Coming to PC After All ?
Na erre tudom a választ.Vajon honnan -
#70 Már rájöttem azóta :D
Meg arra is hogy ha eldobjuk a "bumerángot" C-vel akkor egyből nyomva tartod a C-t folyamatosan akkor a "bumeráng" bullet time ba repül és lehet irányítani is. (erre szükség is lesz majd a továbbhaladáshoz)
És nagyon jó ahogy a cikk is írta fel lehet tölteni árammal és ki lehet nyitni ajtókat amikhez áram kell ,vízben álló ellenfeleket szétrázni.
Eddigiek alapján nem értem miért lett bukás konzolon.
-
#69 vazze eeeeez rohadt jó :D
Grebber:
Fedezékbe (alapból) 2x ctrl :) -
#68 Azt hiszem ennél jobb játék csak a Dark Void lesz számomra. (Úgy látszik mindenki a sötét oldalra megy->dark) -
#67 Király bizony!Csak jó lenne tudni oroszul :D
A game szinte minden dolga cache kiterjesztésben van!
-
#66 Tehát akkor ezt alapból oroszok fejlesztették?
Király, hogy kijött. -
#65 Screenshotos topikba tettem be még pár képet ha valakit érdekel.
Ez meg egy kettészelős videó:
Akit jobban érdekel a game az olvass el ezt a cikket! -
#64 Hát ha jól vettem ki egy fazont irányítunk és folyamatosan alakulunk át valami fertőzés miatt!
Elinditani így kell:
1. Vezérlőpult -> Hardver hozzáadása -> tobább -> Igen, már csatlakoztattam a hardvert -> tovább -> legalján: Új hardvereszköz hozzáadása -> tovább -> Telepítse a hardvereszközt, amit a listából választok ki -> tovább -> Minden eszköz megjelenítése -> tovább -> Saját lemez... tallózás, megkeresni a dev000.inf file-t (rarban van mellékelve) -> ok/tovább, meg kell jelennie egy új eszköznek: fstarforce -> ok/befejezés
2. Feltelepíteni a Daemon Tools 4.3.1-t, bemountolni az .mds file-t.
3. Elindítani a játékot
Akinek esetleg a White Goldos ugyanilyen megoldás már fennt van azt távolitsa el mert akkor kettő fstarforce eszközt fog észlelni az egyiket hibásan és kékhalálokhoz vezet!
-
#63 Megvan ,hogy melyik fileban tárolja a szövegeket? Kell hozzá valami hogy kinyerjem majd a szöveget, vagy csak egyszerű txt fileok, mint a Men of Warnál?
Most két fazont irányítunk, vagy hogy van ez? -
#62 Első nem gyütt be. Na akkor még egyszer :)
-
#61 Majd leírhatnád hogy pontosan hogy kell bele életet lehelni :-)
Pmben is jó ha itt gáz xD
1kis support :)
-
#60 Ránézésre olyan mint a Splinter Cell csak más környezetben szerintem jól néz ki, majd kipróbálom ha lejön és el is indul. -
#59 Elindult!
White Goldos másik ugyanilyen starforceos cucc volt a hiba forrása.
Fedezékbe majd mondja valaki meg milyen gombbal lehet bújni mert nem jöttem rá -
#58 Hát én csak most kezdtem el, majd csak holnap este lesz lent, addig nem tudok mit mondani csak amit a fileban írtak. rmps-t kapcsold be, meg legújabb démon tools. -
#57 Orosz de ha benézel a topikjába van valami angolosítás hozzá!
Inkább a Dark Sectorrol beszéljünk nekem miért nem megy :( -
#56 Azt hiszem tavaly októberben! -
#55 Ja és az is orosz? -
#54 Igen közben megtaláltam, de az mikor jött ki? -
#53 Boiling Point "Folytatása" nagyon ki kis fps kalandgame! -
#52 Az a star forcos cucc White Gold ota fenntvan és a Daemon Tools is a 4.30.1 igaz nem pro hanem lite! -
#51 White Gold az mi? -
#50 Ja és 4.30.1-es démon kell neki -
#49 Akkor nem értem mi a gond neki.De ha megpróbálom elindítani kiírja a szokásos emulátor detected hülyeséget meg kékhalált dob mindig :(
White Goldot feltörték remélem ez sem okoz nagyobb gondot majd! -
#48 A starforce kikerülő eszközt felraktad, rmps-t bekapcsoltad? -
#47 Rosszul vetted ki, pont hogy 64 bitesen nem megy. -
#46 Lehet az baj amit ha jól vettem ki csak 64 bites rendszereken indul el :( -
#45 Sajnos nem sikerült működésre bírnom:(
Maradt az hogy várok a crack-re ha lesz hozzá persze! -
#44 Ha alapon van és mondjuk a feltöltésed 100 k (csak mondtam valamit) akkor pl tedd FIX 15 k-ra.
Én mindig ezt csinálom mert most is ha alapon volt tehát maxnak észlelte hiába csak 2-3kval töltöttem fel nem jött csak 300kval fix 15-re tettem a feltöltést egyből 8-900kval jön! -
#43 az up 4.8k-val megy.. Szal ezt kár lenne visszakorlátozni xD -
#42 Onnan szedem amit anno adtam neked is!Visszakorlátozom mindig a feltöltést mert ha alapon hagyom akkor nem jön maxal. -
#41 lol neked hogy a picskibe jön olyan gyorsan? :) Nekem kemény 10k/sec-el jön. (ha nem a bz-s oldalról szeded akkor nem szóltam :) ) -
#40 Azt tudom nekem is tetszett a videók alapján akkor nem tudom miért írták le a gamet. -
#39 Pedig gameplay videók alapján egész jó meg szép! -
#38 Úgy hallotam nagy bukás lett konzolon. -
#37 Hát nem sajnos 3 óra + telepítés + játék meg képek készítése! -
#36 az sem most lesz xD -
#35 Na már jön is 7,25GB!
A kis sunyik elméletileg törölték pc-re!No majd ha lejött írok róla meg rakok képeket! -
#34 ott csekkold ahonnan a Cryostasis-t szerezted :p -
#33 Most már igen hogy beirtad!Csekkolom is orosz siteokat! -
#32 Ugye ezt vágjátok?
Elvileg nem fake. Oroszoknál ma kijött a cucc. (DE ES FR IT RU nyelveket tartalmaz, tehát angolt sajnos nem)