1433
  • Evin
    Az angol szinkron lehet, hogy csak véletlen, vagy kényszerűségi okokból maradt benne. Orosz földre minek angol felirat?
    És biztos nem lopott béta. Nincs az az idióta, ki valamit ellop, és utána boltban árusítja, hogy biztos elkapják. Ráadásul az ND, aki kiadta, odakint elég nagy cég.
  • Magiszter
    Sziasztok!

Visszaolvastam, ezt már leszögezném az elején:

Tehát, ha jól értem a konzol változat angolul szövegel és írogat is? Akkor egy portból miért felejtették ki az angol feliratot? Vagy lehet hogy az egy lopott "béta" és mivel az oroszok országa volt a kalózterjesztés fő célja ezért csak ezt a nyelvet "lopták bele." Elvégre logikátlannak tűnik az hogy angol szinkronhang van benne, de felirat nincs egy deka sem a játékban. Reméljük előbb utóbb raknak bele angol karakterekkel írt angol szöveget.
  • kirol
    És a szinkron hogy lesz angol? Mit kell átállítani?

Szerk.: Jó akkor visszakeresek!
  • Evin
    Ha csillag szöveged van, akkor elvileg minden hang angol. De ez is le volt már írva.
  • Shep
    És tényleg igaz, hogy csillagot ír, de legalább angolul pofáznak, azt hiszem elkezdem előről.
  • kirol
    Értem, akkor még szinkron szinten se lehet változtatni?
  • Evin
    Most néztem jobban bele, és nem. Nincs benne semmi, csak az orosz. A többi, más nyelvre vonatkozó fájl üres, kivéve a hangokat. Ezért is jelenhet meg csillag.
    A SF alapból orosz fejlesztés volt, csak utána sok gond volt vele, hogy az eredeti lemezt sem ismerte fel néha, és nagyon belenyúlt a Win-be, ezért már senki sem használja, csak az orosz játékok.
    CSAK az orosz fájlok vannak SF kódolással levédve. (ami "_ru"-ra végződik)
  • kirol
    De ha box-on multi volt, akkor gondolom nem most kellene nekiállni angol feliratot/szinkront csinálni.

Ha jól értem, ezek (angol/német) nyelv is benne van, de ezek FS-al vannak kódolva? Na ez utóbbit nem értem. Azt hittem ez az indításra van, mármint a SF és az is érdekes, hogy még használnak ilyen védelmet manapság. :D
  • Evin
    De meg fog az oroszoknál, elvileg holnap után.
  • timeman
    Szia! Nállam is ugyan ez a hejzet a hangokkal, sőt nekem még előbukkanak folyamatosan a képernyő jobb oldalán kis kék kockák 1 sec az egész!

A kép se tökéletes, de ennyi hibával-se tudják elvenni a játék élményt,mert szerintem a game brutál állat ha figyelembe vesszük hogy hivatalosan meg-se jelent!
  • Maxtreme
    Sztem nem olyan terjedelmes ez a topik hogy ne lehessen visszaolvasni..
  • kirol
    Ja és lehet valahogy más nyelvre rakni, mondjuk németre?
  • kirol
    Most olvasom hírként, hogy lehet, hogy lesz PC-re, erre meg már van is? :D

Képek alapján tényleg eléggé GoW.
    Hát megnézem azért belekukkantás szinten, de 300k-val lesz vagy 7,5 óra. :(
  • Evin
    Ennyire azért ne sarkítsuk le a lényeget: Előfordulhat, hogy nem lesz, mert ezek szerint egy orosz cég csinálta a portolást. DE, mivel konzolra általában 5 nyelvre szokták kiadni a játékokat, nem hiszem, hogy ne próbálnának meg újabb pénzt nyerni a többi nyelven is, ha már szinkron meg minden megvan hozzá, ráadásul az angol piac a legnagyobb. De persze a jogi oldalát nem ismerem a dolognak.

Ki volt, aki írt a hivatalos fórumra? Na, fel a kezet!
  • Solid Snake
    Ez a gyors verzió
  • balee4
    srácok nem tud vki egy gors torrentet? ha kell visszatöltöm, 2 napja szedem és 20% :(
  • Maxtreme
    haha:

Strange, changing language to FR in the DS.cfg file changed the letters into stars yet the voices were in english.

és tényleg!
    Cska a karakterke állnak *********-ból :D
  • Maxtreme
    Jó, akkor egy újabb rossz hír:

Kérdés:
    Hello, I read here:
    http://www.nd.ru/catalog/products/darksectorpc/
    That dark sector comes next week in russian language
    When is the english release comming?

Válasz:
    Not sure that it will, I think it's a European release only...it was outsourced to a team in Russia
    Meridith Braun
    Digital Extremes

-----------------------------------------

Tehát jól értem hogy e annyit tesz hogy szerinte angol nyelvű kiadás nem lesz, és csak az oroszok kapták a jogokat a potolásra?
  • METESTO
    Fut a játék rendesen csak nincs hangja mikor gránátot dobok meg mikor az ellenség lő amúgy van zene meg azt is hallom ahogy én lövökDDDnem állítottam el semmit..csak a felbontást piszkáltam...valakinél előfordult esetleg úgyanez?vagy valami ötlet?amúgy jó játék volna de ez így tré..sajnos...megpróbálom még azért holnap újrarakni ha nem lesz jobb ötletemDDD
  • Shep
    Már egyszer leírtam, jó lenne ha olvasnál is, nem csak kérdeznél #243
  • ricsa008
    yes találtam linkeket
  • Evin
    Megnéztem a fájlokat, és olyan ismert formátumú a cache, hogy csodálkozok, hogy senkinek nem tűnt fel: cache->zip. Persze nem egyszerű tömörítést használ, így csak azt lehet megnézni, ami benne van, de a magukat a fájlok nem, és kitömöríteni sem lehet.
    A más nyelv használata elvileg azért nem lehetséges, mert a cache fájlok a fentebb említettek, kivéve az orosz fájlokat. Azok Starforce védelemmel vannak tömörítve.
    Egyelőre durván ennyi.
  • MORO67
    Mégegy segitséget kérnék töletek nemtudok oroszul hogy tudom betölteni az utolsó mentést .segitsek legyetekszivesek.!!!

• Shep
    Grebber írta lentebb

Ez a mentete Vistán:

Vezérlőpult->Hardver hozzáadása->Tovább->Telepítse a hardvereszközt, amit a listából választok kit kijelölni->Tovább->Minden eszköz megjelenítése->Tovább->Saját lemez Saját lemez... tallózás, megkeresni a dev000.inf file-t (rarban van mellékelve)-> ok/tovább, meg kell jelennie egy új eszköznek: fstarforce -> ok/befejezés
  • Shep
    Z-de magyar billen Y, és akkor tudod csak felvenni, ha kiírja, hogy nyomjad a Z-t.
  • neptum
    az a poén hogy nem veszi fel a Z-vel egyáltalán végig nyomkodom a gombokat és semmi :S
  • timeman
    Visszaolvastam de lehet hogy hülye vk de nem tudom felrakni!Légyszives segits mert 3 órája ezzel killodok! Skype cimem:darajani2!
  • Shep
    Lentebb már le lett írva párszor mit, hogyan kell csinálni olvass vissza.
  • Shep
    Z-gomb (jó szar helyre van téve)

Moro
    Mikor bejön a menü, legfelső és megint a legfelső ekkor az utlsó checkpointtól folytatja. A 3 közül a legalsó az új játék ha minden igaz de lehet ,hogy csak az adott pályát kezdi újra, a középsőt nem tudom. (azt még nem mertem kipróbálni:))
  • neptum
    a fegyvereket,töltényeket, hogy lehet felvenni ??
  • MORO67
    Mégegy segitséget kérnék töletek nemtudok oroszul hogy tudom betölteni az utolsó mentést .segitseteklégyszi.
  • timeman
    Sziasztok! Segitenétek nekem feltelepítettem a játékot de ezzel a FstarForce progival nem boldogulok segitene nekem vk!
  • Shep
    Nekem így jobban tetszik mint olyan feketén.
  • MORO67
    Köszi sokat segitettél:!!!!
  • Shep
    Az ajtótól nem messze van egy állványzat azon van egy c4 a pengével tudod megszerezni. Becélzod és a C-vel eldobod ekkor odaviszi neked, így lehet amúgy fegyvereket is szerezni.

Jut eszembe, olyan AK-t honnan lehet szerezni ami nem robban fel egy pár perc után a kezemben?
  • Evin
    Nem lehet, hogy csak lefogja az egész sávszélességet, és azért nem jön be minden? És ha lekorlátozod?
  • MORO67
    Sziasztok segitene valaki kilöttem egy helikoptert és utána kijövök egy házból egy udvarra és van egy ajtó ahova szerintem robbanoszert kéne tenni de és nemtudom hogy mivel rakjam rá vagy honnan szerezzek robbanószert.Volt egy asztal ahol találtam valami hozzá hasonlót de nem tudom hogy kell felhelyezni és addig nem tudok bemenni az ajton segitsetek mert nagyon tetszik a játék.
  • ricsa008
    elindítom a torrentet akkor weboldal nem jön be semmi, msn sem jó tehát a torrent megy de semmi más
  • Snexi
    a torrent blokkolja a webet?
  • Shep
    Á nem igaz, ha kilépek a játékból újraindításnál széthúzza a képet.