Dark Sector
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mind1, most újrarakom, aztán ha így see jó akkor uninstall pisix driver.
Ha nem jön össze, még megkérlek valamire ha nem baj:) (el kéne vinni a gamet a következõ checkpointig. Adok mentést)
Aztán ha a jövõben is kilép, akkor kapja be :)
Next PC upgrade: 2022
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Thrash \'Till Death
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Figy. Nálad nem volt olyan hogy se szó, se beszéd kilépett?
Az elején vagyok, és az 1ik checkpoint után, ahogy megyek kb 5 lépést, se szó, se beszéd, kibax a deskre. Xp sp3 alatt, és vista sp1 alatt is ugyanez a helyzet.
Milyen nv drivert használsz? (lehet nem fekszik neki a legújabb, vagy nemtom :/ )
Na erre tudom a választ.Vajon honnan<#eplus2>#eplus2>
Meg arra is hogy ha eldobjuk a "bumerángot" C-vel akkor egybõl nyomva tartod a C-t folyamatosan akkor a "bumeráng" bullet time ba repül és lehet irányítani is. (erre szükség is lesz majd a továbbhaladáshoz)
És nagyon jó ahogy a cikk is írta fel lehet tölteni árammal és ki lehet nyitni ajtókat amikhez áram kell ,vízben álló ellenfeleket szétrázni.
Eddigiek alapján nem értem miért lett bukás konzolon.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
A game szinte minden dolga cache kiterjesztésben van!

Király, hogy kijött.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Ez meg egy kettészelõs videó:
Akit jobban érdekel a game az olvass el ezt a cikket!
Elinditani így kell:
1. Vezérlõpult -> Hardver hozzáadása -> tobább -> Igen, már csatlakoztattam a hardvert -> tovább -> legalján: Új hardvereszköz hozzáadása -> tovább -> Telepítse a hardvereszközt, amit a listából választok ki -> tovább -> Minden eszköz megjelenítése -> tovább -> Saját lemez... tallózás, megkeresni a dev000.inf file-t (rarban van mellékelve) -> ok/tovább, meg kell jelennie egy új eszköznek: fstarforce -> ok/befejezés
2. Feltelepíteni a Daemon Tools 4.3.1-t, bemountolni az .mds file-t.
3. Elindítani a játékot
Akinek esetleg a White Goldos ugyanilyen megoldás már fennt van azt távolitsa el mert akkor kettõ fstarforce eszközt fog észlelni az egyiket hibásan és kékhalálokhoz vezet!
Most két fazont irányítunk, vagy hogy van ez?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Pmben is jó ha itt gáz xD
1kis support :)
White Goldos másik ugyanilyen starforceos cucc volt a hiba forrása.
Fedezékbe majd mondja valaki meg milyen gombbal lehet bújni mert nem jöttem rá <#nevetes1>#nevetes1>
Inkább a Dark Sectorrol beszéljünk nekem miért nem megy :(
White Goldot feltörték remélem ez sem okoz nagyobb gondot majd!
Maradt az hogy várok a crack-re ha lesz hozzá persze!
Én mindig ezt csinálom mert most is ha alapon volt tehát maxnak észlelte hiába csak 2-3kval töltöttem fel nem jött csak 300kval fix 15-re tettem a feltöltést egybõl 8-900kval jön!
A kis sunyik elméletileg törölték pc-re!No majd ha lejött írok róla meg rakok képeket!
Elvileg nem fake. Oroszoknál ma kijött a cucc. (DE ES FR IT RU nyelveket tartalmaz, tehát angolt sajnos nem)