1433
  • IMYke2.0.0.0
    Én a topikokat beszélgető helyeknek fogom fel. Ebből adódóan, nem hiszem, hogy "off" lenne bármiféle téma egy közösségben.
    [aláírásom!]
  • Shep
    Hát nekem egy Audigy 2 van, de mikor kicseréltem az sb5.1-et erre csak lestem mekkora különbség van még ezek között is. Na de elég volt az off-ból.
  • Maxtreme
    így van.
    Ráadásul 1 normálisabb hangkártyáért 1x kell kiadni a pénzt. Nem kell szinte 3 havonta cserélgetni mint a többi alkatrészt :)
    Jó persze anno én is sokalltam 22k-t az X-Fi xtreme gamer-ért, de nem bántam meg.
  • Shep
    Én is így voltam, 1x megnéztem, élettelen tompa hangzás, kinek jó ez? Persze ha csak azt hallom akkor nyilván jó lenne az is de így, hogy van összehasonlítási alap ...
  • IMYke2.0.0.0
    [Az én alaplapi hangkártyámat csak egyszer próbáltam ki, azóta is inkább SB Live 5.1-et használok.]
  • Shep
    Hát akárki akármit mond, az AC integrált szarnál a legolcsóbb noname hangkártya is szebben szól, ráadásul nincs szükség ilyen gyorsításos állítgatásra, egy normális SB-el meg nem is ehet egy lapon említeni az integrált kütyüket.
  • IMYke2.0.0.0
    Még szájbarágósabban is leírhatom:

Hardveres gyorsítás visszavétele (XP)

* Start menü - Futtatás - írd be: dxdiag - Enter
    * Az elinduló program visszaigazolást kér, OK-zd le.
    * A megnyíló program ablak "Hangok" fülére kattints!
    - "Hangok hardveres gyorsítási szintje" csúszkát húzd balra!
    [Alapesetben a "Teljes gyorsítás"-on van. Húzd balra, hogy a "Szabványos gyorsítás" legyen aktív.]
    * Alkalmazd, majd lépj ki az ablakból.
    Nem kell újraindítani a rendszert.
    Ennyi.
  • IMYke2.0.0.0
    A DxDiag / Hangok / "Hangok hardveres gyorsítási szintje" csúszkát húzd balra!
    [Alapesetben a "Teljes gyorsítás"-on van. Húzd balra, hogy a "Szabványos gyorsítás" legyen aktív.
    OK, és ennyi.
  • METESTO
    Baszik szólni....érdekes hogy másnál megoldotta a problémát nálam meg nem.ááááááááá
  • METESTO
    Thx...futtattam aztán kidobott egy "Dx diagnosztikai eszköz"nevü ablakot ott gondolom a hang és a zene fülekben kell játszani...mindkettőnél lefuttattam a tesztet és sikeres volt(hallottam mindent)...most elvileg van minden hang a játékban?DDDD(megnézem)
  • Evin
    Start menü->futtatás->dxdiag
    A DirectX beállításai.
  • ricsa008
    nekem is alaplapi a hangcardom:D
  • METESTO
    dxdiag az meg mi?DDD...most keltem azt ezt olvasva fogalmam sincs min kéne állítanom ha kifejtenéd kicsit bővebben a megoldást a problémára megköszönném(nekem alaplapi hangkártyám van amúgyDDDlehet vennem kéne 1et azt belebaszni a gépbe nem pénz igazából csak annyiért inkább 1box joy-t vennék)
  • dezsolti78
    Sziasztok!
    Nekem alaplapi hangkarim van, realtek ac 97 és semmi gond.
    Kiválóak a hanghatások, és a játék is, csak annál a hülye árusnál már kétszer véletlenül eladtam az ak-mat:)
  • Maxtreme
    Detto.

Érdekes sok embernél olvastam h bajok vannak a hangal. Nálam eddig nem volt gond, sőőőőt. Baromi jók a hanghatások. (mondjuk igaz hogy nem alaplapi hangfosót használok :) Lehet ez a dolog nyitja.)
  • xido
    hát egyenlőre várok még ezzel azt hiszem...
    a dxdiag hangcsúszka megoldás volt,hogy legyenek effektek a játékan,meg háttérzaj meg ilyenek,de szétfagy a hang utána folyamatosan beakadnak hangok meg ilyenek....
  • ricsa008
    eszméletlen jó! minden tiszteletem a készítőké ha kijön ez lesz az első 2009 ben amire pénzt költök
  • ricsa008
    értem okés
  • Maxtreme
    checkpointos rendszer van..
  • ricsa008
    valaki leírná a menüket hogy mi mi sokat segítene pl mi a mentés Maxtreme régebben még csinált egy ilyen képet
  • sQr
    Kétszer szedtem le, mert azt hittem elsőre rossz volt. Egy megás nettel, 8 gigát. :D De mindkétszer kifagyott, ahogy bemountoltam az iso-t. Azt hiszem nekem várnom kell. :(
  • Snexi
    én elkezdtem szedni tpg-ről,jött is maxal
    pár perc múlva átraktam modemre a routerről hogy normális legyen,erre most ilyen 10kb/s-el jön
    nem értem hogy miért nincs még fönn ismertebb magyar oldalakon
  • xido
    na...neked is mondom..meg akinek még gondja lenne a hang hiányosságaival:szokásos dxdiag,hardveres gyorsítást levenni teljesen!!

valami megérzésem volt és kipróbáltam,mindennek lett hangja,ütés,lövés,zajok,hangos bemondó,legelején a csávó...csak valami fagyás-akadás hangot,recegést produkál sűrűn,lehet mert a háttérben fut más is nekem,amihez kellene a hardveres gyorsítás maxon...
  • xido
    hogy váltottál át ilyen színekbe?
  • xido
    megerősítem..fülessel vagyok és csak a saját lövéseimet hallom néha,ellenfelek lövéseit,gránátjait,szétvert tárgyakat,c4 telepítését,ajtók belökését,lakatok lelövését nem...
  • xido
    Na első érzések részemről...
    file-ban állítottam át a felbontást,de olyan nyúlánknak tűnik,lehet 1680*1050 helyett megpróbálm 1650*1200ban és fekete csíkos lesz,mint pár játék...a grafika tetszik...a visszaolvasott segítségeket köszönöm,elindítani is sikerült,meg angol is a szöveg..igaz az ingame videó mintha orosz lenne,az renderelt video lesz talán...viszont..hangkimenetet lehet állítani?..lehet alapból 5.1 a játék..nagyon sok minden nem hallatszik effektileg...
  • METESTO
    Te ilyen szenny műsorokat nézel?DDDDszéplehetsz....
  • xido
    rapidshare-t már találni...
  • xido
    fenét...minden a saját nyelvén..orosz is jó..ha odavaló..Stalker pl :)
  • Shep
    Egyébként nekem nagyon nem tetszik a főhős ábrázata, olyan nyomott feje van.
  • Shep
    Mért mert azt mondják igyí kám nye? :) Amúgy főleg azért zavar minket, mert egy szót nem értünk belőle, tehát ennyi erővel kínai is lehetne :)
  • xido
    Nézem a videókat...kicsit olyan Spawn alaphangulatúnak tűnik..és az egyik videóban,mikor az ajtón belépés után az a maszk a fejére applikálódik,tiszta Cyborg Ninja hatást kelt az MGS-ből..szóval össze van rakva pár ötletből:)
  • strebacom
    Ja ...
  • xido
    ja..most olvastam csak visszább,hogy az orosz release hangja is angol:)

nemrég belefutottam teljes orosz hangú játékba,azóta ódzkodom tőlük:)
  • ricsa008
    Lex Luthor Smallville
  • ricsa008
    jah én linkeltem be a videot és jól csinálja beleéli magát a dologba
  • strebacom
    Mé az ki a faxom???
  • kirol
    Újraszinkronizálják az angol hangot? Vagy mi?
  • xido
    Sajna mióta megtudtam,hogy Michael Rosenbaum adja hozzá a hangját..-ha jól emlékszem-..megvárom azt az angolt:)
  • Shep
    Ok, kösz. Közben úgy fest megoldottam a széthúzásos rejtélyt. Nem tetszett neki, hogy a windowsban és nem szabványos felbontást használok. (egy játéknak sem volt eddig baja vele)