Dark Sector
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Next PC upgrade: 2022
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Pedig jó gém lehetett volna.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
<2006. december 27. @ 10:24 - Chesario>2006. december 27. @ 10:24 - Chesario>
Rossz hírrel indul a karácsonyi hírözön, mégpedig az eredetileg PC-re is készülõ Dark Sector kapcsán.
A fejlesztõk bejelentették, hogy törlik a Dark Sector PC-s verzióját, így már csak konzolon találkozhatunk majd ezzel a névvel. A Digital Extremes nem indokolta meg a döntést, ám a 2007-ben érkezõ, 3D-s akció játék nem kis rajongó táborra lelt az évek során, így érthetetlennek tûnik a döntésük. Hamarosan a hivatalos oldalról is eltávolítják a PC logót, így véglegessé válik majd az ítélet a játék fölött.
info: Gamestar
😞
LÁL Az még 2 év + a csúszások...
Akkor talán még ebben az évtizedben ki is jön. 😄
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Dixie Flatline, 17:55 - PC - Játék: FPS
(BluesNews) A Dark Sector szép lassan cseperedik a Digital Extremes egyik sötét sarokba vetett létfenntartó kádjában. A játéknak eddig nem volt kiadója, ám a D3Publisher képében máris társra találtak, így 2007 végére meg is jelenhet a dögös renderanimációval bemutatkozott FPS.
Fõhõsünk, egy bizonyos Hayden Tenno, aki számos harci forma felöltésére képes. Természetesen a történet valahol a nem is oly távoli jövõ egyik szövõszékén tekeredik, s már megint a szovjetek sztereotip teszetoszaságára épít. Biofegyverek, égbõl hulló mutáns kiskölkök és egyéb rémségek ijesztik halálra az embereket.
info:Hardwired
Nagyon messze van még 😞
Sogun, 12:54 - PC - Játék: Nézdahátam
(C&VG) Az Unreal és az UT készítõi, a Digital Extremes, sötét jövõben nyomuló lopakodó, Nézdahátam kamerás akciójátékot fejlesztenek, melyben pszi képességekkel felturbózott ügynökkel kavarunk cyberpunk környezetben. Manipuláljuk az idõt és a gépeket. Helyszín valahol a Naprendszer elhagyatott szélén. Iszonyú brutálisan néz ki a cucc. Kissé Unreal 2.-s, Splinter Celles érzést áraszt. A fejlesztõk most értek el az elsõ mûködõ prototípushoz. XBOX2 és PS3 generációs konzolok, valamint legalább ezekhez mérhetõ tudású PC szükségeltetik majd a Dark Sector futtatásához. Megjelenés kábé karácsonykor várható.
info: Hardwired
2006 v. inkább 7-8-ban mire megjelenik, már lehet h. elavult lesz...
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Remélem a játék is az lesz! \"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Csak hát az a 2006 nem tetszik nekem 😞
<2004-04-02 @ 22:11 - ZeroCool>2004-04-02 @ 22:11 - ZeroCool>
Röviddel ezelõtt a Digital Extremes újabb PC alkotásukat fejlesztését, a Pariah-t jelentette be. A mai napon egy ennél nagyobb érdekesség történt. Már jó néhány éve bejelentették Dark Sector címû alkotásukat, mely egykor egy MMO alkotásnak indult. Az soha nem jelent meg. Most azonban kideürlt, hogy ugyanezen a néven egy akciójátékot is fejlesztenek, melybõl már az elsõ videó is befutott. Nem semmi mire képesek a srácok egy új enginnel. 1 bibi van talán, mégpedig a megjelenési ideje... 2006. Az oldala egyelõre még szegényes, de bármikor feltölthetik új tartalommal.
Trailer!!! (12M😎
Honlap!