1433
  • strebacom
    Akinek kell a game vegye meg:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://tracker.freeexchange.ru/torrent/11154/

de tényleg....
  • grebber
    Vista alatt (rejtve):

C:\Users\gépneved\AppData\Roaming\Dark Sector\
  • Shep
    Hova teszi a játék a mentéseket?
  • Shep
    Hát a driver váltás nem jött be, olyan az egész mintha széles képernyőre lenne a játék, de mivel nekem nem az van ezért fogja és összenyomja, francos bughalom.
  • Shep
    Na megpróbálok akkor valami régebbi béta drivert, hátha.
  • Shep
    Hát nekem is ilyen, de a képet meg összenyomja ez a fostalicska, pedig a monitor is 1280-ban fut, de mégis nyomott a kép. Újrarakom aztán írásvédettre teszem a file-t hátha segít.
  • Evin
    180.48, hiba nélkül megy.
  • kirol
    a CFG-m ilyen:

+version=3

[PS3_Config,/Configs/DS.cfg/Windows_Config]

[Windows_Config,/Types/Config]
    App.DefaultCmdLine="-nop -client -silent"
    App.Language=eng
    Client.KeyBindings=Windows_KeyBindings
    Graphics.FullScreenSizeX=1280
    Graphics.FullScreenSizeY=1024

[Windows_KeyBindings,/Types/Input/KeyBindings]

[Xbox360_Config,/Configs/DS.cfg/Windows_Config]

Kitörlődött belőle vagy két sor, nem tudom azok mik voltak. :D
  • kirol
    Én nem játszok vele, csak kipróbáltam. Amúgy 181.22-őt.
  • Shep
    Ti hanyas drivert használjátok?
  • Shep
    Szart nem ér, ugyanúgy összenyomva tölti be a játékot. Megnéztem vista alatt ugyanez van, de ott a felbontás állításra egyből fagy, nem is próbálja meg átállítani. Valamire nagyon érzékeny ez a szar.
  • neptum
    hurrá megjelentek most már a zombik is nem nehéz őket leverni csak sokan vannak néhol
  • kirol
    Felbontást miért nem a fájlban állítod?
  • Shep
    Semmit nem tudsz vele csinálni, ha angol hangot akarsz akkor el kell fogadnod a *-kat, vagy választhatod az orosz likalizációt.

A szar megeszi ezt a fost, mindig összenyomja a képet, de eddig a ha a felbontást változtattam akkor visszaállította, de most már a felbontás állításra visszadob az asztalra.
  • kirol
    Milyen karakterkészlet kell ehhez, hogy ne csak csillagokat lássak?
  • Shep
    Senki másnak nem nyomja össze a képet a játék, ha kilép és újra betölti?
  • kirol
    Na elindítottam. Hát nem könnyű rájönni, hogy mi a különbség a "*****" és a "*****" között az biztos. :D Viszont a hang az angol.

A játék, meg nekem úgy tűnik, mintha a GoW motorja (UE) lenne 1in1, más szereplőkkel. Még a szín is az a szürkés. Persze nem baj, csak még a GoW -t se vittem végig, már nem is emlékszek hol járok, de valahol 65-70% környékén. Mire végigviszem azt, szerintem addigra ez is kijön még magyar felirattal is. :D
  • grebber
    Ezekre a "kivégzésekre" gondoltam.Később lesznek jobbak.Csak most megint elkezdtem előlről :D

Kettőt katt a videóra és WATCH IN HD-be nézzétek!
  • strebacom
    Köszi, akkor meg itt hiába próbálkoztam...
  • grebber
    Hát ha jól emlékszem akkor az első képen amerre nézel pont a lépcsők mellett bal oldalon lesz egy ajtó a földön azt kell kinyitni!Az elején még ez a bulett timeos móka nincsen csak később kapod meg!
  • strebacom
    "Penge irányítás: Eldobod C-vel majd rögtön egyből lenyomod megint a C-t és nyomva tartod lelassul és az egérrel tudod írányitani!"
    Hát lehet hogy béna lennék, de nekem, nem csinál semmit erre, pedig ez egyszerü....ez az elejétöl meg lehet csinálni....
    Help:#288-nál tartok..
  • Evin
    Ha annak nem tudott untánanézni, hogy nem is orosz fejlesztés, kötve hiszem, hogy ki is próbáltam. Úgy meg könnyű bármelyik játékot fikázni.
    Amúgy meg 2008 elején jött ki, még szép, hogy nem 2009-es színvonal. De szerintem nem a grafika tesz egy játékot jó játékká.
  • Shep
    Hát nem tudom, nyilván nem túl építő jellegű a játék, de kikapcsol és jól szórakozol ami alapvetően egy játék célja. Ha építő jellegű játék kell akkor azzal játszok. Mikor mihez van az embernek kedve.
  • strebacom
    Innen merre???:

• grebber
    Én a driveren belül tettem rá az AF-et és az AA-t is.
    Bár nem vettem észre különbséget vele/nélküle.
  • METESTO
    (Én hd4850el tolom)van még aki ati kártyával játszik vele?lehet azért nincs hagja az ellenség lövésének mert az installálás végén felrakja az nvidia drivert holott nekem ati kártyám van(ha nem rakom fel akkor be se indulXD)...lehet fel kéne rakni a játékon belüli ati drivert hozzá és az megoldaná?ddddd...grebber ha lennél olyan nagylelkü küldhetnél egy linket v.valamit(nevet)ahonnan letudok szedni egy progit amivel élsimítást tudok a gamre rakni...Thx..
  • Solid Snake
    Jó game ez fijug Grebber jól mondja
  • grebber
    Hardwireden a jön pc-re kommenteknél egy srác!

Kivégzésnek én azt gondolom amikor pl egy ellenfelet addig gyengítes amíg piros nem lesz a teste ekkor odamész hozzá és SPACE.
    Sokszor ugyanaz az eredmény de láttam már sok féle "kivégzést" is.Lehet nem is az de én így nevezem.
    Pl azokat a kutyaféleségeket nagyon jól kivégzi ez szó szerint az: Beledöfi a pengét a hasába laza mozdulattal felvágja a fejáig majd egy pillanat alatt lenyisszantja a fejét.
    Van még ilyenbe kézcsonkitos válból, van amikor csak simán a kézfejét vágja le.
  • Magiszter
    //kill akieztírta

Bár valahol van némi igazság a legmélyén... ....
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    Nem... nincs
  • Magiszter
    Ha jól szűrtem le akkor Orosz az egész (hang + feliratok), de lehet bele angol szöveget varázsolni, * feliratokkal.
  • Shep
    Ezt ki írta? Kivégezni hogy lehet?
  • sylars
    most orosz vagy angol nyelvű ?
  • grebber
    Azért látszik nem vagyunk egyformák:

"Én csak elképedem... Egy ilyen játékot meg ki lehet adni 2009-ben?

Le sem írom a véleményem, a játékról részletesen szar és kész.
    Félelmetes hogy ezzel romboljuk mi is az agyunkat valahol, nyomkodjuk a gombokat, miközben tökre lényegtelen animációkat figyelünk a képernyőn aminek 0epito jellege van.

Imádom az fpst is, lövöldözőst meg minden, de elgondolkodom hogy ez mennyire kell nekünk mar 2009korul. Nekem mar nagyon csömöröm van az ilyen gamekből.

Az orosz játékgyártás most érte el egyébként a 2000es színvonalat? doom 4 meg ilyenek csak nézd a hátam nézetből? Siralmas. "
  • strebacom
  • grebber
    Végén megnéztem direkt.Úgy van ahogy mondtam a Control billenytű univerzális.

Nyomod előre + Control akkor az gyors futást eredményez.
    Fal mellett állsz megnyomod a Controlt akkor fedezékbe rakja magát (nálam ezzel nem volt semmi gond)
    Plusszba még bukfencezni is a controllal lehet.

Penge irányítás: Eldobod C-vel majd rögtön egyből lenyomod megint a C-t és nyomva tartod lelassul és az egérrel tudod írányitani!
  • strebacom
    Kérdéseim: melyik gombal bújok fedezékbe, és ez a C-vel való pengeirányitás hogy is van....c-vel eldobom és rögtön nyomom a c-t, vagy hogyan,légyszi??
  • kirol
    Hát az oroszok lassan "világuralomra" törnek. Eljön még az az idő, amikor újra lehet majd oroszt tanulni. :)
  • grebber
    Végére is értem.
    Amilyen hirtelen jött ez a game olyan nagy meglepetést okozott számomra.
    Nagyon jó megvalósítások vannak benne.

Grafika: 10/9 az optimalizáció az valami félelmetesen jó!
    Hangok: 10/8 biztos van ennél jobb is meg amúgy sem tudom mi a tökéletes.
    Hangulat: 10/10 3 pengés fegyer, "kivégzések" miatt.
    Irányítás: 10/10 Semmi gondom nem volt vele.
    Fizika: 10/8-at szerintem ez is megér bár én beletettem volna a fedezék amortizációt ami nagyon megdobta volna a hangulatot.

Ami buggal találkoztam:

Hullába belemegyek akkor rátapad a lábamra húzom magam után gumiszerűen vonaglik a holttest.
    Lelőttem a szörnyet a fal mellett az egyik keze beleakadt a falba és húzta fel magát :D

Ért meglepetés is az egyik boss személyében (többet erről nem mondok majd meglátjátok) Viszont a Főboss a végén sokkal könyebb volt mint 1-2 rész ideág.

Még több ilyen game-et és akkor nem lesz gond.

• strebacom
    Húúú ez nagyon jó game és nagyon jól van optimalizálva,szépen fut...hát az AloneInTheDark ehhez képest egy szar...és a Cryostarisis, vagy mi a szar az ez mellett egy NULLA...és ez csak egy port...
  • Evin
    Egyébként az utolsó Alone in The Dark is előbb jelent meg oroszul, mint egyébként. Szóval valószínűbb, hogy jó kapcsolataik vannak.