2813
  • Dynamic
    Kíváncsi vagyok milyen a végleges a demóhoz képest, majd írjatok:)
  • kHares
    pl.: torrentleech
  • grebber
    Gyorsabb torrent oldal pl?
  • kHares
    De a gyorsabb torrentoldalakon már kint van. Meg az isonews forumain is olvashatod. Kicsit utánnaolvasva az emberek első benyomásai alapján tényleg nagyon siettek kiadni, szinte a temple of elemental evil jut eszembe, az is csak 95%-ban volt kész. Nagyon rájár a rúd a crpg-re, pedig régen mennyi jó dolog volt. Talán a wizardry 8-al szórakoztam el legutóbb és az is már 2002-es.
  • grebber
    Nforce még nuku.Meg sehol máshol sem látom.
  • kHares
    te se aludtál sokat :)

Bár a forumaikon írták hogy sok változás lett a demohoz képest, azért csodálkoznék mit lehet 2 hét alatt változtatni. Mindegy, valószínű majd jön egy gyors patch hozzá. Délután belenézek, fölkészítve magam a csakódásra
  • toMpEr
    Dungeon.Lords-HOODLUM
  • TopGun
    Szerintem is iszonyu jol nez ki, de a demo alapjan rohadtul jatszhatatlan, a varazslatok kezelese idegesito es csak egyszer lohetsz el egyet barmelyikbol es orak mire visszatoltodik, addigra meg rohogve lenyom az ellen :((
  • grebber
    Kiváncsian várom.Remélem magyarosítani lazán lehet majd.
  • Methylisocloro
    Én is úgy vagyok vele hogy jobb hiján ez van :(
    Ez a tengernyi fertelmes diablo klón között még egész jónak néz ki.
  • Methylisocloro
    Aranylemezen van a Dungeon Lords!
    Május 4. a kiadás napja.
  • Mr. Perfect
    Látom nem sok mindenkit érdekel ez a game, és az hogy kb. egy hónapot késik : Katt IDE

Egyébként én is kipróbáltam a demót ebből, rettenetesen tré az egész. A karakter mozgása egy mozgáskorlátozott strucc-ra hasonlít, a harcrendszer idegesítő, a kezelőfelület átláthatatlan és egyszersmind kezelhetetlen, úgyhogy ezen már az egy hónapos csúszás tuti nem fog segíteni, felejthető az egész a süllyesztőbe vele!!!!
  • sárkánylovag
    Most akkor Április 20.án jön ki vagy nem jön ki mert akkor nem várom :)
    Kicsit furcsaszájízzel vágok én is neki, varázslóval vittem és nagyon nem volt probléma a lényekkel, csak több féle mágiát kell elsajátítani mert ha kifogy valami akkor bajba lehetsz. Agyon soknak tartom a lnyt amit le kell nyomni és nem találok olyan skilleket mint a Gothicban, jó lenne horgászat favágás kovácsolás és hasonlók amitől némi kölcsönhatást éreznék a köznyezettel.
    De hát a grafika szép és mondjatok más RPG-t? Nincs is. Maximus-z nyomom de ott még durvában hent megy, sose értettem hogy a igényes szerepjáték miért nem gazdaságos. Demon Stone is gyönyörű nem mondom, csak oyan nincs hogy valaki nem akar percenként 30 lényt legyakni ??? :O)
  • Methylisocloro
    Használj varázslatokat vagy rá kell pakkolni a skillekre.
    Én például kipróbáltam a pusztakezes harcot , adtam 2 pontot rá meg a dexterityre aztán mint Bruce Lee lerúgtam a goblinok fejét :)
  • Chaos Mad
    ezt nem tom de hogy lehet jol harcolni? a faszért nem tudok kinyirni 2-3 goblint, meg senkit...
  • Methylisocloro
    Nekem nagyon tetszett a demo. Én csak egy bugot találtam : 1024x768-ban egyszercsak bizonyos hátterek lila szinüek lettek. Elég sokat játszottam a Wizards&Warriors játékkal és eléggé emlékeztet rá egy rakás dolog: pl: varázslatok, monsterek hangja. Kár hogy nem party alapú, körökre-osztott a játék de ugy biztos nem lehetne eladni a piacon. A varázslás szuper, tök jó volt amikor egy fireballt a magasabban lőttem el és elrepült az égbe. Lehet idézni patkányokat és csontikat szerintem az animáció/grafika nagyon jól meg van csinálva.
    A közelharc nehéz de a Gothic óta én már nem mondok semmit. Meg kell tanulni vivni, de ez még mindig jobb szerintem mint hogy egyet kattintani az ellenfelen aztán nézni a harcot és közben szép csendben bealudni :)

• gergou
    hat szerintem a hangulat az, ami kimaradt ebbol a jatekbol, es ami hibadzik a legtobb rpgbol, ez a hangulat egy osszhatas, amit a bugok annyira nem is rombolnak le, de pl olyasmik, mint a fak kozt suvito szel, a farkasvonitasok, a kulonbozo bogarak madarak repkedese, ezek mind eletre keltenek egy vilagot... hat DW. Bradlytol elvartam volna, h eletre keltsen egy vilagot, nem jott ossze neki... a goblinok a semmibol tunnek elo, nemhogy lenne valmi kis taboruk, vagy hasonlo...a semmibol tunnek elo a banditak is... Valaki emlitette korabban, h rengeteg targyat lehet felvenni, meg hasznalni... Hat nemtom, egyetlen gomba, noveny, vagy akarmi, amibol gyogyitalt lehetne esetleg keverni nem lehet felszedni sehonnet, es meg csak nem is talalkoztam ilyenekkel a jatek designjaban, hiaba az 1001 fele pajzs, meg kard, ha ilyen kis aprosagok hianyzonak belole... Ultima IX, Gothic 2, Anachronox... Ezek kozelebe sem er, pedig 1 eve azt hittem, h ilyen jelentosege lesz ennek a gamnek... Nem eleg itt a bugokat optimalizalni... nem az a fo problema, hanem az, h nem foglalkoztak a tartalmaval eleget a fejlesztok... Szerintem :)
  • grebber
    Ja tényleg a forrás elfelejtettem odairni.
  • Aspyrin
    a la hardwired
  • grebber
    DEMO KÉZIKÖNYV:
    Mivel nem kaptok könyvecskét a demóhoz, álljon itt pár hasznos tudnivaló:
    HARC: ha durva képességeket akarsz az elején, vegyél Dexterityt. Növeli esélyeidet, hogy átüsd a szörnyek hárítását, védekező mancsait és átszúrd a páncélzatukat!
    MENÜK: szólóban "C"-karakterképernyő, "E"-hátizsák menükbe lépve megjelenik a kiválasztás és megáll az óra. Tehát lehet pihenni, meg gondolkozni a tuti stratégián. Még a gyógyitalos részlegre kattintva is felhörpinthetsz pár kupicával.
    PAJZS: kulcsfontosságú közleharcban! Tartsd magad elé, hadd zörömböljenek rajta a szörnyek. Aztán a megfelelő pillanatban fejbepakolhatod őket egy jól irányzott sallernyulassal.
    TÁMADÁS: három közelharc lehetőség van: Előrelépő kombó, "W"-gombra ekkor nyomulsz az ellenség felé és támadássorozatba kezdesz. Kitűnő stratégia, ha le akarsz darálni magányos szörnyet. A kombó végén következő durva támadás nagy hatótávolságú és kegyetlen sebzést visz be!
    Bal-jobb kombó: "A" vagy "D" gombokal oldalazva ha támadás sorozatba kezdel, több szörny ellen akciózhatsz sikerrel. Széles vágásokat tartalmaz és a végső szuperütés több ellenfelet takar be egyszerre.
    Kurta Csapás: Hátrálva rövid, fej fölötti karlendítéssel legjobban denevéreket lehet szétnyiszálni.
    ÍJ: Megszórásra kitűnő távolsági fegyver. Denevéreket lehet leszedni vele és a bugyborék-nyálkák gázleheletétől biztonságos távolságban hentelhetsz.
    DEMÓ VARÁZSLATOK: Bármelyik klassz által használhatók a demóban. Celestial Lightning Bolt és a Frost Nova büntet. Több szörny ellen "E" gombra nyomj és a Nether Menüből adjál az arcukba egy kövér Méregfelhőt - Poison Cloud. Az majd helyrerakja a dögöket! Freezing Shards pedig tömegesen nyomuló szörnyeket állítja meg szépségesen!
    "F" gombra jön elő a gyorsvarázslás menü mindig a legutolsó szpellel. Ide pokolhatsz löttyöket és varázslatokat hirtelen előkapkodásra: számbillentyűt nyomjál az aktiváláshoz. Gyógylöttyök azonnal aktiválódnak, meg a Blade of Baal és a Poison Cloud is.
    KITÉRŐ MANŐVEREK: EVASIVE MANEUVER közben nehezebb támadni, de a szörnyik se nagyon találnak el.
    Dupla előregomb = előregurulás
    Dupla oldalgomb = oldalra gurulás
    Bal/jobb + Space = oldalra ugrás
    Vissza + Ugrás = hátraszaltó

Varázslatot ellövése vagy nyilazás után rögtön vetődhetsz oldalra, a szpell ettől függetlenül elrepül a szörnyek felé.
    BLADE OF BAAL: nehéz helyzetekre készült Nether kardvarázslat. Ajánlott harcosoknak is!
    LÁDANYITÁS: INSPECT TRAPS segítségével jobban látod, mi védi a cuccot. Aztán jöhet a DISARM, mely lelassítja a szalagmétert! Így több időd marad az ikonokra kattintani, plusz ezalatt az INVENTORY-ba is beléphetsz és felkaphatsz egy Lockpick - zárnyitó készletet. Ekkor nőnek az esélyeid a nyitásra! Inspect képességed, ha elég magas, akkor jobban megfigyelheted az ikonokat. Ha egymás mellettieket kapsz, akkor inkább nyomj egy LEAVE-t és újra aktiváld a ládát, könnyebb kombináció reményében! Csapda bonyolultságtól függően ikonok jelennek meg a disarm panel alján. DISARM-ra kattintva vörös szalag indul meg jobb felé. Amikor ez a szalag elér egy ikont, az pillanatra aranyszínben izzik fel. Ekkor kell rákattintani! Időzítés meg disarm skill kérdése az egész.
    MOZGÁS: támadás közben lehet mozogni, de máskor meg érdemes kivárni a megfelelő pillanatot. Ügyelj a kombók végén lévő szuperütésre, mert azok alatt elveszted az irányítást!
    FELTÁMASZTÁS: "R" gombra feléled a karaktered teljes életerőre.
  • grebber
    Demó korlátozások:

OPTIONS menüben nem minden állítható, videofelbontás nyema.
    Kilépéshez először ESC aztán nyomni egy QUIT-et.
    Mentéshez ESC gombra jön elő a menü.
    Multiplayerben az ESC kidob a csapatjátékból!
    SPACE gomb bezárja a legtöbb párbeszéd és menü képernyőt.
    Két tőrt véve kezeinkbe pici grafikai bug nem mindig mutatja a pengéket. Ennek nincsen hatása a játékban. Vehetitek úgy, hogy két pengével harcoltok!
    Lentebb lévő SAVEGAME helyek nem működnek, ne használjátok a három legutolsót.
    Továbbjutáshoz kapuőrséghez lépni. Tőlük balra pisszeg a bokorból Scorch a Goblin összeesküvő!
  • Chaos Mad
    nah már huzom is
    általam kedvelt style közé tartozik remélem azér jo lecc... mostanában unom magam semmi game :(
  • PTW
    nah.. újra nekiveselkedtem....

kezdem megszokni.. tényleg nem olyan vészes.. nálam is vannak hangok teljesen oké a dolog...
    a harc azért tényeg gyenge , de ha az ember rak a megfelelő perkre-re akkor már könnyeb egy fokkal..

DE a videofelbontást továbbra sem lehet állítani...
  • Panzerfaust
    Hát én nem tudom mi a bajotok. A harcrendszerrel nincs semmi baj, max túl sok a minisz akármitek. Akkor tényleg csak csapdostok. Nekem minusz kettő volt csak, és úgy daráltam, hozzám se tudtak érni. Ahoz hogy a beállítások éljenek, ki kell lépni, és vissza. Az animációkkal szerintem nincs baj, és nálam vannak hangok is. A grafika gyönyörű. Továbbá vegyétek figyelembe, hogy szept 1re ígérték, de valszeg késtek vele, és mostanra a kiadó rájuk szólhatott, hogy ideje lenne kaidni valamit, ezért gyorsan összedobták. Ezt a a játékot korántsem szabad leírni, sőt. Én várom
  • PTW
    pfff.. akkor szerintem nem is erőltetem a dolgot.. szánalom

köszi
  • Dynamic
    Nyugi nálam sem lehet állítani semmit, ez a demó úgy szar ahogy van..
  • PTW
    tudna valaki válaszolni a kérdésemre?...

csak nálam van ez a probléma?
  • Dynamic
    Kipróbáltam mégegyszer, hátha meglátom a játék szépségét, de nem sikerült csak újabb bugokat fedeztem fel:D
    Tudatosan harcolni nem igazán lehet benne, általában csak a megyek felé-gyorsan vágok egyet-gyorsan visszahúzódok és védekezek kombináció működik.De látszik, hogy alapvetően ez a harcrendszer sincsen befejezve.A mozgás egy katasztrófa.A karakterek szemmel láthatóan nem tudnak mit kezdeni a gravitációval ill. a tereptárgyakkkal.A mozgásuk koordinálaltlan, sokszor felemelkednek ha egy falnak mennek, vagy meghalás után eltűnnek a föld alatt.Az újraéledés nevetséges szerintem véleltlenül maradt benne, sőt egyre inkább az az érzésem, hogy ez az egész demó egy tévedés, és véleltlenül valami béta verziót publikáltak.Merthogy nem igazán akarom elhinni, hogy nem vették észre, ami egyből szembetűnik, azaz pl. hogy nincs hang(az egy két véletlenszerű koppanást leszámítva).

A heal potionok egyébként főleg a goblinoknál, rablóknál stb. vannak de ezeket teljesen véleltlenszerűen adja be a gép.
  • grebber
    És honnan mert én nem találkoztam eggyel sem?
    Mondjuk mindegy nár letöröltem.
  • Dimitri
    nekem a végére 300 életitalt sikerült összeszednem :D:D
  • EmThor
    ja nyomogattam r-t hogy újraéledjek, do oan nevetséges a harcrendszer h nincs értelme...
  • grebber
    Akkor te nagyon tehetséges vagy.

Mert én még 3 csontvázzal és 3 goblinnal elbántam de annyi életerőm maradt hogy kinyirtak a patkányok.

Egyszerűen kurva nehéz szvsz.
  • PTW
    hi

nemtudom hogy ez másnál is így van e, de én nem tudok semmit állítani az options-ben, hiába váltok felbontást semmi nem történik egér reverse se semmi...
    ????

szánalmas egy demo....
  • gergou
    hat en is kiproszaltam a demot, es hat en mar a videokban is lattam azt, h semmi elet nincs a helyszinekben... a sewers dungeon pl full ingerszegeny... az egyik nagy kedvencemhez hasonlitva( ultima IX ) semmi hangulatot nem talalok ebben a gamben... a wizzards and warriors ezerszer jobb volt, ugye a fejlesztok elozo jateka...
  • Braveheart
    Kipróbáltam a demot.
  • hapi
    Természetesen nem a hangokat figyeltem mivel van annyi eszem hogy tudom a demokban rossz minőségű kevés hangot tesznek a helyhiány miatt, a grafika kis felbontásban van és nem is lehet változtatni mert ez demo. A nagyobb bugokat ők is leírták a readmeben remélem ezeket majd javítják. Ja és a harc hát az nem 1 blade of darkness de még javulhat, bár már most is jobb mint a knights of temple-ben...
  • Dimitri
    A pc.games bétatesztje alapján 88%-ot kapott.
  • Dimitri
    ÜDv!
    Végignyomtam egy harcos karival a demot.
    En nagyon nem értek egyet az előttem szólókkal.
    Az teljes mértékben igaz hogy bugos de ezen végülis még javíthatnak.
    (A M (térkép) nekem se jött be)
    A grafika csodálatos (bár nekem személy szerint a víz nem elég vízszerü de sztem ez az egy kivetnivaló van a grafikában)
    A harcrendszer szerintem jó csak meg kell szokni. Az elején tényleg nyominak tűnik de ahogy fejlődsz (nekem 8 szintig sikerült tápolnom)valahogy hozzászoktam az irányításhoz és simán szétverek bárkit.
    Aki kb negyed órát játszott vele annak tényleg sötét az egész mivel éjszaka kezdődik. De később a nap is kisüt ugyhogy csak kell még nyüstölni egy fél órát .:D
    Hangokon tényleg kéne még javítani. A fizika hibájával én csak a hegyoldalon találkoztam nekem más gondom nem volt.
    Remélem a hibákon javítanak majd ,ha ezt megteszik egy szép kis akció rpg-t kapunk.
    Egy érdekes dolog ami nemtom hogy hasznos e vagy káros hogy az R betűvel ujra lehet éledni. Kíváncsi leszek lesz e ilyen az eredeti gamebe vagy ez csak a bemutató jellegre vall.
    A multit még nem sikerült kipróbálnom de ami késik az nem múlik :D:D

Bocs ha egy kicsit hosszú lett.

• EmThor
    már ami télleg jó, mondjuk brothers in arms se lett volna rossz, ha tisztességesen megírják a pc-s kódot is, de hihetetlen ami mostanában megy :(
  • EmThor
    komolyan félek pc-n maradnak a netes játékok meg fps-ek mert minden szart konzolra is fejlesztenek, ez is egy ratyi szar demo, bard's tale is bugos volt nálam, elegem van h szívunk állandóan, 1-2 játék párhavonta ha kijön pc-re