2813
-
#149 Full egyet ertek, egy nagy hatar szar, 1 fillert sem er meg... -
steweee #148 miért nincs játék alatt hang? pontosabban van csak annyira hald hogy ha nem veszi fel nagyon az ember a hangerőt azt hiszi nincs is. de úgy is csak nagyon halk. egyébként az irányítása egy rakás fos, a grafika jó, a harc is elmegy, a játékról még nem tudok semmit mondani mert csak az első város kapujáig jutottam el -
#147 Asszem ez a topic is rövidúton a súllyesztőbe fog kerülni :) -
Thanatos #146 ???
öregem neked aztán nagyon jó a humorérzéked gratulálok
beálhatsz az elöbbi ész mögé... -
#145 Hát ez egy hajmeresztően nagy rakás sz*r. Bugok nélkül se vesztegetnék rá egy percet sem a továbbiakban.. adtam eki egy órát.
Az az egy óra ezzel telt: megy előre, ajtón be, ládát szét, szörnyet leöl, cuccot felvesz, megy előre, ajtón be, ládát szét, szörnyet leöl, cuccot felvesz, megy előre.... BRRR RETTENETESen szar!!!
Egy óra alatt ennyire még egyetlen játékot se untam meg.
Azért itt-ott egy nyamvadt párbeszéd, vagy valami annyira nagy kérés lett volna ?? Ráaádul az irányítás pocsék, a harc borzalmas, a tárgyak unalmasak, az animáció béna, a grafika max. átlagos, zene NINCS.
Nem éri meg a letöltése sem az időt, felejtő az egész! Uninstall, del. megvolt.
DB -
#144 na, nagyonszép, nagyonteccik, csak nincs zene:) mér? -
#143 ? -
#142 Ha meg az anyosodnak toke lett volna akkor meg anyosnak hivnad. -
#141 Szionte ugyanolyan???????? Hát ez legalább annyira hülye összehasonlítás mit a gothic 2vel. ÉG és föld a morrowind és ez!!!! -
Thanatos #140 morrot se lehet ha normálisan játszol... -
#139 Amugy megy nem csak 800*600ban a jatek.
Beallitas utan kikell lepni es ujra elinditani a jatekot es akkor aktivalodik az uj resolution. -
#138 EjEj.Nem ertem miert bantjatok ezt a jatekot, mert szinte ugyanolyan mint a Morrowind, csak ezt nem lehet 14 perc alatt vegigjatszani. :PPPP -
#137 Mit gondolsz, honnan van 4 büntipontja? :D -
#136 Ha ezt vki rpg-nek meri nevezni, azt kihívom párbajra. -
Thanatos #135 nem tom mit szenvedtek ezzel az iq husszáral...., már ezerszer bebizonyitotta hogy a csoda benyögéseinek kb 0 értelmük van, ennél mgé a gamepro is jobb... :) -
Sanca #134 En jatszottam a demoval, hat az agyatlan hack&slah volt. Szoval nem ertem hogy hasonlithatja ossze a Gothic 2-vel(ami verbeli rpg). Ennyire mas lenne a full tortenete, rpg beallitottsaga, vagy total idiota volt aki irta ezt? -
#133 A zárnyitás úgy működik(legalábbis a demóban)hogy zárnyitáskor elindul egy csík, különbözős sebességgel, attól függően, hogy milyen szinten vagy, ill. a láda milyen szintet igényel, van-e kulcsod stb.Amikor megy a csík, lent kis ábrák láthatóak, akkor kell rányomni az ábrákra, amikor a csík az azzal megegyező ábrában jár.Ha mindet eltalálod, kinyílik a zár. -
#132 Megnéztem én is hát érdekes egy gém......karakteranimáció egy nagy nulla....mikor gyógyitalt iszok a keze úgy mozog mint aki iszik de nincs benne semmi. Mozgás után hiába állsz meg vagy 2mpig még mozognak a lábai :) Szórakoztam egy ideig de nem bírtam rájönni hogy is képzelték el a zárnyitás művészetét......karaktergenerálásnál ott egy nagy ordenáré bug hogy nem lehet beállítgatni rendesen a kari kinézetét. Hiába veszem fel a felbontást a menüben abszolút nem reagál rá. Gém közbe nincs zene, pedig a menü alatti zene nagyon hangulatos. Story nagyon sablonos. Nagyon sokmindenben erosen hajaz a Dungeon Siegere....... grafikailag jó is lenne a dolgo ha lehetne felbontást váltani. Én csak a kardcsattgoást meg az ordibálást hallottam semmi más hangot nem. Iránytíhatóság......hát olyan mintha jégen korcsojáznál. Falak egy részére akármikor felfut a kari....
#126 nemtudom játszott e gothic2vel vagy a wow-val de ez a tré gém még a fele szintjüket sem éri el......ha egy peccsel kijavítják a főbb hibákat még lehet hogy jó is lesz a gém, de én asszem nem szivatom magamat vele és letörlöm, majd a DS2-t tolom :)
Mellesleg már az is mutatja hogy gyenge eresztés a gém hogy semmijen védelem sincs rajta...... -
#131 800*600? 10 éve még azt mondtam volna h. oké, de most... -
#130 Hát komolyan be***rok. Itt a full, és az ocsmány 800x600-at kell bámulnom! EKKORA bugot életemben nem láttam! :(((((((
DB -
#129 ehhh... :( ez szánalmas lett. pont olyan bugos meg ronda, mint a demo volt. nagy csalódás. :( -
#128 Halozatban probalta valaki ? -
#127 Hmm kira :) neked van játék közben zene? Mert a hivatalos fórumon többeknek nincs! -
abonyitomz #126 Grafika: 83% (szép!)
Zene/Hangok: 84% (átlagos , jók!)
Irányíthatóság:100% (egyszerű!)
Játékélmény:90% (mint a Gothic2 vagy a WoW csak single-ben ! )
Negatívumok: bugos , néha bevibrált a kép a manüben és NEM a játékban!
Végső: 85%
Aki szereti a Dungeon Sieget vagy a Gothic2t az mindenféleképpen szedje le , megéri! -
Notrak #125 van benne bug rendesen offical technical support forum -
Notrak #124 En tennek fel de csak egyszer indult el normalisan, mostmar vibral a kep ahogy a load game-re kattintok (mind1 milyen driver van fenn). Azt hiszem hanyagolom amig kijon par patch, remelem nem jarok ugy mint a bloodlinesal.
-
#123 HA valaki tolja, rakjon be screeneket pls, meg írjon véleményt :) -
#122 Én már 4 és fél órája töltöm, szerintem estére lent lesz..... :) KÍváncsi vagyok rá -
Thanatos #121 amugy mrá rég "befutott" -
Thanatos #120 szeritned miről beszél itt midnenki??? kis fáziskésés... :) -
#119 NForce-on már kintvan, mai nap folyamán befut szerintem... -
#118 Lehet hogy én nem értek hozzá meg tudatlan vagyok de a Dungeon Siege már majdnem stratégia mert felölről nézed egységeket jelölöd ki és attakolsz.Dungeon Lords meg tiszta Enclave normális RPG. -
Thanatos #117 az hogy az egyik elgalább nem vállalt fel olyat amit nem tud elérni ... ez becsületreméltó szvsz :) -
#116 De egyik sem az, szal mi a különbség? :D -
Thanatos #115 jah, az soha nem is akart rpg lenni ez meg a hiv honlap szerint még probálkozott :P -
#114 csak poén volt te... amúgy ha előfizető lennék a fileplanet.com-on már tolhatnám a ds2 bétát!! -
#113 Dungeon siege azért jóval másabb mint ez. -
#112 ez jó!!! :) ha még ezt meg azt megcsinálják akkor.. akkor már majdnem Dungeon siege 2 lesz :D -
hapi #111 Ha kiveszik belőle azt az álandó random attackot, "kicsit bugmentesítik",és kicsit finomítják a harcot akkor talán elleszünk vele a THE WITCHER-ig. -
#110 demó az egy szar volt... mit vártok? én pesszimista maradok... megyek vissza guild warsozni :D