2813
  • Dynamic
    Bocs de te mit néztél, mert nekem már az első másodpercekben előjöttek a bugok, a gyenge hangoktól kezdve a nevetséges harcig.Fél perc után kiderül mekkora gagyi, nem hogy 5 perc múlva.
  • Dynamic
    Felháborítós=Felháborító
  • Dynamic
    Felháborítós, hogy ilyen bugos SZART ki mertek adni a kezükből.Hangok szinte nincsenek, néhány koppanás de semmi több.A harc nevetséges és idegesítő, pocsék AI.Ráadásul sokszor volt úgy, hogy bambán meredünk egymásra fél méterre egymástól, de az enemy nem akart támadni.A fizika szintén szar.Volt úgy, hogy a farkas valahogy "beszorult" két oszlop közé, futott volna felém, de csak emelkedett egyre magasabbra a két oszlop között.
    Ez valami félkész szörnyűség.

A demónak az lenne a lényege, hogy bemutasson valamit a játékból, illetve meghozza hozzá a kedvet, de szerintem jobban jártak volna, ha maradnak csak a képeknél, mert így akit érdekelt is valamennyire, az tuti, hogy a demó alapján már nem fogja megvenni.
    Aki jól akar szórakozni, le ne töltse!!!
  • grebber
    Azért a hátraszaltó az tetszik.
  • grebber
    Ahhoz zsozso kell
  • GrimReaper78
    fizila = fizika

Miért nincs "szerkesztés" gomb?
  • GrimReaper78
    Hát, ez elég gyér a demo alapján. A "fizila" überlol, maikor hegyoldalban verekszel, felütnek a csúcsig... Grafika jó, hangok, beszéd gyenge. A kezelése is elég gánya, na és az animációk... pfff. Ugráskor röhögőgörcs tör rám.

Az opciók sem működnek, SÖTÉT az egész, hiába tolom fel a gammát meg a fényerőt a játékon belül. Arról nem is beszélve, hogy hiába nyomogatom az "M"-et, nem jön elő a térkép, így körbe-körbe rohangálok, mint a hülyegyerek.

Ezen még rengeteget kell kalapálni, mint azt korábban is írtam, ebből április 20-án nem lesz kész játék (legalábbis remélem, ezek alapján).
  • EmThor
    ez egy bughalmaz! hangok vmi iszonyat, nem hallani semmit rendesen... harc nevetséges, és ... hát nemtom :(
  • grebber
    Nagyon jó game lesz ez,csakhát angoltudás nélkül baszhatom :(

Vannak benne bugok de remélhetőleg javitják.
    Nekem nagyon nehéznek tüdik mindig kinyirnak.
  • EmThor
    boncsad a worthplayinggame.com-ról vagy vmi ilyesmi a címe, a gamestar.hu-n ottvan :D
  • grebber
    Hát nekem a 3dgamerses linkekről sehonnan sem jön.

A gamershell-ről szedem de a demo neve furcsa ott azért remélem azt tölti.
  • hapi
    ajaj gyerekek ez jónak tűnik. Csak 5 percem volt megnézni de úgytűnik nem baszták el sőt...
  • grebber
    DEMO (327MB)
  • hapi
    Ha jól tudom ez nálunk 26. reggel 8 óra ugye?
  • grebber
    Kiváncsian várom.
  • Methylisocloro
    Mindjárt itt a demó : 2005.03.25 12pm PST a gamespot.com-on
    www.dungeonlords.com-on olvastam a hirekben
  • GrimReaper78
    A megjelenési dátum elméletileg április 20, de ezzel a mostani bétateszttel tutira kitolódik még pár hónapot...
  • steweee
    és azt tudja vki hogy miért balkezesek a karakterek? mondjuk én korábban erről már írtam, de biztosan én sem tudok. vmelyik külföldi fórumon ez nem került szóba? senki nem kifogásolta?
  • gothic1
    Lehet jelentkezni beta testernek. Itt:

http://www.dreamcatchergames.com/dci/forms/betatester/

Asszem meg ma 18.00-ig.
  • Esrohnoil
    Ami videót láttam róla, azon minden hős balkezes.
  • G_ArchAngel #49
    theisonews.com szerint...

Dungeon Lords
    RPG
    Q1 2005
    http://www.dungeonlordsgame.com/
  • lwb
    delayed :( bassza meg ...
  • ollie
    Van ott ész látom...
  • shaba23 #46
    Hiába vagy gazdag, ha az égiek leszavaznak...
  • Shan
    Amiga: LOLLLLLer
  • ollie
    eh, ezzel csak flame-t indítasz, szerintem nem kellett volna
  • Amiga
    Ezt hívják lopásnak...
  • grebber
    Te tod nekem nincs rá pénzem.
  • ollie
    hát én nem
  • grebber
    Én inkább ingyen szerzem be.
  • ollie
    A CD Galaxis katalógusában már ott figyel a Dubgeon Lords, és 7 rugó lesz.
  • grebber
    Dungeon Lords: novemberben
  • lwb
    Nesztek egy kjúendéj, amíg kijön a demó. Benne van a játék háttérsztorija is, szal érdemes elolvasni. :)
  • grebber
    Dungeon Lords demó csusszanás

Sogun, 12:47 - Játék: Akció-RPG

(WithinGames) Aki azt hitte, hogy szeptember 1-én majd jól meghuzigálja a rossz leheletű démonkutya füleit, annak várnia kell, mert a Dungeon Lords fejlesztői elvesztették azt az intelligens patkányt, amelyik tudta a jelszót a demó-fordító géphez. Így most mindenki a szekrény alatt keresgéli a sültkrumplin meg csokifagyin elhízott testű rágcsálót. Kiadójuk, a Dreamcatcher speciális patkánybűvölő aeroszolt bocsátott rendelkezésükre. Ennek mellékhatása, hogy ha bepermetezik vele a szobákat, az emberek elálmosodnak. Ám ne tessék aggódni, hiszen apró csúszás történt mindössze és a teljes verzió nemsokára megjelenik! 80 óra játékidővel nyugodtan számolhattok, és azután már csak a mellékküldetések vannak hátra..

info: Hardwired
  • grebber
    Hát igen de le van irva vagy nem látod ? :)))
  • Drizzthsz
    Szept. 1-jén?
  • grebber
    Dungeon Lords demó elsején

[2004-08-20 @ 07:57 - Berkenye]

A Dungeon Lords hivatalos oldala szerint szeptember 1-ig kell várnunk a demó megjelenéséig. Az pedig kevesebb, mint két hét - még talán be is tudják tartani az igéretüket :)

info: Gamestar
  • grebber
    Képek
  • steweee
    úgy látom az új trélerből hogy még mindig csak fordított alapállás van. elég zavaró
  • ollie
    Hát ha a wizardry készítői csinálják a gámát, akkor csak jó lehet!