2813
  • Cassell
    A bal oldalt az elsőt kell meghúzni a jobb oldalt meg a 2.-at vagy fordítva de akkor nyílik ki az út a 2 kapcsolós helyhez a jobb oldalt lesz a páncél majd...
  • Jumpy
    vagy valaki segiten ki átküldeném a mentésemet
  • Jumpy

most szerintem én vagy nagyon béna vagyok,vagy totál bugot szivtam be..de én képtelen vagyok megtalálni páncélt,illetve azt a helyet amit emlitettetek..nincs meg ez a rácsos kapus hely sem.
    Ahol levitt a lift előszöre és volt 4 kapcsoló szemben, ti azt milyen állásban hagytátok???Hátha az a baj...
  • pzs
    Sziasztok
    Köszi a helpet megvan a páncél , fekete lovag lenyomva , kürt a helyén , sárkánytojás megvan , de nem tudok visszamenni Fargrove-be mert valami osaka kapitány lezáratta a várost .
    Valaki help pls
    thx
  • sylic
    Ilyen fehér - kék kutyák a moonbeastek..
  • sylic
    Az oltárokkal majd késöbb! egy küldetés kapcsán lesz dolgod most még semmit :) De kell adnia némelyik moonbeastenk kék követ (moonstone) ami a kulcsok között látszik ha van neked. Azzal tudod a portálokat aktiválni. Nekem eddig 4 aktiv :)

Lassan végzek a naga templommal. :)
  • sylic
    Biggi!
    Mondom nem kellenek a karok anélkül is meg lehet csinalni. De a másik lent van a vizben ahol uszkálsz az alagutakban. Ott ahol bementél a kapun mész egyenesen átúszol szembe és ott vagy egy kis perem ahova a karok kelenek, jobbról is balról is rácsos kapu van. Ezeket nyitja. De enélkül is meglehet csinalni. Nah uszni kell a viz alatt ilyen alagutakban és felmenni a viz felszinére ahol lehet. Itt találnod kell 2-2 peremet (a jobb kapu mögött 2 perem, a bal kapu mögött 2 perem) amire fel tudsz menni ezek a lentebb leirt szobák.
  • BigiBoy
    És csak mentem, mentem és meglett
  • mollee
    Hali!

Az lenne a kérdésem hogy elmegyek a szigetre ahol a moonstoonok vannak amit két kutya őriz. elvileg belülük esnének ki a moonstonok? ha jól értelmeztem az eddigi hozzászólásokat. Naomst nekem sehol sincsennek ezek a kövek pedig már 7 kutyát is kinyírtam de eggyikben sincs az oltárral meg nem tudok csinálni semmit! Mi a baj itt mit kell csinálni?
  • BigiBoy
    Oké, hogy kar de hol a helye!
    Megtaláltam az inventoriba ez a kar egy kulcs
  • BigiBoy
    Ja az van nekem is meg
  • Cassell
    Bigiboy Mindent bele!!
    Karok nélkül is meg lehet csinálni.Ahogy lementél a fortressből lifttel egyből szemben van egy rácsos kapu.Azon kell átmenned és ott tudsz majd karok nélkül is jobbra meg balra elúszni.Én is csak 1 kart találtam meg annak idején ami mondom hol van:a lifttel lementél balra a rácsos kapu mész szoba aztán ki onnan jobb kézre lesz 3 szarkofág és mész meg pár lépést és a bal oldalt lesz a kiálló tégla ami nyita pár lépéssel a szarkofágok előtti oldaban egy pókos szobát.
    Remélem sacc/kb érthető voltam
  • BigiBoy
    Kezdek eldurvulni a "víz"alatt úszkálok már 1 órája és nem találom a másik kart lehet, hogy felvettem de nem látom az inventoriba sem.
    Arról nem beszélve, hogy a helyüket sem találom kész még segítséggel sem megy nem hogy egyedül

• [Jakuza]
    Nem az csalas. De amirol mi beszeltunk az hiba.
    Meg mi az a tobb ezer alkimia pont nehany potion osszemixelese utan ?
    De nalad az sem hiba tudjuk. :P
  • [Jakuza]
    Nem is bug, meg nem is skillbol lehet elerni a terkepet, ugyanis nincs meg megcsinalva.
    A keszitok az oldalon leirtak, hogy a kiado surgetese miatt nem kerult meg bele a map, mert a kiado mindanaron kiakarta adni mar a jatekot, es nem varta meg, hogy a keszen legyenek vele.
    Gondolom majd egy kesobbi patchel fog belekerulni.
  • sylic
    Jó lesz ez mégis már megvan hol vagyok :)
  • sylic
    Erről beszélek, megvan nekem is, de nagyon nem igazodok el rajta :) Mondjuk később kezdtem el használni a térképet, miután egy kicsit elkavarodtam, és jobbnak láttam követni mapon :)
  • sylic
    Nem tom, Vartrugg adta a küldit. De azt se tom már honnan jöttem és hogy merre kell menni. Nagyon kemény...komoly. Kulcs után kell rohangálni, 4-es kapcsolókombinációk hogy átjuss a szemközti ajtóhoz stb. + teljes labirintusnak tünik az egész. Közbe ilyen olyan csapda. Ez a térkép meg amit lent irtak, eléggé homályos nekem.
  • Cassell
    Naga térkép is kellene?
    Nocsak talán épp ez lesz az
    http://www.geocities.com/lineage2lord/NagaDung.JPG
  • Jumpy
    volt egy link a nagatomb térképével beszurva ide,de tegnap már nem működött
  • Jumpy
    már most előre utálom
    ki lehet hagyni?
  • Jumpy
    Sylic..személyes megváltómmá kinevezlek ezennel, szerintem Bigi is csatlakozik hozzám :-)
    Köszi!!!
    Megyek uszkálni és keresgélni !
  • sylic
    Gyerekek ez a Naga Tomb nagyon kész!!! :DDD Mi szivás, föleg mert én szeretek mindenfele elmenni, meg csapdák, labirintus, kapcsolókombinációk :) Jumpy, Bigiboy ez lesz a kedvencetek :)
  • BigiBoy
    Már látom thx
  • BigiBoy
    Valaki hol az a páncél
  • sylic
    nah Jumpy!
    Ezekszerint megvan az egyik rudacska a kapcsolóhoz. A másik lent van a vizben ott ahol most uszkálsz, ha jó helyen vagy jönnek a halak meg néha rádjön a fulladás :) Most menj oda ahol van ennek a helye. Ezzel ki tudod nyitni az egyik oldalt. (Máshogy is el lehet jutni) Elkeszdesz uszni, majd bal oldalon vagy jobb (mindegy egyforma), két kis párkányhoz érsz, amire fel tudsz mászni és be a szobába. Itt vannak ellenek kinyirod öket. A távolabbi ilyen szobákban (balról egyben jobról egyben) van a ajtóval szemközti falon egy nyomogomb, a rejtett fal elhúzódik ott..! És ezek valamelyike mögött van a páncél :)
  • Jumpy
    én most keresek egy csákányt, lebontom ezt a rohadt erődítményt kőről-kőre :-D
  • Jumpy
    b.zzz..
    és én már eg ynapj merengek mit csináljak az idő varázslattal..pfff :-)
  • BigiBoy
    vagy inkább lassítani
  • BigiBoy
    Ha tudsz időt lasitani minden zár nyitható!
  • BigiBoy
    Én ki ürítettem már 2x azt a ki..szot várat de páncél nuku.
  • Jumpy
    átmentem felülről is..de én aztán kapcsolót nem találtam.
    Egy mozgatható téglát leltem idáig, még az első tombnál, ott nyilt egy rejtekajtó benne egy ládával , meg egy skull lever-el..na a láda még nem nyitható számomra
  • Jumpy
    Bigi
    olvasd vissza, én is ezen sírok már tegnap óta :-)
    Sylicnál van a megoldás, de egyenlőre metafórákba csomagolva hajlandó csak előadni...:-)
  • BigiBoy
    Nem kell úszkálni menny felülről.
  • BigiBoy
    Nekem csak azt mondja meg valaki hol az a r..at páncél Ulm-ba!
    Légyszí
  • Jumpy
    Sylic
    hát én még mindig bénázok ezekkel a kapcsolókkal, fogalmam sincs melyik teremről beszélsz, és már oda-vissza úszkáltama víz alatt de sehol egy fia kapcsoló.Amit leírtál abból egyedül az a terem stimmel ahol ugrálni kell, és van egyik oldalt egy kis falrész, az egyik oldalfalnál.
    :-(
  • DonnieBrasco
    Nincs olyan fogalom, hogy "blődség". Ha már ennyire a fogalmakon rágódsz akkor segítek: ez egy "exploit", ami egy fokkal kevésbé játékromboló _lehetőség_, mint a sima cheat.

Jakuza és a te logikád szerint tehát minden játék szar, amiben van cheat. Értem, és köszönöm.

DB
  • sylic
    Nah megvan , igaz hatalmas mák volt... :DDD
  • sylic
    Még valami. Minas Taw megvan , de Sir Fallen hol van? Nem emkléxem hol beszéltem vele...
  • sylic
    Számomra nem sok rajta az ujdonság, bár épp most kerestem valamit már fél órája és itt megvan :)

Amugy lent kérdezte valaki hogy éjszaka meg nappal. Hát nekem nagyon is szükségem van nappalra, hogy kint az erdőben tudjak tájékozódni :) Restelni meg campfirenél lehet pl.