2813
-
#269 megneztem full ingame videokat, es a jatek ott teljesen normalisan 'mozog'...
ez a verzio a jatek csufolasa :) (HOODLUM release) -
Dant0r #268 Hmm.. Kis help kéne!
Szóval oda kellene adni a kürtöt egy elf mágusnak.
De ő bezárkózott/bezárták egy toronyba.
A toronyba csak a tanácson keresztül juthatok be.
A tanácsba nem engednek be.
Az össze NPC-vel beszéltem Arindale-ben, mégsem tudom a megoldást.
Vki help, plz! -
#267 Hali sracok... leszedtem gamet, kiprobaltam...
Ez ugye nem a full game?! mert betanak is nevetseges, nem hogy teljes jateknak...
pl az a gorkorizas amit a karakter levag szanalmas... ide-oda csuszkal folyamatosan... Viszkis 2 :)
meg egyebkent is hianyosnak tunik, pl a karaktergeneralas, es az egyes itemek, varazslatok infoit sem latni sehol...
mikor lessz full?! -
Jumpy #266 Grim
Közi..hát ez az,elvileg én is csatlakoztam a rendhez, beszéltem is a csajjal oszt semmi info erről :-( -
GrimReaper78 #265 *** kis spoiler ***
@Jumpy: Én csatlakoztam a Celestine Rendhez, és a fehér ruhás csajjal beszélgetve egyszer csak úgy terelődött a diskurzus, hogy szóba kerültek a relikviák, és tőle kaptam meg a kulcsot. De úgy tudom, ha a Mágusok Céhéhez csatlakozol, ott is megkaphatod a Katakombákhoz vezető ajtó kulcsát. -
#264 Van valami info a játékidőről/15-óránál tartok/? -
hapi #263 Aki meg Fargroveban téved el annak ott van a Fargrove térkép a Játék \maps könyvtárában. Kinyomtatod egyszer végig jársz minden házat beirkálod mi hol van és kész. 20 perc alatt megvagy vele.
Most már nekem nem kell az automap esetleg dungeonokban jöhet jól csak. -
lipiqe #262 hapi...
csak siman imadlak.
ennyi! :D
-
hapi #261 Na itt a térkép:
http://photobucket.com/albums/v647/skacre/?action=view¤t=RoadMap1024v4.jpg
-
Jumpy #260 Én tényleg sikitó frászt kapok..honnan lehet kulcsot szerezni a templomból?kitől?mikor?Milyen mágust, milyen dungeonban kell megmenteni?? -
#259 2.2GB -
hapi #258 1. Ehhez kéne a az a papír térkép!
2-3. Arindaletől északra, (kövesd a patakot arindaleban) ott a lost lake és abban kell úszni sokat a belső nagy szigethez, ami csak egy oldalról mászható és van rajta egy shrine. Na ott megölsz 1 moonbeastot és abból kipottyan 1 moonstone na azzal lehet gyorsabban utazni.
4. Auto map sehogy majd talán a 1 következő patchban nem a maiban.
5. Sehogy, de a dragon questtől nem tartozol sehová csak kapsz némi + tulajdonságot. -
hapi #257 Van papír alapú térkép a dobozos játékhoz!! Na aki megtvette az nagyon gyorsan fotózza le, mert kéne de nagyon!! -
G_ArchAngel #256 DantOr - #237
"Akörül az ember körül forog egy csomó minden, vannak köztük gyertyák is (számszerint 4db) na azokat kell ügyesen kiszedni. Vagyis odaállsz, amikor jön akkor a használ gombot nyomod.
Ha mást veszel fel, az sebez, bár nem sokat.
Miután megvan mind a 4, odarakod a dobozokra, és már lehet sebezni a srácot."
-
#255 Kicsit tobb mint 2,2Gb -
Jumpy #254 ja igen, visszaolvastam,elvittem a levelet a templomba,hát engem semmilyen dingeonba nem küldtek, gondolom a templom melletti rácsos ajtó lenne,de oda ugye nincs item-em.
Gáz.
Nekem kb 2.5 gb. -
#253 Mennyit telepít a gépre a játék? -
Jumpy #252 Angel..
én pl visszaolvastam,de konkrétan nem találtam a tippet, illetve hogy valami mágus bajban van,de könyörgöm hol??? -
G_ArchAngel #251 csak egy kicsit, nagyon kicsit olvass vissza - kérlek:) -
Jhon Balu #250 sziasztok!
ha valaki tudna segiteni nekem az nagyon megköszöném!
az a bajom hogy a városba van egy mágus szörny de nemtudom kardal megölni,és van még a négy sarokban valami láda miket kell oda belerakni?
ha valaki tud segitsen nekem.thx.
-
Dant0r #249 Rianne, akinek a mágus botját kell odaadni, hol található? -
Jumpy #248 Ami a neither spelleket illeti ha ez segít :-)
C:\Program Files\Dreamcatcher\Dungeon Lords\webmanual\HTML\MixNether.htm
Itt a webmanual könyvtárban van pár hasznos info.. -
Jumpy #247 nademostmáraztán..
én nagyon elakadtam.Mit kell csinálni?Kijöttem a theaterből..és?Szerztem dispeltekercset, voltam a SLumsban..éljen..na és most?Hová,merre tovább?
Ja véletlenül lenyomtam egy fickót az egyetlen házban ahová be tudtam csakúgy menni, az baj?
Valami B betüs tolvajszerű ipse. -
lipiqe #246 Hello!
Lenne par kerdesem... Bocsi, ha nagyon benak ;)
1, hogy a fenebe talaltok meg barmit is??? :) Pl. Sir Falen kiszabaditasa, elolvastam amit irtak, es okay hogy Forbidden Lands, South of Skuldoon...
De pl. hol van Skuldoon???
2, ugyanez a helyzet a Sorcerer quest-el, hol a Lost Lake? Van egy Lake (akarmi, nezhetnem lostnak) Arindale meg az indulo varos kozt, de ott hiaba nezelodtem semmit nem talaltam...
3, sehogy nem lehet gyorsabban utazni? amig atszaladok egyik varosbol a masikra megoszulok... iszonyat mennyi ido megy vele. Probaltam megcsodalni a taj szepsegeit, de mindig jon 1 horda farka, 2 tolvaj, 3 skorpio, mittomen...
ez a resze ISZONYAT unalmas es vontatott...
4, map csak scout skillel? okay... de hogy es hol lehetek scout?
5, ha felvettem egy questet, hogy szabadulhatok meg tole? - konkretan a Drake eggs beszerzesre gondolok... ugyanis mar nem nagyon xeretnek a tavolkeletiekhez tartozni... Ha mar vagyok lovag, kene sorcerernek is lenni...
igy hirtelen ennyi...
Remelem tudtok hasznalhato valaszokat adni :)
-
kHares #245 Off
Nos, ha bemész egy szobába akkor ha semlegesek a lények lenyomod az f billentyűt akkor harc. Ha ellenségesek akkor azonnal csata, de van benne egy pause amit nagy ritkán használ az ember, körülményes és lassú amúgy. Bill. kombi van arra hogy a puffere betett tárgyakat használd talán shift-1,2 stb. Tehát csatában ha gyorsan nyomkodsz akár varázslatot meg gyűrűt is használhatsz. Vagy meg lehetett adni hogy alapból azt használja? Mintha varázsoltam volna sokat, már nem emlékszem, lassan elő kell venni, valahol kallódik egy troll ninjam + tsa :)
Bár miért ide írok, talán van ennek is topicja? -
#244 Kösz szépen - még gyüjtögetnem kell az összetevőket. A demóban klassz volt egy rakás idézett csontival mászkálni.
OFF
A Demise-ben tényleg teljesen automatikus a harc vagy valamit nem jól csináltam?
ON -
kHares #243 nether magic, pár recept: http://www.demonic-spirits.org/DL/Nether_spells_edition.90.txt
amúgy mára várható egy patch, bár ahogy láttam sok értelmes nincs benne, inkább magát az rpg rendszert javítanák meg (bármilyen class fölvétele, tulajdonságok mindegy mekkorák stb.) -
hapi #242 1. A ládákat nem a zárnyitással tudod könnyebben kinyitni hanem a csapda hatástalanítással. Nekem már olyan lassan megy a nyitás hogy nincs türelmem végigvárni...(persze először én is megszívtam és a zárnyitásra pakoltam mindent)
2. A herceg kisasszony nagyon soká lesz csak meg addig még az elfekhez is el kell menni. -
#241 amúgy minél többet játszom vele annál jobban tetszik a gamma. a térképet hogy lehet elővarázsolni? Mert csak úgy tudom a katakombákból kifelé az utat ha összetöröm a ládákat és akkor arra már tuti jártam :D -
#240 közben kapcsiból továbbjutottam me írta is felül 1 szövegablakba hogy a gyertyákat....
Nah megszereztem a tülköt, kinyitottam a varázsszóval, hogyan tovább? -
G_ArchAngel #239 miattam, én nem a fórumon, hanem a gépemen akarok vele nyomulni:P -
steweee #238 erről a játékról a pool of radiance és a temple of elemental evil jutott eszembe,mármint sikeresség szempontjából.vannak benne jó új dolgok, érdekes még egy kicsit, de hamar el fog halni a topic -
Dant0r #237 Akörül az ember körül forog egy csomó minden, vannak köztük gyertyák is (számszerint 4db) na azokat kell ügyesen kiszedni. Vagyis odaállsz, amikor jön akkor a használ gombot nyomod.
Ha mást veszel fel, az sebez, bár nem sokat.
Miután megvan mind a 4, odarakod a dobozokra, és már lehet sebezni a srácot. -
G_ArchAngel #236 a láda: tolvajkulccsal is 1% marad..., igaz a kulcskészlet is lvl 1-es...
neither: nem, pedig nekem már van szemem, körmöm, csontom, virágom, gombám... -
#235 level4-es ládánál hány százalékos esélyt ir ki? inventory->tolvajkulcs használata is segithet.
nekem sikerült level3-as ládát 10% esélynél kinyitni többszöri próbálkozásra.
tény az hogy gyorsnak kell lenni
nether magic-et használta már valaki? sikerült valamit kimixelni patkányfarokból és denevérszárnyból? -
#234 Én is beléptem a kardosokhoz, de csak annyi a lényeg h el kell vinni a kardot ari vahova nah de az merre van? :P (gondolom akatakombákba kell menni) -
G_ArchAngel #233 Na jó volt visszaolvasni a flémet, de én inkább a játékkal foglalkoznék...
1., lvl 4-es zár nyitás és lvl 4 "tolvajlás" képességgel a lvl 4-es ládákat képtelen vagyok kinyítni, annyira kevés időt ad...
2., hol a hercegkisasszony, mert a csatornában nem találtam?
3., a várban mit kell/lehet csinálni
4., van-e íjjász céh, mert véletlenül beléptem a kardforgatók közé, és lenyúlta az elf-íjamat...
Van válasz ezekre?:) -
#232 Kinyírtam 2 war troll-t, amikor bemegyek a varázsló szobájába akkor azt a középső szörnyet hogy a pikulába kell kinyírni? me a szoba 4 sarkában vannak olyan dobozok amihez kell vmilyen cuccos -
#231 Nekem nagyon bejön idáig a Dungeon Lords. Diablo és Gothic óta nem láttam ilyen jó action crpg-t. -
#230 Figyeld meg, Jakuzának ez is hibátlanul működik majd ;-)
Realms of Arkania: a sorozat mindhárom része megvan ma is, DosBox alatt nemrég toltam is kicsit :)
DB