2813
-
Thanatos #189 ilyen fejlődés van/volt dungeon siege-ben is és az is csaka tápról szol semmi msáról :) -
#188 Szerintem nem lenne rossz.A jatekosoktol olyan amilyen.
Sokkal kotettlenebb mint barmelyik MMORPG , de a jatekosok hamar elvettek tole a kedvem. -
#187 Hehehe. Szóval a játékmenet olyan, mint a Munchkinban, mi? -
#186 Igen, a Face of Mankind borzasztó. Sajnos. -
#185 Vegul is az SWG-ben is ez a helyzet, amit csinalsz, olyan XP-t kapsz. -
#184 Ezert varom en a Middle Earth Onlinet, de szerintem az semfog kulonbozni tolluk, bar a fejlodesi rendszere egesz mas volt mint a mostani MMORPGknek, az a skilled fog fejlodni, amit hasznalsz, ha sokat kardozol akkor a kardforgatas tudomanyod emelkedik, ha sokat lopakodsz akkor meg az.
De majd kiderul, mert az ilyen jatekok tobbseget a szerveren fentlevo jatekosok hatarozzak meg, minnel tobb a hulyegyerek annal elvezhetetlenebb a jatek.
Amugy a Face of Mankind (Az emberiseg arca), ez hiven tukrozi.Nomen est Omen ?
Kiprobaltam a most futo open betajat es megdobbento volt, hogy lehet egy erdekesen kitalalt MMORPG-t elkurni az idiotakkal.
Meg szinte megse jelentem a jatekban mar jott egy idiota es lePKzott New Yorkban. -
#183 Sajnos az :( csak ha lehet, még kevesebb kaland-elemmel :(
DB -
Thanatos #182 hát nemtom én még nem láttam soha olyan mmo-t ahol nem midnen a bevétel körül forogna és midnen más le van szarva..., eelve már a fizetési stilusbol (havidijak) is előre lehet ezt látni... -
#181 Jogos. Meg sajnos egyre inkabb lebutitjak az MMORPG-ket, hogy a 12 eves amcsi verpistikeknek is klaffoljon.
Sajnos egy MMORPG-ben, foleg, hogy mar eleg sok a piacon van, elsosorban a penz a donto, es elviszik a jatekot esetlegesen olyan iranyba, amit kisirnak a jatekosok. Es sajnos nem az ertelmes jatekosok sirnak... :/ -
G_ArchAngel #180 köszi a ládanyitási tippet - este kipróbálom...
amúgy tényleg én sem hallgatok zenét, furcsa is lenne - honnan jönne az erdőben? a fákból? vagy egy a moszkvai szimfónikusok kísérnek kalandjaimon?:P -
#179 Én majd este tudom kipróbálni. A demóban nekem egy pici hiba volt csak, kiváncsi vagyok mi lesz a teljessel? -
Thanatos #178 tény idősporolásbol énis a gépit preferálom de ettől még mmoknak (főleg pvp-seknek) igencsak semmi köze normális rpg-hez... :) -
#177 En nem errol beszeltem.
Hanem arrol, hogy egykupacban 2meterenken respawnolnak az XP-t ado mobok tomegekbe zsufolva az MMORPGkben es a legnagyobb kaland abban merul ki, hogy vinned kell 15 akarmicsodat valakinek.
raadasul a jatekosok az alapveto szabalyokkal sincsenek tisztaban, mert a tobbseg elkezdi azt a lenyt lecsapkodni arrajartaban, akivel te mar tobb perce szenvedsz, hogy XPt kapjal es ha szolsz nekik, hogy ne ussek lese szarnak max utana anyaznak veled. Kismillio PK-er csak azert jar fel hogy mast bosszantson es a legtobb szerveren nincs szankcionalva a PK buntetessel.
Legalabb annyit tennenek bele mint egy-ket NWN PW-be , hogy verdijat lehet szerezni ezeknek a jatekosoknak a megolesevel vagy bortonbe juttatni oket.
A MMORPG-k 98 szazalekaban nincs buntetes. -
#176 Ez teny, ugyanis nagyon sok even keresztul en is csak azt jatszottam/meseltem. De egy bizonyos kor utan mar csaladod lesz, gyereked, es akkor nincs mar idod asztali szerepjatekra; szoval az is valami, ha a gepen tudok jatszani. -
Thanatos #175 ez fogalomzavar... ő nem azt modnta hogy az az rpg amiben ahrc nélkül si el lehet lenni hanem csak azt hogy abban a gameban neki az tetszett...
amugy szerintem emg eredendően más a véleménye az rpg-kről pl annak aki már játszott igazi papir szerepjátékot is... :) -
#174 De konkretan visszaterve ehhez a jatekhoz: ez ilyen diablo/dungeonsiege szintu agyatlan valami? -
#173 MMORPG nemegyenlo RPG: nem ertek egyet. Lehet ugy jatszani vele, hogy az legyen. Teny, hogy a jatekosok nagyreszenek valoban nem az, mert csak az XP-re tudnak gondolni, meg hogy ok legyenek a legtaposabbak. En jatszok MMORPG-t, es nekem nagyon is RPG.
Az sem igaz, hogy attol lesz valami RPG, hogy nem csak harccal lehet benne haladni. Lasd NWN. Eppen azzal jatszom, sztem nagyon jo kis RPG, megis k***a sokat kell benne harcolni, es anelkul nem is lehet vegulis haladni semmire. Akkor az sem RPG? -
#172 Nyilván nem gondolok rá, hogy törés miatt nincs zene, mivel a hivatalos fórumain is jelezték, akik megvették...
Amúgy meg olvass a sorok közt: NEM a bugok miatt sz**, hanem mert unalmas, eseménytelen, idegesítő, frusztráló, béna, csúnyácska... stb.
DB -
Thanatos #171 ezt mondom... :PPP -
#170 Jaja, mert bamban neznek rad az ellenfelek, betoltes utan, mi? LOL. -
#169 Hat de jobb is. :P -
Thanatos #168 de az nem is mmo... :) -
#167 NWN multijaval kell jatszani egy jo kis persistent world modullal. -
#166 jóvan mostmár elhisszük hogy neked nemteccik, nemkell leirni minden hozzásuólásodba hogy szar, arra nemgondoltatok hogy ez feltört verzió és azér nincs benne zene...amugymeg hl2 mégnagyobb bughalmaz és mégis mindenki isteni.. -
Thanatos #165 nemtom szeritnem abbol is csak tápolás lett volna mmorpg = táptanfolyam :P -
#164 Jééé, azzal még én is ! Egyetlen MMORPG tetszett volna eddig, a Wish - de lelőtték még béta fázisban :(( ott nem kellett harcolni ha nem akartál, és a skillek használattal nőttek kizárólag... a mai napig elszomorodom ha rágondolok, hogy nem lett belőle semmi :((((
D -
Thanatos #163 ebben eggyetértek maximálisan :) -
#162 Köszönöm az igazoló példát!
DB -
#161 Nalad van Menu hiba nalam nincs.
A DonnieBrasco logika meg eleg silany, mert ha valaki nem hallgatja a zenet, az nem veszi eszre hogy bug lenne a zeneben. Ha meg nem tetszik a jatek, menj Morrowindezni, bar az intro es outro nelkuli 10 perces vegigjatszas eleg lehangolo nem gondolod ? -
#160 A menühiba mindenkinél van... attól hogy te nem hallgatsz zenét egy játékban (????) még bug, hogy nincs benne. Bár a "jakuza-logika" ellen tudom, nincs értelme tényeket felsorolni :) (ld. Morrowind topic)
DB -
#159 Nem jatszok zenevel, amit leirtal nalam nincsenek. -
#158 - A menű 800x600-as felbontásban fut csak (maga a játék már megy feljebb, de a menü "felragad" a bal felső sarokba (szánalmas).
- Nincs háttérzene! (nem tűnt fel?) :)
(és még el se kezdtem játszani...)
- ha elkezdesz játszani, akkor ilyen apróságok vannak, mint falakon átmenő nyilak, tűzlabdák, textúrákon átesés, stb. Ne aggódj, jön majd nálad is! :(
DB -
#157 Minnel nagyobb a skill annal nagyobb az esely a ladakinyitasra.
Ha alkulcskeszletet is hasznalsz hozza emelkedik a kinyitasi szazalek.
A kinyitas ugy zajlik, hogy az also kicsi ikonokat akkor kell megnyomni, amikor a felso reszen a csik, ugyanarra az abrara er. -
#156 Egy buggal nem talalkoztam meg benne. -
#155 Szerintem éppen fordítva: minél tovább nyomultam vele, annál dögunalmasabb lett... elinte még érdekes (mert új), aztán ahogy megyek előre, egyre idegesítőbbek az eltalálhatatlanul ugráló, töküres szobában a semmiből előugró köcsög goblinok... a kifogyhatatlan dobótőr (LOL), és a soksok bug :(
DB -
G_ArchAngel #154 amig a Black Isle nem ad ki valami finomságot, addig nagyon nem is látok jobbat a közeljövőben...
vki érti a ládanyitás mikéntjét? használom a tolvajkulcsot, majd a képembe robban és vagy kinyílt vagy nem... -
#153 Amugy igazad van az osszes MMORPG, minden csak nem RPG azon kivul hogy a karakter skilljeit fejleszteni kell. Tapolasrol szol az egesz, nem a kalandozasrol. Jatszottam sofele MMORPGvel, de mindegyikben csak ugy hemzsegnek egykupacban az enemyk, es a legtobb kuldetes abbol all, hogy gyujts nekem 15db xy deneverszarnyat, vagy 20db yx farkasfogat. Amugy visszaterve az eredeti temahoz. Nem olyan rossz a Dungeon Lords, ha tovabb jatszik 5 percnel az ember, egyre jobban elvezi. -
G_ArchAngel #152 nem lesz a kedvencem, de több köze van az RPG-hez, mint a divat-akció multi WoW-nak... -
Thanatos #151 nc... -
#150 Hehe.
Es te hova fogsz allni ?
Your name is , penis ?