2813
-
M.A.D. #349 Nektek is jól müxik az Imyke-féle magyarítás hozzá? :)))
-
#348 Nálam random EC normálon a patch után is szinte folyamatosan jönnek a goblinok, már a loot-ot is alig van időm összeszedni mert jön a következő csoport :D
Az egyik goblint a nagy harc közben belelöktem a vizbe és elmerült. Levágtam a többi goblint aztán nézem hogy a semmi mozgás a vizben, én is beleugrottam a vizbe, erre valaki hátulról elkezd ütni, hát nem a buvár-goblin volt az? :) -
Jumpy #347 öhm..hát most elbizonytalanodtam.Lementem a lifttel, ott volt két rácsos ajtó a szembeniben 4 kar, balra pedig eg yhosszú folyosó 90 fokos balkanyarral, majd nagy terem, aztán megint folyosó haosonló kanyarral.
Te melyik kapura gondoltál?? -
#346 Ne add fel!
A Naga templom a Wizards&Warriors-ban is kegyetlen nehéz volt! -
#345 Sőt, még ÉN is elismerem, hogy nem is annyira rossz a játék, ugyanis megpeccseltem, levettem a random EC-k számát "small"ra, és így már nem agyatlan hack'n'slash _annyira_ az egész... bejutottam a városba, és mindjárt rengeteget javult a játék képe. Igen elcseszett volt a designeri döntés, ami egy iszonyú hosszú és agresszív goblinok hordáival teli dungeonon erőlteti át a kezdő játékost, és emiatt sokan találtuk mélyen sz**nak a játékot, pedig egyáltalán nem olyan szörnyű, ha végre eljut az ember valami értelmes részig.
Nekem speciel akkor tetszett meg, amikor egy köríves suhintással egy ütéssel 6 (!!) patkányt csaptam agyon. Ilyennel még nem találkoztam játékban!
Szóval adjunk neki egy esélyt - még ha elsőre nagyon nem is tetszik. Jakuza, ez főleg neked szól, egy másik játék kapcsán :)))
DB -
G_ArchAngel #344 én egy pillantig sem tartottam rossznak...
manapság melyik nincs tele bug-okkal? már talán hiányoznának is a kisebb hibák...:P -
#343 Na lam megsem olyan rossz, akkor ezekszerint a jatek. :P -
G_ArchAngel #342 nekem az a kínom, hogy NEM VOLT IDŐM TEGNAP játszani...:((( -
sylic #341 Szóval ott vagy ahol van a két kar amit megkerestél és felnyitottad, vagy nem nyitottad a rácsos kapukat. Van 4 egyforma elsö látásra, azonban 2-2 egyforma hely. A kaputól nézve 2. balra 2. jobra. Itt, a kapuktól indulva a legtávolibban van (mindkettöben) titkos rész, egyikbe a páncél van a másikba meg már nem emléxem :).
Nekem most is van 1M Xp-m nem szoktam csak akkor osztani ha kell valahova, vagy megszorulok.. A restet hanyagolom :) -
Jumpy #340 ja ami a meghalásos xp pontveszteséget illetti.
Én az elfeknél haltam le párszor.
VIsssszatöltöttem és kipróbáltam...mikor földrekerültem a revival hazsnálata előtt, ugyanúgy c...ami adig van pont gyorsan eloszt, és utána R, és feltámadás...hehehe..aztán már vonhatja le ami nincs :-)
MÁS
még mindig az elfeknél vagyok ULMban..nem találoma páncélt, egy tombot végigjártam, találtam egy skull levert, meg egy ládát a titkos kamrában,de nem találom a másik kamrát amit a börtönből kiszabaditott ipse is emlegett -
Csimbi #339 ááá megvan nah...
szal aki még itt tart:
1. seer augustus elött a mágus körül lebegő gyertyákat shift-el felszedni, a 4 sarokba shift-el letenni
2. mágus kinyirni, beszélni augustus-al
3. vissza a templomba, duma paulussal (celestinre katt)
4. duma celestinnel és megvana kulcs a katakombákba
jeee végre ! :) -
Csimbi #338 hát nem jutok 1röl a 2re...
a templomban seer paulus nem vezet sehova, csak dumál, meg üzletel, pedig adományoztam is
mit tudok még csinálni ezen kivül?
a tolvaj céh kész, a katedral, map megvan, tovább semmi
örült csoti varázslót nem tom megölni (sebezni se, valami gyertyákat magyaráz a másik), ez az út is zsákucca
mindenkivel dumáltam mindenröl, de semmi, kezd a t*k*m tele lenni... -
hapi #337 http://geocities.com/lineage2lord/
na itt vannak mapok meg egyébb help. Naga templom is van bár nekem nem volt rá szükségem... -
hapi #336 Az én problémámra is tudna valaki válaszolni?
Szal én szamurai szeretnék lenni de nem ajálja fel sem a way of dragonos sem a way of tigeres faszi.
Fighter- és azóta knight vagyok- meg már megkaptam a lord-os küldit is.
Way of dragon küldi is meg tiger is készen van akkor miért nem? -
hapi #335 skulldoontól keletre a völgy végében van teleport
-
hapi #334 kell Naga templom map angol bejegyzésekkel?
-
lipiqe #333 Ugy erzem eddig birtam...
Annak ellenere, h teljesen bugos es nincs map nyomtam egy darabig :)
De a naga templom betett nekem.
Ez mar sok. tobb mint fel ora bolyongas utan mar nem tudtam merre vagyok :8
Foleg, hogy 4-5 elagazasnal mondtam, h ezt megjegyzem, erre is elnezek...
Majd ha lesz map folytatom... -
sylic #332 Szerintem a szellemet nehezebb volt kinyirni mint a pasit :) Azóta már nem sok vizet kavar. -
Dimitri #331 elég király volt az fejnélküli hapsi :D
kinyitom a ládát ott ott egy fej benne :D mejd előugrik egy majdnem nálam 2x nagyobb test :D -
sylic #330 Jó fele haladsz :) Beszélj a fontosabb emberekkel még1x, már nem emléxem de kb. az után adta nekem is.. -
Dimitri #329 fent van az 1.1-es patch :S és ugyanugy semmi
nem tom ennek van e köze hozzá de kinyírtam vmi fejnélküli manuszt meg egy szellemt.
a papnűt továbbra se találom.
H én egy harcos vok akkor a komponensekre szükségem lesz? -
sylic #328 A kulcsot The Celestine adja. Ö hozzá Seer Paulus vezet el.(Ugyanabban az épületben van) Amugy Celestinénél miden kérdést hallgassatok meg, mert elég bugos.
Cassell! Mire megtaláltam a moonbeasteket :DD Amugy csak az a 3 portál van?
A tűzsárkányok meg nagyon erösek még nekem, mondjuk egyet kinyirtam már, de mikor öten rámrontanak... (12 szint)
-
Cassell #327 Aloha!
Még mindig az az 1 kérdésem van:Skuldoom-ban van portal vagy nincs és ne is keressek akkor?Mondjuk meglepne ha lenne mert faltól falig átnyálaztam a cityt és sehun sámli de lehet én voltam vakegér:)
-
#326 Megtalálta már valaki a rianne nevü mágust?/arcane céhhez való küldetés/ -
pzs #325 Sziasztok
A ki a városban van elakadva annak javaslom , hogy rakja fel az 1.1 patch-et mert az nekem segített a továbbjutásban.
üdv
-
Dimitri #324 Jelenleg 7-es szintű vagyok de az elejét elcsesztem mert folyton meghaltam és az xp-nek is annyi lett. -
Csimbi #323 szintén....
bent a templomnál én csak az apotekában találkoztam nővel, a templomos fickó meg csak üzletelni akar, pedig mindenről beszéltem vele (vmi levelet is megmutattam neki) meg egy csajt mentettem meg, aki a sisterhoodba akar beszervezni
vmi katedra térkép megvan a tolvaj negyedben azzal mit csináljak?
bár amig a városból nem jutok ki, gondolom mindegy...
szal hol kapom meg a katakomba kulcsot? (a templom megvan, meg a katakomba bejárat is...)
tényleg ki hányas szintű? meddig lehet fejlődni? -
Dimitri #322 végigbeszéltem vele mindent de nem vezet sehova:( -
G_ArchAngel #321 azzal férfival kell beszélned, hogy vigyen a nőhöz, aki a templomban van... -
Dimitri #320 még egy kérdés az első városból hogy lehet kijutni vagy vmi?.
Láttam hogy itt írtátok hogy a templom negyedben a sírkertbe kéne bemeni miután vmi nő ad egy kulcsot .
Hol van ez a nő? A templomban már voltam és ott egy férfi van aki nem ad semmit.
A fogdából kiváltottam vmi tolvajt az nekem most jó ?:D -
Dimitri #319 Üdv!
Ha én egy nőci harcost kezdtem akkor a komponensekre (állat testrészek, porok, növények stb..) -re nincs szükségem ugye ? Szóval nyugodtan eladhatom?
A multit próbálta már vki?
-
sylic #318 Igen, az :) -
Jumpy #317 üdv..az elfeknél a próbán, a 3. teremben mit kell csinálni, lobognak a tüzek vigan, vannak kis medencék, és pár tucat szellem a nyakamban.
Ez lenne a lentebb emlitett tűzlabdás rész?Ahol bátran irtani kell? -
sylic #316 Bocsika!
Nem néztem meg nagyban... mekkora láma vagyok ... :DDD -
sylic #315 Köszi mindkettötöknek!
Amugy ezt a térképet ismerem , benne van a terrmap könyvtárban is. De pl. hol van rajta fargroove ? :) -
#314 #261 hapi:
Na itt a térkép:
http://photobucket.com/albums/v647/skacre/?action=view¤t=RoadMap1024v4.jpg -
Cassell #313 Mondom:Moonstone amit a moonbeastek dobnak.Lelőhelyük ismeretlen:)
Na komolyra fordítva a szót Ariandale tól kell északra menni lesz ott egy nagy tó benne 2 sziget.A nagyobbik patkó formájú oda kell beúszni de a bejárata túlfelől lesz kiszállsz a vízből és hármasával ott figyelnek:)
-
sylic #312 Cassel!
A portálokhoz mi kell ? jó lenne nekem is beüzemelni.. -
Cassell #311 Aloha!
Van Skulldoon-ban teleport?, mert fél órája bolyongok és nem találom, a többi városban meg van.
-
sylic #310 Hi all!
Nem tudtok valami térképet? Nagyon kéne már!. Kint vagyok a szabadban és csak össze vissza bóklászok, mert ugye az ösvényeknek végük van. Véletlen akadtam rá pl. a knight küldetéshez lévő emberre is (jó, tudtam merre van kb.), arra a helyre is ahova kell vinni a kürtöt, illetve egy kis táborra is ahol egy faszi elküldött a fargrove inn-be (itt meghaltam rest közben, ressurectnél ugye elveszi az xp-m ami 700E volt, most meg nem tom hol volt).
Spoiler !!
A shirnéhez meg kb. 10 kis gyertya kell, egyet már helyére tettem :) szóval celestial order odébb van :))
Az utóbbiakhoz vissza kell térni többször, de térkép hiányában csak bolyongok ide oda majd az utat ahonnan jöttem, azt is nehéz megtalálni...elég gáz igy :( Amugy bejön a gamma.