2813
-
BladeW #309 Huh ez azert khm...
Olvastam a kulfoldi forumon, az egyik keszito irta, hogy annyi annyi bugot kell javitaniuk jatektechnikailag hogy azok elveznek elsobbseget. Ugyanez igaz az automap funkciora is.
Hat en nemtom, de az tuti h amig ez a 2 dolog nem kerul be normalisan el se kezdek jatszani, szal tolem javithatnak annyi bugot amennyit nem szegyellnek... -
G_ArchAngel #308 1., Beszél fehérruhás papnővel (Templom negyed)
2., Kapott kulccsal be a katakombákba, megölni nagyszörny, jelszót mond nagyszájnak, kürtöt elhoz
3., Vissza papnő, kap levél
4., Levelet visz varázslónak, varázsló ad engedélyt belépni palotába
5., Palotában beszél várúrral, emeleten beszél a hölggyel
6., Beszél kocsmároslány, vissza palota, beszél úr, kap engedély
7., Őrnek mutat engedély, kilép kapun... -
#307 Szóval senki nem tudja megmondani, hogy a várból hogy lehet kiszabadulni a kapukon át? Mit kéne kezdeni a kislány questjével?? -
#306 Az attól függ hogy mit értesz a legjobb szerepjáték alatt
Ez egy akció/combat crpg, de szó szerint, itt aztán harcolni kell ezerrel. Egyfolytában mozogni, combo-kat használni. Én mindenesetre nagyon élvezem amikor a szoba egyik végéből 5 zöld massza jön a másik végéből meg 5 goblin a wylvan mágusom meg szétcsap köztük a botjával: ROOOHAAAAAAAAAAAAAAAAM!!!!!!!!!!! :D
Én a Diabló óta nem szórakoztam ilyen jól, ráadásul ez full 3D. A harcot jobb híján a Gothic-hoz tudnám hasonlitani: 3rd person nézet stb de azért eléggé más.
-
Dant0r #305 Nem, de mostmár nincs ott hogy face, hair, stb. csak üres, fekete téglalapok, nyilakkal a végén -
BladeW #304 Hi!
Az uj peccsel lehet vegre a karakter kinezetet valtoztatni az elejen? -
#303 Sziasztok!
Egy láma kérdés!!
Hogyan lehet kijutni a városból? Ugye a várúr lányát kéne megtalálni... -
Lord Zax #302 Köszi, igy jo lett, bár közbe felraktam a atchet is.
Valami normális térképet tud valaki? -
Dant0r #301 !Szpojler!
sztem töltsd vissza, mert kellene lennie egy evil varázslónak, aki megtámadja Elimdort, de őt a kürttel el lehet távolítani.
ha ez megvolt, akkor menj el a lifttől, majd vissza rá. engem fel nem vitt ugyanígy, de aztán végül csak beindult. -
Lord Zax #300 Üdv!
Már egy ideje játszogatok ezzel a játékkal és elakadtam.
Ott tartok hogy a mágikus kürtöt elvittem a elf faluba a mágusmesternek, Elimdornak, jol is ment minden, felmentem a toronyba lezajlottak a beszédek, de utánna a lift nemvisz le. Ez most mi? bug vagy valami gombot kellene megnyomni vhol? a mágussal nemlehet már mit beszélni. Segitsetek légyszi ha volt már ott valaki hogy ment onnan ki? -
Matt9HUN #299 Összeségében mit szóltok a játékhoz érdemes letölteni??? A legjobb szerepjátékhoz viszonyítva ez milyen???
-
Dant0r #298 1. van ember, elf, törpe, meg még pár új: Urgoth (nagybrutállat), Wylvan (farkasember), Zaur (gyíkember), Thrall (kisbrutállat, de inkább tolvaj:P)
2. hát sokfajta... indulánsál 4 közül választhatsz (a szokásos harcos-mágus-pap-tolvaj), később lehet 2 szinten specializálódni. De összesen 5 kasztod lehet a játék folyamán, és az összes bónuszai beszámítanak, nem csak az aktuális.
3. Ez igaz. :)))
Van Arcane, Celestial, Rune és Nether.
A varázslat sem a megszokott módon megy ebben a játékban.
Arcane varázslatok könyvekben vannak, de ahány könyvet vettél/találtál, annyiszor lőheted el az adott varázslatot. Ha ellőtted újragenerálódik idő alatt (ez függ a varázslat szintjétől pl.)
Celestial-ok elég furák, még teljesen nem mélyültem beléjük, de ezeknek saját manájuk van, és abból varázsolhatsz.. Minden varázslatnak saját manakészlet, ami regenerálódik.. Vagy vmi ilyesmi:D
Nether varázslatok nem generálódnak újra, őket csinálni kell. Pl. patkányfarok+csonttörmelékből tudsz patkányt idézni. Recepteket keress a neten (volt itt lentebb egy jó link).
Rune varázslatok is hasonlóak a netherhez, csak itt rúnákból rakod össze a varázslatokat.
Mindegyik iskolában vannak támadó és védő varázslatok is, igazából idézésekre a nether megy rá, Celestial meg főleg a gyógyítgatásra, időlassításra, ilyesmikre:)
Term. a legnagyobbat sebző varázslatok (eddig) az Arcane-ben vannak. -
GrimReaper78 #297 Akarom mondani: Nem, az ellen nem véd... -
GrimReaper78 #296 1. A fajok: ember, elf, urgoth (gyakorlatilag: ork), törpe, wylvan (ez vmi macskaféle nép, azt hiszem), zaur (ez meg gyíkféle) és thrall.
2. harcos, pap (adept), mágus, tolvaj. Max. 2 főkasztod lehet, egy-egy specializációval, illetve egy "advanced" kasztod, magasabb szinten.
3. Celestine: papi mágia; Rune: adja magát; Arcane: a szokásos varázsló hóbelebanc , illetve Nether= nekromancia.
Amúgy ha tudsz angolul, akkor itt olvasgathatsz kedvedre. -
GrimReaper78 #295 Nem. Csupán apróbb javításokat eszközöl, ángilusul tudóknak itt van leírva, hogy pontosan mit is. -
Cassius Clay #294 hi!
Ebben a játékban még amatőr vagyok és csak keddre tudom megszerezni.Szeretnék egy-két kérdést feltenni.Remélem vki válaszol rá....
1. Milyen fajok vannak(ugy tudom h 7 fajta van)????
2. Milyen osztályok(kasztok) vannak?
3. Azt olvastam vhol hogy 4 db Mágus Iskola van. Mik ezek és miben különböznek??
Alig várom h játszak vele!!!!!
-
#293 figy, a mozgason egyaltalan nem javit?! -
pzs #292 Thx
Ez bejött , de ilyen hiba csak "alfa" ill . "beta" versioknal léztezik , ha még van ilyen okosság akkor pls osszuk meg egymással.
thx a helpet még 1x
-
Dant0r #291 Nekem is volt ilyen problémám, nemrég oldottam meg:)
Szóval a csata közben _ne_ ments, és ne is tölts vissza, küzdj végig bátran. A fenti tűzlabdázó mágus a végére eltűnik, és a két oldalról egy-egy platform lejön, ami liftként funkcionál.
Az egyikre felmenve továbbmehetsz (a másik zsákutcába torkollik). -
Thanatos #290 tacskókám ezzel a patchel se fogsz olyan hüde sokra menni mert lig javit valami érdemleges hibát ugye... :) -
G_ArchAngel #289 elf harcos csaj, íjjászatra gyúrva:P
thx, holnapra kiderül, hogy mit sikerült... -
M.A.D. #288 Na végre! Kigyütt a patch! Akkor most fogom hazavinni. A franc akart idegeskedni feleslegesen. :)) Nem úgy, mint sok türelmetlen "tacskó".
-
pzs #287 Sziasztok
Kéne megint 1 kis help . A köv. helyen vagyok elakadva , ahol 3 sátáncsillagos körből jönnek eleven harcosok a végén csak 1 varázsló marad és az nyomat fireballal.Csak nyilazni lehet , de fingom sincs , hogy lehet aktiválni a kapukat vagy valami mert ha nyillal kéne megölnöm az kb 2 évig tartana. Ha valaki tud pls segítsen.
Thx előre is
-
GrimReaper78 #286 Mindenképpen próbáld meg, mert csak úgy tudsz továbbmenni. Klikkeld és hallgasd végig az összes opciót. Először "sign", aztán "extraordinary path", utána "forces of darkness" vagy ilyesmi. Onnan meg már sínen leszel...
Amúgy milyen kasztot indítottál? Mert ha mágust, akkor ugyanezt a Mágusok Céhében kell eljátszani, úgy tudom. -
#285 Én is köszönöm a képet!
A dungeon-on a legeslegelső dungeont érted? Én még mindig ott tartok. Most nyirtam ki a katapultos goblint. -
hapi #284 Nekem az volt a patchel hogy nem töltötte be a mentésemet ami lenn volt a dungeonban. Szerencsére én mindig mentek belépés előtt szóval onnan újra kell játszani. Akinek nincs kint mentése az szerintem előbb fejezze be a dungeont másszon ki , mentsen és csak aztán patch!
-
#283 Patch 1.1
Patch -
G_ArchAngel #282 megpróbálom újra, de szerintem beszélgettem már vele...:(
azért köszi -
GrimReaper78 #281 Beszélj még egyszer a fehér ruhás nővel. Hallgasd végig a "sign" kezdetű szöveget, onnan fog kibontakozni a további beszélgetés. Kapsz majd tőle egy kulcsot a katakombákhoz.
Hogy pontosan hogyan kell elhagyni a várost, azt még nem tudom, de gondolom, egyértelmű lesz. Mindenesetre valahogy be kell jtuni a királyhoz, mert csak ő nyittathatja ki a kapukat. -
G_ArchAngel #280 Köszi, olvastam, de én gyertyát kaptam a hölgytől, ami természetesen a kulcsok között van, ettől függetlenül a rácsos kapunál "item needed" felírat van, tehát más kulcsom nincs...
A börtönt megnézem, köszi...
Egyébként mi a menete a város elhagyásának? -
#279 olyan videot neztem direkt tegnap, amiben egy csajszi harcol vmi allattal... ott ugy tunik, nem csuszkal ossze vissza...
tegnap mikor a csatorna azon reszen jartam, ahol oszlopokat osszekoto pallokon kell maszkalni, es onnet nyilaznak a mobok, teljesen kikeltem magambol... nem csak a monsztak szaladgaltak a levegoben, hanem en is :))))
raadasul ha mondjuk 5 monsztaval kuzdok, egyhelyben szaladgal a kari, es a mobok is tolnak :)
nalam egy jatek osszkepen ezek nagyon sokat lehuznak, es nem tudok jatszani veluk...
ha az ember megnez mondjuk egy Zelda: Wind Wakert, es aztmondja nem tetszik neki a grafika stilusa, az egy dolog, de abban megis olyan reszletes a karakter es a vilag kozti kolcsonhatas, hogy hihetetlen...
remeltem, hogy ez csak egy korai tores, de sajnos akkor ezek szerint nem :(
pedig mar regota vartam a gamet...
pedig ahogy olvasom itt, maga a jatek jo lenne... :( -
GrimReaper78 #278 Ja, és még valami: az oltár, amit keresel, Arindale felé van, nem pedig Fargrove-ban. -
GrimReaper78 #277 Egy kérdés: felrakta már vki a ma megjelent patch-et? Gondolom a nem dobozos verzióhoz is jó... A lényeg: megmaradnak-e a kimentett játékállások, vagy kezdheti előlről az ember? Semmit nem írnak erről a hivatalos release notes-ban. -
GrimReaper78 #276 A sitt a déli kapu mellett van, jobbra.
-
GrimReaper78 #275 Nincs mit. Én is külföldi fórumon olvastam, hogy végig kell olvasni/hallgatni a sok dumát, mert sokszor csak úgy jönnek elő az újabb beszélgetési opciók.
@Angel: ld. fentebb, ha mindent figyelmesen elolvasol/végighallgatsz, rájössz, hogy mit kell tenned. Amúgy #265 -
G_ArchAngel #274 és hol a tömlöc? egyszer mintha jártam volna ott, egy ideges szakállas ember rohant ott felém... -
Jumpy #273 Nah a password az a LAdy of ELowynn,de bemész a tömlőcbe,kivárod míg az őr átmegy ajobb hátsó ajton, utánarohansz, é a bak hátső cellában van egy tolvaj fickó, ő mondj ameg ajelszót, ha leszurkolsz érte pár száz aranyat.
Grim köszi a tippet, közben rájöttem, valamiért némely npc-nél iszonat lassan hajlandó felhozni a szövegeket...nem értem ez mitől függ. -
G_ArchAngel #272 Sziasztok,
Ma reggeli kérdés: vagyok az első városban Fargrove(?), és onnan hová? Beszéltem a fehér ruhás hölggyel, adott egy gyertyát, amivel talán vmi oltárhoz kellene mennem, de oltárszerűséget maximum a varázsló céh háza, vagy a templom alatt találtam, de az inkább szarkofág...
Hová, merre? Várba nem mehetek, kapukon nem mehetek ki, jósnő adott egy kártyát, trollt kinyírtam, varázslót kinyírtam...
Nem tudok bemenni a tolvajcéh ajtaján, nem tudom a password-öt, van egy különleges ajtó, és egy rács a dungeon felé, ami kulcsot kíván...
Szóval, mit kell tennem? -
kHares #271 Az, hogy egy video mit mutat igen keveset számít. A trailerekben is összevágnak fél percet tökre jó, aztán mégis a filmek nagy része unalmas meg ötlettelen. A HOODLUM nem tehet semmiről, hiszen nagyon korán adták ki a progit, nyilván valami management döntés, még védelem sincs az eredeti cdken. Már így is 1 évet csúszott a progi, hogy miért ennyire lassan csinálták és mért nem lehetett látni hogy még kellett volna fél év az nagyon fura. Például a városokban szinte teljesen üres minden, nincsenek emberek, nem rakták be az automapot stb. Meg a kismillió bug. És mégis megdöbbentő módon van aki játszik vele, pedig ha nem működik maga az rpg rendszere a skilleken keresztül a tárgyakig, akkor minek. Ha nincs szerencsénk úgy jár mint a wizards and warriors és nem jön több patch. Persze ha a kiadó ad pénzt még a fejlesztőknek akkor lesz, de annyira hibás és hiányos hogy kételkednem kell. Mért fektetne ebbe az egyértelmű kudarcba extra pénzt?
Bradley bácsi wizardry sorozata máig profi és élveztes, de ez meg a W&W teljes lejáratták. A Troika pont így járt a Vampire:Bloodlines és Temple of Elemental Evil-lel. Korai kiadás, csak bug. Ha jól emlékszem azóta tönkre is mentek -
kHares #270 Nos, kijött az 1.1 patch, sajnos sok értelmeset nem javít. Ráadásul tönkretették a shining stars spellt is. Link: http://dreamcatcherinteractive.com/forums/showthread.php?t=21410