2813
  • BigiBoy
    A térkép tényleg baba már nyomtatom is :)
  • sylic
    A kürtöt vidd el Talendorba ott van a Chamber Of Spirits.De elötte a kürtel el kell menni Arindalbe is, ott meg Emindorhoz a Tower Of Emindorba.
  • sylic
    Már az én kiegészitett térképem is majdnem ilyen, mármint részletesebb ahol jártam, de ennek is jó haszna lesz.. thx
  • Laza
    de ez nem cheat, hanem a jatek egy blodsege, ha jol olvastam :)
  • sylic
    Az egyik kar az fent van ott ahol két fele lehet menni egyikbe vagy most a másik irányba kell menni ott a falból kiemelkedik egy kövecske azt kell megtolni. A másik meg már itt van ahol uszkálni kell a járatokban a vizben. Amugy a karok nélkül is meg lehet csinalni csak igy könyebb mozogni.
  • BigiBoy
    Az hol van vagy egyáltalán mi az én semmit nem hagytam már a várba:(
  • Csimbi
    nah emberek egy nagy kérdés:
    megvan a kürt a katakombákból...
    elmentem celestinhez, beszéltem vele, de nem adott semmilyen levelet!
    azóta paulus koma nem enged vissza, mondván celestine pihen, de igy meg én nem tudok tovább menni! ÖTLET??
  • Cassell
    Aloha!
    Ez az eddigi legnormálisabb térkép elég sok minden fel van tüntetve rajta.
    http://www.tigermoth.myby.co.uk/DL-Map00.jpg

Ulmból úgy tudsz kijutni ha megtaláltad azt az armort amt vissza kell vinni az elfmuftinak.
  • DonnieBrasco
    Konzolban bekapcsolható egy egyszavas paranccsal a god mode - ez is egy hiba akkor? Érdekes módon soha a büdös életben nem jutott eszembe bekapcsolni, és nem is motoszkál.. :)

DB
  • Laza
    engem pl kvara zavarna, es nem tudnam teljes ertekkel elvezni a jatekelmenyt... folyton ott motoszkalna a fejemben.. :D
  • BigiBoy
    Na senki :(
  • BigiBoy
    Hi meg mondaná valaki, hogy lehet kijutni Ulm-ból?
  • hapi
    Na igen annak a játéknak ki volt dolgozva a harc rendszere.
    Az a harcrendszer ezzel a progival kombinálva bugok nélkül...
    Álmodni lehet!
  • hapi
    A karokat én sem találtam meg de átlehet úszni alatta valahol...
  • Esrohnoil
    Ha mozgáskultúra, akkor még régebbi játékot mondok:
    Blade of Darkness. :)
    Ott aztán megvolt a pár száz féle kombó...
  • Dimitri
    hát ebből nem sokmindent értettem :D
    Én 8-as szinten fighter vagyok jelenleg egy kis ranger beütéssel (zárnyitás)
  • DonnieBrasco
    Nem, még nincs.. most keresgélem a tolvaj guildet még csak :) aztán később vagy hunter leszek vagy trickster (inkább utóbbi, mert az alkímiát is tud!) Érdekel még a ninja pálya is. Elég szövevényes a kasztrendszer, hálistennek!

DB
  • Dimitri
    Aha, cseles :D
    és van térképed vagy még nem tanultad meg ?
  • DonnieBrasco
    Mert az elején nincs is, ahogy critical hit, ninjutsu stb sincs.
    Később jelennek majd meg, ahogy továbbfejlődik a karaktered, és újabb guildekbe lép be.

Nekem amúgy emiatt a Wizardry-áthallás miatt kezdett el tetszeni a játék!

DB
  • Dimitri
    Én a wiz7-el nem játszottam , az kimaradt az életemből.
    Én régebben inkább a baldur's gate-t és icewind dale-t toltam.
  • Dimitri
    Én nem is látok ilyen skillt hogy Scout .
  • DonnieBrasco
    Miért, attól hogy "m" betű a térkép, nem feltétlenül kell, hogy értsél hozzá (a karaktered tudja használni).
    A wizardry 7-ben is csak onnantól volt térkép, hogy megtalálta az ember a journeyman kit-et (vagy mi a fenét), és a térkép minősége is attól függött, hogy mennyire jó a térképész skilled!
    Na és a Wiz7-et is Bradley papa csinálta részben... látszik egyéb áthallás is, pl. Arms of Argus :) senkinek nem tűnt még ez fel? Wiz7-ben is ez volt a fegyverbolt neve :)) Ilyen öreg lennék?

DB
  • Dimitri
    ienről még nem hallottam
    de az elején amikor kezded a játékot ott mondja hogy "m" a térkép.
    Arra lennék kíváncsi hjogy vki elért e itt vmiféle térképszerűséget ?
  • DonnieBrasco
    Nekem mintha úgy rémlene, hogy a térkép nem default dolog, hanem csak Scout skillel tudsz térképészkedni.... mi az igaz ebből?

DB
  • Dimitri
    Huh sikerült kijutnom a városból de itt akkora terek vannak hogy térkép nélkül meghalratam :D:D
    Szóval én várok a térképes patchre.
    Amúgy ha lesz világos ebbe a játékban? Mert eddig tök mindegy hány óra van mindig sötét van. :D
    Multiba próbálta már vki a játékot?
  • DonnieBrasco
    A hiba az hiba, amiről pedig te beszélsz, az nem az :)
    Tudsz ettől a "hibától" rendesen játszani - úgy, ahogy akarsz - , vagy nem tudsz? Ha csak egészen picit korrektnek akarsz tűnnik, akkor csak egy "IGEN"-t vagy egy "NEM"-et válaszolj!

DB
  • pzs
    Sziasztok
    Kéne megint 1 kis help
    Fathien várában vagyok , de már átkutattam az egészet , de sehol sem találom a 2 kart amivel a csatornában tudok lemenni. Kiszabadítottam , a csávót is már a börtönből , de semmi.
    Valaki help aki már túl van ezen a részen.
  • sylic
    Nem tudjátok Minas Taw és Sir Fallen (az utóbbihoz mintha lett volna már szerencsém) merre van?
  • [Jakuza]
    Mar megint kezded ?
    A hiba az hiba.
    Ha egy jatekot ugy hirdetnek, hogy vegtelen terulet es lehetoseg, es raadasul nem egy tetris hanem egy allitolagos szerepjatek akkor hagy ne lehessen mar 10 perc alatt vegezni vele.
    Meg csak a lehetoseget sem szabad benne hagyni egy jatekban, hogy egy 1-es szintu varazslo vegigvigye.
    Ez egy rohely.1es szintu senki lecsapja a fogonoszt. Ez nalad nem hiba ?
    Akkor mi a joisten ? Osszemixelek 82potiont aztan elmegyek megolom a fomuftit, mert a 82 kotyvasztastol hu de virgonc lett a varazsinasom es vege a jateknak. ROTFL
  • Laza
    jaja...
    es nekem ne mondjak, hogy nem lett volna ido egy minimum Enclave szintu mozgaskultura osszedobasara :))
  • Dimitri
    nem tom ismeritek e az Enclave-ot vagy a Forgotten Realms-ot?
    Nem ugyanez a stílus de ott a harcok szépen vannak kivitelezve. ezekből a játékokból én csak az rpg elemeket hiányoltam.
  • Dimitri
    A fejlődásrendszer nekem tetszik jól meg csinálták.
    Nekem eddigi fejlődésrendszerek küzül a morrowindé tetszett a legjobban.
    Ott ha futottam össze vissza közbe nőtt a atlétika képességem meg hasonló dolgok tömkelege. Ott tényleg amit csináltál olyan karid lett.
    Nem volt az h íjazol oszt közbe egy kétkezes baltás gyilkos vagy akinek nem éppen íjjal kéne hentelnie. :D.
  • DonnieBrasco
    Hát, nem tudom.. egy hiányosság szerintem akkor lesz hiányosság, ha nem kerülhető el. Egy játékban egy (nem is olyan szimpla, sőt!) _lehetőség_ (tehát teljességgel opcionális, kihagyható) dolog, hiba kiaknázása nem hinném, hogy hiányosság lenne. Ha százféle módon megoldhatsz valamit, és találsz egy 101-id megoldást, ami éppenséggel rossz, akkor ez miért hiányosság??

DB
  • Laza
    eleg nagy bugnak tartom onmagaban azt, hogy ha futok a karival, es megallok, meg fut egyhelyben egy kort :)
    a mobok meg ha kissebbet mozulnak nem is lepnek...
    sajnos en ezeken nem tudok tuljutni...

elovettem egyik regi kiraly gamem, a Drakant (a 2. resze volt egyik kedvenc jatekom :), es meg abban is ezerszer jobb a talaj es a karakter kozti kolcsonhatas :)
    ha ezt kijavitanak, kapnanak egy 5ost...
  • sylic
    Bár itt a skillek megoldása stb. jobban bejönnek.
  • sylic
    Jaja, kb ez a véleményem. Jó ez ebben a pangásban, igaz egy Gothic sokkal jobb :)
  • Dimitri
    nekem a grafikát és a hangokat illetően vannak sérelmeim:
    1. játék alatt mér nincs semmi féle zene?
    2. az ég mit ne mondjak igen gyér :D
    3. a táj részletgazdagabb is lehtne (pl morrowind , gothic)
    4. a város is nekem túl sivár, nem részletes.

Ennek ellenére rohadtul tetszik a játék és ezekben a mai rpg hiányos időszakokban nem egy rossz játék.
  • sylic
    Nem erre gondoltam, az majd késöbb lesz. Menj csak tovább. Most elvileg ott kell továbmenned ahol leesel fentről a vizbe, ott az oszlopok melleti kis párkányra kell ugrálgatni.. és szembe átjutni.
  • [Jakuza]
    Majd talan akkor, ha kesz lesz hozza a magyaritas, most mar kivarom azt.
    Bar nem lenne megerolteto angolul sem, de most mar kivarom a dolgokat.
    De az a 14 perces mutatvany, megmutatta, hogy biza minden jatekban vannak hianyossagok, ha istenittik, ha nem.
  • M.A.D.
    Az milyen jó kis game volt. :)