7862
-
himpike #1726 Nem találom a hivatalos tartalmat sehol.. nemtom mit javított. -
#1725 Köll az a .02-es pöccs egyáltalán? Nekem .01-gyel minden süti eddig ... -
himpike #1724 Megjegyzem hogy sokaknak elcúrmányolta a mentett állásait a peccs.(origivel) Szóval backup keményen pöcsölés előtt!
Emellett sokan felszólaltak, hogy nincs offline patch hivatalosan, márpedig ők nem kívánnak a játék mellé netet is köttetni otthonra. Szóval valószínűleg jönni fognak az official offline-ok is ;) -
Lord Zax #1723 Sziasztok.
Kellene egy kis segitség, neverwinterben vok, és a podiumon van egy bárd, le akarom gyözni, de sose találom el a megfelelö ritmust, vki le tudná irni a számokat? Felidegelt a modorával. :) (amugy harcos/duelist vok most)
Amugy jo kis játék s bugok ellenére is. Ma pl olyanba futottam hogy bementem a kocsmába kiválasztom a partyit kimegyek, és eltüntek, csak én vok. és utánna nemis lehet öket felvenni ujra partyba, igy régebbi mentést kellett megin visszahozni.. Nade nembaj kegalább tovább tart.. -
#1722 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!fel kell venned egy tolvajt a partiba, ha te nem azzal indultál. Például a varázsló mellett álló kiscsávót
Mast nagyon nem is lehet szvsz. ^_^ -
#1721 Hm ezt kibprobalom en is este! :D -
G_ArchAngel #1720 veritenksz! -
himpike #1719 Küldtem. -
#1718 nekem elég volt 3 Giga -
himpike #1717 tolvajos küldi
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az egyik asszem egy farakás alatt az út mellett, a másik egy ládában, ami mellett egy kisssrác áll, a harmadik a zöld pedig egy zöld ruhás embernél. Ha jól gondolom nem tudsz angolul, vagy nagyon keveset, így nehéz lesz játszani kissé. Mindezek előtt fel kell venned egy tolvajt a partiba, ha te nem azzal indultál. Például a varázsló mellett álló kiscsávót -
#1716 Pontosítok:D
Az előbb securom loaderrel nem indult ahogy eddig indítottam:D mert nem kell neki:Daz új patchel eltávolították a másolásvédelmet úgy néz ki:D be van mountolva cloneDVD és símán fut az eredeti exe-vel amit a patch cserélt le:) -
G_ArchAngel #1715 Sziasztok, kellene egy kis help...
Walkyre tanácsa alapján installálnék:
Neverwinter_Nights_2_CLONEDVD-PROCYON verzional:
Leszeded az uj daemon toolst:
http://www.free-downloads.net/programs/Daemon_Tools
Feltelepited, az image filet betoltod, nwn2 feltelepited
SN az .nfo filebe, Dvdn a Tools dirbe levo procyon.exe-vel elinditod az nwn2main.exe-t.
Siman tudod updatelni mivel nem kell cracket leszedni az update kb 85mb abba van a dm kliens.
a dolog ott bukott el, hogy nincs .nfo file, azaz sehol egy S/N...
valaki megtenné, hogy privátban küld egyet a számomra?
köszönöm! -
#1714 1.02 óta nem indul nekem sem:) asszem megvárom míg megérkezik az eredeti:D Pedig 1.01 patch után még símán működött:D -
ShaiHulud #1713 nekem ~4.9 giga kellett hozza. -
#1712 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
A rohadt életbe nem elég, hogy most jött a neverwinter nights 2, meg a Gothic 3, most még volt pofájuk kiadni a Medieval total war 2-őt.
-
Babajim #1711 Sziasztok!
Két kérdésem lenne:
Van e valamilyen nagyobb magyar nyelvű site ehhez a játékhoz?
A tutorialban mit kell csinálni a tolvajos küldivel? Három valamit kell összeszedni? Hol vannak?
Köszi a segítséget -
sleepwalker77 #1710 A varázslást megértem ha nem látja, de közelharcnál szerintem oda kellene mennie, legalábbis nem emlékszem olyan rpg-re jónéhány évre visszamenőleg, ahol ez ne működött volna.
Még a BG2-ben is meg tudta kerülni az útba eső dolgokat.
A kijelölt ellenfél képe nem fekete, tisztán látszik, ezért írtam, hogy ez szerintem kicsit hibás. -
#1709 a patch eleshez szukseges az a 12 giga vagy mennyi hely?...nemtom mennyit irtatok...hmm? -
#1708 Emléxem. Bár asszem akkor még nem is dalakora futott, hanem valami gagyibb előtte. Mondjuk engem a pw-k nem nyertek meg maguknak úgy en bloc.
MMO-król meg csak ennyit: SP 1008 epizód. Tanulságot rátok bízom ... :) -
#1707 Sokszor csak azért törli a listáról mert nem látja az adott enemy-t. vidd olyan helyzetbe, hogy ne fekete kép legyen az enemy iconja ha az adott karakterre kattintassz. Vagy pedig áll valaki az ajtóban és nem fér oda. Volt olyan hogy ki kellett centiznam, hogy hogyan tudom belőni a magic missile-t a sarkon hogy ne vegyenek észre. mert ha nem látja (nincs Line of Sight) nem süti el a varázslatot. nem tud oda vaárzyolni ahova nem lát be. (pl zárt szobába sem tudsz zombit idézni vagy zárt szobába sem tudsz küldeni fire-ballt küldeni.) Egyébként ami hiányzik, hogy nem lehet tűzlabdával bezúzni az ajtókat:/ -
himpike #1706 Ahogy nézem sokaknak gondja van az 1.02vel megvásárolt példánnyal is. aki multiban tolja annak ajánlom ezt a figyelmébe:
Volion
Game Owner
NWN
NWN: SoU
NWN: HotU
NWN 2
Joined: 18 Aug 2002 Posted: Tuesday, 07 November 2006 05:20AM
1.02 patch - dedicated servers.
The 1.0.2 patch causes a version conflict with dedicated server and the client, the server was not updated in the patch and no one can connect to the server now as they are different versions.
Is there an ETA on a hot fix or patch for this?
Magyarul nem updatelték a szervert, és nem lehet fellépni utána eltérő kliensverzió miatt.. szóval ezt asszem kihagyom egyenlőre. -
cain #1705 1.01es patch, talán kicsit gyorsabb mirror:
link -
cain #1704 a legutolsó játk, amit elsőre, kipróbálás nélkül megvettem, az a the guild első része volt. ha kimérnénk a bytera eső bugok számát egy adathordozón... :/ -
#1703 Koszi, akkor felejtos a dolog. :-)
Akkor max varok meg 1 hetet a patch-elessel amig megjon az eredeti. ^_^ -
#1702 1xu, meg kell venni az eredetit. :) Nekem mar most bejon, multi tesztelese nelkul, en sztem meg a heten megrendelem. -
fixpont #1701 Ez pontosan igyvan, millioszor fordult mar elo velem is. -
sleepwalker77 #1700 Nem tudom másnak is feltűnt-e, de a kisebb szépséghibák mellett egy _nagyon_ bosszantó dolog van a játékban, mégpedig a karakterek útvonal keresésének iszonyat gyengesége.
Legjobb példa -ami az esetek 90%-ában előfordul-, amikor az egyik karival kiadom a támadást egy szörnyre, ami előtt ott áll a másik kari, eredmény :
A támadás szépen törlődik a cselekvés listából, mivel nem tudja megkerülni a másik karit, így nem fér hozzá ahhoz akit támadni kéne.....
Az is okozott már meglepetést néhányszor, mikor egy termen kívülről kiadtam mindenkinek a támadást, majd a teremben vettem észre, hogy egyedül vagyok, mivel a többiek az ajtóhoz érve azonnal nem tudtak bejutni, ezért inkább letettek ezen szándékukról és kívül álldogállva csendesen szemlélték a benti eseményeket.
Ha valamin, hát ezen remélem fejlesztenek az elkövetkezendő patch-ekben. -
fixpont #1699 Es a bioware forumon mar irjak, hogy jon az 1.03 abban lesz sok hibajavitas. Ez az 1.02 csak hotfix scriptelesi es triggerelesi hibakra. -
fixpont #1698 Tomoritve ~400k, kicsomagolva 3 giga, de az 1.02-es patchez mar nem jo szerintem. -
himpike #1697 Hehe, mire mindenki feltelepíti hibamentesen az elsőt, itt a második. a dolgok jelenlegi állása szerint hogy lehet akkor telepíteni? Sehogy ? -
cain #1696 ami pl. nekem frankón nem működik (az ausztrál mirror, de végignéztema többit is), a filefront meg 15kbvel szüttyög. :( -
#1695 Egymas oltasa helyett esetleg leirhatnatok a #1685-ben feltett kerdeseimre a valaszt. ^_^
/Peace -
himpike #1694 Boroskóla, az 1659es hozzászólásban megtalálod az 1.01es peccs linkjét. -
himpike #1693 Hát porrá is kell hogy alázza, ez a minimum egy második résztől, ennyi év múltán. Az egyet valóban multira írták, sok kritika érte a Biowaret. Sokan tartottak attól, köztük én is hogy az emberek nem fognak modulokat csinálni( a programozók helyett, akik gyk eladtak egy gyér történetet meg egy használható toolsetet ). És a community fenntartotta az érdeklődést a munkáival a játék iránt még hosszú évekig. Anno lwb te csaltál fel az első magyar szerverre(dalakora futott), és én azóta kizárólag nwnel játszom multiban. Ennek már 3 éve. Volt két 1 hónapos kitérőm, GWre, meg WoWra. Kicsit úgy érzem, hogy pont az MMOk miatt kapott most kisebb figyelmet a multi rész úgy összességében. Mindegy, ha mégse tud felülkerekedni a community a nehézségeken, akkor megnézem majd az age of conant, vagy a warhammer online-t, esetleg a lotr online-t. Addig pedig szeretném spontán ezt végignyomni azokkal, akikkel az elmúlt 3 évet végigjátszottam közösen. -
Boroskóla #1692 A peccseket nemlehet valahonnan letölteni külön mert otthon nincs netem? -
fixpont #1691 Kijott az 1.02 patch, de ezzel mar nem hajlando elindulni a szokasos modon, a poseden_MAXI_NWN2 imageval, mindenki aki felteszi, mentse el az 1.01 exeket. -
Tomy Lee #1690 Felesleges értelmetlen hozzászólásod volt ez.Kiforgattad szavaimat mivel nem a történetről kérdezdtem hanem egy pontról ahol elakadtam.Tök egyértelmű volt ki adta a quest-et stb..
Infókat megkaptam máshol szivesen segítettek. -
#1689 Igaz is, micsoda brilliáns megoldásai voltak a szingli nwn1-nek:
- ohne party csak a gagyi AI-s hencsmen szisztéma
- full lineáris történet, zéró sztori-elágazás
- neverwinter városa egy hatalmas hent volt, semmi több
- ha jó, ha gonosz voltál, csak egy vége lehetett a játéknak
- szinte semmi haszna nem volt a szociális szkilleknek, úgyis harccal végződött minden encounter
stb.
SoU és HotU már sokat javított rajta. Meg a modder csapat. Szóval pont a szingli részt tették jobbá a modderek. A hivatalos peccsek is a multit nyomatták (a premium modulos butaságokat inkább nem is említeném).
Hozzátenném: az nwn2 szingliben simán porrá alázza az nwn1-et. Ez nem nagy szó mondjuk, de attól még így van. És nekem is úgy tűnik, hogy itt megfordult volna egy kicsit a stratégia az 1-hez képest: inkább a szingli van a fókuszban, mint a multi. (Személyes vélemény: ritkán multizok, tehát én ennek a változásnak örülök.) -
#1688 Én meg ezt sem...
Autoupdaterrel patcheltem aztán procyon-os image-et mountoltam majd Securom loaderrel indítottaM
Deamon tools 4.06 és minden emuláció bekapcsolva. Viola csont nélkül megy...
JA egyébként Reloaded és Procyon image ugyanaz. Csak a reloaded rátette a crakcet.
A CE meg remélem hamarost megérkezik:D -
#1687 Ennyire nem tudsz olvasni korábbi postban írtam, hogy BG2-ben a campaign coop ugyanilyenvolt. Amíg az egyik olvasott a másiknak is olvasnia kellett.