27327
  • tomsolo
    jano=hagy :o))))))))
  • Jano
    Ne fényezd magad, htx!
  • tomsolo
    sneciek! elárútad!

[NEM]
  • Pyx #3382
    template switcher? :D
  • tomsolo
    nekem volt anno egy überfasza ötletem ami iszonyú jó lenne itt - sok felhasználó - de elvérzett... ha van advanced php programozó és segítene itt megvalósítani szóljon....
  • tomsolo
    carom3d? :)
  • The Garrett
    SG informatikai és tudományos játékterem :)
    beszt
  • RelakSfromhome
    Meg Duke 3D
  • Kata
    póker (kárty vagy kocka) és blackjack (21-es) is lehetne akkor már
  • tomsolo
    :D
  • Pyx #3375
    :D htx
    well, szvsz legegyszerűbb a fles+java alapú megvalósítás lenne
  • mukika
    akkor már legyen snapszer is! :O))))
  • Kata
    én má itt nem merek semmit :)
  • RelakSfromhome
    flash? Pyx-nek küldjél privit!
  • St
    javaban tudok, de nem szeretek, plusz csomó böngészőből alapból hiányzik. flash lenne rá alkalmas.
  • RelakSfromhome
    pl java?

Egyébként mi lenne, ha a topikon belüli kereső fölkerülne a fórumkeresőbe?
  • St
    Mindenki azt hiszi, hogy ő a legnagyobb kiráj amőbában, pedig én vagyok az :)

Gondoltunk már rá sokszor hogy ilyesmit is csináljunk, a dolognak eddig 2 gátja volt (van):

1.) nem volt még rá eddig idő
    2.) nem tudok programozni egy olyan programozási nyelven se, amiben egy ilyet meg lehetne csinálni :)
  • Sadist
    Abba nekem is lenne beleszólásom
  • mikike
    jó ötlet, de amőbában nem lenne sok esélyetek, szal felesleges is, mert folyton én nyernék
  • cyrus #3366
    nem mer zaki vinne mindent :D

[nagy]és vállald büszkén az 5leteidet !!4!
  • Kata
    mi lenne, ha néhány kis egyszerű játékot lehetne játszani egymással (amőba, valami szójáték), és a rendszer elmentené a legjobbakat, lenne toplista, időközönként egy kis nyeremény?..ÿ
  • cyrus #3364
    hát ha egyszer sok a gondom :D

de azért az általános warezFAQ oldal jó ötlet szerintem....

[szerinte]
  • Sadist
    Jól hiszed, de már megint túl sokat játszottál
    Annyit érnél vele, hogy a moderátorokat elárasztanád privikkel
  • cyrus #3362
    de a szavazásos rendszer nem lenne rossz....

asszem játékokban lehet ilyet csinálni a punkbuster nevű cheater ellenes progival.
    ha valaki gyanús, vagy undorítóan játszik, vagy mittomén, akkor adsz neki egy kickpontot, és ha sok összegyűlik, akkor az valami büntetést von maga után....

itt esetleg csak lehetne egy auto-pü a modoknak hogy ez és ez az ar elég sok embernek szurja a szemét, oda kellene rá figyelni picit.
  • St
    halálbrigádok jönnének létre, és embereket raknának banra. no way :)
  • Cat #3360
    ez olvashatatlanná tenné a topicokat, és bizonyos témák teljesen érthetetlenné válnának külső szemlélők számára (pl. valaki elmagyaráz valamit, de a másik továbbra is kérdez)
    Csak akkor lenne értelme, ha "szankciók" is járnának, hisz ha egy felhasználót már 20 másik ignorált, akkor azzal "valami nem stimmel", és lehetne automatizálni a kirakást. Namármost pl. sodi a bevezetés utáni orában már bannon lenne emiatt...
  • Borg
    Ezt már páran felvetették, és ugyanígy el is lett utasítva.
    Ez egy fórum, nem chat. Elég hülyén nézne ki tele lyukakkal a hozzászólások helyén.
    Max a PÜ-knél lehetne megoldani az ignoret.

Egyébként most felvetődött egy elég érdekes megoldása a hülye kérdezgetések kezelésére, ami ígéretes. De a warez témát ez sem oldja meg, tehát annak mennie kell. Így vagy úgy.
  • cSuwwi
    tippelhetsz ki lenne rajta az első...
  • Vlala #3357
    Borg, Cyrus: csatlakoznék. Azzal a ozzátevéssel, hogy ez néha erőszakkal párosul, és egy nap hatszor leírja különböző fórumokba, hogy szép kis emberek vagyunk mi, hogy nem segítünk, még mindig nem tudja.

Ignorelista: érdekes ötlet.
  • akos
    Hidd el, az egységsugarú hülyegyerekeknek még ez is kevés lenne... mindiaddig kevés, amíg a szájukba nem rágod, lépésről lépésre.
  • mikike
    javaslat:
    ignore lista
    megadott felhasználó(k)nak nem látszanak a hozzászólásai/privát üzenetei

sokan sok idegességet megspórolnának vele
  • Sir Quno Jedi
    Semmi, csak a kis warezhülye13évesvérpistikéket.
  • Borg
    Nem értem kiket utálok én?

Szerk: Ja értem. Sokan próbálják igy beállitani, mintha a warezosok ellen irányulna ez, pedig nem igy van. Sőt, ha figyelmesen olvastad amit irtam, akkor benne van, hogy magam is warezolok olykor, nekem sincs pénzem/kedvem mindent megvenni. A gond azzal van, amit Cyrus is irt.
  • cyrus #3352
    nem utálja, csak ugy van vele sztem mint én, meg sokan mások... a logikátlanságot, és a gondolkodás teljes hiányát én sem bírom elviselni....
  • precision
    Lehetne úgy is helpet csinálni hogy ne szerepeljen benne warez. Pl egy .iso filet ezzel a programmal és így kell mountolni vagy cd-re írni. Nem kell odaírni hogy a netről illegálisan letöltött játék isojával csinálod, hanem egy iso file-al. :)
  • Sir Quno Jedi
    Te miért útálod ennyire ezeket a kis hülyéket ? Ők is csak emberek, nem ?
  • Borg
    Van ilyen, pl CS:S-hez is már.
    Ha innen kitiltjuk a warez témát, előbb utóbb úgyis megalakulnak az ilyen warezes freeforumok ahova az ilyen nyűgjeikkel mennek az emberek. De ehhez már az SG-nek semmi köze nem kell hogy legyen.
  • cyrus #3348
    az nem lehet megoldás h mondjuk valaki csinál az sg-n kívül egy általános warez FAQ lapot, ahol le van irva hogy kell mountolgatni, meg kicsomagolgatni, meg stb, és minden játékkérdéssel oda lennének irányítva ?

annak semmi köze nem lenne az sghez de sok gondot takarítana meg.

meg mittomén pl HL2nek is elég bonyolult a mountolgatása, annak már van FAQ-ja, azt csak belinkelni arra a lapra, meg a többi játékot is amelyikre specifikusan van ilyen.
  • Borg
    Külön helyre lesznek terelve. Ami mind1 hol van, csak nem az SG-n :D
  • cyrus #3346
    (:O