27327
-
#3385 jano=hagy :o)))))))) -
#3384 Ne fényezd magad, htx! -
#3383 sneciek! elárútad!
[NEM] -
#3382 template switcher? :D -
#3381 nekem volt anno egy überfasza ötletem ami iszonyú jó lenne itt - sok felhasználó - de elvérzett... ha van advanced php programozó és segítene itt megvalósítani szóljon.... -
#3380 carom3d? :) -
#3379 SG informatikai és tudományos játékterem :)
beszt -
#3378 Meg Duke 3D -
#3377 póker (kárty vagy kocka) és blackjack (21-es) is lehetne akkor már -
#3376 :D -
#3375 :D htx
well, szvsz legegyszerűbb a fles+java alapú megvalósítás lenne -
#3374 akkor már legyen snapszer is! :O)))) -
#3373 én má itt nem merek semmit :) -
#3372 flash? Pyx-nek küldjél privit! -
#3371 javaban tudok, de nem szeretek, plusz csomó böngészőből alapból hiányzik. flash lenne rá alkalmas. -
#3370 pl java?
Egyébként mi lenne, ha a topikon belüli kereső fölkerülne a fórumkeresőbe? -
#3369 Mindenki azt hiszi, hogy ő a legnagyobb kiráj amőbában, pedig én vagyok az :)
Gondoltunk már rá sokszor hogy ilyesmit is csináljunk, a dolognak eddig 2 gátja volt (van):
1.) nem volt még rá eddig idő
2.) nem tudok programozni egy olyan programozási nyelven se, amiben egy ilyet meg lehetne csinálni :)
-
#3368 Abba nekem is lenne beleszólásom -
#3367 jó ötlet, de amőbában nem lenne sok esélyetek, szal felesleges is, mert folyton én nyernék -
cyrus #3366 nem mer zaki vinne mindent :D
[nagy]és vállald büszkén az 5leteidet !!4! -
#3365 mi lenne, ha néhány kis egyszerű játékot lehetne játszani egymással (amőba, valami szójáték), és a rendszer elmentené a legjobbakat, lenne toplista, időközönként egy kis nyeremény?..ÿ -
cyrus #3364 hát ha egyszer sok a gondom :D
de azért az általános warezFAQ oldal jó ötlet szerintem....
[szerinte] -
#3363 Jól hiszed, de már megint túl sokat játszottál
Annyit érnél vele, hogy a moderátorokat elárasztanád privikkel -
cyrus #3362 de a szavazásos rendszer nem lenne rossz....
asszem játékokban lehet ilyet csinálni a punkbuster nevű cheater ellenes progival.
ha valaki gyanús, vagy undorítóan játszik, vagy mittomén, akkor adsz neki egy kickpontot, és ha sok összegyűlik, akkor az valami büntetést von maga után....
itt esetleg csak lehetne egy auto-pü a modoknak hogy ez és ez az ar elég sok embernek szurja a szemét, oda kellene rá figyelni picit. -
#3361 halálbrigádok jönnének létre, és embereket raknának banra. no way :) -
Cat #3360 ez olvashatatlanná tenné a topicokat, és bizonyos témák teljesen érthetetlenné válnának külső szemlélők számára (pl. valaki elmagyaráz valamit, de a másik továbbra is kérdez)
Csak akkor lenne értelme, ha "szankciók" is járnának, hisz ha egy felhasználót már 20 másik ignorált, akkor azzal "valami nem stimmel", és lehetne automatizálni a kirakást. Namármost pl. sodi a bevezetés utáni orában már bannon lenne emiatt... -
Borg #3359 Ezt már páran felvetették, és ugyanígy el is lett utasítva.
Ez egy fórum, nem chat. Elég hülyén nézne ki tele lyukakkal a hozzászólások helyén.
Max a PÜ-knél lehetne megoldani az ignoret.
Egyébként most felvetődött egy elég érdekes megoldása a hülye kérdezgetések kezelésére, ami ígéretes. De a warez témát ez sem oldja meg, tehát annak mennie kell. Így vagy úgy. -
#3358 tippelhetsz ki lenne rajta az első... -
Vlala #3357 Borg, Cyrus: csatlakoznék. Azzal a ozzátevéssel, hogy ez néha erőszakkal párosul, és egy nap hatszor leírja különböző fórumokba, hogy szép kis emberek vagyunk mi, hogy nem segítünk, még mindig nem tudja.
Ignorelista: érdekes ötlet. -
akos #3356 Hidd el, az egységsugarú hülyegyerekeknek még ez is kevés lenne... mindiaddig kevés, amíg a szájukba nem rágod, lépésről lépésre. -
#3355 javaslat:
ignore lista
megadott felhasználó(k)nak nem látszanak a hozzászólásai/privát üzenetei
sokan sok idegességet megspórolnának vele
-
#3354 Semmi, csak a kis warezhülye13évesvérpistikéket. -
Borg #3353 Nem értem kiket utálok én?
Szerk: Ja értem. Sokan próbálják igy beállitani, mintha a warezosok ellen irányulna ez, pedig nem igy van. Sőt, ha figyelmesen olvastad amit irtam, akkor benne van, hogy magam is warezolok olykor, nekem sincs pénzem/kedvem mindent megvenni. A gond azzal van, amit Cyrus is irt. -
cyrus #3352 nem utálja, csak ugy van vele sztem mint én, meg sokan mások... a logikátlanságot, és a gondolkodás teljes hiányát én sem bírom elviselni.... -
#3351 Lehetne úgy is helpet csinálni hogy ne szerepeljen benne warez. Pl egy .iso filet ezzel a programmal és így kell mountolni vagy cd-re írni. Nem kell odaírni hogy a netről illegálisan letöltött játék isojával csinálod, hanem egy iso file-al. :) -
#3350 Te miért útálod ennyire ezeket a kis hülyéket ? Ők is csak emberek, nem ? -
Borg #3349 Van ilyen, pl CS:S-hez is már.
Ha innen kitiltjuk a warez témát, előbb utóbb úgyis megalakulnak az ilyen warezes freeforumok ahova az ilyen nyűgjeikkel mennek az emberek. De ehhez már az SG-nek semmi köze nem kell hogy legyen. -
cyrus #3348 az nem lehet megoldás h mondjuk valaki csinál az sg-n kívül egy általános warez FAQ lapot, ahol le van irva hogy kell mountolgatni, meg kicsomagolgatni, meg stb, és minden játékkérdéssel oda lennének irányítva ?
annak semmi köze nem lenne az sghez de sok gondot takarítana meg.
meg mittomén pl HL2nek is elég bonyolult a mountolgatása, annak már van FAQ-ja, azt csak belinkelni arra a lapra, meg a többi játékot is amelyikre specifikusan van ilyen. -
Borg #3347 Külön helyre lesznek terelve. Ami mind1 hol van, csak nem az SG-n :D -
cyrus #3346 (:O