27327
  • Borg
    Bezzeg a tüdőd... :D
  • ollie
    Így jártál! :DDD
  • Darkboy
    Lehessen módosítani a születési évet... pls! Nem vok 80 éves :)
  • Borg
    A thunderbirdnek is jo, csak azért mégsem mind1, hogy naponta 5 vagy 50 spam jön 1-1 cimemre, amikor a tb-ben asszonnyal együtt van vagy 6 account.
  • Sir Quno Jedi
    Tény.
  • akos
    Csúnyábbak...? :o))
  • Sir Quno Jedi
    Danko ! Tudod hogy van az... Fiatalabbak nem leszünk, csak...
  • akos
    Jéé, nahát ehh!! Isten éltesse Sir Kúnó! :o)
  • Sir Quno Jedi
    Erről beszélek, nemde ?! Aki meg hülye, az szenvedjen, ezt hívják természetes szelekciónak !
  • akos
    Vagy van egy külön email címe, amit regisztrációkhoz, hírlevelekhez stb stb ad meg... azt oda jöhet a sok spam. Kit zavar...?
  • Sir Quno Jedi
    De mit zavar engem a spam ???? Ha nem tetszik, töröl emailcím, azt haller...
  • Dzsini
    gmailnak elég jó a spamszűrője úgyhogy azt meg lehet adni :) legalább dolgozik...
  • Sir Quno Jedi
    A zishülye, aki komoly emailcímet ad meg egy regisztrációhoz !
  • Dzsini
    saját magánál pl., mert a beállításokban nem kapcsolta ki...
  • Borg
    hol látsz te email cimeket?
  • The Hedgehog
    St
    A #3517-ban felvetett dolgokról valami vélemény? Reagáció? Hmm...
  • cSuwwi
    hamár az userinfónál tartunk (és a gugli és a többi spambot is megtalál), az email címek lehetnének user[kukac]domain.xx alapúak, nem közvetlenül kattinthatóak. Vagy ha már kattintható, valamilyen alap js-el vezérelt, nem közvetlenül kiolvasható szvsz.
  • cyrus #3528
    tényleg nem lenne rossz ötlet, de nem csak gumira, hanem mondjuk sztem az infómhoz meg a galériákhoz egy unregnek nem sok köze van....
  • tomsolo
    na vmi ilyesmit, plusz a userinfoak kurkészáshoz is kelljen...
  • St
    sztem be lehet vezetni, hogy a gumit alapból csak regisztráltak látogathassák
  • St
    picsagyümölcs :D
  • tomsolo
    engem igazán az zavar, hogy a regisztrálatlanok is szépen megnézhetik a user infoimat egyebeimet, gugli szépen indexeli is... az is remek hogy a gumiszoba is szépen bevan indexelve... O.o
    pl. picsagyümölcs és szépen bejön az sg a legtetetjére....

bizti hogy ez jó dolog? :)
  • tomsolo
  • Borg
    zeile: 154
    zeichen: 1
    Objekt erwartet.

Ezt a JS hibát dobja nekem az IE6 a játékos fórumban a topiklistázásra.
  • The Hedgehog
    a szmájlisnak? sztem igen!
  • cyrus #3520
    jah, az tökjó lenne, de egy frissítés parancs is elég lenne neki nem ?
  • The Hedgehog
    jah a url-ekben is át akarja színezni a keresett szót :D programozási hiba! St gondolom javítja majd....
  • nemcsakfeel
    Ha a humoros és aranyos képekeben rákeresek alul az "SWF" szóra, akkor az üzenetekben minden linket szétcsesz a fórum:
    pl:
    http://www.wagenschenke.ch/HomeRun.%3Cfont%20color=red%3E%3Cb%3Eswf%3C/b%3E%3C/font%3E
  • The Hedgehog
    St
    Azt meg tudnád oldani, hogy a szmájli ablakban amikor egy vigyorra bökök és ezzel beszúrom a hsz-be ne "faggyon" már le a kis gif-ek animáció... tudom, hogy megoldható mert az én phpBB fórumomhoz is raktam ilyen hacket anno ami ezt javította!

Másik pedig, hogy jó lenne ha a javascript nem a szövegdobozban lévő szöveg végére szúrná a linket, szmájlit vagy urlt hanem oda ahol a kurzor van. Kényelmesebb és kevésbé idegesítő megoldás...
  • RelakS
    hmm... elszámoltam, 16 hiányzik, tehát csak 84-et ír ki
  • RelakS
    Én sem számoltam, csak mikor valahonnan hiányzik a 37 és a 20 végű postok közötti rész, az szerintem 15 db. Ha 100-at állítok be az jobb helyeken 85 lesz :P
  • Borg
    Ez ok, nade minek vonogattam volna ki a hozzászólások számát egyátalán?:D Nem halálmind1 mennyi van egy oldalon?:)
  • Punkerwork
  • Dzsini
    túl sokat moderálsz... egy normális topicban egyszerű kivonással meg lehet állapítani (tudod sorszámozottak a hozzászólások)
  • Borg
    Eszembe nem jutott volna megszámolgatni a postokat, hogy tényleg annyi jelenik e meg :D
  • Lord AnonymouS
    A legtöbbször nekem nem jelenik meg a lapozó link, sajna és elég idegesítő...
  • RelakS
    100-as megjelenítésnél csak 85 post jelenik meg, amennyiben a link-ben nincs ott, hogy index=1.
  • St
    lehet, semmi akadálya
  • Pyx #3507
    lehet
  • Punkerwork
    banner-nak lehet flash-t berakni? ha nem, akkor az kéne :)