27327
-
Borg #3545 Bezzeg a tüdőd... :D -
#3544 Így jártál! :DDD -
Darkboy #3543 Lehessen módosítani a születési évet... pls! Nem vok 80 éves :) -
Borg #3542 A thunderbirdnek is jo, csak azért mégsem mind1, hogy naponta 5 vagy 50 spam jön 1-1 cimemre, amikor a tb-ben asszonnyal együtt van vagy 6 account. -
#3541 Tény. -
akos #3540 Csúnyábbak...? :o)) -
#3539 Danko ! Tudod hogy van az... Fiatalabbak nem leszünk, csak... -
akos #3538 Jéé, nahát ehh!! Isten éltesse Sir Kúnó! :o) -
#3537 Erről beszélek, nemde ?! Aki meg hülye, az szenvedjen, ezt hívják természetes szelekciónak ! -
akos #3536 Vagy van egy külön email címe, amit regisztrációkhoz, hírlevelekhez stb stb ad meg... azt oda jöhet a sok spam. Kit zavar...? -
#3535 De mit zavar engem a spam ???? Ha nem tetszik, töröl emailcím, azt haller... -
#3534 gmailnak elég jó a spamszűrője úgyhogy azt meg lehet adni :) legalább dolgozik... -
#3533 A zishülye, aki komoly emailcímet ad meg egy regisztrációhoz ! -
#3532 saját magánál pl., mert a beállításokban nem kapcsolta ki... -
Borg #3531 hol látsz te email cimeket? -
#3530 St
A #3517-ban felvetett dolgokról valami vélemény? Reagáció? Hmm... -
#3529 hamár az userinfónál tartunk (és a gugli és a többi spambot is megtalál), az email címek lehetnének user[kukac]domain.xx alapúak, nem közvetlenül kattinthatóak. Vagy ha már kattintható, valamilyen alap js-el vezérelt, nem közvetlenül kiolvasható szvsz. -
cyrus #3528 tényleg nem lenne rossz ötlet, de nem csak gumira, hanem mondjuk sztem az infómhoz meg a galériákhoz egy unregnek nem sok köze van.... -
#3527 na vmi ilyesmit, plusz a userinfoak kurkészáshoz is kelljen... -
#3526 sztem be lehet vezetni, hogy a gumit alapból csak regisztráltak látogathassák -
#3525 picsagyümölcs :D -
#3524 engem igazán az zavar, hogy a regisztrálatlanok is szépen megnézhetik a user infoimat egyebeimet, gugli szépen indexeli is... az is remek hogy a gumiszoba is szépen bevan indexelve... O.o
pl. picsagyümölcs és szépen bejön az sg a legtetetjére....
bizti hogy ez jó dolog? :) -
#3523 -
Borg #3522 zeile: 154
zeichen: 1
Objekt erwartet.
Ezt a JS hibát dobja nekem az IE6 a játékos fórumban a topiklistázásra. -
#3521 a szmájlisnak? sztem igen! -
cyrus #3520 jah, az tökjó lenne, de egy frissítés parancs is elég lenne neki nem ? -
#3519 jah a url-ekben is át akarja színezni a keresett szót :D programozási hiba! St gondolom javítja majd.... -
#3518 Ha a humoros és aranyos képekeben rákeresek alul az "SWF" szóra, akkor az üzenetekben minden linket szétcsesz a fórum:
pl:
http://www.wagenschenke.ch/HomeRun.%3Cfont%20color=red%3E%3Cb%3Eswf%3C/b%3E%3C/font%3E
-
#3517 St
Azt meg tudnád oldani, hogy a szmájli ablakban amikor egy vigyorra bökök és ezzel beszúrom a hsz-be ne "faggyon" már le a kis gif-ek animáció... tudom, hogy megoldható mert az én phpBB fórumomhoz is raktam ilyen hacket anno ami ezt javította!
Másik pedig, hogy jó lenne ha a javascript nem a szövegdobozban lévő szöveg végére szúrná a linket, szmájlit vagy urlt hanem oda ahol a kurzor van. Kényelmesebb és kevésbé idegesítő megoldás... -
#3516 hmm... elszámoltam, 16 hiányzik, tehát csak 84-et ír ki -
#3515 Én sem számoltam, csak mikor valahonnan hiányzik a 37 és a 20 végű postok közötti rész, az szerintem 15 db. Ha 100-at állítok be az jobb helyeken 85 lesz :P -
Borg #3514 Ez ok, nade minek vonogattam volna ki a hozzászólások számát egyátalán?:D Nem halálmind1 mennyi van egy oldalon?:) -
#3513 -
#3512 túl sokat moderálsz... egy normális topicban egyszerű kivonással meg lehet állapítani (tudod sorszámozottak a hozzászólások) -
Borg #3511 Eszembe nem jutott volna megszámolgatni a postokat, hogy tényleg annyi jelenik e meg :D -
#3510 A legtöbbször nekem nem jelenik meg a lapozó link, sajna és elég idegesítő... -
#3509 100-as megjelenítésnél csak 85 post jelenik meg, amennyiben a link-ben nincs ott, hogy index=1. -
#3508 lehet, semmi akadálya -
#3507 lehet -
#3506 banner-nak lehet flash-t berakni? ha nem, akkor az kéne :)