27327
-
#3305 Van benne valami. Mégis csak az "erőszakosabb" kötelező első kommenttes topiknyitás lenne a megoldás? -
#3304 még extra progi sem kell hozzá. firefoxban alapból bennevan a JS tiltás, de a Web Developer pluginnel is csak 1 kattintás. -
#3303 az egy javascriptből indított ablak. a javascript alert más.
amúgy meg a felugró js alerteket szerintem az átlag 1bites automatikusan csukja meg, elolvasni túl bonyolult az olyat... nem sokat segítene sajnos :( -
#3302 Oh dehogynem, a pop-up stopper nevü pár kb-os program mindent blokkol :)
Pl az itteni 'szmájlik' ablakot, pedig az is javascript :) -
#3301 javascript popupot nem tudod blokkolni, csak a html popupot
-
akos #3300 Bezonyám! Nem úgy van az kéremszépen, hogy csak kénye-kedve szerint nem olvassa a kedves látogató az SG-n drága pénzért elhelyezett ad hírdetéseket, amik a fő bevételforrást jelentik! Persze mindez a fórumozók érdekében történik ám! -
#3299 ??? -
akos #3298 Popup és ad blockert használóknak 1 hét ban!!
Meglettmondvakéremszépen... -
#3297 Az sem rossz ötlet, csak mi van ha blokkolva vannak a popupjai, utána meg jön sírni hogy miért kapott büntetőpontot, nem is látott semmit. -
#3296 Sztem az a megoldás, hogy új téma nyitása után egy javascript popupban fel kell hívni a témanyitó figyelmét hogy tegye meg az első hozzászólást különben büntipont. -
#3295 Ha oda lenne írva nagy betűkkel, hogy csak akkor nyílik meg a topik ha beírod az első kommentet, vagy hibaüzenetet írna hogy hé haver nem irtad be az első kommentet, akkor nem lenne joga szidkozódni v. reklamálni. -
cyrus #3294 sztem csak nézne mint a tök, és szidná az sg-t hogy mien szar, de azért megnyitná mégegyszer :D -
#3293 De ha kénytelen lenne beírni az első kommentet biztos megtenné, különben nem jönne létre a topik. -
cyrus #3292 na de itt sem azért nullkommentes mert nem akar elsőkommentet irni, hanem azért mert azt hiszi hogy a téma rövid címében már kifejtette a kérdését. -
#3291 Az lenne a megoldás, hogy csak akkor hozza létre a topikot ha beírja az első kommentet. És akkor megszünnének a first-post takek meg az üres topikok is egycsapásra. -
cyrus #3290 mégegy nullkommentes.... ezek már hobbit csinálnak ebből :D -
#3289 Ittvan mégegy: topic -
#3288 hé?!
Mondom:
"örökké nullkommentes marad ??"
NEM, lehet törölni.
Azaz nem marad nullkommentes, lehet törölni. Ott egy vessző is! -
#3287 Miért nem?
[megfordul a fejében a 1st post take gondolata] -
#3286 Nem, lehet törölni. -
#3285 -
cyrus #3284 és most akkor ezzel a topikkal mi lesz ? örökké nullkommentes marad ?? -
tehen_m #3283 Már értem miért miért osztokat szivesen st mikikének b.pontot. (természetesen nem jogosan) -
#3282 Grat . -
akos #3281 Igen, hagynám őket éhenhalni, bazzeg!
-
#3280 nekem semmi bajom nem lenne egyébként hogy ha CSAK ÉS KIZÁRÓLAG akár IE alatt menne, de "elvárnák" vmi hasonló üzenetű táblát a pofámba tartani mikor nézem az oldalt...
-
#3279 Jaaa, hát igen ... -
#3278 IE -
#3277 Te meg én vagy .
És melyik kisebbséghez tartozol ? Operások ? Mozillások ? Egyéb ? -
#3276 #3275 -
#3275 Sarkosítasz és szélsőséges példával dobálózól, ami alapjaiban nem tud versenybe kelni (az emberi moralitás és családcentrikusság miatt) az adott problémával. Továbbiakban még ragaszkodsz is az ostoba példához, ami meg csökönyösség.
Szerecc? :D -
#3274 nem, nemtudom
és te ? -
#3273 Tehát hagynád őket éhenhalni .
Nincs több kérdésem . -
#3272 És megtudod magyarázni a hasonlítás röhejes részét?
(okos válasz vissza: és te?; ügyes leszel) -
#3271 Ez is röhejes hasonlat . -
akos #3270 Hajszálnyi azonosságot nem vélek félek felfedezni...
Velem van a hiba biztosan. -
#3269 Röhejes hasonlat., Ha látsz egy nőt az utcán, az már rögtön a tied? Vagy hónapok, évek kellenek ahhoz, hogy ragaszkodjon és szeressen. -
#3268 A mondanivaló ugyanaz ... -
akos #3267 Ez nagyon sánta hasonlat. Sőt... nem is igazán passzítható Laalee hozzászólásához. Imho... -
#3266 Van 10 gyereked, 8 nagykorú, 2 nem, utóbbiakat hagyod éhenhalni, mert kicsik ??