27327
-
#3505 télleg, ez nekem is jó lenne :\ -
#3504 User infónál miért nem jelenik meg az utolsó üzenet időpontja?
Régen ment, most nem írja ki.
Ja lehetne új fícsör hogy az utolsó hozzászólt topikot is mutassa. -
#3503 már nem kell beírt -
#3502 töröld -
#3501 St ha 1 megnyitott témába pl 1 óráig nem ír az aki indította azzal mi legyen? mert ugye más nem kezdheti. -
#3500 Bocsi St én használnám, ha lehet, mivel itt bankos proxy mögül néha botrányos a sávszél, sok a timeout, viszont így ugrik a fórum ! Danke, ez tényleg kellett, valóban iSten vagy ! :DDD -
cyrus #3499 mert végülis a mostani ablakbezáró parancs elég könnyen megoldható így is egy kattal, de az img kódot már nagyon utálom gépelni.... :( -
#3498 jól van na hiányzik a VIP :) -
#3497 kábé :D -
cyrus #3496 csodálkoztunk volna neked nem lenne panaszod :D -
#3495 hogy jönne divatba, mikor nem is működik -
#3494 és akkor? -
#3493 1./ nem a pénzről van szó elsősorban a vip esetén, ezt régen kitárgyaltuk már.
2./ saját színű fejléc és csillagnak nincs értelme, szétcseszné a fórumot -
#3492 "- saját fórumokban a téma házigazdája módosíthatja a téma rövid és hosszú címét"
De csakis egyszer! Mert különben divatba jön és mindenki ezzel fog szórakozni. -
#3491 Ki emlegette itt a melegeket?
Akkor legyen kicsit szélesebb a választék?! -
cyrus #3490 azért egy esztétikai határt meg kell tartani... nem lehet az sg szivárványszínű...ez nem melegfelvonulás :D -
#3489 Pedig többen is vipeznének akkor és a több péz.
Úgyis erről van szó. -
#3488 persze más sem hiányzik mint a narancssárga fejlécek :D igy is tul szines -
#3487 áz, nekem bugyirózsaszín kell !! :P -
#3486 Szabadon színezhető fejléc és VIP csillag kell a népnek! :)
Sőt szerintem az se lenne egy gagyi ötlet ha a fejléc majdnem teljes szélességében logo lenne szép alkotás lenne szerintem minden fejléc.
A mostani kevés szín mindenesetre kicsit sovány. szerintem -
cyrus #3485 aha.... -
#3484 a galériában? -
#3483 Az lehet, de a többiektől nem jön semmi bevétel, tőlünk pedig azért mégis csak jön valami. :) -
cyrus #3482 de az én ötletem attól még megoldható lenne nem ?
hoyg a képre kattintva már IMG kódok közé legyen rakva.... -
#3481 hát abba a havi 80 ft + áfá-ba nem fér bele túl sokminden :) -
#3480 ez jó, ha nem csak képtárhely lenne... -
#3479 Nem lehetne több extrát adni a VIP-eseknek? Pl jó lenne, ha a 20 mega képtárhelyet bármilyen file tárolására lehetne használni. De ez csak egy ötlet. -
#3478 Probléma megoldva :D Firefoxot teljesképernyősről visszavettem ablakosra, megnyitottam a szmájlikat, vissza teljesképernyőre és megjavult :DDD -
#3477 Hm, érdekes. A szmajlik scriptben úgy van, hogy 400*210-es ablakot nyisson, de nálam csak 400*190-est nyit -
Borg #3476 Hát, csak nálad :) -
cyrus #3475 ffx1.0 val nekem np -
#3474 Csak nálam lett kisebb a smiley ablak? Az alsó 3 sor nem látszik. Firefox 1.0-át használok. -
#3473 jó persze gondoltam, hogy szélessávú netnél annyira nem számít, de azért csak kapcsolja be mindenki, hagy terhelje a szervert -
#3472 Egész site gyorsabban töltődik be, nem csak a css. Lényege, hogy a szerver a lapokat minden lekérés előtt letömöríti zippel és úgy küldi le a böngésződnek, ami aztán transzparens módon, automatikusan kicsomagolja, így főleg a nagy méretű oldalak töltődnek le gyorsabban. Kirívó különbséget csak lassú kapcsolattal rendelkezők vehetnek észre.
Igazából magamnak raktam fel, hogy amikor a laptoppal és gprs-szel nyomulok, gyorsan nézhessem az sg-t, ti inkább ne használjátok -
#3471 css tömörítése ha jól tévedek...a lényeg, hogy gyorsabban töltődik le az oldal (a sablonfájl) -
#3470 mijaza gzip???????? -
flashX #3469 -
#3468 Írtó nagy ötletem támadt (ahogy az lenni szokott) :) Lehessen ellenségeinknek büntipontot, vagy egyéb szankciókat vásárolni sms ben :)) (Egy konkrét embert nem tudnék mondani akinek vennék) persze csak vicc, de eszembe jutott :)
Aki tegnap követte ami az Autó mánia topikban ment az láthatta, hogy egy ilyen vitából az SG nek már saját székháza lenne a parlament mellett :) -
#3467 szal azért állt le az oldal hogy ezt berakják :) -
Borg #3466 Ez egy uj technológia szerintem, a topik már tudja, hogy 19:26-kor irni fognak bele!