27327
  • PResident Evil
    télleg, ez nekem is jó lenne :\
  • nemcsakfeel
    User infónál miért nem jelenik meg az utolsó üzenet időpontja?
    Régen ment, most nem írja ki.

Ja lehetne új fícsör hogy az utolsó hozzászólt topikot is mutassa.
  • Punkerwork
    már nem kell beírt
  • St
    töröld
  • Punkerwork
    St ha 1 megnyitott témába pl 1 óráig nem ír az aki indította azzal mi legyen? mert ugye más nem kezdheti.
  • Sir Quno Jedi
    Bocsi St én használnám, ha lehet, mivel itt bankos proxy mögül néha botrányos a sávszél, sok a timeout, viszont így ugrik a fórum ! Danke, ez tényleg kellett, valóban iSten vagy ! :DDD
  • cyrus #3499
    mert végülis a mostani ablakbezáró parancs elég könnyen megoldható így is egy kattal, de az img kódot már nagyon utálom gépelni.... :(
  • akyyy
    jól van na hiányzik a VIP :)
  • PResident Evil
    kábé :D
  • cyrus #3496
    csodálkoztunk volna neked nem lenne panaszod :D
  • akyyy
    hogy jönne divatba, mikor nem is működik
  • RelakSfromhome
    és akkor?
  • St
    1./ nem a pénzről van szó elsősorban a vip esetén, ezt régen kitárgyaltuk már.

2./ saját színű fejléc és csillagnak nincs értelme, szétcseszné a fórumot
  • Random_
    "- saját fórumokban a téma házigazdája módosíthatja a téma rövid és hosszú címét"

De csakis egyszer! Mert különben divatba jön és mindenki ezzel fog szórakozni.
  • Random_
    Ki emlegette itt a melegeket?
    Akkor legyen kicsit szélesebb a választék?!
  • cyrus #3490
    azért egy esztétikai határt meg kell tartani... nem lehet az sg szivárványszínű...ez nem melegfelvonulás :D
  • Random_
    Pedig többen is vipeznének akkor és a több péz.
    Úgyis erről van szó.
  • Laalee
    persze más sem hiányzik mint a narancssárga fejlécek :D igy is tul szines
  • Tuvok #3487
    áz, nekem bugyirózsaszín kell !! :P
  • Random_
    Szabadon színezhető fejléc és VIP csillag kell a népnek! :)
    Sőt szerintem az se lenne egy gagyi ötlet ha a fejléc majdnem teljes szélességében logo lenne szép alkotás lenne szerintem minden fejléc.

A mostani kevés szín mindenesetre kicsit sovány. szerintem
  • cyrus #3485
    aha....
  • St
    a galériában?
  • ollie
    Az lehet, de a többiektől nem jön semmi bevétel, tőlünk pedig azért mégis csak jön valami. :)
  • cyrus #3482
    de az én ötletem attól még megoldható lenne nem ?

hoyg a képre kattintva már IMG kódok közé legyen rakva....
  • St
    hát abba a havi 80 ft + áfá-ba nem fér bele túl sokminden :)
  • PResident Evil
    ez jó, ha nem csak képtárhely lenne...
  • ollie
    Nem lehetne több extrát adni a VIP-eseknek? Pl jó lenne, ha a 20 mega képtárhelyet bármilyen file tárolására lehetne használni. De ez csak egy ötlet.
  • Sadist
    Probléma megoldva :D Firefoxot teljesképernyősről visszavettem ablakosra, megnyitottam a szmájlikat, vissza teljesképernyőre és megjavult :DDD
  • Sadist
    Hm, érdekes. A szmajlik scriptben úgy van, hogy 400*210-es ablakot nyisson, de nálam csak 400*190-est nyit
  • Borg
    Hát, csak nálad :)
  • cyrus #3475
    ffx1.0 val nekem np
  • Sadist
    Csak nálam lett kisebb a smiley ablak? Az alsó 3 sor nem látszik. Firefox 1.0-át használok.
  • joebacsi
    jó persze gondoltam, hogy szélessávú netnél annyira nem számít, de azért csak kapcsolja be mindenki, hagy terhelje a szervert
  • St
    Egész site gyorsabban töltődik be, nem csak a css. Lényege, hogy a szerver a lapokat minden lekérés előtt letömöríti zippel és úgy küldi le a böngésződnek, ami aztán transzparens módon, automatikusan kicsomagolja, így főleg a nagy méretű oldalak töltődnek le gyorsabban. Kirívó különbséget csak lassú kapcsolattal rendelkezők vehetnek észre.

Igazából magamnak raktam fel, hogy amikor a laptoppal és gprs-szel nyomulok, gyorsan nézhessem az sg-t, ti inkább ne használjátok
  • joebacsi
    css tömörítése ha jól tévedek...a lényeg, hogy gyorsabban töltődik le az oldal (a sablonfájl)
  • akyyy
    mijaza gzip????????
  • flashX
  • DanielT
    Írtó nagy ötletem támadt (ahogy az lenni szokott) :) Lehessen ellenségeinknek büntipontot, vagy egyéb szankciókat vásárolni sms ben :)) (Egy konkrét embert nem tudnék mondani akinek vennék) persze csak vicc, de eszembe jutott :)
    Aki tegnap követte ami az Autó mánia topikban ment az láthatta, hogy egy ilyen vitából az SG nek már saját székháza lenne a parlament mellett :)
  • Punker
    szal azért állt le az oldal hogy ezt berakják :)
  • Borg
    Ez egy uj technológia szerintem, a topik már tudja, hogy 19:26-kor irni fognak bele!